Alle innlegg Sukkerforum

hvor mye oppmerksomhet får egentlig kvinner?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 11:37

Jeg er kvinne selv og burde vel vite det, sier kanskje du? Men jeg blir litt satt ut av disse stadige påstandene her inne om at kvinner får så mye oppmerksomhet. Det får nemlig ikke jeg. Jeg begynner å tenke at det kanskje er meg det er noe helt grunnleggende galt med.

Jeg omgås endel menn både på jobb og privat og får ofte høre at jeg er godt likt. Er omgjengelig og har som oftest godt humør. Mange venner (både menn og kvinner) Rimelig smart, balansert, selvstendig og sterk. For sterk og selvstendig?

Jeg har et par lengre forhold bak meg. Noen barn (samme barnefar). Så helt håpløst er det ikke. Men gang på gang blir jeg bare "vennemateriale" og ikke noe mer. Misforstå meg rett! Jeg er utrolig glad i mine mannlige venner! Men jeg kunne tenkt meg noe annet, noe MER. Hvorfor havner jeg alltid i vennefella?

Dere andre kvinner. Får dere mye oppmerksomhet fra menn? Jeg har aldri (!!) blitt bedt på date f.eks, eller blitt ringt opp etter å ha møtt noen på byen. (Nesten) aldri forsøkt sjekket opp på byen. De forholdene jeg har hatt har jeg selv jobbet knallhardt for å få igang, og det er jeg som har avsluttet dem også.
Her inne får jeg marginalt med besøk på profilen min og de som besøker profilen min er i snitt 15-20 år eldre! (Det blir litt for heftig for meg)

Er det utseendet mitt? Jeg tror jeg ser rimelig normal ut. Trener mye og er godt proposjonert. Velstelt og hygienisk. Ikke hyperfeminin i klærne akkurat, men bruker endel penger på klær og får ofte høre at jeg har en kul stil. Hey, jeg har tilogmed rimelig bra pupper! Kort, kort hår. Er det det?

Hvordan i huleste skal jeg få endret på dette? Er det virkelig sånn at dere andre kvinner vasser i tilbud og oppmerksomhet, som endel menn her inne hevder? I så tilfelle er jeg i skikkelig uføre og aner ikke hvor jeg skal begynne!

Og, nei-- jeg trenger ikke å "vasse i tilbud" for å bli fornøyd, men det er rimelig destruktivt for selvbildet å ikke få noe som helst! Jeg trenger bare en! En fin fyr som kan være bra for meg. Og som jeg kan være bra for tilbake.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 16 des. 2013 12:11 Privat melding

Det går nok begge veier det du sier. Men at kvinnfolk generelt vasser mer i tilbud her inne.. Så er svaret ja..

(mann 58 år fra Oslo) ma. 16 des. 2013 12:44 Privat melding

Du spør generelt, men antakelig er svaret individuelt. Jeg gjetter på at om jeg hadde besøkt din profil, så ville jeg vært i den kategorien du kaller 15-20 år eldre. Og da ser jeg jo fort på dine alderspreferanser at du ikke vil ha meg. Så jeg klikker videre. Men antakelig ville jeg ikke klikket innom en gang, nettopp på grunn av aldersforskjellen.
Men om du vil ha en ærlig vurdering av profilen din og hvordan jeg oppfatter den, så send meg en PM.

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 16 des. 2013 14:00

Dating er et merkelig fenomen. Eller kanskje ikke, gjør du deg tilgjengelig nok i andres øyne, eller bare i dine?

Det er nok noen som "vasser" mer i tilbud enn andre, her på sukker så er det nok ikke alle som gjør det hele tiden, en blir nok brukt opp etterhvert, og må nok pimpe opp profilen sin (gjør det!) - få frem deg! .. og vær attraktiv - det klarer du fint - på nett spiller bilde et alfa omega .. skap en illusjon, men sørg for å være den også

Generelt: Hadde jeg møtt en alenemor uten å vite mer av henne, så hadde jeg i mitt stille sinn sannsynligvis antatt at du var opptatt, og at mannen din satt hjemme og ventet på deg. Ergo hadde jeg sett meg videre .. derimot hadde du åpnet for kontakt .. så ville jeg tilnærmet meg, om jeg var interessert .. det med unge kan jo slå begge veier, er det mer enn en unge så faller nok jeg ifra, og liker jeg ungen? Kjemi ..

