Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er lei av å være nice-guy

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rage ti. 3 des. 2013 23:48

Jeg er dritt lei av å være nice-guy bestandig, kommer liksom aldri videre med damene jeg blir kjent med, blir alltid "venner"
Hvordan blir jeg good-guy eller bad-guy?? er jo de jentene vil ha har jeg skjønt

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 4 des. 2013 00:02

Det er de jentene er blitt fortalt at de skal like. Det kommer fra amerikans datingkultur, som ikke er direkte overførbart til norge. Takk og pris, men det kommer nok ettersom Norge såvelsom godtsom er en amerikastat.

Få opp testosteronet ditt kanskje. Ta med deg et telt og overnatt alene et par døgn og rens ut møkka .. kle deg mer maskulint .. og gi mer faen hva andre måtte mene, uten å bli latterlig .. en dag må du jo det. Skal du bli far så kan du ikke gå rundt som en dott, en som hele tiden vil tenke "er jeg god nok"

(mann 38 år fra Vestfold) on. 4 des. 2013 00:02 Privat melding

vær den du er........de jentene du treffer vet kanskje ikke hva de ser etter selv,gå videre......fortsett å date....

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 4 des. 2013 00:09

Det er også et poeng. Jenter vet sjelden hva de vil, de er få, men de kommer sterkere med åra

Romantikk. Center of attention - jenter elsker det. Bare ikke mas, ikke ha eiesyken. Gi de all oppmerksomhet, men ikke alle kortene på en gang .. du er på fisketur .. du veiver ikke opp storegjedda uten kamp

Kanskje du er en late bloomer .. den "alle" vil ha over natta, som om noen veivet magisk med et trylleslag

Skjult ID med pseudonym _________ on. 4 des. 2013 03:46

Grunnen til at du blir "friendzoned" hele tiden er fordi du ikke formidler med kroppsspråk at du egentlig har lyst til å dunke dem. Hvis de får inntrykket at du bare vil være venn med dem, er det det du blir. Du trenger ikke bli drittsekk, bare vær tydelig, uten å være for direkte.

Skjult ID med pseudonym _________ on. 4 des. 2013 03:46

Eller noe sånt.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 4 des. 2013 09:35 Privat melding

Stor sannsynlighet for at det er noe i det du sier @ skjult id.....hehe... Selvom det kan slå feil ut det også...hehe))

(kvinne 32 år fra Aust-Agder) on. 4 des. 2013 09:55 Privat melding

Vil ha en good-guy. Tror alltid det er det jeg finner, så innser jeg altfor sent at de er noen skikkelig ufine bad-boys. Stay as you are<3

Skjult ID med pseudonym wut on. 4 des. 2013 13:47

Jentene sier de vil ha good guys men de kjenner ikke igjen en good guy om de kommer opp å døtter en blomsterbukett i trynet på dem en gang. Da er du bare søt og så får jenta deg til å føle deg liten og patetisk (ikke nødvendigvis med vilje, men likevel). ;)

Skjult ID med pseudonym Rage on. 4 des. 2013 17:46

Takk for svar :)

Er nok best å gjøre som jeg gjør, holde ho litt varm men ikke være for ivrig :) Føler jeg har ho litt på kroken selv om hun har sakt at ho vil være singel en stund :) Time will show

Skjult ID med pseudonym Skrujern on. 4 des. 2013 17:59

Rage: her var det mange dårlige råd. Det som teller er at du har sex med henne raskt nok. Er det ikke det, så kommer det en annen fyr inn fra sidelinjen og feier over henne. Vips er du i vennebåsen. Du må vise at du liker henne, fysisk! Dra henne inn til deg og kyss henne. Vær litt mann. Du har ingenting å tape, for des lenger du venter, des mindre er sjangsen for at noe vil skje, noen gang.

Skjult ID med pseudonym Rage on. 4 des. 2013 18:28

Skrujern:

Ho vil ikke ha sex før vi er blitt bedre kjent, har vært innpå temaet skjønner du. Ho dumper de ho møter som prøver å få ho seng på første date, det syntes jeg er ganske fornuftg :)

Er det normalt å ha sex ved første eller andre date? Jeg klarer liksom ikke å få til sånt, er nok bare jeg som er treig og beskjeden.

