Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan forholde seg i ventetiden på en avtalt date? :-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mi on. 27 nov. 2013 21:19

Altså, overskriften var gjerne litt klønete :-)

Saken er at jeg "traff" en mann for et par dager siden via nettet og det var full klaff :-) Vi gikk raskt over til sms og telefon og i går ble vi venner på fb( jada, jeg vet det er for tidlig). Nå har vi avtalt å treffes på Fredag! :-)

Men så til problemstillingen: Er det vanlig å ha litt kontakt i mellomtiden, eller venter man nå til man treffes? :-p Jeg har lyst å bare sende en mld og bare si hei, men så har jeg ikke hørt fra han og da lurer jeg på hva som er vanlig :-p

(mann 38 år fra Vestfold) on. 27 nov. 2013 21:24 Privat melding

Kjør på ... Hvis man liker noen og føler at det er riktig så syns jeg du skal sende en mld..)

Skjult ID med pseudonym Sussi74 on. 27 nov. 2013 21:30

Gjør det du har lyst til. Vil du sende en melding, så gjør det :)

Skjult ID med pseudonym Mi on. 27 nov. 2013 22:11

Vel, jeg sendte en melding, og nå funderer jeg på hvorfor jeg ikke får svar :-p

Frøken utålmodig her ;-)

(mann 60 år fra Oslo) on. 27 nov. 2013 22:29 Privat melding

Mitt tips om "alltid" å være seg selv har så langt ikke blitt motbevist som et dårlig tips. Så hvis du er utålmodig - si det - hvis du er glad for å sende et hei til ham, si det også. For det blir vanskelig hvis du ikke skal få lov å være deg selv - for hvis han ikke vil ha DEG (sånn som du er) bør han få lov å slippe. Og så er det så mye bedre at han får seg deg uten filter med en gang - for da kan han lettere gjøre seg opp en mening mht. hvem du er. Lykke til, dette går sikkert bra!

Skjult ID to. 28 nov. 2013 00:51

Mest sannsynlig er han på date med en annen en i dag. . . . . Sånn er menna her inne. . . Er du heldig ble det ikke noen overnattings date, og han svarer før han legger seg

Skjult ID med pseudonym _________ to. 28 nov. 2013 05:13

BjørneKlem:
"Vær deg selv" fungerer bare hvis du i utgangspunktet er det folk vil ha/nogenlunde mainstream. Jeg har vært meg selv omtrent hele livet, uten at det har båret noe betydelig frukt.

Skjult ID med pseudonym mann 35 to. 28 nov. 2013 09:32

Er i en litt lignende situasjon selv. Har avtalt en sukkerdate, men daten var først 10 - 12 dager frem i tid da vi lagde avtalen. Fortsatte å skrive her (pleier ofte å gå over på sms eller telefon, men har ikke gjort det denne gangen), men holder det på et lavt nivå. Leser kun melding fra henne og svarer en gang om dagen, og tror det er lurt, for merker allerede at det begynner å bli kjedelige samtaler hvor spørsmålene fra henne stort sett er av typen "hvordan har kvelden din vært?", "hvordan har uka vært så lang?t", osv. Hun kjeder meg allerede faktisk. Håper hun er litt mer spennende IRL, for det er jo ikke like lett å skrive med en fremmed alltid.

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 28 nov. 2013 09:50

@mann 35
Kjenner meg igjen i det. Det er riktignok lenge siden jeg har vært ute med noen fra sukker, men jeg husker det. Rutinespørsmål av type "Hvordan har kvelden din vært?"... Uff uff. :P
Har man ikke mere å si enn det er det laaangt bedre å ti stille. Altså: Det er ingenting galt eller dumt med et slikt spørsmål men å lage rutine av det for å hindre pinlig taushet gjør bare situasjonen enda "dummere".

Skjult ID med pseudonym mann41 to. 28 nov. 2013 10:13

1) Gjør akkurat hva du har lyst til. Vil du sende en mail, gjør det. Det blir aldri helt feil.

2) Ikke forvent at han skal svare med en gang. Mange (folk flest? ) er ikke bygget slik at de føler det er naturlig å svare med en gang - eller i det hele tatt. Spesielt hvis meldingen din ikke var et direkte spørsmål.

3) Ikke prøv å tolke hva det betyr om du får en melding for sent eller for tidlig, eller hva det står. Normalt betyr det ingen verdens ting.

