Alle innlegg Sukkerforum

Initiativ, nettdating og synsing

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hannhoinn lø. 7 des. 2013 14:13

Hvis du ikke gjør noe skjer ingenting. Gjør du det samme som før så skjer det samme igjen. Å vente på at noe skal skje er det mest sannsynlig at ingenting skjer. Med andre ord man må yte noe selv for å få noe igjen. For meg virker det som mange bare er her for å være her og se hva som finnes. Og deretter forhåpentligvis få kontakt med en eller annen der den andre parten må ta initiativet. Fra kvinnens syn skal hann være mann med stor M og skal komme på en hvit hest fra solnedgangen. Fra mannens syn helst fotomodell som aldri viser tegn til aldring og som holder huset ship-shape 24-7.

I en perfekt verden så er det kanskje slik, men verden er nå sånn en gang ikke perfekt. Trodde faktisk det skulle være lettere å komme i kontakt med kvinner her inne enn ellers. Og jeg ser ikke alle som potensiell partner, men heller noen å snakke med å utveksle erfaringer. Jeg kan ikke bli forelsket utifra profilteksten og bildene likevel. For det må jeg bli kjent med personen og forholdet utvikler seg den ene eller andre veien.

Skjult ID med pseudonym optional lø. 7 des. 2013 15:31

Det største problemet her (for meg) er at alle ønsker å fremstå som alle andre. De fleste profiltekstene kunne vært kortet ned til "Jeg er akkurat som den forrige profilen du leste. Send en melding om du lurer på noe, men du kan like gjerne sende den til en annen."

I steden bruker de som i det hele tatt skriver noen tekst masse ord på å overbevise om at de har akkurat samme personlighet som den forrige profilen. Jeg mister interessen for vedkommende før jeg har lest hele teksten.

Det som skal til for at jeg tar initiativ er en profil som tør å skille seg ut, og tekst som antyder en personlighet som kan være en gjensidig match. Slike er det ikke mange av. (Det bidrar selvsagt ikke at jeg er en sær jævel.)

De som fremstår som alle andre får ta initiativ om de vil skille seg ut.

Skjult ID lø. 7 des. 2013 16:00

Kjære optional

Gjelder dette kvinnelige profiler? De mannlige er ihvertfall varierende.
Hvordan de kvinnlige er ser ikke jeg, og kan dermed ikke vite om den ligner på andre.

Men det er klart at det som skrives i profilteksten er litt overfladisk, det er bare meningen å gi en peke pinne på hvem man er. Skriver ikke noe veldig personlig her. Vil ikke dele alt med alle.

Ellers er jeg veldig enig med TS, og jeg er nok litt sånn selv. Sitter på gjerdet, kikker og venter.

Skjult ID med pseudonym dagen lø. 7 des. 2013 17:12

Om dameprofilene er bedre, eller verre en guttenes skal jeg ikke uttale meg om. Men den vanligste kvinneprofilen inneholder dessverre ingen tekst i det hele tatt, eller så er det intetsigende pjatt.

Dog foretrekker jeg det fremfor tekster av denne typen: "bare å sende meg mld i inn-boksen dersom det er noe du lurer på. Jeg svarer KUN de som trigger nysgjerrigheten/interessen min på en eller annen måte, enten det er selve mlden du sender eller om det er profilen din....Så jeg oppfordrer deg gjerne til å vær litt mer kreativ enn "hei,du var søt/pen" osv i første mlden du eventuelt bestemmer deg for å sende."

Dette gjerne i kombinasjon med ingen tekst gjør at jeg hopper videre. Det får være måte på latskap/passivitet/utakknemlighet, men jeg legger kanskje listen for høyt...

Skjult ID med pseudonym Melissen lø. 7 des. 2013 17:18

@ts, det er noenlunde den konklusjonen jeg har kommet fram til også. Hva jeg gjør med det? Setter kontoen inaktiv på torsdag, nest siste dagen jeg har betalt for her inne.

Sukker har vært en grei erfaring, og med meg på lasset har jeg et par ferske vennskap som har oppstått her på forum og fått utvikle seg videre via meldinger.