Skjult ID med pseudonym Powerputt on. 4 des. 2013 18:48

Kva med andre date eller tredje date ?

Skjult ID med pseudonym lily on. 4 des. 2013 21:35

Kjære TS (og alle andre menn som måtte lure).

Om en jente forteller deg at hun ønsker å være singel en stund, "trenger tid", har mye å tenke på om dagen, er opptatt med jobb/skole/barn/venner/familie osv - er hun rett og slett ikke hypp på deg. It's never gonna happen. Om en jente er interessert vil hun ikke ha behov for å fortelle deg at hun er busy osv, men heller fokusere på når dere kan treffes.

Skjult ID med pseudonym torsketran on. 4 des. 2013 21:43

No more Mister Nice Guy,
They say he's sick, he's obscene.
My dog bit me on the leg today.
My cat clawed my eyes.
Ma's been thrown out of the social circle,
And dad has to hide.

(mann 32 år fra Telemark) on. 4 des. 2013 23:12 Privat melding

Hei. Jeg syns ikke du burde tenke så mye på de greiene der,
det viktigeste er å vise hvem du er, hva slags verdier du står for.
Senk skuldrene og slapp av.

Skjult ID med pseudonym L on. 4 des. 2013 23:17

@lily: Ok, å da spør jeg deg?

HVORFOR, å i himmelens navn, det-må-da-være-måte-på, hvorfor i alle dager, hva er det dere tenker med, kan dere ikke BARE SI DET RETT UT????????????

Her er det så mye store ord (VÅS??) i alle profiler om ærlighet, kommunikasjon, til å stole på osv osv osv......

Å så klarer dere ikke engang et stakkarslig lite:
"Beklager, det var hyggelig, men jeg er nok ikke interessert i deg."

Hva er det som er så uhorvelig mye lettere med å finne på unnskyldninger i det uendelige i stedet for å BARE SI DET!

(mann 38 år fra Vestfold) on. 4 des. 2013 23:28 Privat melding

@ L

Du kan så si......

Skjult ID med pseudonym Powerputt on. 4 des. 2013 23:29

Rage. For et artig namn.

Her er nøkkelen:

Sexy
Likegyldig

Viss du klarer å være sexy og likegyldig så vil du få pult. Men du må vere sexy og likegyldig inn i din kjerne. Ikke bare noe sånn at du spiller likegyldig.

(mann 44 år fra Rogaland) on. 4 des. 2013 23:30 Privat melding

@Rage dette er online dating, så det er utrolig svært at træffe en, hvor det faktisk ender med et fast forhold, medmindre man er heldig:)

Det er jo lidt den omvendte verden, da man ude i det virkelige liv har muligheden til at charmere en kvinde over tid, mærke om der er kemi ect. inden man finder sammen, men herinde så er det kravslisten, som man bliver godkendt udfra og hvis ikke man siger eller gør de helt rigtige ting, så smutter kvinden videre til næste kandidat, da hun jo ikke skal nøjes og dette resultere som oftes i, at vi forbliver single :)

Vil dog gerne pointere, at dette gælder som oftes begge køn:)

Skjult ID med pseudonym Powerputt on. 4 des. 2013 23:30

Å gi damer komplimenter fungerer ikke. Har prøvd og jeg har fått høre at jeg sier rimelig bra ut, men komplimenter fungerer ikke, piss og lort om at du gleder deg til å møte dame er heller ikke ting som funker. Bit tennene sammen og tenk at James Bond det er han som drar damer.

Skjult ID med pseudonym Powerputt on. 4 des. 2013 23:33

Eneste gangen det funker å gi komplimenter og være skikkeleg ivrig med å møte dama er viss dama er langt langt langt langt under deg når det gjelder ytre skjønnhet. Viss hun er svært overvektig og svært lite attraktiv da og bare da vil din iver og entusiasme ha noe for seg. Viss du prøver å sjekke opp hotte damer som er rimelig populære så må du fåreholde deg kald og likegyldig og late som om du ikke bryr deg så veldig. Det skal ingenting til før en jente tenker at du er needy.

Skjult ID med pseudonym Liz to. 5 des. 2013 01:29

@TS
Hvorfor skal du være noen? Vær deg selv, gjør det du har lyst til når du føler for det.. Det er ingen fasit.