Om den personen hadde vært meg, og du hadde sendt en melding om at du gledet deg, for eksempel, så hadde jeg synes det hadde vært hyggelig. Men det er minimal sjanse for at jeg hadde funnet det naturlig å sende en melding tilbake. Jeg har nok av andre ting i hverdagen som krever min oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym tutta to. 28 nov. 2013 12:04

what @utlegg sa.... viktig. Ellers føler man seg kansje som "masete" eller klengete.. i betydningen : oj.. nå sa jeg at jeg gledet meg. kanskje det ble for mye for han? ...slike tanker får kvinner (en del hvertfall) ganske lett. Dere kan hjelpe ved å bare sende en enkel tekst tilbake ;)

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 28 nov. 2013 12:43

Viktig med tilbakerespons både nå og da eller en gang iblant. (Såfremt det ikke skjer via fraser). -Naturlig nysgjerrighet, samt å også fortelle om seg selv: Sende signaler tilbake som kan videreutvikle samtalen.
(Jeg har tidligere vært borti en som bare spurte og spurte og spurte uten å fortelle meg noe som helst. Det var første og siste gang jeg gikk i den fellen.)

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 28 nov. 2013 12:47

((Svarte ikke når jeg spurte om ting ved henne.))

Skjult ID med pseudonym Mi to. 28 nov. 2013 17:49

Jeg skrev bare: Hei, går det bra med deg? :) Jeg ville bare si hei :).

Altså, jeg sendte mld bare for å vise at jeg tenkte på han, men jeg har ikke hørt noe fra han...Jeg syns jo det er litt rart..Å gå fra å prate endel til å ikke høre noen ting? Så hvordan skal jeg tolke dette da? Jeg føler nesten det blir litt rart å treffe han nå :-p

(mann 37 år fra Oslo) to. 28 nov. 2013 17:57 Privat melding

Se an du, Mi, det ordner seg nok helt fint! :)

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt to. 28 nov. 2013 17:59

Han dukker nok ikke opp på daten heller. . . . .

Se forøvrig innlegget til skjult ID 28. Nov kl 00.51
Og velkommen til sukkerverdnen :-/

Skjult ID to. 28 nov. 2013 18:00

Handuvilha

Om han ikke gidder svare ville jeg ikke hatt han heller. Så dumt å si det ordner seg sikkert.

Skjult ID med pseudonym Mi to. 28 nov. 2013 18:09

Jeg må bare innse at det var slik det endte denne gangen. Jeg syns dog det er litt rart da det virket som vi hadde veldig god kontakt og kjemi, han sa han ikke hadde kontakt med andre og han var veldig giret på at vi skulle treffes.
Jeg kommer nok aldri til å forstå meg på menn :-p (Han er forresten ikke sukkermann)

Skjult ID med pseudonym Mi to. 28 nov. 2013 18:09

Jeg må bare innse at det var slik det endte denne gangen. Jeg syns dog det er litt rart da det virket som vi hadde veldig god kontakt og kjemi, han sa han ikke hadde kontakt med andre og han var veldig giret på at vi skulle treffes.
Jeg kommer nok aldri til å forstå meg på menn :-p (Han er forresten ikke sukkermann)

Skjult ID med pseudonym sirene to. 28 nov. 2013 18:45

@Mi

Ser ingen grunn til å krisemaksimere før han faktisk ikke har dukket opp på avtalt sted til avtalt tid, kan være mange grunner til at han ikke har svart deg ennå :-)

Hilsen fra ei som kan være helt borti natta håpløs med sin egen mobiltlf ;)

Skjult ID med pseudonym Mi to. 28 nov. 2013 18:49

Vi har heller ikke avtalt eksakt tidspunkt eller sted. Bare at vi skulle treffes på Fredag..:-p Så vi måtte nødvendigvis hatt kontakt før den tid:-)

Skjult ID med pseudonym sirene to. 28 nov. 2013 18:59

Hm...tja....da får du se da om det tikker inn en mld fra ham i løpet av ikveld eller morgendagen :-)
Eventuelt skrive på fb-veggen hans så alle ser det: Gleder meg til vi treffes ikveld smilehjerteblunkefjes!
(NEI!! IKKE GJØR DET!!!)
Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Mi to. 28 nov. 2013 19:09

@sirene

Kanskje det er trikset for å virkelig få han til å løpe andre veien? ;-)

Jeg får bare ta det som det kommer, kanskje han tar kontakt eller så gjør han det ikke:-) Jeg kommer nok ikke til å kontakte han igjen, kjenner jeg nesten blir litt barnslig og furt:-p

Skjult ID med pseudonym bønna to. 28 nov. 2013 19:14

jfr. 18:59 skriv heller på fjøsveggen hans. (Hvis han bor landlig til.)

