Alle innlegg Sukkerforum

Klarer dere ikke å diskutere? Må dere alltid kritisere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym NICK lø. 23 nov. 2013 19:55

Til Dere som ikke klarer å komme med en konstruktiv innlegg men MÅ kritisere for hver pris, hva er det med dere? Har dere opplevd så mye vondt i livet deres at dere ikke klarer å være gode lenger?

Skjult ID lø. 23 nov. 2013 19:57

KVERULANTER!

Skjult ID med pseudonym NICK lø. 23 nov. 2013 20:01

Vil ikke kalle dem kverulanter men de er nok en slags opposisjonister.
Kritiserer for kritikkens skyld, bare for å være imot, uansett...

Skjult ID med pseudonym NICK lø. 23 nov. 2013 20:17

:-) HDV, takk skal du ha. Ville bare teste litt på det.. Nå skjønner jeg litt mer av det med nick på forumet men synes det er langt til det optimale..

Skjult ID med pseudonym NICK lø. 23 nov. 2013 20:24

Ikke frustrert, @Kiara, bare litt sur fordi folk ikke klarer å være konstruktive i diskusjonene her inne,

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre lø. 23 nov. 2013 20:24

Alt dette hatet kommer vel fra FiseSkap-tråden.

Skjult ID med pseudonym Kan lø. 23 nov. 2013 20:27

Sjukt dårlig tråd, oppfordrer alle til å markere den useriøs

Skjult ID med pseudonym Melissen lø. 23 nov. 2013 20:31

Er det nå egentlig så mye bedre å starte en ny tråd som har som utgangspunkt å "ta" noen, enn å delta i en tråd som levde sitt eget liv - som var i en annen retning enn trådstarter hadde intensjoner om?

Skjult ID med pseudonym NICK lø. 23 nov. 2013 20:34

Samme for meg @Melissen og @Kan
Jeg skal ut og røve og dere kan kose dere her inne sålenge :-))

(mann 33 år fra Oslo) lø. 23 nov. 2013 20:37 Privat melding

Amen

Skjult ID med pseudonym JensmeMens lø. 23 nov. 2013 20:40

Amen II

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 23 nov. 2013 20:48

@ts
SOM du syter a... ;p

Skjult ID med pseudonym Mucifer lø. 23 nov. 2013 21:02

Man må ikke ha det vondt i eget liv ettersom man slenger fra seg litt i ny og ne. Det var da veldig så drastisk .. ære være den dagen jeg forsvinner ut av sukker, frem til da så er jeg betalende kunde som kan bruke av dens fasiliteter. Det blir jo skrevet himla mye rart .. hvordan i himmelens navn kan en ta 90% av det seriøst? Her er alle grupperinger: lærere, psykologer, depressive, maniske, populære, upopulære, akademikere, idrettshelter, personlighetsforstyrrelser, kåtinger osv .. dukker det en eller annen gang opp en tråd som fenger i en eller annen grad så kommer jeg gjerne i full profil, men frem til da vil jeg bruke av dennes fasiliteter .. rør og oppgulp og single folk og kåtinger

Skjult ID med pseudonym Mucifer lø. 23 nov. 2013 21:37

Hvem vet vel hva som fenger kiara, sitte her og råtne en lørdagskveld er vel ikke noe å hige etter, men uansett .. mye av disse forumene handler jo enten om 40% fiseskap og dets like 50% hjelp til selvhjelp og 10 % potensielle interessefelt - potensielle som riktig sjelden springer ut i full blomst, så hvorfor være moralens vokter eller normenes disippel når en er her inne for å finne kjærligheten, ikke for å underholde massene. Jeg blåser i massene, og om individet jeg faller for er jomfru og i 40 årene (hmm) .. får justere den kanskje, men det jomfrustempelet er ikke så interessant .. trenger ikke være den klassiske grå jomfruskikkelsen som spenner seg i møte med menn grunnet illusjonen om et ulevd liv .. god sex er et livs gode, livet i seg selv er flerfoldig, og en kvinne som skjelver i buksene og kvier seg noe fordi jeg kysser henne på magen gjør ingenting, for om det er meg hun "åpner seg for" så skal vi nok klare å gjennomføre noen stjernenetter sammen uten problem og valg som er preget av fortiden, en skal aldri overanalysere og finne fasiter .. en skal alltid være skeptisk til fasiter .. særlig de som er skapt av mennesker .. en skal leve sitt eget liv, og lære, og pule når man ønsker det - selv om en er jomfru .. så, det var den rynkekremen