(kvinne 39 år fra Vestfold) lø. 7 des. 2013 17:22 Privat melding

TS
ja, det er mye sant i det du sier. Det er lett å få slik inntrykk. Men stemmer det helt?
Det som jeg erfarte gjennom min relativt kort tid her, på Sukker.no, at alle befinner seg på forskjellig plass i livet.
For noen er det viktig å finne den store kjærlighet her og nå. Mens andre tenker ”jeg kjøpte lotteri billett =laget profil, nå er det bare å vente på premien.” For tredje er det nødvendig å få en bekreftelse for sine tanker:
- alle menn/kvinner er dr…ker
- jeg har det fortsatt…
- nå kan jeg hevne meg på min X – se så mange liker meg og vil ha meg…
- og flere andre tanker….
Og det finnes flere andre plasser i livsløp. Derfor blir handlingene forskjellige og. Jeg tror at det er deres valg og respekterer det.

For meg er det ikke mulig å forandre andre, kun meg selv og min egen reaksjon på ting.
Hvis jeg vil få til en endring, så må jeg ta ansvar og gjøre noe med det. Jeg velger å tro at det finnes en mann som er ment for meg og jeg er ment for han. Og ja, jeg prøver å finne han med alle hjelpemidler jeg har, bla nettdating.

Skjult ID med pseudonym optional lø. 7 des. 2013 18:03

@Skjult ID lø. 7 des.16:00
Det gjelder jenter/damer/kvinner, ja.
Jeg vet ikke hvor du setter grensen for å hvor personlig man kan være i en datingprofil, men for å ta et eksempel på profiltekst som faktisk sier noe om personen (hentet fra den profilen som tilfeldigvis sto vises i sidebanneret hos meg i skrivende øyeblikk):

"Er stort sett aktiv. Elsker å reise og oppleve nye steder og møte nye mennesker. Jeg kan ta ting på sparken og er ikke typen som trenger å planlegge alt i detaljer."

Dette var langt mer beskrivende enn en annen tilfeldig valgt profil:
"Jeg vil beskrive meg selv som en helt vanlig jente, bare med et eksta glimt i øyet ;) hehe. Positiv og glad :) Liker litt sprell og moro når anledningen byr seg, men i hverdagen går livet sin vante gang"

Dessverre er hun som beskriver seg selv som vanlig mest vanlig her. Det kreves ikke veldig mye personligfisering for å heve profilkvaliteten vesentlig. Jeg gjetter at eieren av den sistnevnte profilen sitter oppgitt og frustrert over at alle som kontakter henne kommer med slibrige meldinger, hvis de inneholder noe annet enn bare "hei".

Og som Dagen er inne på; en nesten like stor andel av dameprofilene lister kun opp krav til den som skal få lov å sende melding, uten å nevne et ord om seg selv. Slike profiler liker jeg faktisk - de viser en side av personlighet jeg ikke vil ha noen befatning med og kan blokkere med minimal innsats.

Skjult ID lø. 7 des. 2013 18:15

Optional

Det med aktinnog reiseglad har jeg også med. Men har vært veldig mye kritikk mot oss jenter her på forum som skriver dette. Menn liker vist ikke reiseglade jenter. De innbiller seg at vi reiser verden rundt for å pule.
Ikke for opplevelsens skyld. Og jeg skriver at jeg er reiseglad fordi jeg vil ha en partner som deler denne interessen. Vil dele opplevelsene. Så uansett hva man skriver blir det feil for noen.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 7 des. 2013 18:32

@optional

Begge de tingene du drar frem i siste innlegg er ting det går to tre dusin av på dusinet... Hverken originalt eller særlig beskrivende.

Skjult ID med pseudonym optional lø. 7 des. 2013 18:52

Skjult ID lø. 7 des. 18:15
Så du mener det er bedre å lyve deg til et kort forhold enn å være ærlig og øke sjansen for å treffe en som liker deg som du er?

Hvis du elsker å reise setter jeg pris på at du skriver det slik at vi slipper å innlede noe med hverandre. Å sette en foretrekker å være hjemme i forhold med en som vil reise medfører kompromisser ingen er happy med (snakker av erfaring). Og dette blir ikke bedre av at utfordringen utsettes noen måneder.