Håret ditt, for min del har ikke så mye å si. Ansikt, helhet, er mer av betydning ..

Har du realistiske forventinger?

Sørg for å ikke gjøre deg som ei vennejente i et møte .. de er ofte litt kjedelige - missforstå meg rett .. skap lidenskap og litt gnist .. pupper har ingenting å si alene - ja, flott å se på, men deilige er de først da de sitter på en interessant person .. nå forelsker jeg meg sjelden. De jentene jeg har også falt for, men som naturlig nok ikke førte frem, hadde ikke pupper i det hele tatt .. der var det øyne, personlighet ..

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 16 des. 2013 14:04

Så må jeg tilføye nettdating .. jeg kan se et bilde .. bli kjempeinteressert .. kanskje får jeg napp og en gul post .. og plutselig bytter dama bilde, og interessen min er helt helt borte .. så for meg har illusjon mye å si - skap den, du vet hva menn vil ha - gi de det, men vær ærlig, også i tilfelle dersom dere møtes!

Er du missfornøyd med noe .. ta ei sukkerpause, ta deg i skinnet, kom tilbake igjen når du er ennå deiligere .. jo mer oppmerksomhet vil du få på nett .. det er ingen fasit blant alle, men vi menn er også opptatt av estetikk .. akkurat slik som damer (de fleste)

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 16 des. 2013 14:18 Privat melding

Joiner @mucifer...

Skjult ID med pseudonym forvirret ma. 16 des. 2013 14:38

Tror det er noen få som ser veldig lett å vinne ut som får mest oppmerksomhet. Kanskje vi må ha litt "billigere" bilder av oss på profilen for å vasse i menn?

Har også lett for å havne i vennekategorien. Er visst for snill og fantastisk til at de jeg møter tror de kan vinne meg helt, og da velger de heller å være venn, siden vennskap varer lenger. Fuck-vennskap. Jeg vil ha en kjæreste, ikke ennå en venn...

Så kanskje vi skal bruke jula til å pimpe opp profilen, jeg har og nemlig en kropp som er helt grei med et hode som er klartenkt og innholdsrikt på toppen. Hvis jeg gjør meg mer dum og deilig på bildene kanskje man finner fler, men igjen.... Vil jeg være fornøyd med en som går etter dum og deilig utseende?

Du er i alle fall ikke alene om å føle deg oversett. God ute på byen er jeg en stor flørt til tider, og får nok oppmerksomhet, men da er det jo alkohol i bildet, så jeg koser meg å danser og morer meg ute, men drar hjem alene uten å bytte navn og nummer, kanskje jeg bør begynne å bytte det, og håpe at ølbrillene ikke var for tykke!

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 16 des. 2013 14:52

@forvirret

"Hvis jeg gjør meg mer dum og deilig på bildene kanskje man finner fler, men igjen.... Vil jeg være fornøyd med en som går etter dum og deilig utseende?"

Les den igjen, og bli uenig med deg selv, ellers har du tapt mer enn du har vunnet!

..

Veldig enig med @kommode sitt pjatt om styrke og selvstendighet ..

Slitsomt med folk som på død og liv skal fremstå så sterke at de egentlig bare fremstår mer svake og forvirret, heller enn sterke

Det med at menn er "redd for sterke og selvstendige damer" har jeg aldri skjønt noe av :) .. må nok heller se på definisjonen av hva hver enkelt legger i det - ei dominant dame som skal sette skapet på plass fra første stund, har aldri falt særlig i smak - rett og slett

..

Heller ikke feil med vennskap, men det er feil visst det egentlig er en gnist der som en vil finne ut av, men ikke gjør det .. så, hvorfor ikke gjøre noe med det, heller enn å ignorere det?

Skjult ID med pseudonym forvirret ma. 16 des. 2013 15:16

@mucifer... Det er jo å bli enig med meg selv jeg sliter med... For hvis jeg viser og den litt mer freidige siden av meg er sikker på at jeg får flere som kikker en ekstra gang over min profil, men er jo redd for at noen da kan tenke at jeg er billig...