Ventetid kan brukes til mye: Se film. Drikk øl og ha popcorn til. Klipp tåneglene. Mat fuglene. Løs sudoku. Heng på forum. Sov middagshvil. Planlegg julegaveinnkjøp. Vask hundedritten av skoene. Klø deg på..

Skjult ID med pseudonym Kayla to. 28 nov. 2013 19:46

Jeg synes det er veldig merkelig om kontakten opphører når man har avtalt å treffes. Da mister i allefall jeg litt interessen.

Skjult ID med pseudonym mann41 fr. 29 nov. 2013 10:49

@Utlegg
Hvis hun ikke vil ha en som er arrogant, er nok ikke jeg den rette for henne uansett ;-)

Poenget mitt er bare det at å tolke i øst og vest oftest blir helt feil. Jeg har selv hatt kontakt med jenter her som plutselig har blitt helt fraværende - selv etter å ha møttes, og så plutselig etter en måneds tid fortsetter de samtalen. No problem at all. Folk er forskjellige.

Og jeg kan si med hånden på hjertet at det er de gangene jeg er mest interessert jeg gir minst lyd fra meg. Ikke fordi jeg tror det er lurt eller noe sånt, men jeg tror det er en naturlig reaksjon for mange at man blir litt lammet når man er redd for å rote til noe som virker bra.

(kvinne 47 år fra Østfold) fr. 29 nov. 2013 13:49 Privat melding

@mann41
Mangel på respons gjør at ihvertfall jeg mister interessen ganske fort. Hvis man ikke gidder å ta seg tid til en sms i "bli kjent fasen" en gang, orker jeg ikke en gang å se for meg hvordan hverdagen blir når "spenningen" begynner å legge seg. Vi damer liker liker å bli forført,( de fleste av oss, ihvertfall) og til det kreves det faktisk et minimum av oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 29 nov. 2013 14:05

Signerer Bjørneklem sitt innlegg - selvsagt! :-)

Og legger til at om du ikke lykkes med å være deg selv, så vær i alle fall det selv for din egen del. Det føles så uendelig mye bedre i lengden.

Samt....hva er egentlig et godt alternativ til å være seg selv?

(kvinne 47 år fra Østfold) fr. 29 nov. 2013 14:21 Privat melding

@iKommode 1
Enig!
Hvis jeg føler at jeg har fått god kontakt med noen, og kommunikasjonen nærmest opphører, faller jo grunnlaget for min interesse bort.

Skjult ID med pseudonym gladlaks fr. 29 nov. 2013 20:47

Mye kloke ord! Man er redd for å gå for langt og skremme den andre vekk :/

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 29 nov. 2013 20:54 Privat melding

@Skjult ID to. 28 nov. 00:51 "Mest sannsynlig er han på date med en annen en i dag. . . . . Sånn er menna her inne. . . Er du heldig ble det ikke noen overnattings date, og han svarer før han legger seg"

Jeg kan godt forstå, at en del herinde er frustrerte, men at genneralisere er sjældent godt, selvom jeg har taget mig selv i at gøre det et par enkelte gange.

Dette er grunden til, at jeg normalt gerne vil mødes ret hurtigt (inden for rimelighedens grænse) da samtalerne kan blive lidt kedelige, hvis man skriver 5-6 breve til hinanden hver dag, men egentlig så burde man kunne skrive meget, hvis man virkelige connecter, da man jo kan skrive uendeligt om interesser, almen viden, være humoristiske ect.

Jeg tror, at en del holder lidt igen, da de måske har oplevet før, at samtalerne blev kedelige og det skabte en dårlig stemning inden en evt. date, men har du skrevet til ham og han ikke har svaret på 2 dage, så har jeg en tendens til at tro, at han har mistet interessen :)

Men vi er alle forskellige herinde også. Jeg er typen, som skriver lange breve og har meget at fortælle, mens andre hellere vil tage det irl og skriver korte og kontante beskeder. Dette er det "fantastiske" med online dating :P

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 29 nov. 2013 21:25

"Hei, går det bra med deg? :) Jeg ville bare si hei :)" skrev du i en melding til denne mannen som du kanskje treffer i kveld:) @Mi. Håper det ble en virkelig date av det:)

Det jeg ønsker å si er: Jeg liker ikke at du skriver "bare". Det er da vel ikke "bare" at du sender en melding til han. Er du en dame han finner veldig tiltrekkende, så burde det være megastort at du sender han en melding, spør du meg.