Herregud, jeg skjønner ikke hvorfor dere menn stadig klager over dette? Hvis det er sånn at dere alltid havner i "Friendzone" så er det på tide å gå inn i seg selv å gjøre en forandring på permanent basis. Bad-guy/good-guy er det samme som å spille spill hvis det er sånn at man er på en helt annen måte enn hva man er til vanlig, det kommer frem for en dag når dere treffer den dere tror er rett men faller for deg på falsk grunnlag. Jeezez, ta dere sammen.

Skjult ID med pseudonym HK to. 5 des. 2013 09:57

Prøv å være drittsekk:-) jentene liker drittsekker :-)

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 5 des. 2013 10:12

Jeg bryr meg ikke Liz :) .. vi er ikke alle like

(mann 38 år fra Vestfold) to. 5 des. 2013 12:12 Privat melding

Ser noen skriver ,, å være likegyldig , drittsekk osv... Her.. Vil bare tilføye at det er noe med det.. Er alltid høflig og hyggelig mot alle, og selfølgelig når jeg hilser på og kommer i prat med jenter på byn.. Men det er det...så går jeg videre og noen ganger da virker det som om visse jenter blir helt krakilske,, desperate.. Hvis du ikke gir dem mere oppmerksomhet enn bare en kort prat.. Og thats it....de legger seg omtrent langflat for deg ....
Skjønner liksom ikke hvorfor en skal være nødt for å være en blanding mellom.. Drittsekk, kostbar.,arrogant hyggelig osv .. Ser dette går igjen også i kompis gjengen.. Og forumet her også hehe..

Menmen...

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 5 des. 2013 12:46

Rage, rage against the dying of the light.
Wild men who caught and sang the sun in flight, And learn, too late, they grieved it on its way, Do not go gentle into that good night.

Jeg hadde en gang en kompis. Han hadde lest .. hva hadde han lest, den sjekkeboka fra statene. Den med nægging, og å behandle damene nogenlunde som dritt. Så jada, var vel kanskje ikke så populær blant damene fra før - ikke de fine iallefall, og de er en annen rase. Så han satte igang han, nægga, nægga og patta på sigaretten .. han skulle dra damer

Jeg vil påstå det er noe annet, å lene seg over ei dame, hviske henne noen ord med en dyp røst om hvor flott hun er, om dere har kjemi vel og merke .. vil likevel påstå det er et varsko om du blir med i strikkeklubben til denne dama, og hører på alle historier om gravide venninner. Da bør du stikke .. når dama blir for vennskapelig, og du føler det - så kontre henne, avspor den vennskapelige, udugelige tonen og omvend den til noe mer sexy - næg gjerne, men det er en kunst, og en knivsegg .. vær mann. Det er du som har pikk, det er ikke hun som skal fingerpule deg i rumpa, eller kanskje? Dårlig eksempel ..

En vil alltid ha det en ikke kan få. Så skaff deg noe du ikke kan få, ellers finner du deg bare noe du ikke vil ha, og stifter en familie med noe du aldri vil begjære eller elske .. sug på den karamellen .. du enten velger, eller blir valgt .. vær den som velger!

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 5 des. 2013 13:00

Uansett. Vi sitter på et singelforum og rir dildoer alle mann frem til noe som likner et begjær banker på og vil inn.

Da åpner iallefall jeg. Det bør f)="¤/¤? du og dere også, ikke file negler og nappe ballehår. Føler du deg svak og underlegen den dama der, så er du også det, sannsynligvis blir du ikke så interessant før du viser den stolte erigerte holdningen din .. du gjør bare vondt værre om du "maser" med den dama der med hyppige intervaller. Vil du ha henne - eller tror du at du vil ha henne, og hva vil du med henne? Ha det trygt og godt og nusselig, eller knulle henne så saftene spruter.

Menn av i dag (ikke jeg) har langt mindre testosteron er tidligere generasjoner, ikke bli en sånn en. Myk sosialist .. eller hva det heter .. ut og høgg ved

(mann 38 år fra Vestfold) to. 5 des. 2013 14:06 Privat melding

Haha..)

Skjult ID med pseudonym F to. 5 des. 2013 14:22

Jeg er, ironisk nok, ei jente som aldri har likt den stereotype bad guy'en. ENDA mer ironisk har de snille, ålreite guttene jeg har datet, vist seg å være umodne idioter.
Så...damned if you do, damned if you don't, er det jeg har lært ;-)

(mann 38 år fra Vestfold) to. 5 des. 2013 14:25 Privat melding

@ F...