Skjult ID med pseudonym Mucifer lø. 23 nov. 2013 21:58

Hvor ofte møter man en hvit elg, ser halleys komet, hvor ofte vinner norge i sjakk ..

vs.

De trivielle som alltid presser seg frem i rampelys og røde løpere, hvor ofte taper ikke norge i fotball, selvhjelpsrådgivere etc

Kvalitet er ikke noe en finner rekende på ei fjøl, så ære være det individet som passer. Jeg vet i hvilken kategori jeg gjør mitt søk, og ja kiara .. det kommer alltid en kveld med akevitt, og det kommer alltid en søndag etterpå - akevitt i virkelig virkelig trivelig inspirerende lag er dog morsomt, men sjeldent det også :( hehe .. skål

Skjult ID med pseudonym Z sø. 24 nov. 2013 01:06

En ting er sikkert:
Sukkerskribenter er ikke helt som mine venner :-)

Og for meg har sukkerforumet vært en liten rad av sjokkbølger. Her har jeg lest innlegg som har fått øynene til å bli som tinntallerkener, hjertet til å verke, medlidenheten min til å våkne, forumet har gitt meg vondt i magen, dønn provosert, skikkelig sinna. Men kanskje aller mest sjokkartet pga røffheten, hardheten og den tidvis totale mangel på nestekjærlighet i enkelte innlegg. Jeg har skrevet her i lange tider tidvis, men neimen om jeg har sluttet å reagere på det. Heldigvis. Fremdeles ser jeg det samme - og fremdeles lar jeg meg sjokkere. Det ser jeg på som et seriøst og godt sunnhetstegn. Jeg har sjelen i behold :-)

Når det er sagt: Jepp! Jeg har hatt masse moro her! Digg, digg, digg!

Skjult ID med pseudonym faq sø. 24 nov. 2013 01:14

Oi, oi så tøff du er frigg.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 24 nov. 2013 01:30

Gjentar:
Sukkerskribenter er ikke helt som mine venner.

(mann 43 år fra Telemark) sø. 24 nov. 2013 01:34 Privat melding

Ja ja, forumet har alltid vært full av krasshet! Er du full, hva har du røyka, så butthurt du var da også videre...... Det går helt enkelt ikke an å presentere et poeng uten bruk av krasse formuelringer......er det rart det blir så mye skittkasting på forumet da?

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 24 nov. 2013 02:59

Konstruktiv kritikk er da en ting?

Skjult ID med pseudonym JensmeMens sø. 24 nov. 2013 08:45

Istedet for å krangle kan vi gå til fiseskapet for å leke.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 24 nov. 2013 09:01

@ manif

Jeg skal svare deg ærlig. Jeg er elendig til å huske nick! Virkelig dårlig. Det er fordi nickene betyr lite for meg. Jeg husker noen ytterst få fordi jeg får noe ut av det de skriver. De andre "forsvinner" liksom for meg, og det jeg leser i dag husker jeg gjerne ikke i morra.

Sånn har jeg det med deg. For lenge siden leste jeg de første innleggene dine. Men nå har jeg slutta. Jeg bare skummer forbi uten at du liksom blir lagt merke til. Du finner en slags glede i å spre dine greier. Jeg finner ingen glede i å lese det du skriver. Ergo "ser" jeg deg ikke. Du har ingenting å tilby meg, og du skriver ingenting som interessere meg.