Jeg sier dette, fordi vi kvinner noen ganger kan være litt for "ydmyke" i vår tilnærming. Jeg kan si det selv når jeg f. eks ringer faren min: -Det er bare meg, sier jeg. Da sier han: - Jammen det er da ikke bare, bare. Er noe der, har jeg tenkt på;) Han har et poeng. Så derfor har jeg sluttet å si "bare"...

Og jeg tror, at er det noen man virkelig liker, har noen dager uten kommunikasjon, ingen betydning. Liker man hverandre og er trygg på det, så er det ikke noe å stresse med. Har oppfattet her på forum at mange menn ikke alltid er så glad i slike kosemeldinger (som vi kvinner liker) fram og tilbake. Har inntrykk av at de er mest opptatt av selve det å møte deg:). Har man ikke noe å melde så er det like greit å la være å si noe, kanskje?

Jeg prøver selv å kjenne etter, hva har jeg lyst til. Har jeg lyst til å sende en melding, så gjør jeg det. Har jeg ikke lyst, så lar jeg det være. Men jeg ville ikke gjort det for å forsikre meg om at jeg fortsatt har han på kroken. Liker han å sitte på kroken, så fortsetter han med det, tenker jeg. Kanskje enda mer om jeg ikke stresser med det:). For det kan fremstå som usikkerhet, og det er ikke bra....

Uansett, det skal sies at noen menn liker kanskje at du skriver slike oppmerksomhetsmeldinger. Men jeg skal være ærlig å si at om en mann hadde skrevet "jeg ville bare si hei" så hadde jeg stusset litt, for å si det slik. Jeg hadde lurt på hvor usikker han var på seg selv. Poenget er, stol på at du er et skikkelig varp. Om han ikke ser det slik så er jo det dumt for han:) Og da er han uansett virkelig ikke noe for deg:). Havet er jo full av fisk;)

Skjult ID fr. 29 nov. 2013 21:50

OOOOOOFFFFFF!!!!! Er det mulig å overanalysere menneskelige relasjoner noe mer enn dette!?! Slapp av, pust med nesen, tell til ti, og gjør det du føler for i din setting, kontekst, situasjon osv….!!! Har du lyst å sende en melding så gjør nå for faen meg det! Hvorfor ikke? Hva er du redd for? Og en ting til....ikke hør på svada! Det er en ting som teller og er avgjørende, og det er ingen her inne som kan hjelpe deg med det!

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 29 nov. 2013 23:23

@TS

Du skrev en melding til denne mannen blottet or innhold og forventer svar? uansett, når han ikke svarer så er han ikke interessert. Du er ikke den første som opplever at den angivelige daten på Sukker bare slutter å svare uten nærmere forklaring.

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 29 nov. 2013 23:25

@mann 35

Med andre ord, du evner ikke å engasjere deg i samtaler og gi av deg selv? Det er jo bare å svare utfyllende på det hun spør om, samtidig som du gjerne etterspør litt informasjon selv?

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 29 nov. 2013 23:26

@mann41

En dame som hadde oppført seg slik du gjør hadde jeg satt på listen over "Hun er ikke interessert og har bare ikke noen andre å bruke tiden på akkurat nå". Med ditto synkende interesse.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 29 nov. 2013 23:45

Så.... Ble det noe treff i dag?

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 29 nov. 2013 23:52

Er faktisk veldig enig med @hemmelig angående @mann41. Og det skal sies jeg har en veldig hektisk hverdag. Men er det en mann jeg har møtt og liker veldig, som sender meg en melding, og merk, jeg må ha møtt personen og være positiv til å bli nærmere kjent, så prioritere jeg det å svare høyt. IRL-opplevelsen er faktisk avgjørende. Inntil da er min oppfatning om personen teoretisk og abstrakt;).

Har man datet hverandre en stund og vet hvor man har hverandre, så er det ikke prekært å svare på rappen. Men da er forutsetningen at jeg vet at han ikke blir stresset på grunn av det, men forstår at jeg ønsker en lenger og hyggelig meldingsutveksling når vi begge har rom og tid til det:).

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 00:23

he, he, du har definitiv vært litt for lenge uforelsket @Kiara. Det er ingen som har klart å målbundet prinsessen ennå, tror jeg;). Nå synes jeg det er på tide. Så flott og klok som du er. Endelig var vi litt uenig om noe:) Det tok noen måneder da.....