Hva mener du med " umoden "??? Noen eksempler??

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 5 des. 2013 14:34

Det er vel riset bak speilet igjen det.

"Så viste det seg for en dag at den snille egentlig var den slemme, og hvor går grensen?"

Bad guy - latterlig begrep. Det er stor forskjell på en james dean .. eller en tommy lee i motley crue .. bad guy av vår tid er vel petter pigaard eller andre paradise hotell deltakere - og de stereotype dameidealene blir da frognerfruer og .. og .. og

Spør en perifer dame, og hun aner sikkert ikke selv engang (med unntak av de som har gjort sine erfaringer i de dype daler, eller som aldri har blitt sjekka opp og rett og slett har behov for å bli tatt) hva hun legger i bad boy, sannsynligvis bryr hun seg ikke om begrepet , kanskje gjør hun det på videregående og kan skryte av at hun er dama til en som er i en "tøff" gjeng .. bad guy, hva faen liksom .. en ris på rumpa eller en knyttneve i ansiktet, hvor grensa går avhenger av individet og individets erfaringer

Umodenhet var erfaringen du gjorde deg, det har ikke noe med god og bad å gjøre, men om usikkerhet

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 5 des. 2013 15:25 Privat melding

Jeg er lei av å være "Bad Girl", men ingen menn som har gitt meg lyst til å være snill pike :)

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 5 des. 2013 15:41

Der ser du Rage (for et upassende kallenavn) ;) - styrer du ikke, så blir du styrt .. som av Pandora over her, helt til hun ikke gidder mer. Det vil være henne som setter premissene i alt som skjer i kriker og kroker, med nær og kjær, og med når dere skal trene forplantningslære .. kun fordi du har et hevdelsesproblem .. Jeg er sikker på at du har store baller under trange truser Rage, ellers får du sitte og dra i de så snart og så ofte du har mulighet .. et vektlodd kanskje

Skjult ID med pseudonym bønna to. 5 des. 2013 17:35

...trur ikke vektlodd er tingen... da blir du bare utseende som i den Jackass - episoden med "slemme bestefar".. der ting hang ut av shortsen :-b

Skjult ID med pseudonym Rage to. 5 des. 2013 17:36

Mucifer:

Haha der traff du spikern på hodet :)

Jeg får vel gjøre som jeg pleier, jeg for være meg selv :) er jo som andre her sier at det vil jo skinne igjennom på sikt hvem type jeg er hvis jeg spiller det jævla spillet. Tror jeg dritter i hele nice-bad-good guy greine :))

Regards
Rage

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 5 des. 2013 18:08

Det er vel en mye større tilfredstillelse at dama liker deg fordi du er deg, enn at komisene dine syntes du virker så tøff og kul .. noe av det verste som finnes er noen som tror de er noe de ikke er, eller som i den talentfulle mr.ripley - var det ikke det den het, filmen - "it`s better to be a fake somebody, than a real nobody" - vel, alt til sitt bruk, men ikke om du virkelig liker noen - da er fallhøyden alt for stor

.. og hvorfor tror du at det at du ifølge deg selv er så lite "bad" og at det er årsaken til hvorfor hun ikke vil ha deg - det er nok mere sammensatt enn som så. Tilegn deg erfaringer, prøv, feil, om ikke med henne, så med andre ..

Allikevel. Det er ikke sikkert du noengang får være så nære henne som dette, noengang, for om du trekker deg vekk - så kan det fort bli endelig også, og noenganger kan det være greit å trekke pusten og bare hoppe: skriv et brev til henne, forklar henne, og skriv samtidig at du vil holde deg vekk - og at du måtte gjøre dette nå, fordi øyeblikket kan forsvinne .. om ikke, så kan du angre om 10 år, kanskje

Så vet ikke jeg hva slags kontakt du har med denne damen, hva som har blitt sagt, og hva som er blitt gjort. Men, ikke mas .. masing er drepen!

Skjult ID med pseudonym blabla to. 5 des. 2013 21:39

Vel om du forventer at jenter skal falle for deg/ligge med deg bare fordi du er "nice guy" så er du vel ikke så "nice" som du tror.

