Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal en jente gjøre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 32 lø. 7 des. 2013 23:51

Hva skal en jente gjøre for å finne kjærligheten her? Skrive førstemelding-check! Ha en utfyllende profil-check! Ha ulike bilder i albumet-check!

Vet mange snakker om en utseendeskala, men jeg har aldri skjønt den.. Jeg er ikke den som gutter snur seg etter på gata på godt eller vondt.. Eller som får hundrevis av besøkende på profilen hver dag..

Finnes det håp?

Skjult ID med pseudonym JohnDoe lø. 7 des. 2013 23:53

Stå frem med åpen profil, så skal du nok se det hjelper (iallefall med besøkstallene ;) )

Skjult ID lø. 7 des. 2013 23:55

Ja! Det er håp! Alltid det! Plutselig dukker han opp. Du trenger bare at den ene som er rett for deg dumper innom. Ha trua, ikke must håpet. Da er alt ute....

Skjult ID med pseudonym 32 lø. 7 des. 2013 23:59

@skjult id: Jeg har vel et slags håp, men det minsker med årene.. Men føler jeg begynner å kjenne meg desperat i den måten at alt jeg snart tenker på er å få meg kjæreste..

Skjult ID med pseudonym wut sø. 8 des. 2013 00:01

You and me both, 32 ;).

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 00:06

@wut: Håper ordtaket at det ordner seg for snille piker gjelder jeg da!;)

Skjult ID sø. 8 des. 2013 00:09

Desperasjon er ikke bra.... Nyt singellivet! Gjør ting som gjør deg glad! Ingenting er mer attraktivt en glade, fornøyde mennesker.

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre sø. 8 des. 2013 00:10

Stå frem med åpen profil ;) Mulig det er noen forumbrukere som er interessert.

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 00:12

@ skjult id: Jeg er sosial med venninner, men det gjør ingenting godt for singellivet da jeg er sjeldent på byen.. Jeg gjør masse som gjør meg glad, så tror jeg utad er en glad jente, men kjenner på en indre desperasjon..

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 00:13

@Kårefraåre: Jeg er ikke interessert i at dette skal være en annonse, mer bare en utlufting..

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre sø. 8 des. 2013 00:15

Skjønner, men verdt et forsøk da, om du føler alt annet ikke virker.

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 00:16

@ Kiara: takk for tipset, men jeg er nok en snill-pike-jente!;)

Skjult ID med pseudonym optional sø. 8 des. 2013 00:51

Vil du ha kvantitet er det å vise seg fram på forum et godt triks.
Vil du ha kvalitet - finne den ene rette som passer for deg - er det bra å ha en profil hvor du får vist frem den du virkelig er. Dette vil utelukke de fleste (som klarer å lese en profil), men det er jo heller ikke de fleste du leter etter. Om målet ikke er en hvem-som-helst må du regne med å ikke få så mange bekreftelser som jenter tilsynelatende forventer.
Hvis du ikke får svar på meldinger (eller kjappe avvisninger) er det ofte to hovedgrunner. Enten er meldingene formulert slik at de kunne vært masseutsendelse til hvem-som-helst, eller du er for egoistisk i vurderingen av hvem du sender meldinger til. Still deg selv spørsmålet "Passer jeg til hva denne profilen ser etter?"

Skjult ID med pseudonym Benchpress sø. 8 des. 2013 01:31

Vil absolutt tro det er håp, post med profilen din så får du sikkert en responsboost :)

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 02:09

@optiional: Takk for et velovertenkt svar! Jeg er enig at en velformulert profil som får frem den virkelige meg er nødvendig, men akk så vanskelig!! Det ser jeg av gutteprofiler jeg er innom også-alle er mer eller mindre det samme... Jeg gjør meg nok bedre live enn på papir mener jeg selv... Hvis du har god råd om hva en skal nevne i profilen så fyr løs!!! Ift avvisninger så er ikke meldingene mine masseutsendelser, men 1-3spørsmål ift hva jeg har lest i profilen deres eller en kommentar på et bilde.. Spørsmålet er da om jeg sender til de guttene som ikke ser etter meg.. Jeg blokkerer mange profiler hvis jeg leser beskrivelse av drømmedame hvor jeg skjønner at det ikke er meg.. Tilbake til den skalaen jeg ikke skjønner bæret av.. Kanskje sikter for høyt, men hvordan vet jeg det?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 8 des. 2013 02:12

...hvis du sikter høyt på alders-skalaen så får du napp :-b

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 02:14

@ bønna: Har allerede strekt meg til 38-høyere skjer ikke! Men du har nok rett-fått noen henvendelser 40+

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 8 des. 2013 02:20

Da skal du slappe av, for da er du ikke så desperat, hehe.