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 00:49

Jul er rett og slett ekkelt @Kiara, sånn er det bare. Er bare å innstille seg på feit fåreribbe tre dager på rad. Innta sofaen, og håpe på litt "husmorporno" på TV-en. Ja, og blir kanskje noen joggeturer med brodder på. Er ofte veldig glatt på vestlandet ved juletider. Dessuten muligens en skikkelig "rotbløyte" med barndomsvenninner. Blir i definitivt meget rolig etter det....Og mulig det kan være en og annen "hunk" å se på, sånn bare for underholdningens skyld, når man inntar hjembygda/byen;) Men for all del, vi titter bare veldig diskre...Ingen merker det:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 30 nov. 2013 01:26

@realista

Kikke diskret er noe ala rave ut av den (eneste) lokale pøbben og ytre over hele sentrumet der pøbben ligger "Ey! Ole Ronny! *raaap* Fytte så deilig du har blitt guttebassen... *hikk* Du må hilse hjem til mor *hikk* når du går hjem fra meg i morgen tidlig *hikk*" B-)

Ellers enig om jul. Her skal julen tilbringes i pysj og uten påtvungen familiesamling.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 01:44

He, he @hemmelig nå lo jeg godt. Din beskrivelse ble veldig levende for meg. Og jeg må innrømme at jeg ikke likte det. Det høres ikke så veldig sjarmerende ut. Og det er nesten irriterende rart. Jeg som må uttrykke hva jeg mener skriftelig i tide og utide, og ja jeg kan å uttrykke meg muntlig også, blir skikkelige tilbakeholdende og kritisk til omgivelsene akkurat da. Jeg rekker aldri å komme dit, at øl/vin brillene kommer på. Hadde sikkert hatt mye moro om jeg hadde den evnen. Er nesten misunnelig på de som har det sånn. De må ha det morsomt, tror du ikke? But frankly my dear, I don´t give a damn, er kanskje mitt problem;)

Pysj-jul høres deilig ut! Gjelder å bare tenke at man har ferie, fra noe. Forandring fra hverdagsfølelsen...er målet....:)

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 01:54

Åh, humre, humre @Kiara. Dette er ikke enkelt...og man må gjennom dette vært eneste år i maaaange år framover.....;) Vet du hva, vi reiser til syden, hele gjengen...Stikker av fra hele greia. Det hadde virkelig gjort seg:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 30 nov. 2013 02:04

Jeg melder meg på singelturen til varmere strøk!

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 02:12

Ok, det blir minst en trekant....;) Og handuveit er også i en låt av Marius Muller, så glem det......Du er nå snill som tenker på alle da @Kiara:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 30 nov. 2013 02:20

@Kiara

Sier du at du IKKE vil dele rom?!?!? Nei da kan det bare være! :D

@Realista

Marius sin mest populære sang, som også var den han selv likte minst. Oh the irony...

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 02:23

he, he hvor tar du det fra @hemmelig;)

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 02:31

:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 30 nov. 2013 02:37

@Kiara

sier du at vi MÅ dele rom?!?!? Og at @realista blir med som avlastning? Hm... Her føler jeg det stilles høye krav!

Samtidig som noe sier meg at jeg trenger søvn...

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 02:39

...tror ikke du vet helt hva du har gitt deg innpå @hemmelig;) Hmm..

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 02:52

Ja, enig @Kiara, det er greit;) Han kan få sove om natten. Men viktig det med drinkene og at dagene er veldig behagelige.

Og vi har solbriller på, så du vet, vi ser oss sånn litt diskre rundt om;) Flakker med blikket og flagrer med øyevippene, men det vises ikke under solbrillene:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 30 nov. 2013 02:56

@R&K

Jeg avskriver meg alt ansvar for meg selv! Så lenge noen sørger for at jeg ikke blir solbrent skal jeg sørge for en jevn strøm av etanol blandet ut i sukkerholdig væke!

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 03:10

Alltid full kontroll uansett;) Slik er det:) Jeg er litt usikker på om @hemmelig blir helt uthvilt etter denne ferien;) Jeg mener, all denne serveringen av drinker, det kan slite på;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 30 nov. 2013 03:12

@K&R

Åh, planen er jo å bestikke en bartender ;)

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 30 nov. 2013 03:14

Ja, det er nok mulig at du kan trenge litt avlastning @hemmelig:) Så lurt å alliere seg med noen. Det er vi absolutt positive til:)

Skjult ID med pseudonym Mi sø. 1 des. 2013 13:44

Det ble nok ikke noe treff på meg :-p

Synd for han virket som å være akkurat en slik mann jeg vil ha:-) Menmen, det er bare til å glemme og gå videre;-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 1 des. 2013 13:47

@Mi

Det var synd! Garantert hans tap ;) Greit å få avslørt at han IKKE er en sånn man du vil ha allerede før du fikk truffet han.