Alle innlegg Sukkerforum

De som aldri ble glemt:

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 3 des. 2013 21:26

Det er vel kanskje 12-13 år siden. Den deiligste dama jeg har møtt, noensinne, slik jeg husker det nå.. og hun er der ennå - i hodet mitt. Lite, veldig lite, men hun er der, levert et avtrykk. Jeg var vel kanskje 19. Hadde jeg ikke vært ei mental pingle og forstått hvordan flørt fungerte, så hadde jeg hatt henne ved min side nå, kanskje .. en jeans har aldri hatt en bedre passform, slik jeg husker den fremmede jenta jeg riktignok aldri fikk vite hva hete .. det er ikke noe gøy å ikke vite hvem en fremmed var, som gjorde et uutslettelig inntrykk - som attpåtil sendte blikk som tydet på at hun likte meg som jeg henne

Siden har jeg vært betatt 2-3 ganger, skikkelig .. dette er nok mine standarder i søken etter kjæreste. Den samme følelsen må trigges .. følelsen av at man søker imot et annet menneske, og ikke vil annet enn å være sammen.

Det er sjelden det:)

Sitter du med en standard?

(mann 38 år fra Vestfold) on. 4 des. 2013 09:25 Privat melding

Det må nok isåfall bli tilsvarende like mange år siden ,som du nevner @ts
Hehe...))

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 4 des. 2013 19:46

Spekk-savers. Feitere tilbud får du aldri!

(kvinne 27 år fra Vestfold) to. 5 des. 2013 00:59 Privat melding

Jeg husker min! Og @TS, jeg fikk heller ikke navnet.. Syns det er litt hyggelig å tenke på, får på en måte den samme følelsen igjen - og så forvinner den. :)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 5 des. 2013 01:13

Nei, jeg sitter ikke med en standard @Mucifer. Standard minner meg om noe som er systematisk og beregnende. Det finner jeg ikke tiltrekkende;) Det må være noe med selve personen, at han har noe by på som er kanskje i min sfære utenom det ordinære. En mann som kan tenke selv og som har integritet. En mann med rak rygg og en som er i stand til å formidle dette. Det finner jeg utrolig tiltrekkende;) Slik er det for meg:)

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 5 des. 2013 07:36

Det er jo en slags standard det Realista. Jeansrumpa er bare et enormt pluss. Jeg lyver dersom jeg påstår at det du nok finner overflatisk - ikke betyr noe, for det gjør det. De andre, hadde ikke samme jeansrumpa, de hadde noe annet, og de var forskjellige. Nå "fikk" ikke jeg den første dama - nettopp fordi jeg ikke prøvde. Det lærte meg mye, og det ønsket jeg ikke oppleve igjen. Men det er en annen sak, mye rart spiller inn, så er muligheten borte. Tenk deg, du er der mange mennesker oppholder seg, og der er den deiligste dama du noen gang har sett - husk, jeg var 19 - andre mekanismer spilte også inn! Poenget er, det er deilig å søke imot et annet menneske fordi du liker det, begjærer det, .. hvor mange kan man påberope seg å virkelig ha skikkelig lyst på? for meg er det sjelden, virkelig virkelig lyst på .. det er deilig det, og nå er det på tide igjen - og det starter med en selv - dvs være et gjensidig begjær

Jeg er visuell. Jeg er mann, og søker den rette personligheten også. Skulle ønske jeg hadde lettere for å begjære - så grip sjansen er lærersetningen. Det kommer sjeldnere med årene .. ikke at jeg er noen oldis! Men, grip - prøv - handling! Ellers vil det bare spøke for en, og en vil tenke "faen heller" .. mennesker systematiserer og beregner hele tiden, hvordan ellers skulle vi filtrere ut en partner - det er uansett uinteressant å diskutere, - jeg vil ikke dit, i en diskusjon - det er kjønnsløst og kjedelig. Jeg vil nyte tankene jeg besitter og være klar da mitt neste begjær dukker opp - for det er for verdifullt å la slippe .. noe sånt!

Skjult ID med pseudonym Lillepia to. 5 des. 2013 18:41

Var 16 år, på besøk hos tanten min. Nabogutten var det fineste jeg noen gang hadde sett! Mørkt hår, brune skøyeraktige øyner, pen kropp. Og jeg var pysete....
Lurer på om han virkelig var så kjekk som jeg husker? Betatt flere ganger senere, ikke like pysete lenger :)

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 5 des. 2013 18:44

Rart med det. Slike opplevelser er garantert med på å sette standarder .. så hvem vet, kanskje du ser etter 16 åringen enda .. i en eldre utgave på minimum et par år iallefall kanskje .. nabogutten, du kan iallefall finne ham frem - det kan ikke jeg .. kun når jeg vandrer i dype daler i søvne så kan jeg bli 19 igjen (og kun da)

Skjult ID med pseudonym Lillepia to. 5 des. 2013 18:50

@Mucifer haha! Nå måtte jeg faktisk inn og google.
Ja? Kanskje du har rett. Mulig det er han som har satt standarden i underbevisstheten min. Nei, er nok ikke utseende som er det viktigste, selv om det også er en avgjørende faktor.....

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 5 des. 2013 18:58

Å kom igjen .. beskrivelsen din var jo tatt utifra en småskitten fantasi lillepia (lillelolita)

Skjult ID med pseudonym HK to. 5 des. 2013 20:25

Jeg hadde samme tanker om en gutt jeg var forelsket i når jeg var 17, så ble han borte for meg i 22 år, jeg hadde han i tenkene i alle disse år, bare med ønske om å se han engang. Så fant han meg etter 22 år og hadde tenkt det samme som meg, der var han gift og hadde 3 barn. Etter å ha sett han og pratte litt med han, så ble alle de tankene borte for meg. Jeg kunne aldri i noensinne komme i tanken å bli sammen med han... For meg var det et eventyr som ble avbryt for mange år siden og eventyret sluttet når jeg fant han igjen. :-) Snipp snapp snutte der ble eventyret ute :-) Føler meg lettet nå :-) Det var min opplevelse Mucifer.

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 5 des. 2013 20:33

Tusen takk for at du delte det med meg. Jeg begynte nesten å gråte ..

Neida ..

Men, jada sånn er det, det er nesten ikke noe mer å si .. har ingen skjelletter i skapet jeg som jeg vet om, men alt og alle har en fortid som nok har vært med på å legge tilrette for fremtid .. tenker ikke mye på det, faktisk aldri, men det er der .. skål med vin! "Fordi jeg fortjener det"

Nå kommer tårene ..