Skjult ID med pseudonym L fr. 6 des. 2013 17:04

Personlig finner jeg denne her fantastisk nærme sannheten....

"A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired."

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 6 des. 2013 17:14 Privat melding

Ja.... Det kunne vel ikke blitt sagt så mye annerledes .... " vennefella"

Skjult ID med pseudonym torskepork fr. 6 des. 2013 21:42

hehe

Skjult ID med pseudonym torsketran fr. 6 des. 2013 21:57

@torskepork
hihi

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 7 des. 2013 00:25 Privat melding

Jeg har vel aldri framstilt meg som noen Cat woman heller:) Men ikke la deg lure at et ordinært utseende, er innsiden som teller ... Kan jo ikke gå rundt og se slem ut heller, tjihi!!

Skjult ID med pseudonym Powerputt lø. 7 des. 2013 01:44

Det handler ikke om umodenhet og modenhet. Det handler om dominans og mot. Har du dominans og mot så får du alltid pult. Da kan du være alkoholiker og stygg og feit, men så lenge du har dominans og mot kommer du langt med damer. Kanskje ikke et lykkelig forhold, men iallefall et seksuelt forhold.

Skjult ID med pseudonym Mucifer lø. 7 des. 2013 05:40

.. og lyst :)

Skjult ID med pseudonym Mucifer lø. 7 des. 2013 05:42

Rage, rage against the dying of the light.
Wild men who caught and sang the sun in flight, And learn, too late, they grieved it on its way, Do not go gentle into that good night.

Nattanuss, every fucking one of you!

(mann 38 år fra Oslo) lø. 7 des. 2013 11:58 Privat melding

Rage: om du gjør det du alltid har gjort vil du få det du alltid har fått. Råd som sier "bare vær deg selv" er i prinsippet bra, men siden få vet hvem de egentlig er, langt mindre tør å vise det, så ender folk opp med å gjøre det de alltid har gjort med et sånt råd. Og med begredelig utfall.

Jeg har prøvd mye forskjellig opp igjennom årene, men lite har vært så bra som å finne ut hvem jeg er og hva jeg vil, og si det rett ut. Jeg liker å ha flere jenter på én gang, og jeg liker jenter som har flere gutter på én gang. Enkelt og greit. Om noen har et problem med det, finn noen andre.

Problemet med nice guys er at de ikke tør å si det de mener, de står ikke for behovene og følelsene sine. Da er det vanskelig for jenter å kjenne dem emosjonelt. Drittsekker er ikke redde for å si det de mener, og da kan jenter koble seg på emosjonene deres og blir kåte av det. Men det er mulig å være så åpen uten å være drittsekk!

Etterhvert som jeg kom mer i kontakt med hva som skjer i kroppen og fikk et vokabular til å uttrykke det, så var det relativt enkelt å bare dele det. "Da du sa det følte jeg meg skikkelig tiltrukket av deg". "Jeg hører hva du sier, men det gjør meg litt usikker. Jeg har skikkelig lyst på deg, men vet ikke helt hva jeg skal si.." "hmm.. føler meg litt mer distansert etter å ha hørt det du sa der. Kjenner meg ikke helt igjen i det du snakker om, og det gjør meg trist, for jeg savner den gode varmen jeg kjente i sted" … og stå støtt i det. Det handler først og fremst om å uttrykke seg, uten å ha noen forventninger til at hun skal si eller gjøre noe som helst som følge av det. Behov, ja, men uten å *trenge* noe. Om hun avviser meg så gjør det mindre vondt enn før, fordi jeg har stått for verdiene mine og vært ærlig med den jeg er og hva jeg vil. Ingenting å være flau over. Det er skikkelig deilig :D

Skjult ID med pseudonym Powerputt lø. 7 des. 2013 15:51

Hei Monolitt,

din post gav veldig god meining. Poenget er vel å tørre å uttrykke det sårbare, men også kunne uttrykke det kåte, aktive og aggressive.

Den optimale mann tørr å vere alt. Sårbar, sterk, kåt, liten, stor.

Tøffelhelten tørr berre å vere liten.

Machomannen tørr berre å vere stor.

Idealmannen tørr å vere begge deler.

