Alle innlegg Sukkerforum

"du var søt!"

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Aust-Agder) to. 28 aug. 2008 09:11 Privat melding

Heisann :) Lurer litt på hva dere syns om å ta kontakt med folk og kun åpne med å si at de er pene/søte/sjarmerende eller liknende, uten å kommentere så mye mer eller stille noen spørsmål?

Personlig syns jeg det er kjempehyggelig å bli tatt kontakt med på den måten, men erfaring tilsier at de samtalene ikke alltid blir de lengste. Samtidig vet jeg også ut fra diskusjonsforumet at noen syns det er en idiotisk måte å ta kontakt på :P

Så - jeg lurer egentlig bare på hva "massene" syntes om det :) Funker det på deg? Funker det for deg?

(mann 51 år fra Akershus) to. 28 aug. 2008 09:55 Privat melding

Jeg synes det i grunn er rimelig uinteressant å lese at jeg evt er søt el pen, og ingenting annet enn det. Skal noen fange min interesse bør det nok legges litt mer omhu i innholdet, uten at dét nødvendigvis betyr noen doktoravhandling. Det holder med et par linjer om seg selv, om hvorfor jeg blir skrevet til, og kanskje en avslutning som legger opp til oppfølging.

Skjult ID med pseudonym j.... to. 28 aug. 2008 10:06

Enig med Larsanje jag. Sänd mig en ny du Samuro, en som jag kan svara annat än "tack" på.....;)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 28 aug. 2008 13:05 Privat melding

Hvis man har en beskrivende og utfyllende profil, og den faller i smak....må det jo holde med en slik melding. Burde egentlig være nok med ett rødt hjerte for videre kontakt. Er vi ikke her for å treffe noen da, hvorfor så kostbare????

(mann 51 år fra Oslo) to. 28 aug. 2008 13:09 Privat melding

Det hadde vært greit med ett spørsmål som det var mulig å svare på. For å få samtalen i gang...

(mann 53 år fra Vestfold) to. 28 aug. 2008 13:17 Privat melding

ja, er jo noe i det da, men det går ann og sette i gang en samtale hvis en interessert selv!! Det er jo også lettere når en vet den andre faktisk er interessert!! :-))

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 28 aug. 2008 13:51 Privat melding

Jeg får til tider meldinger hvor det eneste som står er : " du er peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!" (ja, de bruker faktisk fryktelig mange e'er). Hvorpå det ikke står noe mer. Jeg stikker innom profilen deres og der står det gjerne at innehaveren ikke har fyllt ut noe om seg. Da har ikke jeg så fryktelig mye bakgrunn for å stille spørsmål tilbake dersom denne personen faktisk ønsket en samtale, så jeg responderer rett og slett med et "Takk" jeg :-)

Men apropos hjerter (når jeg først sitter her og skriver): Jeg er av den oppfatning av at setter du et hjerte på noen så kan du jo i samme slengen sende en liten melding med "hei" og kanskje hva som tiltrakk deg nettopp ved profilen, istedetfor å bare merke av og så ikke foreta seg noe mer.
Jeg gjorde forresten et forsøk her en dag og skrev tilbake til noen av dem som hadde merket meg som interessant/veldig interessant, og vet dere hva som faktisk var interessant?? Ingen svarte! *ler*

Så forskeren i meg har bevist (iallefall for meg selv) at så lenge man bare merker noen som interessant så kommer det ikke til å skje noe fremover, da er det faktisk mer morsomt med noen som skriver " du er søøøøøøøøøøt/peeeeeen"!

:-D

Skjult ID to. 28 aug. 2008 14:45

Jeg synes det er hyggelig om noen skriver at jeg er søt, pen, sjarmerende etc.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 28 aug. 2008 14:48

Jeg hadde synes det var hyggelig om noen synes det på bakgrunn av bilde.
Men jeg må innrømme at det er litt "off" når noen skriver det nå. Jeg har nemlig ikke bilde i profilen min :-)

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 28 aug. 2008 15:03 Privat melding

Det er selvsagt hyggelig, men når det kommer mange slike samtidig (les: natt til lørdag og søndag) så blir det nesten litt overkill! Men komplimenter generelt er det jo moro å få!

