Alle innlegg Sukkerforum

Er det flere damer her inne som har fått den samme mailen som meg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Maya on. 4 des. 2013 17:19

Vedkommende som er en mann skriver: Hvis du ligner noe på dine søstre her er du bare en patetisk middelaldrende kvinne som har helt urealistiske forventninger til livet...og tror at du i kraft av å være en norsk kjærring kan forvente en høy og mørk mann med millioner på lomma...Well, se deg i speilet og tenk en gang til.....

Åpnet posten i dag,hadde da fått mail fra denne personen, har aldri vært i kontakt med vedkommende. Har rapporter han som ufin....

Skjult ID med pseudonym torsketran on. 4 des. 2013 17:22

En eller annen manisk person fra forum driver massemailing?

Skjult ID med pseudonym Maya on. 4 des. 2013 17:26

Ja det kan være mulig, var inne på hans profil og tittet før jeg blokkerte han, der sto det at han bare søkte etter utenlandske damer, så da for vi norske damer gjennomgå hehe, erre mulig :-)

Skjult ID med pseudonym Politi on. 4 des. 2013 17:39

Ja, rapporter og blokker ham, det er nok en eller annen frustrert taper, men han har ikke rett til å la det gå utover andre. Ved rapportering vil han kunne bli utestengt eller få en advarsel. Det er jo trist at slike ofte søker etter utenlandske damer, de har jo krav på å bli møtt med samme respekt som ei "norsk kjærring".

Skjult ID med pseudonym Maya on. 4 des. 2013 17:45

En advarsel er ikke nok, han burde bli utestengt pronto, håper at Sukker tar tak i dette :-) Blir helt satt ut jeg, er ikke vant til å få sånne mailer, men heldigvis er det langt imellom enn får sånn dritt i postkassa :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 4 des. 2013 18:14

Det beste er at dere som har fått meldingen rapportere brukeren inn til support@sukker.no. Da er vi sikkre på at denne personen blir utestengt.

Vi kan ikke lese meldingene, kun se hvor mange markering en profil har fått. Derfor vil det gå raskere med utestenging hvis man sender oss en mail :-)

Skjult ID med pseudonym Maya on. 4 des. 2013 18:49

Den er god @sukker, skal huske på det til neste gang :-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 4 des. 2013 19:02

Ja ja. Det hender jeg tenker lignende tanker når jeg ser hva enkelte damer skriver i sine profiler. Men det er lettere og raskere å bare trykke der det står blokker... (Noe som mangler på mobilversjonen forresten).

Skjult ID med pseudonym Maya on. 4 des. 2013 19:32

@hemmelig
Usaklig.............