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 12:31 Privat melding

Jeg innrømmer å ha gått i fellen et par ganger. Trodd at det har vært en kjernekar som har vist seg å være en kynisk player. Fra utsiden, og da særlig for menn, er det mulig det ser ut som jeg drar opp statistikken til de som ikke oppfører seg bra. Men saken er: I det øyeblikket jeg er skjønner at det bare er falskhet, at ingen av ordene betydde noe, er personen en gjøk som jeg mister respekt og interesse for. Så jeg GÅR IKKE etter bad boys. Men som noen er inne på - disse er ikke så redde for avslag - og virker dermed trygge i seg selv. Det er en attraktiv egenskap. Det holder ikke bare være snill for å skape full tenning.
Å behandle dårlig gir derimot INGEN tenning. Men de som er flinke til å lyve og lure og fremstå som MODIGE GOODGUYS, de har noe mange jenter liker. Når de er avslørt, går de lett videre til andre. De kan jo "oppskriften".

Men gutter - dette er ikke bra menn! Jeg håper ingen går rundt i fullt alvor og drømmer om å bli sånn. Å bruke andre bevisst ved løgn og skape drømmer og forhåpninger er fullstening ufint. En person du ikke bør trakte etter å være. Å få sex bør ikke være eneste målestokk på vellykkethet. Prisen de betaler og får andre til å betale er ofte høy.

Derimot er suksessoppskriften å trene på å bli en EKTE modig goodguy. Altså snill og god, bare mer frempå, mer direkte og kanskje litt freidigere når det kommer til det seksuelle. Da er sjansen for spenning, tenning og varighet til stede.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 des. 2013 12:59

.....om du er lei av å være nice guy....slutt da vel?
Om du mener det er et alternativ.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 13:15 Privat melding

@Z: Å si ".....om du er lei av å være nice guy....slutt da vel?" er som å si ".....om du er lei av å være forkjølet....slutt da vel?".. det sitter rimelig dypt, og er ikke trivielt å endre. Men det er mulig.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 13:19 Privat melding

Det hadde vore interessant å høyre meir ifrå deg Monolitt.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 8 des. 2013 13:46

Enig med deg, Haimon! Både det du skriver her, og at det hadde vært fint å høre mer fra Monolitt.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 des. 2013 13:55

Helt korrekt, Monlitt!
Og du ga meg nøyaktig det svaret jeg håpet på.

Det er ikke trivielt å endre. Men det er mulig. Derfor:
Er du villig til å gjøre jobben?
Er det virkelig så viktig for deg?
Vil du bli noe annet enn deg selv?
I så fall hvorfor?

Poenget: Du er jo en som har gjort nettopp dette virker det som, Monolitt. Du har funnet ditt ståsted, og du står for det. Men du har gått en vei, og det har muligens kostet deg litt på en eller annen måte underveis. Noen vil falle fra. Andre vil tiltrekkes. Fordi du blir tydeligere som menneske og det du signaliserer ved å være den du er. Der kommer altså mine spørsmål inn. Og det er ikke verre enn å bestemme seg for om det er verdt jobben. For meg virker det som om de færreste er villige til å ta jobben, men vil gjerne ha endringen. Det er jo en av årsakene til at sutring oppstår....jeg sier ikke at det ikke er menneskelig. Men det finnes alltid en vei - om man orker og vil nok.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 8 des. 2013 13:55 Privat melding

Tja vær mer rett på sak kanskje etter en viss tid?

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 14:15 Privat melding

@bestorp: min erfaring er jo tidligere jo bedre. Utfordringen ligger i formidlingen. Ligger det en forventning bak? Ligger det desperasjon bak? Eller gir man et genuint kompliment ut av pur glede av å se noe så vakkert?

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 14:21 Privat melding

@Z: hyggelig å være til hjelp. Ja, jeg har gått en vei som har vært mye lenger og vanskeligere enn jeg så for meg da jeg startet. Og med mange omveier som har kostet uhyggelig mye. Men nå og da opplever jeg ting som jeg tidligere bare kunne drømme om. Det skjer oftere og oftere. Det gjør at det hele er verdt strevet, og at jeg fortsetter til jeg er fornøyd.

