Alle innlegg Sukkerforum

Er det sant at jenter liker arr?

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Møre og Romsdal) lø. 14 des. 2013 02:21 Privat melding

Såvidt meg bekjent er svaret "nøytral til ja", men jeg klarer ikke å bli kvitt tanken på at jeg tar av meg skjorta og hun reagerer med avsky (satt på spissen).

Jeg har hatt en større livreddende transplantasjon og har flere store arr som følge av dette, blant annet et 20cm langt et. Det har grodd fint, men det er likevel veldig lett synlig. Jeg har ikke vært med noen siden operasjonen og jeg er usikker på hva reaksjon jeg kan forvente.

Jeg tenker at om jeg bare forteller om det på forhånd burde det gå greit. Hva tenker dere?

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 14 des. 2013 02:24

At den dama som ikke takler arr etter en slik operasjon er feil dame for deg uansett hvordan du vender og vrir på det I stede for å føle at du må lære å fortelle om dette fort som bare det, lær deg heller å leve med dette som en naturlig del av kroppen din. Joda, en blir nysgjerrig når noen kler av seg og et digert arr dukker opp, men det er da bare naturlig! Med andre ord, slutt å tenke på og bekymre deg over dette.

Skjult ID med pseudonym Maya lø. 14 des. 2013 02:30

Helt klart som du sier selv, fortell det på forhånd :-) så er det noen jenter som reagerer negativt, er det helt klart ikke jenter for deg. Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Sphinx lø. 14 des. 2013 02:38

Ja, det er en typisk dum tanke, men ganske normalt. Det er bare å ignorere (tanken) å ta det impulsivt hvis temaet skulle dukke opp i løpet av morgen/natten. Men jeg tror ikke en dame ville reagere på den måten du beskriver det 'i verste fall'. Personlig så har jeg blitt flinkere å ikke analysere så mye basert på samtaler/dialoger før det skjer, fordi jeg føler det tar for mye tid og krefter.

Skjult ID med pseudonym Sphinx lø. 14 des. 2013 02:44

http://www.youtube.com/watch?v=fUHWrpjGVkg
Litt klassisk musikk til de som liker det, 'Hans Zimmer,
Nå er det natta her, god helg! :)

Skjult ID med pseudonym Mucifer lø. 14 des. 2013 09:17

Om et arr er "sexy" kommer vel an på hvem det sitter på, samt hva som er årsaken.

Dersom arret gjør deg til ei mental pingle, så er ikke det bra .. dersom du blåser i det, eller gjør noe med det, så er vel det best

Ta vare på kroppen arret er plassert på heller - jo flottere fremtreden får det på kroppen din - sikkert ..

Skjult ID med pseudonym Missb lø. 14 des. 2013 10:59

Arr betyr ingenting, det er bare en del av en person :-)

(kvinne 36 år fra Hordaland) lø. 14 des. 2013 12:40 Privat melding

Jeg ville aldri reagert med avsky på et arr, men jeg hadde kanskje blitt litt nysgjerrig på hva det kom av... Det burde ikke være nødvendig å si fra om det på forhånd. Et arr forteller at du har en historie, og du har tydeligvis en ganske alvorlig historie.
Prøv å ikke tenke på det og la det være den viktige delen av deg som det er!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 14 des. 2013 12:41

Som andre sier, det er verken sexy eller usexy. Det er uviktig!

Skjult ID lø. 14 des. 2013 15:17

For meg betyr ikke arr verken på kropp eller sjel noe negativt.

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) lø. 14 des. 2013 21:42 Privat melding

Takk for mange gode svar. Jeg kan legge til at det med arret ikke er noe jeg har tenkt så mye over, men når tanken slo meg i går natt så ble jeg ikke kvitt den. Noen ganger begynner jeg nok å fundere litt for mye når en har blitt så overtrøtt at en ikke klarer å sovne med en gang, så det er bakgrunnshistorien for at jeg postet innlegget.

Det er rett at det er en historie bak det, en ganske lang en hvis en skal ha alle detaljene, men for å korte det veldig ned så har jeg en medfødt genfeil som gjorde at hjertet fikk en feil som ikke kunne rettes ved operasjon, så jeg fikk transplantert et nå i år. For å avslutte på en positiv note så kan jeg nevne at når jeg våknet etter operasjonen var forskjellen helt ekstrem. Det nye hjertet pumpet så hardt at når jeg våknet og var litt i ørska så trodde jeg først at noen stod og pumpet livredning på brystet mitt.

Organdonasjonen har sannsynligvis reddet livet mitt og jeg er svært takknemlig til donor og pårørende som valgte å redde fem komplett ukjente personer midt i sin egen tragedie.

Skjult ID med pseudonym Mucifer lø. 14 des. 2013 21:45

Kudos ..

Nyt ditt liv som gjenfødt! ;)

Skjult ID med pseudonym m lø. 14 des. 2013 23:03

flott historie, arr er helt uviktig :)

(mann 34 år fra Nordland) sø. 15 des. 2013 14:33 Privat melding

Det spørs jo veldig på arret og fra person til person. Men vitenskaplig sett har dette blitt forsket på. Kvinner skal vist når dem tenker å slå seg til ro, bli tiltrekt av menn med arr, fordi det viser at dem kan og beskytte. Om det er noe sannhet i det har jeg litt tvil på. Har noen arr selv, dem er ofte fasinerende for div partnere jeg har hatt. Ble operert en gang, så har noen arr langt ribbebeina mine på begge sider.

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 15 des. 2013 15:48 Privat melding

Arr er spor etter levd liv, og det er slik det skal være. Alle har vel sine arr, noen inni, noen utenpå. Dine syns, og det gjør ingen verdens ting. :-)

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 16 des. 2013 01:16

Jeg trenger nyretransplantasjon til neste år. Foreløpig er min problemstilling om hvordan å fortelle at jeg blir syk. Greit å vite at jeg ikke skal bekymre meg for arrene den dagen det kommer. Men jeg skal unngå å strø salt i dem.

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) ma. 16 des. 2013 04:17 Privat melding

fyr84: Lykke til og jeg håper alt går bra. Jo yngre en er jo større sjanse har en for å unngå komplikasjoner. Jeg er rimelig dreven på sykehus, så om du lurer på noe kan du ta kontakt med meg så skal jeg svare så best jeg kan.

En ting er at det er lurt å forberede en ryggsekk med det mest nødvendigste og en annen med ting som er kjekt å ha, f.eks. noe underholdning. En PC fylt med serier og filmer er et absolutt MUST hvis du havner på et sykehus som ikke har Internett, som f.eks. alle her i Oslo. Det å streame filmer kommer til å bruke opp hele budsjettet til 3G modemet du evt. leier. Det beste du normalt kan leie nå er 15 GB pr måned og en film fra Netflix kan dra ut opptil 1,5GB.

Skjult ID med pseudonym Scarred ti. 17 des. 2013 21:09

Jeg har selv flere hypertrofiske arr som startet som små men ble større etter hvert. Det er noe jeg nå får behandling for å få redusert, men som ikke kan fjernes nettopp pga den arrdannelsen jeg har og derfor må leve med.
De har aldri vært til hinder når jeg har møtt damer jeg har fått god kontakt med, selv om det var noe som plaget meg da jeg var yngre.
Det beste er i alle fall å ikke tenke på det, usikkerhet over problemet er langt mer turnoff enn problemet selv :)

Fin historie du delte også, forresten. Lykke til videre!