Huff, dette skal ikke være lett...

Nei, en for værra som en er når en itte vart som en sku bli...

Og det eneste jeg har nok av er tid og penger, så en vakker dag er vel tiden inne...

Skjult ID med pseudonym Berzerker ma. 16 des. 2013 16:33

Miss Jones, det er mye det du skriver her, som gjelder menn og, i høyeste grad. Det er vel sant, som noen over her skrev, at det er en voldsom overvekt av menn her inne, og av dem er det vel en omtrent like proposjonalt stor overvekt som EGENTLIG, strengt tatt, kanskje bare er ute etter et ligg eller tre. Da er det rent fysiske attributter de gjerne går etter, og jo nærmere duckface og porno-look'en du kommer da, jo bedre er det kanskje? Og ja, jeg setter på spissen og generaliserer veldig her nå.
Men for dem som faktisk er her inne, og på jakt etter kjæreste, så er det vel en litt lengre og mer grundig vei å gå.
Rent praktisk, er du superbruker, eller har du et medlemskap her inne som gjør at folk kan komme inn til deg og lese teksten din? Om ikke, kan jo det være lurt..? Og tar du selv kontakt med interessante personer? Klarer du å gjøre de første meldingene som utveksles "morsomme og ufarlige", men samtidig interessante nok til at noe trigges hos motparten..?
Jeg har jo ikke tilgang på din profil, så jeg vet ikke noe om deg, men kort kort hår kan være usaklig sexy til tider... Så vet du ihvertfall det, om ikke annet ;-)

Skjult ID med pseudonym Nils ma. 16 des. 2013 16:40

Er du slank ?

Kor hår er i mine øyne en uting. Svært få jenter kler kort hår.

Kul stil ? Hm.

Er du omsorgsfull ? Flørtete ?

Du kan jo prøve å gå mer med kjoler ?

Sminke, bruker du det ?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 16 des. 2013 16:40

@Kiara

Det er jo ingen myte. Sammenlignet med menn så vasser kvinner i oppmerksomhet. :P
Dog det er store muligheter for at denne oppmerksomheten selvsagt er skjevt fordelt, akkurat som hos mennene.

@TS

Personlig kan jeg ikke fordra damer med kort hår. Ja, ja.. Jeg vet at Rhianna er flott med kort hår, men på generell basis er det veldig få damer som kler kort hår etter min mening.
Men det kan jo ganske lett fikses? :P

Hva vil "...ikke hyperfeminin i klærne" si egentlig?

Håpløst for oss egentlig å peke på om det er noe galt her uten å se profilen din.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 16 des. 2013 16:50

@Mucifer

Du serverer mye rart her inne, men dette er en innertier som fortjener å henges opp i glass og ramme.

@iKommode1

Et veldig bra suplement til @Mucifer sitt første innlegg.

@Alle

Jeg tillatter med å trekke ned nivået i tråden ved å legge ut om egne meninger og observasjoner.

Det er hevet over envher tvil om at damer får markant mer oppmerksomhet enn menn. Men selv for kvinner så varierer mengden oppmerksomhet. De som er lekre og unge får såpass med oppmerksomhet at det nok blir for mye for dem. Har de litt kløft og et KomOgTaMegBlikk i tillegg så trigger nok det også aktiviteter bak en del pc'er disse damene helst ikke vil tenke på... Mens damer på 35+ og 40-ish merker nok en betydelig nedgang i oppmerksomhet. Men til og med for dem så er deres oppmerksomhetsrate kraftig over menn sin. På alle mine år her inne kan jeg ENNÅ telle antall førstemeldinger fra damer på færre en mine ti fingre. Hvor mange damer på hele Sukker,som har vert her i tre måneder kan gjøre det samme?