Ja, det er er mulig å gjøre gode endringer. Det koster, men veien begynner å bli rimelig klar etterhvert som flere og flere har gått den, så slipper flere å ta de omveiene som jeg og flere andre har måttet gå.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 14:22 Privat melding

@Haimon og Lilleulv: Mange takk, det varmer å høre! :)

Skjult ID med pseudonym Smørgås sø. 8 des. 2013 14:23

@F

Så det du sier er at du hater oss menn uansett hvordan vi oppfører oss og er?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 des. 2013 14:24

Du skriver at veiene begynner å bli rimelig klar etterhvert som flere og flere har gått den.

Tja, tja, tja....jeg tror egentlig at alle trenger å gå sin egen vei på sin egen måte i sitt eget tempo til sin tid, jeg. Jeg får sitere både Kåre Willoch og Sting som sier "History will teach us nothing". Jeg tror det er mye sant i det....dessverre. Eller heldigvis. Jeg er ikke sikker :-)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 14:30 Privat melding

Vi har alle forskjellige utgangspunkt. Men vi er ikke så fordømt unike som vi har lyst å tro. Om alle var så forskjellige hadde det ikke vært noe fagfelt som heter psykologi. Og ikke hadde det vært mulig å drive terapi heller.

Historien kan lære oss enormt mye. George Santanaya: De som ikke kan huske fortiden er dømt til å repetere den.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 des. 2013 14:33

Jeg sa ikke at vi var så forferdelig ulike.
Jeg sa at jeg tror på at hvert menneske har sin "tid".....

Men om du mener at det holder med informasjon og at det hindrer mennesket i å gjøre de feilene andre mennesker har gjort tidligere, så gjerne for meg. Det er ikke min erfaring. Men if you say so :-)

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 8 des. 2013 14:39

Hovmod
Grådighet
Begjær
Misunnelse
Fråtseri
Vrede
Latskap

De syv dødssyndene som gjør at vi mennesker alltid vil gå i en sirkel, og konstant gjenfinne oss selv i forskjellige varianter

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 des. 2013 14:40

Not bad, Mucifer...

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 14:44 Privat melding

Historien har lært meg (og tydeligvis også deg) at informasjon slett ikke holder. Veldig nyttig å lære dette av historien. Historien kan lære oss noe.

Historien kan lære oss hvordan man kan gjøre ting bedre. Forskning (som er aktiv læring av historie) har kommet frem til terapeutiske metoder som har hjulpet meg i å bli kvitt noen av årsakene til at jeg var nice guy i utgangspunktet. Metodene handlet i liten grad om å formidle informasjon. Denne veien begynner å bli klarere etterhvert som flere og flere går den. I hvilket tempo man går den er helt opp til en selv, som du skriver.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 des. 2013 14:46

Til syvende og sist vil jeg aldri, aldri, aldri falle for noe annet enn en nice guy. En tydelig, selvsikker og flott nice guy som kjenner seg selv og som har masse fint å dele med meg. Thats it, egentlig :-)

Så bad guy go home. Du har ingenting å gi meg.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 14:48 Privat melding

@Mucifer: Godt sagt. Begjær fører til at jeg stadig vender tilbake til å ha sex.. Misunnelse fører til at jeg til stadig finner nye ambisjoner.. Fråtseri fører til at jeg til stadig konkluderer med at det er mye digg mat her i verden.. Latskap fører til at jeg til stadig vender tilbake til en tilstand av å være uthvilt... og forøvrig i dette øyeblikk gjør at jeg ikke gidder skrive noe om de resterende punktene ;P

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 14:51 Privat melding

@Z: Anbefaler deg å lese David Deida. Han har en modell av mannsidealer: Steg 1: machomann. Steg 2: androgyn niceguy. Steg 3: balansert tilstand. Vil tippe at du vil like beskrivelsene hans av tredjesteget.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 des. 2013 14:53

Kanskje det, Monolitt?

Men jeg har en rasende god intuisjon. Jeg vet på få sekunder om en mann er verdt min tillit. Muligens blærete, men sant.... ;-)

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 8 des. 2013 14:56

Så må vi ikke glemme miljø (kontekst) oppe i alt dette heller da. Mens vi er i gang - sansene kan fort ta seg en høneblund, men plutselig opptrer en type stimulus som forventer en reaksjon .. ut av intet gjerne

Eks: Å ikke bry seg nevneverdig om hvordan en ser ut, til å bli mr.fit og perfekt på kortkort tid - kun pga stimulien av kjærlighet, forelskelse, begjær, ønske om kontakt - gjør at en skjerper seg, og det er noe konkret og forholde seg til - eks: den dama må jeg ha!

