Alle innlegg Sukkerforum

Om hvem vi er og hva vi søker.

Vis siste innlegg
(mann 58 år fra Oslo) to. 5 des. 2013 12:02 Privat melding

Jeg har noen prioriteringer i mitt liv. Jeg mener det er viktig i holde både hode og kropp i god stand. Det betyr jevnlig bruk og godt vedlikehold. Hodet har det bra med både lek og alvor. Derfor liker jeg både oppgaver, lesing, spill og kulturopplevelser.
Kroppen har det best ved jevnlig fysisk bruk. Det viser seg både ved å ha en kropp som tåler både vanlige og plutselige fysiske utfordringer. Det være seg turer i skog og mark, kajakkturer, sengeøvelser osv. Ofte viser det seg på kroppen om man har holdt den i god form. De fleste velholdte kropper er slanke. Men det finnes unntak. Noen kan være både store og sterke. Andre kan være slanke og ganske slappe. Men som de fleste andre, bedømmer jeg andre ut fra hva jeg ser og hører. Og psykologien svarer brutalt, andres attraktivitet vurderes ut fra førsteinntrykket. Alt annet er justeringer.
Jeg ønsker nok å treffe en som speiler meg på grunnholdningen her, og som jeg kan leve og vokse videre sammen med. Så får det heller være at sikkert både jeg og andre har behov for realitetsorientering. Og at jeg sikkert får den her nå.

Skjult ID med pseudonym Ayørn to. 5 des. 2013 14:02

Du høres veldig middels mosjonist ut...

De fleste som bruker livet sitt på å prestere i idrett, vil slite med kroniske slitasjeskader.

"Ofte viser det seg på kroppen om man har holdt den i god form.

Det vil vises enda bedre om man har brukt den hardt.