Alle innlegg Sukkerforum

Hva mener han egentlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hjelp30 ti. 10 des. 2013 12:00

Har truffet en fyr fra nettet noen ganger, og ting fungerer helt utmerket. Problemet kom da han ba om å ta ting saktere fordi han følte han ikke var helt ferdig med bruddet etter forrige. Er ganske kort tid siden, og det involverer barn, så skjønner på en måte det.
Han presiserer at han synes vi har det veldig hyggelig sammen, og at han håper jeg har forståelse for det, og at jeg vil fortsette å ha kontakt med han til han får samlet seg, og ta det fra der.
Er alt håp ute, eller bør jeg gi han tid og se hva som skjer? Er villig til å gi han tid dersom det er håp, for jeg liker han veldig godt.

Skjult ID med pseudonym Hjelp30 ti. 10 des. 2013 13:42

Takk for et godt og fornuftig svar:)
Jeg vurderte faktisk å kutte han ut før vi møttes nettopp pga bruddet lå så nært i tid, og de skal ha vært enige om det, så ikke noe drama sånn sett. Kjenner igjen følelsen han snakker om da jeg selv hadde sånn etter eget brudd i fjor. Min frykt ligger nå mer på det om dette kuk var del en av et totalt avslag på opplegget, men føler allikevel han sier ting som trygger meg på at det ikke er det som er problemet hans nå.
Uansett, noe ved han er det siden jeg er villig til å vente, for er normalt sett ekstremt utålmodig. Også er jeg usikker på hvor mye jeg skal fortelle av mine følelser til han nå, har egentlig valgt å ikke si noe annet enn at jeg skjønner han, og gjerne treffer han igjen når han er klar. Vil la han bearbeide det han trenger før jeg evt sier noe om at jeg liker han.
Jaja, skal ikke bare være enkelt. TS

Skjult ID med pseudonym Greve ti. 10 des. 2013 14:05

Hva var en del av opplegget sa du? Vi vet nå hva du har i tankene.

Skjult ID med pseudonym optional ti. 10 des. 2013 14:23

Du er ikke avvist, men heller ikke 'helt inne i varmen'.
Gir du ham tid uten deg blir du lett glemt når andre muligheter byr seg. Du må holde kontakten, ta initiativ til å treffe ham, bygg tillit og bli den han tør å åpne seg for - men sørg for fysisk kontakt slik at han ikke begynner å tro at han har havnet i vennefella hos deg. Er han det minste tiltrukket av ditt utseende er faren for at du selv skal havne i vennefella minimal (i motsetning til om deres kjønn hadde vært motsatt).
(Er han ikke tiltrukket av ditt ytre vil han trekke seg unna når du er fysisk, og du har sett starten på en avvisning.)

Skjult ID med pseudonym JB ti. 10 des. 2013 14:48

vel kan hende han rett og slett mener..........................................

I'm a lumberjack and I'm OK
I sleep all night and I work all day
(He's a lumberjack and he's OK
He sleeps all night and he works all day)
I cut down trees, I eat my lunch
I go to the lavat'ry
On Wednesdays I go shopping
And have buttered scones for tea
(He cuts down trees...)
(He's a lumberjack...)
I cut down trees, I skip and jump
I love to press wild flow'rs
I put on women's clothing
And hang around in bars
(He cuts down trees...)
(He's a lumberjack...)
I cut down trees, I wear high heels
Suspenders and a bra
I wish I'd been a girlie
Just like my dear papar
(He cuts down trees...)
(He's a lumberjack...)

Skjult ID med pseudonym enya ti. 10 des. 2013 14:50

@ts
vanskelig vanskelig, kan bety både og. Personlig er jeg ikke så positiv til den type helomvending. Spørrsmålet er, hvor mye tid og energi skal du bruke på å "dra" han inn i varmen. Du invisterer følelsene dine i dette, derfor er det viktig at du også tar vare på dine egne følelser. Det beste hadde derfor vært om du ga ham tid og samtidig trakk deg unna og fokuserer på ditt eget liv og gjerne møter andre. For om du går inn i dette med hud og hår for å få han dit du vil, og han ikke har de rette følelsene for deg, da blir du velig såret. Noen sier her at om du lar han være i fred så vil du glemmes når andre muligheter byr seg. Det er jeg ikke enig i. Om du glemmes, så var du heller aldri den rette for han. Og en annen ting, om han ikke var klar så skulle han strengttatt ikke begynt på noe med deg. Så jeg er altså ikke positiv når menn snur.. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym m ti. 10 des. 2013 15:12

Han vil ha både og, du som er keen og friheten ....neeeext!!

Skjult ID med pseudonym Hjelp30 ti. 10 des. 2013 15:14

@enya, jeg tenker nok ganske likt som deg, for er det jeg også har tenkt. Har ikke tro på at mas fører rett vei, og sa også fra om at jeg kom til å holde en lav profil i forhold til han fremover.
Er interessant å lese om hva andre tenker om saken, og det gir meg gode råd, så takk for det:)
Det å møte andre i mellomtiden blir formler litt feil, for da blir det iallefall inntil videre en reserveplan, og det er ikke riktig for noen parter. Men at jeg kommer til å leve mitt liv er helt sikkert, graver meg ikke ned pga dette.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 10 des. 2013 18:29

Helt ærlig? Dette hadde jeg tenkt lite på...

Jeg hadde snakket med ham...

Men det er meg...

Skjult ID on. 11 des. 2013 20:39

Beklager, men erfaringsmessig er det best å holde seg langt unna de nysingle etter seriøse/langvarige forhold.

Skjult ID med pseudonym Hjelp30 on. 11 des. 2013 21:29

Ja, det har jeg skjønt nå.. kanskje det blir en dyrekjøpt erfaring. Og det verste er at jeg holdt på å kutte han ut da han fortalte meg hvor lenge han hadde vært singel, fordi jeg synes det var så kort tid siden. Dette var lenge før vi møttes, og det hadde gjort det hele letttere for meg nå iallefall. Så om jeg må ut å lete videre etter jeg finner ut hva han vil, så blir det et kriterie med helst et år som singel på nestemann.

Skjult ID on. 11 des. 2013 22:50

Det tror jeg er en god plan. Har vært der du er nå og uansett hva de selv måtte tro og ønske trenger de fleste lang tid til å bearbeide, naturlig nok.
Lykke til!