Skjult ID med pseudonym Missb ma. 16 des. 2013 17:14

@forvirret: Å være freidig er ikke det samme som å være billig :-)

@ts: Jeg vasser ikke i menn her inne, men litt besøk har jeg. For å holde meg til nettdating så tror jeg det er lurt å ha et bilde som viser smil og øyne. Kløft og duckface tror jeg genererer endel besøk av dem som helst vil ha seg et lett ligg..
Om det er kjæreste man vil ha tror jeg det er lurt å være seg selv og fremheve det positive. Man vil jo treffe en som vil ha en for akkurat den man er:-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 16 des. 2013 19:03

@Kiara

Hvorfor i alle verden skal en være i forhold med noen som en ikke er til nytte for? Det er jo hele poenget med et forhold! Å løfte hverandre.

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre ma. 16 des. 2013 19:20

hah..

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 19:48

Beklager at jeg ikke har svart på alle de flotte svarene jeg har fått her inne. Dette har blitt en over gjennomsnittet bra tråd. Kanksje jeg mener det fordi dette er et tema som jeg startet opp og derfor er over gjennomsnittet interessert i. Men skitt au. Takk for gode og konstruktive svar! Jeg har faktisk lyst til å svare til alle, men det blir litt i overkant.

@mucifer... ja, uff, kanskje jeg er kjedelig? Kanskje jeg pyser for mye ut i møtet og gjemmer unna flørten og blikket og derfor blir "hyggelig og morsom" men ikke en som man tenner på og blir nysgjerrig på sånn seksuelt sett? Flørten er viktig. Jeg flørter mye! Men bare med de jeg er trygg på, dvs venner. Det er mulig jeg får litt panikk i møtet med menn som kan være aktuelle kjærester og derfor ikke gir rom til flørten i de møtene. Sannsynligvis er du inne på noe essensielt der. Jeg må rett og slett skru på øynene mine!

@forvirret: veldig bra poeng dette med at man kan dra endel menn med en litt "deiligere" profil, og spørsmålet om det egentlig er det man ønsker. Som sagt er det ikke spørsmål om å dra så himla mange menn, men å tiltrekke seg den ene, riktige. Så jeg blir med på den med å pynte litt på profilen i jula, men den må fremdeles være "innafor", være noe jeg kan stå for. Og du... neste gang: bytt telefon nummer. Jeg heier på deg! :)

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 19:48

@iKommode: hvor skal jeg begynne! Du er inne på mye jeg vil svare på. Særlig dette med sterk og selvstendig. Jeg er sterk og selvstendig, og det er på ingen måte noe jeg fronter. Poenget mitt er at jeg opplever at menn i veldig stor grad virker å bli tent og ivrige når det gjelder litt "hjelpeløse" kvinner (i hermetegn, for det er ikke alltid de er så himla hjelpeløse) Noen (mange?) menn virker å ha behov for å få være denne hvite ridderen som kommer til unnsetning. Jeg trenger ingen hvit ridder. Jeg klarer meg godt og "trenger" ingen. Jeg ønsker meg en partner! Jeg er til og med handy og har både 2 driller og et slagbor i verktøykassen min, som jeg kan å betjene, for å sette det på spissen. Jeg er ikke en person som vekker beskytterinstinktene hos menn, heller respekt for den jeg er. Uten at vi her snakker fryktingytende eller Ottar..... hehe. Jeg tror dette er godt balansert i og med at jeg også er empatisk og omsorgsfull, og derfor sjelden grenseoverskridende. Så en partner må mer enn gjerne være med på å bestemme hvor skapet skal stå! Det er akkurat det jeg ønsker meg! En som vil være med og bestemme det. Jeg er gjerne med og monterer skapet :)

@powpow og Nils: Kort kort kort hår. Omtrent som Rhianna på det korteste ja. Og jeg kler det. :) Det passer til resten. Og "ikke hyperfeminin" betyr at det er lite kjoler og hæler her. Lite tyll og blonder (unntatt på undertøyet ;) )Stilen min er mer røffe jeans (eeeelsker mine Please-jeans), boots osv. Egentlig kan du bare google "please jeans" så ser du stilen min.

@Kiara, missb og forvirret: takk for støtten! Godt å høre at det ikke bare er meg!

