Alle innlegg Sukkerforum

ferdig med gamle forhold

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Nordland) ma. 2 des. 2013 20:06 Privat melding

hei... jeg ser at det er mange som skriver i kolonen for drømmekjæreste at han må være ferdig med gamle forhold...

hva menes med det? et gammelt forhold som var seriøst kommer vell altid til og være en del av livet...? jeg var i fast forhold i litt over 8 år og var faktisk forlovet før det gikk skjeis... og dette forholdet er jo en del av livet mitt som kommer til og være dær for bestandig... så helt ferdig med gamle forhold kommer jeg nåkk ikke til og bli...

Skjult ID med pseudonym nissemor ma. 2 des. 2013 20:32

være ferdig med tidligere forhold er nok litt mer. er det hun som slo opp og vil du inn igjen i det forholdet hvis hun plutselig vil ha deg tilbake? ingen vil date og eventuelt gå inn i et forhold hvis man blir dumpet når eksen vil ha deg tilbake..... er du ferdig med det forrige forholdet så er det ingen fare for at du dumper neste mann for eksen. skjønner?

(mann 31 år fra Nordland) ma. 2 des. 2013 21:06 Privat melding

tror det... jeg tengte ikke sånn på det før nå... "/ siden det ikke er aktuelt for min del å slippe henne tilbake etter det som har skjedd... :)

Skjult ID med pseudonym Missb ma. 2 des. 2013 21:30

Jeg har ikke skrevet det i profilen min, men det er noe jeg vurderer. Fordi jeg har datet og rotet med et par menn og to av dem hadde en eks som styrte livene deres. Det ene tilfellet var ganske ekstremt.. Han valgte til slutt å bryte med meg for å få fred fra henne. En annen jeg holdt på med og som virket som "det store" gikk tilbake til eksen sin etter 6 uker sammen med meg. Og jeg har pratet med menn som plutselig går tilbake til sine ekser. Og det er jo veldig bra for dem, misforstå meg ikke :-) Men det er ikke så greit å sitte igjen og egentlig ikke skjønne hva som skjedde:-P

Så de jeg ev dater og bruker tid på, skal være ferdig med tidligere forhold;-)

Jeg takler helt fint at en flørt har kontakt med sine ekser, så lenge de "bare" er ekser og venner og er ferdig med hverandre på det romantiske plan:-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 2 des. 2013 21:36

For min del skal hun ikke ha noen form for kontakt med en eks hun ikke har barn med.

(mann 31 år fra Nordland) ma. 2 des. 2013 21:40 Privat melding

skjønner hva du mener... men dette er jo noe som går begge veier da...? føler i alle fall at skal jeg bruke tid og energi på noen, så fortjener man det samme tilbake...

Skjult ID med pseudonym tt ma. 2 des. 2013 21:55

Det kan også gå på noe litt annet. Jeg var involvert med en nydelig kvinne en tid, vi hadde det riktig fint sammen. Men hun klarte ikke å slippe meg helt inn følelsesmessig. For henne var det en indre, ufrivillig motstand mot det, da hun i forrige og nokså lange forhold hadde opplevd bra ting, samtidig var det også en veldig ustabil person og dette ble emosjonelt belastende for henne. Et arr på sjelen hennes her altså - som nok var en viktig årsak til at det ikke gikk mellom oss.

(mann 31 år fra Nordland) ma. 2 des. 2013 22:01 Privat melding

Ja arr i sjelen kan jo være vanskelig å få gjort noe med...

Skjult ID med pseudonym moi ma. 2 des. 2013 22:03

Jeg dater for øyeblikket en som ikke er ferdig med eksen, og han skal dumpes. Når jeg etter første date kan navnet på eksen hans, etter andre date, hvilke planer de hadde med huset han nå sitter igjen med alene og på tredje date vet alt om hva de nåværende konfliktene dreier seg om, tenker jeg det ble to dater for mye.

(mann 31 år fra Nordland) ma. 2 des. 2013 22:05 Privat melding

Enig med deg der! :)

Skjult ID med pseudonym Missb ma. 2 des. 2013 22:47

Jeg ville nok synes at det var litt rart å komme på besøk til en fyr, og han har huset fullt av eksen sine ting..Hva med å stable de vekk, ev be henne hente dem etterhvert?

(mann 31 år fra Nordland) ma. 2 des. 2013 22:54 Privat melding

Har stablet bort alt som etter min mening et hennes... og har bett henne hente tingene men hun vil da ta med seg den nye typen som hun var utro mot meg med... for og hjelpe. Men jeg har overhodet ikke behov for og møte denne typen...

(mann 31 år fra Nordland) ma. 2 des. 2013 22:56 Privat melding

Synes ikke han har noe her og gjøre... jeg kommer nåkk ikke til og gjøre han noe men det skulle være unødvendig og måtte si at man ikke har lyst til møte denne typen...