FIkk en veldig original en for en stund tilbake : " Jeg må bare si at De har en meget perfekt nese" ! Og jeg som syntes at nesa mi kan være litt rar og som ikke likte den som lita! *ler*

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 28 aug. 2008 15:23

nesa di er knallfin den !!!

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 28 aug. 2008 15:23 Privat melding

tihi... takk!

(mann 53 år fra Vestfold) to. 28 aug. 2008 16:34 Privat melding

@Eventyrli

Det bør jo så klart stå noe i profilen. Gjør det ikke det er vel ikke personen interessant, vanskelig å finne ut av det i hvertfall :-))

Kan hende noen her inne er såpass usikkre/sjenerte at de egentlig tar ett stort skritt ved å sende ett lite hint....
Som for eks.. du er pen, nydelig...likte profilen din....du og jeg? etc...... Hvis denne personen tiltaler deg både med bilde og profiltekst, hva da? :-)

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 28 aug. 2008 16:50 Privat melding

Om noen tiltaler meg både med profiltekst og bilde så sender jeg såklart noen meldinger med dem, flytter dem etterhvert over til msn eller sender de en sms(dersom jeg har fått nummeret) om at vi skal ta en spontan kaffe, kanskje til og med en klatretur eller runde på go-cartbanen :-) (med mindre de kommer meg i forkjøpet da..)

Alle har hver sin sjarm og noen faller jeg for og andre ikke. Akkurat som noen syntes jeg er søt,pen etc mens andre syntes ikke at jeg tiltrekker/tiltaler dem. Og det er helt greit. Vi mennesker er ganske så ulike og har ulike preferanser her i livet. Og å evt få et avslag er ikke verdens undergang. Jeg setter faktisk større pris på et avslag via inboksen min enn total ignoranse. Det igjen sier mye om en persons integritet syntes jeg, om de kan stå for det de mener eller om de bare tusler stille og forsiktig vekk :-) Og ja, kanskje noen er usikre og derav ikke tør å ta noe videre kontakt; men da er det kanskje noe de må jobbe med :-)

Skjult ID med pseudonym sciroco to. 28 aug. 2008 17:35

Da er vi jo enige da :-)

Skjult ID med pseudonym Smily to. 28 aug. 2008 18:13

Du var bare kjempesøt ,Samuro.!!!. bare synd jeg er litt gammel for deg ;oP

Skjult ID med pseudonym unormal to. 28 aug. 2008 19:06

@Samuro

Jeg synes det er fint å starte med at du er søtt ,vakker what ever men min erfaring er at det gir ingen resultater :( da du blir oppfattet som lite seriøs men for meg fremstår du som spontan .

Du må nok legge sjela di i en melding , det skal helst ha et godt innhold , inteligent , seriøs og helst politisk korrekt
for damene på sukker er de mest kresne i hele universet, har bein i nese og vet hva de vil .......:))

Kansje da for du svar

ps Ikke la det gå inn på deg hvis du ikke får svar

Lykketil

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 28 aug. 2008 19:11

Hei Søte Samuro :-)

Er det ikke rett og slett sånn da at det er hyggelig å høre at noen synes man er søt.....
Men at noe er hyggelig bidrar jo ikke til videre kommunikasjon i seg selv.

Om derimot en du selv synes er søt gir uttrykk for at han/hun liker deg, vil du jo få personen til å smile!
Dette er jo en kjempefin start på et gryende bekjentskap, er det ikke?

Min mening er altså at det kan holde i lange baner å si noe sånt - men at det som oftest ikke klaffer fordi gjensidighet ikke er tilstede.