Å pule er en ting, hvem man puler er en helt annen, og der er nok folk generelt ganske forskjellige

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 8 des. 2013 14:58

Reptilhjernen bruker 1/3 sekund å spotte aktualitetene Z .. hvorfor velger den flotte dama den lille skallede mannen fremfor det stikk motsatte i situasjoner - kanskje ingen standard, men det forekommer .. noen hentyder til dna

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 des. 2013 15:03

Jeg er nok en som kunne valgt den lille, skallete mannen Mucifer.
Fordi jeg spotter noe i ham umiddelbart! Jeg klarer ikke der og da å formulere, forklare eller skjønne hvorfor det skjer. Men det skjer.
Og det er ganske deilig når jeg skjønner at jeg har holdt meg "åpen" nok til å se "the real thing" som jeg ellers ikke ville sett om jeg hadde mine lister på hvordan en mann skal være f.eks.

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 8 des. 2013 15:15

Ellers er good, bad and ugly det jeg forbinder med en westernfilm .. ofrer det svært liten tid i dagligdagen .. tror det er mest av alt et byfenomen jeg å dykke ned i det der. Samt å bry seg så mye om det.

"Den dagen alle skal være og bli like, så må det ende i en friksjon en dag"

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 8 des. 2013 15:21

..den dagen alle er like "glætte", DA blir det friksjon !!

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 8 des. 2013 15:25

.. og det orker vi ikke Bønna

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 des. 2013 15:27

Nei, fysj!

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 8 des. 2013 15:28

Økonomisk likhet f.eks. er et av de viktigste parametrene for å unngå friksjon :-)

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 8 des. 2013 15:34

Jasså gitt, så du ber om almisser bønna .. da må du først synge for meg som den gatemusikanten du er, så skal du få en slant

(mann 33 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 16:01 Privat melding

I vanleg psykologi operer ein ikkje med noko slikt begrep som nice-guy og bad-boys. Ein vil av og til tilskrive bad-boy karakteren varierande mengder av antisosialitet. Motsatt vil ein tilskrive nice-guy karakteren patologi innanfor områda som grensesetting, sjølvhevdelse, skam rundt eigne behov for intimitet og sex, avhengig til andre og då spesielt ei kvinne og liknande.

Eg trur personleg at nice-guy er ein person ikkje eigentleg er noko spesielt skill eller altruistisk, det er meir det at han er så livredd for å hevde seg sjølv og sine eigne behov at han heller velger å gi skinn av å vere snill og omsorgsfull. Det er tryggare. Så denne nice-fasaden spring ut av behovet for å verte likt og for å unngå å bli misslikt.

Når nice-guyen i større og større grad byrjar å vere snill, tollerant og omsorgsfull overfor seg sjølv vil problemet løyse seg.

Eg trur på å: 1) Henge med mannfolk som ikkje har det problemet. 2) Gå til psykolog. 3) Meditasjon. 4) Selvransking og refleksjon rundt kva du vil her i livet og kva du har gjort sålangt i ditt liv. 5) Prøve ut nye veremåter i møte med kvinner.

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) sø. 8 des. 2013 22:07 Privat melding

Det verste av alt er at det er heilt sant. Har alltid vert good guy sjølv.
Men I sommar har eg slått følge med eit par kompiser som får i kategorien bad guy.
Eg har funne ut at ei holdning med sjølvtillit, sjølvgodhet og egoisme gjør at du mykje lettere for damer med deg heim. Men igjen er det ikkje min stil, og eg har slutta med det. Er mykje bedre å vere seg sjølv og finne nokon som liker det.

Skjult ID med pseudonym hjertet ma. 9 des. 2013 15:03

ja, best å være seg selv @Daling1 :-)
Det finnes ei der ute som liker det!
Jeg synes det er viktig å ha verdiene sine på plass og finne ut av "hva trenger jeg i livet mitt for å ha det bra" hva er viktig for meg"
Men jeg tror også de fleste jenter liker en gutt som tar litt initiativ..
Det finnes noe for alle der ute, man må bare prøve og feile litt underveis..og så plutselig klaffer det! Må leve med troen på det :-)