@Stevia: takk for tilbakemelding på profilen min :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 19:56

nei...nei...ein legger da ikkje drillen i verktøykassen..den skal ligge i kofferten som den blei kjøpt i...korleis i helsikken skal du få plass til resten av verktøyeet viss du fyller kassa med driller...:p ;)

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 20:04

Hehe.... hvis jeg da heller sier verktøyboden? Drillen ligger riktignok ikke i verktøykassen. Ei heller i esken den kom i. Den ligger på en hylle ved siden av boksen med bits. I verktøyboden. :)

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 16 des. 2013 20:16 Privat melding

Hehe får heller ik så mye oppmerksomhet... Lol men men ik noe hastverk heller... Den rette dukker vel opp tel slutt...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 16 des. 2013 20:18

@miss jones

Hva mener du med passer resten? No offense, men de fleste damer er mer attraktive med lengre hår enn superkort.
Og du sier at jeg bare kan google Please Jeans så ser jeg stilen din.
Når jeg googler det så ser jeg bare jenter med skulderlangt eller lengre hår, noe som ser veldig passende ut til den stilen.

Ut i fra den siste informasjonen så danner jeg meg et bilde av deg som veldig barsk og selvstendig og som ei dame som overhodet ikke trenger noen mann.
Og hvis andre menn får samme bildet/følelsen av deg gjennom profilen din som jeg gjør, så er det egentlig ikke helt rart at få mannfolk tar kontakt hvis de føler at du egentlig ikke trenger dem.

Så blir de sittende å spørre seg selv, "Hvis hun ikke trenger menn, hvorfor vil hun ha en mann da?"

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 16 des. 2013 20:21

@powpowgutt

Godt skrevet!

Skjult ID med pseudonym Pam ma. 16 des. 2013 20:31

@hemmelig 20:21

Godt skrevet ::::D

(mann 41 år fra Oslo) ma. 16 des. 2013 20:36 Privat melding

Jeg er faktisk plaget av alt for mye oppmerksomhet her inne selv og jeg er mann. Måtte fjerne noen bilder i profilen til slutt for å få ned antall meldinger. Merkelig at du ikke får mer oppmerksomhet. Kanskje du må jobbe med profilteksten eller legge inn bilder?

Kan fortelle deg at det å være veldig populær er sliiiitsomt. ;)

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 16 des. 2013 20:39

.. ut å treff gutta - der gutta er, og lurer du på hvor, så er de overalt .. du har jo svaret selv - hva slags publikum vil du ha?

.. flørt, test reaksjoner, start i det små og jobb deg "oppover", kanskje det er et steg det skorter seg for deg, og som du hopper over - kanskje blir du overivrig og "mister kontrollen" .. "gira" .. eller .. "sky og tilbakelent"

Sukker er en dårlig substitutt for virkeligheten, og selv om det ikke er der det skjer alltid, så går det i bølger .. prøv deg frem som kiara skrev .. forskjellige bilder (profilbilde) - du finner fort ut hvem som gir mest napp. Men gjør da ikke "feilen" med å ha dårlige albumbilder med de "høye" forventningene som profilbildet ditt i noen tilfeller vil avgi

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 16 des. 2013 20:45

@Kiara

Det hjelper jo lite om du ser på han som en ressurs når han aldri får lov å føle seg som en ressurs ;) Merk også at jeg ikke begrenser det å føle seg som en ressurs til rent materielle ting. Heller omvendt. Hva skal en med nye dekk på bilen om en ikke føler seg vel på innsiden?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 20:48

miss jones...tildels godkjendt:) men ikkje viss drillen er rosa..;)

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 16 des. 2013 20:54

@ hemmelig

Du skriver mye rart til tider. Derimot var det innlegget verdt å sammenlikne med uavhengighetserklæringen .. eller de 10 bud

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 20:55

gummi har mykje å sei for komforen det ..:p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 16 des. 2013 20:59

@Kiara

Hva? Blir en attraktiv av å være på forumet? Shit, tror jeg må revudere min bidrag sterkt her da i såfall.
Bare begrense det til negative kommentarer til meg selv.. :P

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 16 des. 2013 21:01

@Powpowgutt

Du røsker jo løs morsinstinktet til samtlige damer her inne ;) Når disse damene tar deg med hjem så får du pledd og kakao pluss et kyss på pannen! Sex derimot...