(mann 56 år fra Møre og Romsdal) to. 28 aug. 2008 19:26 Privat melding

Når det gjelder hjerter så kan det hende at det finnes noen gutter som gjorde samme blunderen som meg. Ny her, og etter noen dager satt jeg både gule og røde hjerter på flere. Og jeg sendte kanskje melding til bare 2 av de mange. Ettersom jeg ikke hadde lest godt nok og satt meg inn i saker og ting så gikk det galt.
Når det gikk opp for meg selve hensikten med hjertene, og ikke slik jeg brukte dem... som favoritter som jeg huket av for å vurdere mail senere så kommer hjerte på som oftest kun etter å ha spurt om å få sette hjerte på brukeren.

Sorry dere damer for at jeg ikke sendte mail til tross for hjerte, og beklager enda mer at jeg fjernet alle og begynte på nytt :-) Dumme meg, he he.. Har lært no!
Kanskje kan dette skyldes de opplevelsene du hadde når du ikke fikk svar, Eventyrli .... søte deg.. der fikk du den :-)

Ellers er det jo i profilen som en kan finne emne for å starte en kommunikasjon synes jeg da, og ikke ved å se på bilde.

Ja ja, ha en fin kveld dere herlige damer og herrer.

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 28 aug. 2008 19:35 Privat melding

Billyn

Vel om noen har "feilaktig" satt hjerte på meg så har de ikke fjernet det enda.. hehe.
Jeg tror faktisk det er mange som bruker de gule hjertene som huskelapper, men legg dette på minne: jenter legger veldig fort merke til små detaljer som hjerter så her er det greit å trå forsiktig så man ikke knuser noen uskyldige i ren uvitenhet... ;-)
Er ikke alle som er like steintøffe og hardbarka som vestlandskjerringer! :-D

(mann 56 år fra Møre og Romsdal) to. 28 aug. 2008 19:48 Privat melding

Du har nok rett Eventyrli. Jeg tråkka direkte i salaten for å si det sånn, men klarte å vri meg unna. Las ett tips inne her om at en bruker "notater" så kan en sette noen ord der, og vips så finner jeg de interessant igjen uten bruk av hjerter.
Men gjort er gjort for min del. Sikkert en del som lurte etter den hjertebrøleren, he he..
Og vestlandkjerringer vet jeg jo en del om, he he.

Og så er jeg enig i Samuro. Trur de fleste jenter blir glad for å høre at de er søt osv jeg. Ser inget negativt med å benytte slike ord i tilegg til mer utdypende. Men er du en "kjempelækker" dame, så kan hende ho blir lei i lengda av å høre det i første mail da, skjønner den!

Det burde stått ei linje med advarsel ved siden av boksen som en trykker på for å si sin mening. Hint hint til rette vedkommende , men det var kanskje bare jeg som tolket dette feil ??.. Jeg likte jo personen godt eller svært godt... Noen burde tipse om at de lager en favorittpott så slipper vi disse misforståelsene. Kanskje betydningen av hjerte øker positivt da..Hvem vet.

Kos dere videre!!

Hilsen Bjørn

(kvinne 34 år fra Hordaland) to. 28 aug. 2008 21:23 Privat melding

Hei jeg er bergenser 25 år ta en tur innom singelfesten i bergen da vell 6 sep likte bilde ditt

(mann 52 år fra Østfold) to. 28 aug. 2008 22:01 Privat melding

Melding med en setning, ikke så altfor mye i profilen, og uten profil og albumbilder, men matchetreet så noenlunde ut, og noen andre småting var interresant.

Og jeg svarer og synes dette virker interresant. Er jeg da bare desperat :-), eller ser jeg bare muligheter?
Har jo ingenting å tape.

Selv om det er lite info så tror jeg det kan være enkelte ting som fenger allikevel, og at noen kan klare å fenge interessen på den måten også.