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 02:24

@ bønna: Hihi, jeg er desperat, men kresen-bra kombo!;)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 8 des. 2013 02:32

@ts
Sorry ass, men når du har passert 30 kan du like godt starte å adoptere en haug med katter ;p

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 8 des. 2013 02:37

@arneand: da er hun sikret at det er desperate menn som kontakter ihvertfall :-b

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 8 des. 2013 02:53

@bønna sø. 8 des. 02:37
Indeed x)

*Anskaffer kattemynte*... ;p

Skjult ID med pseudonym optional sø. 8 des. 2013 03:34

Jeg sender nesten aldri spørsmål. Nå har jeg aldri vært på noe jobbintervju, men har en teori om at det ikke er der folk først og fremst får tenning av seksuell karakter (og om de skulle få det, er de vel neppe rette person for jobben. Dog er de damene jeg kjenner som jobber med headhunting i besittelse av en slik utstråling at jeg ikke blir overrasket om intervjuobjektene får tenning.). Jeg sikter på få igang en dialog når jeg sender meldinger. Det krever at den jeg skriver til har tatt opp tema som er egnet for dialog, hvilket er sjelden.
En gang ble meldingen et eventyr basert på vedkommendes profil, med innslag av min egen (det inkluderte full omskriving av egen profil og utskifting av bilder for at alt skulle gi en helthetlig lesning). Hun var helt med på notene og svarte med fortsettelse på eventyret, så det ble jo en ganske artig dialog. Problemet som alltid går igjen er at det er svært få profiler som har en tekst som innbyr til en god førstemelding, og personen bak bør jo også virke interessant på et vis.

Ønsker man å bli skrevet til må man først få noen til å besøke profilen, og der er det kun et ekstremt bra profilbilde som funker. Der vil de fleste av oss komme til kort. (Med mindre vi rapper bilde fra noen andre.)
Konsekvensen er da at de med bra profilbilde blir skrevet til av 'alle'. Skal du ha sjans må du skille deg ut i melding - eller skrive til noen som som får lite meldinger (altså har dårlig profilbilde)

Liste over hva du skal ta med av personlige egenskaper i profilen får du ved å lese profiler du synes er interessante - hva søker de? Plukk ut de egenskapene de søker som du innehar. Når lista er passe lang lager du en sammenhengende tekst med de viktigste punktene på lista.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 8 des. 2013 10:47

@arneand: Er løpet kjørt når man har passert 30??:-O

Godt for meg at jeg allerede har en katt da;-)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 13:12 Privat melding

@32: Om du har gjort det samme i alle år uten å få resultater, så er det et sikkert tegn på at det du gjør, ikke funker. En god definisjon på galskap er å gjøre det du alltid har gjort og forvente et annet resultat.

Du skriver at du er "snill pike". Sånn er du *i dag*, men du har et valg (og dermed et ansvar over egen fremtid) hvorvidt du skal være det om et år. Eller det kan være andre ting.. Om noen beskrives som "snill pike" eller "flink pike" så blir jeg ikke særlig interessert, i hvertfall..

Myten om at "det finnes den rette for alle", "bare vent, så dukker den rette opp" er bare tull. Bevis: det er nok av dem som er enslige praktisk talt hele livet, inkludert på dødsleiet. Hvor ble det av dem som skulle være deres "rette"? Å komme med myter bare for å gi noen "håp" er en skikkelig bjørnetjeneste. Om du finner ut av hva som ikke funker og endrer på de tingene, da er det håp. Det krever imidlertid at du tåler å høre direkte og ærlige tilbakemeldinger. Gjør du ikke det, finne en terapeut som kan hjelpe deg med å tåle det asap.

Utseendeskalaen er kort og godt en høyst subjektiv greie som sier hvor fysisk tiltrekkende en opplever at en jente er. 10 betyr at det er ingenting hun kunne gjort som ville gjort henne mer fysisk tiltrekkende. Jeg snakket med en 10-er på byen i går (de er fryktelig sjeldne). Kompisen min syntes overhodet ikke at hun var så fin, så for ham var hun et helt annet sted på skalaen.

