Alle innlegg Sukkerforum

Forandring fryder.

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Nordland) fr. 29 nov. 2013 17:11 Privat melding

Jeg ser stadig vekk folk på sider som dette, dem leter etter noen som er lik seg selv. Men personlig har jeg aldri sett et forhold vare fordi dem er så like. Dem forholdene jeg beundrer, dem forholdene jeg ser som aldri tar slutt, dem har altid vært veldig ulike hverandre. Tingen er, dem som er så like, di faller sammen når deres arkileshel blir tatt. Dem som er ulike hverandre dem styrker hverandre, den enes svakhet er den andres styrke. Så hvorfor lete etter noen så er lik deg selv lurar da jeg på? Utseende har litt å si men det er noe man ser med en gang, personligheten ser man ikke med en gang, det må jobbes med, så avslører dem sitt sanne jeg. Ikke stress, ikke hver redd for å bli alene. Om du så drar på mange dates å dem ikke er rett, så er dem kanskje en rett venn, en venn rikere er et liv rikere. Det er mange "den rette" der ute, stesser man med å finne dem, så tar man ofte den som er feil for deg selv. Det viktigste er å kunne trives alene, ta seg tiden, nye livet til du finner den ene der ute som virkelig får hjertet ditt til å hoppe ut av brøstet. Prøv å skill mellom forelskelse og beundring.Tidens tann vil ta sitt bitt, desto søtere vil den rette smake.

Skjult ID med pseudonym Juicer fr. 29 nov. 2013 17:44

Noen sier at like barn leker best. Andre sier at ulike tiltrekker hverandre. Hvem har rett?
Forskningen sier at begge har rett, men på ulike områder. Ulikheter som er tiltrekkende dreier seg stort sett om de tingene som kan klassifiseres som maskuline og feminine; yin og yang; besluttsomhet og forhandlingvillighet; hardt og mykt. Disse egenskapene kan utfylle hverandre hvis partene respekterer hverandres forskjellighet.
Likheter som tiltrekker hverandre gjelder i store trekk ting som går på hvorvidt man liker orden/trygghet/lojalitet etc eller impulsivitet/risiko/eventyr. Er du en adrenalin-junky så bør du finne en partner som også er det. Liker du et mer rolig og ordnet liv, så bør du velge en partner som også er slik.
De fleste av oss er jo både maskuline og feminine og både risk seekers og risk averse, så det handler om å finne det rette blandingen både hos seg selv og ens partner. Ihvertfall hvis en har et langsiktig mål med forholdet.

(mann 34 år fra Nordland) fr. 29 nov. 2013 21:54 Privat melding

Det er riktig det at en "basis" er noe man bør ha, resten kan da være ulikt.

Skjult ID fr. 29 nov. 2013 22:08

Det finnes ikke en kjeft her i verden som er risiko søkende! Det er et akademisk tulle-begrep! Bare tenk over hva det egentlig innebærer...litt på siden, men måtte bare...:)

Skjult ID fr. 29 nov. 2013 22:15

De........

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 29 nov. 2013 23:02

Ulikhet er tiltrekkende og spennende;) Så kan det jammen vise seg at man har et og annet til felles også......

Skjult ID med pseudonym Juicer lø. 30 nov. 2013 06:08

@Skjult ID fr. 29 nov. 22:08
Hva kaller du folk som er villige til å betale penger for å få lov til å kaste seg ut fra en bro med en gummistrikk om anklene? Er ikke de risk-søkende?

(mann 34 år fra Nordland) lø. 30 nov. 2013 16:06 Privat melding

Det finnes folk i alle former, noen liker spenning, noen liker å ha det roling, men selv inni dem formene er det forskjellige typer folk.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 30 nov. 2013 16:43

Ihvertfall en av partene må være villig til å ta en risiko... ellers finner partnerne aldri hverandre :-b

Skjult ID lø. 30 nov. 2013 18:37

De....