Poenget mitt er at folk må tørre å vise hvem de er for å kunne finne en partner som liker en for den man er. Tørr man ikke vise seg selv, er sjansen for å finne/bli funnet av den rette langt mindre, med mindre man bare er på jakt etter noen ligg. Så får vi som har en personlighet kun en mor kan like, klare oss på egenhånd i lengre perioder.

Skjult ID med pseudonym optional lø. 7 des. 2013 18:53

@hemmelig
Jepp. Men det mest brukte er fullstendig intetsigende.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 7 des. 2013 20:06

@hannhoinn

Du skriver; "Gjør du det samme som før så skjer det samme igjen."

Så hvis jeg sender en melding og ikke får svar så er det ikke vits å sende noen flere meldinger for de vil ikke bli svart de heller altså? :P

Skjult ID med pseudonym optional lø. 7 des. 2013 20:17

Pow
Husk å endre navn i meldingen når du kopierer den til en annen. Da har du gjort noe som kan kvalifisere som en endring.

Skjult ID med pseudonym rattatoill lø. 7 des. 2013 20:30

@Optional.

Vis akkurat hva du vil, ser du ikke bra nok ut har du ikke nubbsjans. Vær ærlig, all verdens personlighet hjelper deg ikke om ikke naboen og hele venn/-innegjengen får lyst på det du drasser med deg hjem.
Å være et objekt for misunnelse gjør dette her vi kaller nettdating til noe som er ekstemt overfladisk.
Jeg har ihvertfall ikke noe å stille opp med:)

Skjult ID med pseudonym Missb lø. 7 des. 2013 20:40

Hva skal vi jenter skrive da? :-)

Jeg har ingen krav på min profil, men det er nok heller ikke den mest spennende profilen:-p

Skjult ID med pseudonym rattatoill lø. 7 des. 2013 20:46

@missb

Skriv tilbake :-*)

Skjult ID med pseudonym optional lø. 7 des. 2013 21:52

@rattatoil
Selvsagt har jeg ikke noe å stille opp med. Men heller ingen å stille opp for, så det jevner ut seg.

Skjult ID med pseudonym optional lø. 7 des. 2013 21:55

urk, en etterslepen språkforvirring der.

Skjult ID med pseudonym Missb lø. 7 des. 2013 21:57

Jeg prøver å svare alle, jeg :-)

Men nå endte jo temaet litt opp med at jenter har lite/ingen tekst og ofte var den ev. teksten intetsigende..:-)

Skjult ID med pseudonym hannhoinn lø. 7 des. 2013 22:07

@powpowgutt "Gjør du det samme som før så skjer det samme igjen."

Nei det er ikke ment sånn. Det jeg mente var at hvis man ikke sender meldinger selv og heller forventer å få melding først og det ikke skjer. Åja det kan fortsatt hende at du sender en melding uten å få svar. Det er helst i andre enden jeg tenker en endring. Min erfaring er da at damer er ekstremt kravstore og forventer å finne "the one" via første melding. Skriver du en feil setning som enten misforståes eller tolkes annerledes enn det den var ment som så er du blokkert/avvist eller intet svar. Jeg har selv blitt svart med at jeg er overfladisk, hvordan bli mere personlig uten å møte menneske bak profilen. Hvordan vite at denne personen ikke passer meg. Bilder og tekst her trenger ikke nødvendigvis beskrive personene helt korrekt. Kanskje ser vi selv egenskaper hos oss selv vi verdsetter høyere, mens du innehar egenskaper som andre vil se på som mere attraktiv.

Som et annet eksempel kan jeg godt synse på bilder/ tekst og tenke hun er "way out of my league" selv om vi har høy match og kanskje også noen like interesser. Hvis hun da ser min profil og tenker det samme. Så vil jo en potensiell bra match ikke bli testet ut.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 7 des. 2013 22:12

@hannhoinn

Alle damer er over @Powpowgutt sin liga ;) Unntatt alle damene som ikke er det da...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 8 des. 2013 21:27

@hemmelig

Hva!? Vet du om noen damer som IKKE er over min liga?
I såfall vennligst pek dem ut for meg så jeg kan prøve meg på de! ;)