(mann 31 år fra Nordland) ma. 2 des. 2013 22:59 Privat melding

Men nå er det kveld for min del... opp å på jobb i morgen... :p så dere får ha god natt ;)

(mann 31 år fra Nordland) ma. 2 des. 2013 23:00 Privat melding

Og etter over 8år ilag... :/

(mann 31 år fra Nordland) ma. 2 des. 2013 23:01 Privat melding

Men må ta kveld nå... så jeg kommer sterkere tilbake i morgen...

Skjult ID med pseudonym Missb ti. 3 des. 2013 17:59

Bare en annen liten tanke fra meg.. Jeg tror jeg hadde vært skeptisk til å gå inn i et forhold med en som kommer fra et så ferskt brudd, spesielt hadde jeg tenkt på at dine såre følelser kanskje ikke var helbredet. Nå er det ikke sikkert det gjelder deg og det kan være du er helt over henne:-) Dette er som sagt bare en tanke fra meg om hva jeg hadde tenkt:-)

Jeg ønsker deg hvert fall lykke til på jakten og jeg håper du finner en super og trofast jente:-)

(mann 31 år fra Nordland) ti. 3 des. 2013 18:37 Privat melding

komme over noe sånt er ikke gjort i full fart... men jeg tenker som så at jeg trenger noen andre å bruke tid å tanker på for og lettere komme over dette... om så bare noen som man kan snakke fritt med og som man kan stole på.. men gjerne noen som kan tilbringe tid med meg... se en film en fredagskveld eller være med ut på byen en tur...

Skjult ID med pseudonym sorthvitt ti. 3 des. 2013 19:16

jeg har som en slags tommelfingerregel at det er nok at de nevner eksen sin annenhver gang vi er sammen. Nevner de han oftere, så er hun ikke ferdig med han. Det spiller egentlig ikke noen særlig rolle hva det er hun sier om vedkommende - om hun tar han opp annenhver gang vi er sammen så er hun ikke ferdig med han og ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym wut ti. 3 des. 2013 19:24

Synes det er mer forvirrende med de som ber om en mann med stor M, når det kan være så subjektivt som det kan få blitt. Jeg går heretter bare ut fra at mann bare kommer med stor M når det er det første ordet i en setning, eller når det er et navn, som Manfred Mann.

Off-topic, beklager.

(mann 31 år fra Nordland) ti. 3 des. 2013 19:33 Privat melding

man må jo også ha i bakhodet at viss det forige forholdet var et langt og seriøst forhold så er det en ting som kommer til og følge deg lenge... i mitt tillfelle så var vi ilag i over 8 år... det vill si at vi fant værandre da jeg var 17 år... men man trenger selvfølgelig ikke og snakke om eksen hele tiden...

(mann 31 år fra Nordland) ti. 3 des. 2013 20:02 Privat melding

annser meg selv som over eksen... kommer ikke til å ta henne tilbake men det er en del av livet som kommer til og være dær for alltid... med en profil hær håper jeg selvølgelig på og møte nye menesker og stifte nye bekjentskap. og hvem vet kanskje man finner noen som er mer interissang enn andre... :)

(mann 31 år fra Nordland) ti. 3 des. 2013 20:18 Privat melding

:D

Skjult ID med pseudonym Missb ti. 3 des. 2013 20:21

Klart det kommer til å være en del av livet ditt, men etterhvert vil det komme lenger og lenger bak i hodet og du vil ikke tenke på henne, eller snakke om henne så ofte som jeg mistenker du gjør nå. Jeg ble sammen med min eks når jeg var 15 år og vi var sammen i 12, og jeg brukte 2 år på å komme videre..Kanskje det var lang tid igjen, hva vet jeg, men etter "bare" 3 mnd er det mulig at du trenger en slags rebound?:-)

Mulig dette er litt utenfor hva du tenkte med denne tråden, men jeg spinner videre på emnet ditt og mine tanker om å være ferdig med tidligere forhold.

(mann 31 år fra Nordland) ti. 3 des. 2013 20:27 Privat melding

synes det er bra du spinner videre :) men du sier "bare" 3 måner... for min del er det ganske lang tid... og det er klart jeg ofrer en tanke eller to i ny å ned men prater ikke så mye om henne hvis ikke noen spør d...

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt ti. 3 des. 2013 20:30

Man er ferdig med eksen når man ikke lengere kan se for seg hverandre som et par. Har ikke noe med hvor lenge man var sammen, om man var gift eller bare kjærester.

(mann 31 år fra Nordland) ti. 3 des. 2013 20:33 Privat melding

må si meg litt enig med sukkersøt...
det som var årsaken til mitt brudd gjør at det ikke er aktuelt å bli to igjenn... sell om det er bare 3 måner siden...