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 21:01

@Kiara: ja, jeg er definitivt en fikser, bærer, ordner. En bærebjelke kaller far til barna mine meg. Og ja, jeg har opp gjennom årene tiltrukket meg en del "needy" menn. Dette er ikke noe jeg ønsker. Jeg ønsker balanse, det at man kan være der for hverandre. Som jeg sa i mitt første innlegg: "en fin fyr som kan være bra for meg, og som jeg kan være bra for tilbake".

@Powpow: Jeg TRENGER ingen mann, men jeg ØNSKER en mann i livet mitt. Jeg KLARER meg selv, men jeg tror livet mitt ville være rikere dersom jeg hadde noen å dele det med. Er det å være barsk?
Når det gjelder kort kort hår så mener jeg at det "passer til resten" med både klær og personlighet. Det er lettvint og praktisk, samtidig som det er veldig bra klipt. Jeg brukte nesten et år på å finne en frisør som virkelig kunne klippe kort hår på kvinner uten at det ble "kjerring".

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 21:03

@blindebukk: finnes det rosa driller? Mulig jeg må spraymale den jeg har (favoritten er den lille mørkeblå fra Bosch) nå når du har satt den ideen i hodet mitt :)

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 21:08

@mucifer:...hehe. Jeg tror ikke jeg "hopper over noen steg", jeg blir bare så panikkslått og overrasket at jeg raser hele trappen ned igjen ;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 21:09

miss jones..meiner og ha sett det ja:) oki...ja er heilt grei den bosch,en...
flott med kort hår som ikkje ser ut som ei kjerring..;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 16 des. 2013 21:11

@miss jones

Men hva i all verden skal en mann gjøre i ditt liv som gjør livet ditt bedre? ((Forøvrig har Powpowgutt helt rett i det med hår. Alle damer ER finere med langt enn med kort hår!) Og så venter en i spenning på om det en nettopp skrev blir lest korrekt...))

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 21:24

@hemmelig: når jeg sier at jeg ikke TRENGER en mann mener jeg at jeg ikke trenger en mann av økonmiske hensyn, jeg trenger ikke en som skal ta avgjørelser for meg, eller en som kommer og fikser huset mitt, barna mine eller livet mitt. Det jeg ØNSKER er en partner. En som man kan ha det gøy sammen med, oppleve ting sammen med, hverdager og helger, en man kan lene seg på i vanskelige tider og som man kan være en støtte for når det trengs, en man kan få en felles historie med etter hvert.
Men det er drømmen i det lange løp. Sånn i utgangspunktet kan man jo starte med noen man kan ha det litt fint sammen med og noen felles interesser. Så kan man se hvordan det utvikler seg :)

Hva tenker du er viktig å bli "trengt" for da hemmelig? For at du skal føle deg som en mann?

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 16 des. 2013 21:35

@miss jones

Den første hun tenker på når hun har behov for å dele noe, enten gleder eller sorger, skal være meg.

Der du taper er der du skriver "jeg trenger ikke en som skal ta avgjørelser for meg". Ikke at han skal komme å styre og stelle og bestemme i ett og alt, men det skal ikke du heller. Men, han må få lov å bestemme noe, samtidig som du skal få bestemme noe. Stort sett så skal det dreie seg om enighet og kompromisser.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 21:41

kiara..skal ikkje oppføre seg som ei kjerring heller..;)

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 16 des. 2013 21:41

Dersom en skal gå rundt og føle seg til nytte i et forhold - så har vel den første torpedoen allerede truffet flaggskipet .. eller hva?

Faen for ei kjip tid vi lever i, bak nettets psykadeliske vegger .. det er faktisk verre enn askepott som måtte plukke ris av gulvet før hun kunne gå på ball. Plutselig sitter vi her, en tid i fremtiden og skriver den samme dritten, bare i en annen forpakning - og vi tror selvsagt på det vi skriver. I våre egne øyne er vi guder og gudinner bare fordi vi oppnådde god sex en dag, med en fremmed vi møtte på sukker. Gir ikke det motivasjon til endring om å ta tak i livet sitt, så vet ikke jeg.

