Alle innlegg Sukkerforum

Singel og barnløs, hva gjør man egentlig på nyttårsaften?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 2mas ti. 26 nov. 2013 18:28

Så da har året kommet, 30årene har inntatt meg, og som tittelen sier, fortsatt singel og barneløs. I løpet av året har kompisene mine vært svært produktive og alle som ikke allerede har barn, skal ha barn. Så nyttårsaften begynner å se jævlig døll ut.

Så hva i svarte gjør man da? Har i alle år hatt(et forsåvidt krympende) nyttårslag, men det utgår jo kraftig hvs jeg ikke skal sitte alene og gafle i meg en kalkun og drekke meg dritings. Stikke på byen og despesjekke damer? Invitere meg selv til en kompis og være 3. jula på vogna og ta kaffenyttårsaften? Stikke til foreldrene mine og bli grillet om hvorfor jeg fortsatt er singel?

Eller er det noen som har en god singelidé til nyåret?

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 26 nov. 2013 18:32

Stikk av og kom tilbake når jammeret er ferdig, men DU er vel kanskje ikke helt der.

Skjult ID med pseudonym 2mas ti. 26 nov. 2013 18:39

Hey, ikke verdens verste idé det. Har bare en drøy uke ferie, så det begrenser jo litt hvor jeg evt. kunne dratt. Har du noen tips?

Skjult ID med pseudonym Benchpress ti. 26 nov. 2013 18:45

Ikke hør på loosifer, hva med å invitere andre single til nyttårsfest ?
Hør om det er noen i ditt område som kunne tenke seg og ta en fest sammen. Og dra ut på byen alene det tror jeg ikke blir noe bra med mindre du er veldig, veldig, veldig god til å knytte nye kontakter.

Skjult ID ti. 26 nov. 2013 18:48

Enig, kjedelig å gå ut i Oslo på nyttårsaften. Venninne gjengen min velger en ny storby hvert år. Vi blir flere og flere for vært år. Møter alltid noen Guttegjengen som gjør det samme.
I år bkir det Dubai :-) I fjor var vi i Paris. Gjengen vår består av jenter og kvinner i alderen 20 til 50. Noen har store barn, noen har barn bare annen hver nyttårsaften og andre har ikke barn.

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 26 nov. 2013 18:59 Privat melding

@ 2mas

Jeg skal på singelfest på nyttåraften med sånn ca 100 andre, send meg en mld så skal du få link :)

Skjult ID med pseudonym 2mas ti. 26 nov. 2013 19:16

Takk for invitasjonen Jeno, men holder til i Trondheim, så jeg får se om jeg får til noe her. Skal jeg først reise en plass kan jeg jo stikke en mer spennende plass enn Oslo :-p

Tror nok dette løser seg opp igjen(om jeg mot formidning fortsatt skulle være singel) om noen år når barna blir litt større, så da kan jeg dra med folk igjen. Ikke umulig jeg bruker tipset ditt benkpress, selv om slike fester erfaringsmessig er småkleine ;-) Men ingen har dødd av litt kleinhet.

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 26 nov. 2013 19:22

Det er notert benchpress - neste gang du ligger der med 50 kilo på vektstanga så skal ikke jeg hjelpe deg og hekte den på plass

Så er du ingen taper om du gjør hva du vil 2mas - ikke alle som er så opptatt av det som skal være så fordømt korrekt til enhver tid, men klart er festen gøy, så er det morro, så var det det med utvalget nyttårsaften da - heng opp postere på lyktestolper og annonser en hjemmealene fest på diverse fora - kommer jo alltids noen - kanskje benchpress kommer, så hold toalettet lukket - om du ikke ønsker han der da

Unnskyld benchpress, men du var så søt og morsom at jeg ikke kunne dy meg - ha en fin kveld videre, snart klarer du 50 alene ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 nov. 2013 19:38

Ikke skjønner jeg hvorfor du MÅ noe på nyttårsaften. Er det ikke bare å være hjemme og slappe av om det ikke er noe spesielt som skjer eller som du er invitert til?

Skjult ID ti. 26 nov. 2013 19:49

Jeg melder meg frivillig til de kjipeste vaktene på jobben. Den dagen jeg endelig har en mann kan jeg kreve fri uten at en kjeft kan si noe på det!

Skjult ID med pseudonym Benchpress ti. 26 nov. 2013 19:57

@Mucifer hehe brukbart comeback og forresten så tipper jeg at klarer både deg og den 50 kg's stangen :).

Hadde jeg bodd i trondheim så kanskje jeg hadde dukket opp på den festen, men bor i oslo og har allerede har allerede en nyttårsfest og dra på :)

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 26 nov. 2013 21:54 Privat melding

Jeg skal jobbe både nyttårsaften, og 1.nyttarsdag. Det er greit så lenge jeg er singel, synes jeg, samtidig som det jo er greit å sope inn litt ekstra penger i samme slengen:)

Skjult ID med pseudonym tutta on. 27 nov. 2013 00:13

Jeg skal også jobbe nyttårsaften og 1.nyttårsdag - så ingen store festligheter på meg. Det får jeg ta til neste år ;)

Skjult ID med pseudonym _________ on. 27 nov. 2013 03:15

Virker som det populære er å drikke seg dritings og ha meningsløst samleie, enten på hytte (helst Hemsedal/Trysil), eller i byen.

Skjult ID med pseudonym hjerteress on. 27 nov. 2013 07:17

En haug med single damer tar cruise til Danmark, etter en flott nyttårsfeiring til sjøs ifjor ga det mersmak.Kan anbefales:)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 27 nov. 2013 18:17

Selv har jeg hunder, så her blir det en rolig nyttårsfeiring i år som tidligere år.
Nyttårsaften er uansett voldsomt oppskrytt.

Skjult ID med pseudonym Jeno on. 27 nov. 2013 18:37

Jeg har vært alene mange nyttårsaftner og det er helt greit det også, men i år er jeg tøff og prøver noe annet :)