Alle innlegg Sukkerforum

"Så i dyrkbar mark"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mucifer fr. 13 des. 2013 16:25

"Han følte ingenting. Han følte seg ikke lysten på noe, og kvinner var overvurdert, mens andre i fornektelsens ånd så meget bra ut likevel - det var ambivalens. Patrick Swayze hørtes i hodet i svake øyeblikk - she`s like the wind - she`s out of my league. Blås i det, damer kunne bare seile sin sjø .."
--
Jeg velger å tenke annerledes - fra jeg kan ikke få, til jeg blåser i det, konsekvenser - blås i det.. det skal være sexy. Jeg skal være sexy - jeg skal føle meg sexy. Ett liv er det som leves, plutselig sitter man der, og ser bakover, hva slags minner vil man minnes med om man ikke fløt med energiene - da de gjenkjennelig tok kontakt. Driftene .. å like noen er å kontakte, å oppsøke - det er ikke å snu ryggen til og gå, og ikke føle seg god nok - samt ta det en får, en quick fix .. en fix er å reparere noe
--
En kropp i balanse gjør seg lettere tilgjengelig for øyeblikkene - for å nyte øyeblikkene. Ikke bare streve igjennom de. Se i øynene, smile, se på flotte rumper - vise at en sender et blikk, ikke skjule det, se på alle fasonger og størrelser og se etter det som er bra - alle har noe, alle. Øyne, bevegelse, kropp, duft, tale, hender .. for å legge merke til det, må en ha energi .. føle seg litt ovenpå i seg selv, den sexy følelsen kan være så liten som når favorittbuksa sitter som et skudd, som når en har vært lenge i frisk luft, når blodet pumper, når en lever, men hviler nok til å nyte det .. og ikke stresse igjennom .. føle seg litt nasty, møte blikk og smile - pluss det lille ekstra individuelle som bare en selv kan vite hva er
-

Skjult ID med pseudonym Mucifer fr. 13 des. 2013 16:26

Grunnlaget: Hvordan en føler seg, anerkjenne svakhetene, og styrke de - styrke kompleksene - gjøre kompleksene til sine sterke sider

Nå et platå, kanskje ennå et, noe å strekke seg etter - se på bildet av seg selv, og være ærlig - samtale med seg selv, en indre dialog .. lage forsetter, lage mål, bli bedre, og finne seg den en er tiltenkt - "Så i dyrkbar mark - det er der det spirer og gror".

En lurer aldri seg selv, men en kropp og sjel i balanse har et mye større register å spille på - en kropp og sjel i balanse slipper gjerne taket i kontrollen over eget liv, nettopp fordi en kjenner seg sterk nok til å møte verden, til å flyte med, og er man ikke der, så må en erkjenne det - og gjøre noe med det .. det er for naivt å tro at alle vil elske en - alle vil ikke det, men alle søker ubevisst imot en kropp, og en sjel i balanse ..

- bli fornøyd, vær fornøyd, lev, slipp taket fordi det sterke grunnlaget holder en oppe, og "så i dyrkbar mark, det er der det spirer og gror" - det finnes flere jordpletter .. - en frodig, velpleid jord trenger omsorg, den må bli sett, og ivaretatt .. en er ens egen åker, og man forvalter sin egen jord, en jobb må gjøres og næringsgrunnlaget må være til stede .. det er de gode forvalterne som har de flotteste engene, det klareste vannet, minst forurensning osv .. en jordplett som fremmede stopper og ser på, peker, søker imot, og kanskje til og med banker på døren og roser den velstelte åkeren .. og spør om noen ferske tomater, fordi de ser så fortreffelige ut der de henger i solveggen ..

Skjult ID med pseudonym Sphinx fr. 13 des. 2013 16:43

Et flott innlegg. +1

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 13 des. 2013 17:05 Privat melding

I det filosofiske hjørnet ikveld mr?? ))

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre fr. 13 des. 2013 18:13

Et veldig fint skriv, Mucifer. Det er dette med å leve i nuet. Det tror jeg er viktig. For en dag sitter man der gammel og tynn som et beinrangel og filosoferer tilbake i tiden. Det tror jeg nemlig er den beste tiden, eller delen av livet.

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) fr. 13 des. 2013 18:19 Privat melding

Har alltid sagt at man må ha med hele seg selv! Blir kanskje en veldig forkortning av et godt innlegg, men føler jeg må skrive dette nå. Jeg forstår selvsagt hva jeg mener med utsagnet, og forhåpentligvis har jeg simplisifert det så mye at mange andre kan forstå det.

Flyt er deilig når man får det, elsker det!
Men hva når man kjenner flyt med noen hvor det ikke er gjensidig... Vanskelig....og ikke får man svar heller! Ofte, for min del, er et positivt avslag bedre enn ingen respons.

Skjult ID med pseudonym Mucifer fr. 13 des. 2013 22:03

Sant Kåre, den gamle skrotten skal omhandle et levd liv.
Ikke, jeg skulle ønske at .. og at jeg ikke gjorde det, den feilen må ikke du gjøre, blabla

Flyt er deilig. Flyt er også en interaksjon. 2 parter. Ut å snakke med mennesker .. refererer du til sukker? m.t.p Avslag, flyt?

Hei Hans :))) "øh" .. vetta faen ;)

For min egen del, så merker en de gangene en har draget, og når ikke .. for meg er det sykluser, en av og på knapp, det er deilig å møte folk der folk er (skriver jeg som ikke er den mest sosiale av meg) men å vite at en kan om en vil .. stirre i øynene, snakke, spøke, voksen, maskulin, møte folk som mennesker, se en dame for en dame, kanskje et forsiktig kompliment for å føle seg frem, ta seg selv uhøytidelig, flørte med alle .. og lære seg kvinnekoden, ikke for å ligge med som så mange er så opptatt av, men for å elske med hjernen deres .. sette et aldri så lite avtrykk .. blikk, anerkjenne med blikk .. selv er jeg ikke glad i å prate så mye selv om det kommer en munnfull relativt i flyt .. så elsker jeg å være meg selv .. litt rar, orginal .. derfor har jeg heller aldri vært opptatt av "maler" gjør sånn og sånn så får du dame, blabla .. vær seg selv, sjekke, drite seg ut, og reise seg igjen, og le av det, og være elegant der en føler for det

Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 13 des. 2013 22:10

Jaaaaa! :)

Skjult ID med pseudonym Mucifer fr. 13 des. 2013 22:29

Gikk det for deg Ellan?

Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 13 des. 2013 22:54

Så, så...
Det har et positivt fortegn, et frigjørende blikk/perspektiv. Det liker jeg

Skjult ID med pseudonym Mucifer fr. 13 des. 2013 23:27

Jeg vet. Jeg har lært deg slik.

Av og på knapp, av og på, selverkjennelse, platåer, og dyrkbar mark .. blikk, og tilstede i eget legeme som er skapt for bevegelse

Nyt livet, for egen del er det først jul .. 2014 blir et knakendes år ;)

Fordi jeg sier det, mener det, la ord bli til handling .. gli med energiene og finn ut hvor det rusker, utbedre og prøv igjen .. en er ens egen årker - gjør den vakker, ikke bare for en selv, men for den som lengter etter deg, men som ikke kan finne deg fordi en har gjemt seg bort på feil platå .. finn veien hjem ;)

Skjult ID med pseudonym Ellan lø. 14 des. 2013 00:31

Nå er du langt inni nervebanene, ser jeg he he. Lettere euforisk:))