Ellers er utstråling en faktor som antageligvis påvirker oss gutta mer enn mange av oss er klare over. Jeg er nå svært bevisst på det. Jenter med en selvsikker, seksuell og sensuell utstråling, at hun liker den hun er uten å ha behov for bekreftelser, det er supertiltrekkende for meg. Andre kan se etter andre egenskaper.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Veska sø. 8 des. 2013 13:15

TS

Tror vi burde gjøre som gutta. Importere fra Russland, Thailand , øst Europa ..... Jesus. For et land vi lever i

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 13:27

@ monolitt: Takk for et veldig ærlig straight forward svar! Jeg er enig at noe må endres, men mine venninner vil ikke si noe, så litt vanskelig.. Har tenkt mange ganger å spørre en av de guttene her inne som gir meg avslag.. Det med utstråling skinner jo ikke gjennom skjermen akkurat.. Jeg har fått spørsmålet av en gutt en gang som lurte på om jeg var glad i meg selv-svaret mitt var on and off (engelsk fyr).. Noen dager føler man seg flott og andre dager ræva (utseendemessig), men jeg er fornøyd med den personligheten jeg har! Hva er galt med snille piker? Tenker du at det er kjedelige jenter? Håper du fant tonen med 10'ern din utgår!;)

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 8 des. 2013 13:29

Hva med å gjøre om hele profilen din? Nye bilder og ny tekst:-)

Kanskje være litt sprø og crazy og dermed "selge" deg selv på en ny måte, så lenge du fremdeles holder deg innenfor det som er deg da:-)

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 13:33

@ missb: jeg har prøvd det tidligere.. Jeg er ingen linselus, så mine bilder er mest av slik karakter som guttene her inne er lei av å se.. Ille vanskelig det her..

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre sø. 8 des. 2013 13:41

Du gjør det ikke mer interessant mtp å vise fram profilen din, 32. Come on, girl :)

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 8 des. 2013 13:48

Istedenfor å spørre avslag-gutta om hvorfor, hadde jeg faktisk vist profilen min her. Jeg innbiller meg at du hadde fått bedre svar her da de er interessert i å "skravle":-)

Ellers kan du finne nye arenaer ute i den virkelige verden:-) Få venninnene med på nye ting, ta en tur på byn, meld deg inn i et turlag osv:-)

(mann 38 år fra Akershus) sø. 8 des. 2013 13:54 Privat melding

Vi gutta her inne klager ofte på jenter aldri tar insiativ til kontakt/meldinger, men gjør det enkelt og skriv: "Hei, jeg synes virker som en spennende og allright kar/fyr, lyst til å bli kjent med meg?".

Noen vil kanskje synes dette er teit, men i mine øyne er du rett fram på sak og du gir et signal om at du liker det du ser i profilen til vedkommende.

Just my 2 cents :)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 13:54 Privat melding

@32: utstråling kan noen ganger skinne gjennom skjermen via stillbilder, jo. Merkelig nok.

Ser ut til at du har en greie å ta tak i allerede. Om du er glad i deg selv eller ikke ser ut til (av det du skriver) å komme an på om du er fornøyd med utseendet ditt den dagen. Om du klarer å bli glad i deg selv uansett hvordan du ser ut, så kommer du veldig langt. For det synes veldig på utstrålingen din!

Men hva en selv mener er bra nok utseendemessig behøver ikke være det som tiltrekker det motsatte kjønn. En venninne av meg kan noen ganger føle seg skikkelig lite tiltrekkende, men jeg kan synes hun er superdigg. Og så kan hun ha på seg noe som hun synes ser bra ut, men som jeg ikke tiltrekkes av overhodet.

For meg, begrepet "snill pike" assossierer jeg med en som følger tradisjonelle normer i samfunnet. En som opererer mest fra hodet, og jobber mye for å bli vel ansett. En som har vanskeligheter med å si "nei" når noen spør henne om noe. Hva er problemet med det?

Tradisjonelle normer er negative til seksuelle uttrykk og seksuell utfoldelse. Jenter som undertrykker det seksuelle er ikke spesielt interessante for meg.

