Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym mannen on. 11 des. 2013 10:43

Naboen som er i midten av 20 åra drar damer som bare faen.. Hva er greia?? Han er et typisk partydop menneske.. Stadig vekk innblandet i politiet.. Har razziaer i ny og ned og er utestengt fra div plasser... Han hadde en lang flørt i sommer med ei lokal jevnaldrende jente.. De var mest sammen når de hadde hvert sitt barn . Og noe uten barn. Hun virker veldig mye mer moden og oppegående enn ham og er faktisk ganske attraktiv og se på..men i disse dagene hvor hun ikke var hos ham.. Dukker det opp gjerne 3-4 forskjellige andre jenter om hverandre Og ja.. Det var tydelig at han ikke bare holdt på med hu ene..så fant hu ut av dette og det var en kveld det blei ei jævli smørje ut av det... Og så henne ikke på lang tid.. Men nå har hu dukka opp igjen... Er det bare jenter som er så tjukke i hue og går tilbake til noe sånt?? Eller er det 50-50 ?? Bare at det ikke prates så mye om når vi mannfolk tar tilbake ei ( ustabil ) jente??

Skjult ID med pseudonym Jentemor on. 11 des. 2013 11:22

Tror jenter som har behov for mye bekreftelse har lett for å komme tllbake der hvor de får mye av det. Kanskje han er flink på det..? Da kan det være lett å akseptere ting som ikke nødvendigvis er bra. Bare en teori, kan være mange andre grunner til det også.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 11 des. 2013 11:28 Privat melding

Sier jo litt om jenta når hu drar barn i no sånt.. Finns ingen unnskyldning der ass....beklager hvis jeg støter noen jenter her med kommentaren min... Men det mener jeg seriøst....

(mann 38 år fra Vestfold) on. 11 des. 2013 11:30 Privat melding

God nok grunn for en bekymrings mld til barneværnet også.. Bare for å nevne det...

Skjult ID med pseudonym Til deg on. 11 des. 2013 13:50

@iKommode1
Jammen! SÅ enkelt er det!

Skjult ID med pseudonym Til deg on. 11 des. 2013 13:53

Pass på å bare kritisere han.

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 11 des. 2013 14:26

"fascinasjon kan være sterk tiltrekning" = sant

Damer er ikke noe vanskelig å dra da, bare en har lyst på det. Bare å gi faen og hoppe det. Ikke tenke så mye, over konsekvenser o.l. Det er ingen vits å overvurdere damer så grenseløst. Damer er forskjellige individer - selv om det her på forumet er populært og generalisere hele kjønnsgrupperinger.

Hvor er han om 5 år, hvor er han om 10? Han har barn, hun har barn, dermed er de allerede låst til å bry seg om et annet menneskes oppvekst .. og er det mye kjefting og smelling i heimen så ligger det sikkert en bekymringsmelding fra politiet inne allerede m.t.p. barnevern - og om ikke, så har alle en plikt til å melde ifra heller en gang for mye, enn for lite

Dette er bare rør og surr, og virker virkelig ikke å være noe å trakte etter, men som jeg åpnet med, etter hva kommode uttalte: "fasinasjon kan være en sterk tiltrekning"

Her er dama også en mulig omsorgsperson for denne voksne mannen - det er et stimuli i seg selv, en forpliktelse om en vil. Morsinstinkt om en vil, og kanskje hun ikke kjenner til andre menn enn rørehuer - kanskje hun ikke fortjener bedre ifølge henne selv. Kanskje er det trussler inne i bildet, kanskje er det veldig gode øyeblikk som gjør det hele verdt det - innimellom, etter blåsen har lagt seg.

Badboy og badboy - drittlei det begrepet, det misstokes for ofte. Han her er i mine øyne et rørehue, og det kan være mange grunner til hvorfor han er det ..

Skjult ID med pseudonym Sphinx on. 11 des. 2013 18:32

Det er det ingen hemmelighet at vi har kjemi med flere - derfor er det mye utroskap.
Statisikker i VG & Dagbladet angående journalistikk basert på temaet er kun toppen av isfjellet.

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 11 des. 2013 19:52

Med den holdninga er det iallefall ingen poeng å lytte til Johann Sebastian Bach, eller Pachelbels canon i d - på vei opp kirkegulvet med det første, kanskje .. for den som velger å gifte seg tradisjonelt, og eller utradisjonelt mener jeg

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 11 des. 2013 19:54

Ellers er det jo interessant at vi har kjemi med flere vi mennesker - for min del har jeg ikke kjemi med noen, neida .. joda, eller ..