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 28 aug. 2008 22:16 Privat melding

KiRof:

Av og til er det enkle det beste og putter man bittelitt sjel og en anelse nysgjerrighet i det man skriver så er jo man langt på vei. Da er det jo bare opp til den som mottar meldingen om å plukke opp tråden :-)

Hva annet kan man gjøre enn å prøve? :-) Så nei, jeg syntes ikke du er desperat. Det er tross alt bedre å se en mulighet å gripe den og så heller ta resultatet som det kommer .

(mann 51 år fra Oslo) to. 28 aug. 2008 22:26 Privat melding

KiRof, enten så svarer dama, og da er alt greit. Eller så svarer hun ikke. Hvem bryr seg om dama som ikke svarer synes en er desperat?

(mann 37 år fra Oslo) fr. 29 aug. 2008 02:23 Privat melding

Jeg bruker nok hjertene flittig som huskelapp, så jeg bør tydeligvis slutte med det, beklager på det sterkeste, men det er jo fordi jeg synes du skiller deg litt ut fra mengden.

Når det kommer til intro så går jeg impulsivt til verks og føler VELDIG mage følelsen. Jeg tar ofte utgangspunkt i den lille gnisten man føler når man leser en profil. Bla bla bla bla bla, gnist, bla bla bla gnist, gnist.. OK, HUN må skrives til.

Jeg tror at folk liker å høre at de er pene, søte, greie. MEN, det er noe du kan si om nesten hvem som helst. Legg LITT flid i meldingen. Og gjør den unik for akkurat han / henne.

Så kan du jo alltids ende den med en..

PS: Du var jo litt søt da :)

Natta

Skjult ID med pseudonym Ela fr. 29 aug. 2008 12:18

Jeg synes alltid det er hyggelig og høre at jeg er søt og deilig.Det samme som jeg også liker i hverdagen. Det gjenspeiler seg litt her inne,som der ute.
Ellers så legger jeg merke til de som har genuine interesse for hvem jeg er, og svarer på spørsmål jeg måtte komme med.
Interessen dør fort ut hvis det bare blir fraseprat, og enstavelsesord i lengden.

En som skrev til meg engang, startet med at : Du er nok ikke interessert imeg, og jeg vedder på at du ikke gidder og svare meg.
Det hadde han helt rett i, for jeg tar avstand fra de som undervurderer meg, og kommer med kritikk.

Skjult ID med pseudonym Moby fr. 29 aug. 2008 12:25

Mulig jeg er "kresen", men om noen ikke legger mer flid i en melding enn å skrive: "Hei, pene øyne" eller bare "Hei. Prate?" så vekker du ikke veldig interessen hos meg.

Jeg liker at den som kontakter meg legger seg litt i selen, presenterer seg litt, og gjerne forteller hvorfor vedkommende kontakter akkurat meg.

(mann 34 år fra Aust-Agder) fr. 29 aug. 2008 13:08 Privat melding

@unormal:
De gangene jeg selv sender melding til noen kun for å si at de er søte/pene, gjør jeg det også alltid klart at jeg kun ønsker å komplimentere dem. En slik melding ville jeg ikke sendt til noen som bodde i nabokommunen, og som jeg kanskje kunne være så heldig å møte en gang - men heller til de som enten er feil aldersmessig, eller bor for langt vekke :) Av og til er det hyggelig å gi et kompliment bare.

Så jeg sender aldri "du er søt" til noen for å oppnå kontakt :)

Personlig syns jeg iallefall det er hyggelig, spesielt om jeg tar en titt innom profilen og har samme oppfatning om dem, men som det har blitt nevnt et par ganger her - ofte trenger samtalen litt mer kjøtt på beina for å komme igang :) Men jeg har igjen ingenting imot å være den som starter samtalen dersom vedkommende syntes jeg er søt/pen, og jeg syns hun virker interessant selv :)