Jeg opplever at jenter som er mye i hodet har ofte (men ikke alltid) en uklar utstråling, omtrent som "snøstorm" på en gammel TV. Jenter som er mer i kroppen har en mye mer feminin og tiltrekkende utstråling.

Jenter som strever mye for å bli ansett styres av andres verdier. Det er stressende, og damer med mye stress er vanskeligere å ha med å gjøre; jeg har inntrykk av at de vil prioritere å gjøre "flinke" ting fremfor å ha det moro og nyte livet.

Og til sist, de som ikke klarer å si "nei", klarer heller ikke å gi et meningsfylt "ja". Det er vanskelig å vite hva de egentlig mener, er redde for konfrontasjoner. Så, med jevne mellomrom, renner begeret over, og da blir det månelyst. Det er den mørke siden av å være "snill". Det lyser undertrykkelse av egne behov helt til det renner over. Slitsomt.

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 13:55

Er for sjenert til å vise meg her.. Jeg spurte en venninne om tips til endringer, men hun hadde ingen forslag.. :/

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 14:02

@ Monolitt: jeg har absolutt ingen problemer med å si nei, trenger ikke og bli likt av alle og er ikke opptatt av å vise meg frem som perfekt etter samfunnets normer.. Jeg er driftig og jobber hardt for å oppnå ting i livet-ikke født med sølvskje i munnen.. Er selvstendig. Er fornøyd med meg selv som sagt og fordi jeg stadig får avvisninger, så blir man litt mer undrende på om man er tiltrekkende nok..

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 14:05

@ Bestorp: Jeg har prøvd den taktikken mange ganger-hjelper lite.. Men enig at det er en ryddig måte og komme i kontakt på!:)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 8 des. 2013 14:09 Privat melding

@32: Da høres du ikke ut som en "snill pike", slik jeg oppfatter begrepet. Mulig andre har andre oppfatninger av begrepet.

Skjønner jo at du lurer. Lykke til med å finne ut av det!

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 14:10

@ Monolitt: Takk for hjelpen iallefall!:)

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre sø. 8 des. 2013 14:12

Hun er for snill og sjenert til å vise seg her, eller, du kan jo evt skrive nicket ditt her slik at vi kan søke deg opp :)

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 14:27

@ Kårefraåre: skriv nicket ditt du så skal jeg stikke innom og si hei!:)

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre sø. 8 des. 2013 14:33

Det er så mange som er ville i trusa etter meg på dette forumet, så det går nok ikke.

Skjult ID med pseudonym 32 sø. 8 des. 2013 14:34

@ Kårefraåre: hahahahaha!;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 8 des. 2013 17:57

@32

Tråden og forumet renner jo over av menn som skriver med åpne og semiåpne nick.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 8 des. 2013 18:09

Nå ble jeg naturlig nok nysgjerrig på hvem Kårefraåre er!:-)

Skjult ID med pseudonym 32 ma. 9 des. 2013 00:40

@ powpowgutt: Jeg har ikke barn eller hund/katt. Er ute i naturen i ny og ne.. Jeg får ikke mange besøkende så vet ikke hvor du har det fra..

Skjult ID med pseudonym Star ma. 9 des. 2013 00:45

Tror vi må gjøre som gutta, begynne med import av " kjærester". Noen som har forslag til land? ;-)

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre ma. 9 des. 2013 00:48

@missb
You'll never know! Eller, om jeg finner deg da ;)

Skjult ID med pseudonym 32 ma. 9 des. 2013 00:48

@star: tror Gambia er damenes land!;)

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre ma. 9 des. 2013 00:51

@32 for de damene over 100kg ja.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 9 des. 2013 01:20

@32

Nvm, leste innlegget feil.
Slettet like gjerne posten jeg da siden ingenting der da er gjeldene. :P

Uten å se profilen din er det umulig si noe, men det finnes noen for alle sier dem.
Så da gjelder det bare kontakte de du syns er interessante og prøve og bli kjent med folk. :)

(mann 31 år fra Nordland) ma. 9 des. 2013 19:13 Privat melding

@32

du kan jo legge et brev i min postkasse... :)

(mann 31 år fra Nordland) ma. 9 des. 2013 21:15 Privat melding

vinner ingen ting uten å ta sjanser :) er jo derfor vi er inne her er det ikke?