Alle innlegg Sukkerforum

"seriøst" forhold pr mail

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym naiv sø. 1 des. 2013 12:33

Jeg ble kontaktet av en her på sukker. Vi har utvekslet flere mailer daglig i to uker, han er på et jobboppdrag i utlandet og kommer hjem neste uke. Han gir uttrykk for at han har funnet den rette ut fra bilder, mine meninger, holdninger og verdier. Er superinteressert og forteller veldig personlige ting på Mail. Har også deaktivert profilen her fordi han nå har funnet den rette, som han mener er meg. Blir jo litt skeptisk til hvor raskt han var sikker i sin sak....Jeg liker veldig godt kontakten, og gleder meg til treff om noen få dager. Hørte lite på fredag, og forklaring i går var at han er i vanskeligheter pga prosjektet han jobber med muligens ikke gir avkastning og han har tatt opp lån på verdien av hele huset (!), men håper og tror det ordner seg. Han skriver norsk og engelsk, har sagt han er amerikansk. Nå begynner jeg å innse at det er mye som ikke stemmer når han først har funnet damen i sitt liv og deretter begynner å nevne økonomiske problemer. Noen som har tilsvarende erfaringer?

Skjult ID sø. 1 des. 2013 12:40

Personlig erfaring har jeg ikke, er ikke naiv nok til å involvere meg i sånt, nemlig... Det er spam, kjære deg...

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 1 des. 2013 13:08

He he he. De gir seg aldri disse svindlerne...

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 1 des. 2013 13:09

Du må forresten rapportere denne svindleren til Sukker. Jeg tviler på de er særlig interessert i å ha slike snyltere på sine sider.

Skjult ID med pseudonym tutta sø. 1 des. 2013 13:17

det er mange slike her på sukker... har selv blitt kontaktet av flere, nå bare blokkerer jeg dem og rapporterer dem til sukker. "Min" første var en som hadde flyttet til Norge og hadde barna sine i Usa. Visstnok enkemann.. skeptisk. Ville såå gjerne treffe meg, men rett før så hadde han fått et jobboppdrag, i Usa. Sendte mail flere ganger om dagen, mente at jeg var den rette for han fordi, som han skrev ; you make my heart glow,baby!!

nuvel... fin melding det forsåvidt, men det hadde betydd så mye mer om vi faktisk hadde møttes OG likte hverandre,liksom ;) Nei - blokker han og rapporter.Du fortjener en ekte mann :)

Skjult ID med pseudonym hannhoinn sø. 1 des. 2013 14:43

At de velger å samtale pr mail er som regel et dårlig tegn, de blir som regel fersket på sukker om de sender meldinger lenge nok der, derfor velger de mail og sier de har deaktivert konto på sukker. I realiteten har de sendt melding til såpass mange her på sukker at de blir sperret fra sukker. De som biter på og sender de mail har de nærmest fått på kroken.

Mange som vil ha meg på mail med samme sak du har blitt utsatt for. Bare si at du har muligheter å sende meldinger her på sukker, din mail er privat og deles ikke med ukjente. Som regel hører jeg ikke mere fra vedkommende da.

Ved å dele din mail kan du bli utsatt for mye spam i ettertid...

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt sø. 1 des. 2013 14:52

Involvert deg ikke med noen som ikke er norske eller bor fast i Norge, er ansatt i et firma med med adresse i Norge, og da snakker jeg ikke om enkelt mannsforetak eller NUF. Resten er lykkejegarar og bedragere.

Skjult ID med pseudonym Knekt76 sø. 1 des. 2013 15:39

Finnes mye informasjon om denne type fremgangsmåte på nettet.
Snart kommer det nok melding om du kan låne vedkommende litt penger, dette for å kunne gjøre opp noe slik at en får frigjort penger til å reise å treffe deg..
Helt og holdent svindel,

Skjult ID med pseudonym naiv sø. 1 des. 2013 15:56

Hvilke aviser viser dere til? Som "alle" leser?

Skjult ID sø. 1 des. 2013 16:06

Men kjære deg naiv. Hvor har du vært hele livet?

Dette er noe det har vært skrevet om i alle aviser i en årrekke, og ikke minst i blader der en stakkars står frem å forteller historien sin anonymt om hvordan hun evnt han er blitt lurt. Og det er ikke bare utenlandske menn, men også en del norske som holder på slik. Lån aldri bort en krone.

Skjult ID sø. 1 des. 2013 16:12

Det har også vært et par eksempler på nyhetene om slike saker. Ikke prøv å argumentere for at du ikke er forsøkt lurt, og at det kanskje er noe annet denne gangen.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 1 des. 2013 16:21

Jeg kjenner ei som med hjerter i aua tok med seg ungene til USA. For å finne ut at han ikke var den hun trodde.

Skjult ID ma. 2 des. 2013 05:22

Om du er så naiv som du fremstår her, naiv, så syns jeg at du rett og slett fortjener å bli lurt. Om du ikke ser den røde lampen blinke febrilsk mot deg nå.. Versågod. Gjør dine erfaringer. Dette er svindel.

Skjult ID med pseudonym Politi ma. 2 des. 2013 19:38

Rapporter og blokker,- så er blir du kvitt disse som det er mange av her inne. Oppgi aldri eposten din før du er sikker på identitet, og etter hvert har fått fullstendig navn. I dag er de fleste lett å Google og man kan finne mye opplysninger for å sjekke at de er den de utgir seg for. Varsellampene bør blinke uavbrutt hvis det er snakk om økonomiske problemer. Forresten hvem vil ha en venn/kjæreste som ber om å få låne penger? Ikke jeg, jeg vil ikke låne og heller ikke låne ut.

Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 3 des. 2013 23:59

Du er rundlurt.Det pågår hele tiden.Alle vet det.Veldig slitsomt da.