Så om du er en av de jeg har reagert på? Sikkert? Muligens. Jeg vet ikke lenger. Det mest graverende jeg leser rapporterer jeg til sukker.
Men mennesker som finner glede i å opptre som dum, kjip og latterlig feier godt for egen dør i å gjøre seg selv totalt uinteressant. Om jeg hever meg over? Javisst! Jeg gidder ikke å leke med slike mennesker. Derfor søker jeg det som gir meg kvalitet. De som drar ned er ikke kvalitet for meg - og dette ser jeg på som en helt naturlig prosess.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 24 nov. 2013 09:27

Ikke er jeg provosert og ikke er jeg vill i blikket, Skjult ID.
Men når ting går over alle støvleskaft her, rapporterer jeg.
Det er medmenneskeligheten min som slår inn, naturlig nok.

Så nei, jeg ser ikke konflikten.
Men det kan godt hende den er der, og at du ser den.
Det er helt greit.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 24 nov. 2013 18:53

Manif, gå og lek på E-18, din rasstapp

Skjult ID med pseudonym Z sø. 24 nov. 2013 18:55

Forrige innlegg er ikke skrevet av meg - for den som måtte bry seg :-)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 24 nov. 2013 19:36

Er helt enig med Z. Jeg har vært ganske aktiv her tidligere, men i det siste har jeg praktisk talt meldt meg helt ut. Nå åpner jeg en topic og scroller nedover for å se om noen av mine ytterst få favoritter har hatt noen innlegg der. Hvis ikke, lukker jeg den tråden og går videre til neste. De fleste her har blitt usynlige for meg, i Z'sk forstand. Jeg bruker mine sukkerfavoritter som min personlige filter: hvis de finner det interessant nok til å skrive noe, så er det verdt å lese for meg. Ellers ikke. Sukkerkvelden blir veldig kort på den måten, og jeg har fått det bedre med meg selv. :)

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 24 nov. 2013 19:48 Privat melding

..nå er ikke akkurat jeg noen gledesspreder her inne med mine korte, bastante meninger, men når innleggene mine blir møtt med kommentarer om utseende og latterligjøring av alder osv. osv, da er det ingen vits i å diskutere videre/ Men heldigvis, anonyme dittsekker på nett bryr jeg meg ikke så veldig mye om, synes heller det er litt synd på dem )

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 24 nov. 2013 19:49

Jeg vet hvor jeg vil stille meg i denne forferdelige konflikten. Alene, og likegyldig .. heldigvis finnes nok av forståsegpåere med gode hensikter til å nedkjempe de onde maktene som forpester disse trådene med sitt uvesen, men det er ikke meg. Jeg er her for "love" ;)

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 24 nov. 2013 19:50

"innleggene mine blir møtt med kommentarer om utseende og latterligjøring av alder"

Men der går en grense!

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 24 nov. 2013 19:52

Frøken-O, en av mine favoritter ;)

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 24 nov. 2013 19:53

Ja, da blir det for latterlig og barnslig! ..diskuter meningene og temaet.

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 24 nov. 2013 19:54

Takk Juicer )

Skjult ID sø. 24 nov. 2013 20:10

TS

Hva er vitsen med forument om man ikke er oppriktig?

Den tråden her er forøvrig en av de dumeste jeg har lest

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 24 nov. 2013 20:22

Kiara : Jeg vil være i den kroppen, med det utseende og i den alderen jeg er i og jeg følte det ikke som ett angrep. Det ble bare litt for barnslig for ei voksen kjerring som meg, men takk alikevel :-)
(ps : ingenting av det var rettet mot deg)

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 24 nov. 2013 23:22

Altså, er det bare piss, vås og faenskap (lite konstruktive innlegg), så slår jeg gjerne hardt ned på det - hvis jeg gidder. Men jeg spytter ikke nedover, det kunne f.eks aldri falt meg inn å si noe stygt om utseende til noen. Jeg kan imidlertid finne på å si noe stygt til de som gjør sistnevnte