(mann 58 år fra Oslo) ma. 16 des. 2013 22:03 Privat melding

Litt fascinerende å følge denne tråden når jeg har sett profilen til miss jones. Hun er nok kortklippet, ja, men hun har helt rett i at frisøren er flink. Og hun er absolutt feminin. Jeg har absolutt tro på at hun kan finne noen, men hun bor jo ikke i den mest folkerike delen av landet.

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 22:03

@hemmelig: men da er vi jo helt enige da. Jeg skal selvsagt heller ikke ta avgjørelser for min partner. Og viktige avgjørelser som påvirker begge skal selvsagt diskuteres og komprimisser er en selvfølge og skal fordeles. Når jeg skriver "jeg trenger ikke en som skal komme å ta avgjørelser for meg" mener jeg at jeg er beslutningsdyktig i mitt eget liv nå. Jeg trenger ikke en som kommer for å dra meg opp fra en hengemyr av ubesluttsomhet.

Jeg glemte forresten en ting i hva jeg ønsker en mann/partner til. Jeg savner skrekkelig en å krangle med! :) Jeg tror at det at man er kompatibel som krangler er like viktig som at man er kompatibel seksuelt sett. (og nå er det jeg som er spent på om dette blir riktig oppfattet...)

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 22:04

hehehe... takk Stevia ;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 22:12

kom ikkje på det engelske ordet kiara..det norske klinger så dårligt at eg lar ve;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 22:15

ja ikkje sant;) beklager å ha ødlagt kveld,n..;p

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 16 des. 2013 22:16

@Kiara. Du får ta min dømmekraft for hva den er, jeg synes jo du er en flott dame også.

Skjult ID med pseudonym Mona ma. 16 des. 2013 22:28

TS

Ja jeg får mange henvendelser her inne, men gjør det også på byen.
Liker å flørte og har nok Glimt i øyet, og ler lett. Har langt hår og er slank.
Men jeg kan nok skremme bort menn også med at jeg er veldig selvstendig og har en god jobb. Endel menn vil være kvinnen overlegen.
Men selv om jeg er selvstendig så ønsker jeg en mann jeg kan dele opplevelser med, eller krype inn i armekroken til. Og ikke minst trenger jeg han som sex partner.
Har ikke sett profilen din, men lest det du skriver her. Du virker sterk og selvstendig. Mulig dette kommer frem, og noen lar seg skremme. Menn blir også skremt om du har mere enn ett barn, ihvertfall om de er små :-(.
Mitt råd er ta deg en tur til frisøren, se godt igjennom profil tekste. Ta noen nye bilde og legg ut. Lykke til

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 22:32

jammen for helvette...ho er jo nyklipt..:p

Skjult ID ma. 16 des. 2013 22:33

Faen

Skjult ID med pseudonym Mona ma. 16 des. 2013 22:35

Blindebukk

Da kan det være feilen, skulle heller ha skjøta på håret hos frisøren ;-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 22:39

mona...trur egentlig ikkje hårlengda er utslagsgivende:) eller har verden blitt så overflatisk...eg er meir der at er det hull er det håp..:p

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 22:53

Hår handler mye om identitet og velvære. For meg iallefall. Å føle seg fin. Jeg tror bestemt på at jeg er mye mer tiltrekkende når jeg er kortklipt og føler at utsiden stemmer med innsiden, enn når jeg prøver meg med lengre hår og føler meg utilpass. Det blir ingen hårskjøting :)

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 16 des. 2013 22:57

Seriøst. For meg betyr ikke hår all verden i et første møte, men øyne gjør .. hår kan gro ut, øyne er de samme .. det er det rette settet øyne jeg møter blikket til som forteller mye

Skjult ID med pseudonym Realista ma. 16 des. 2013 22:58

Aha, så langt hår løser alle kjærlighetsproblemer? Den var ny.......Behold det korte kule håret ditt du miss jones;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 23:06

kiara..har du dumpa ein her???? hehe:)

Skjult ID med pseudonym JohnDoe ma. 16 des. 2013 23:06

Så rart. Dette ble en tråd om kort hår....
Og det var en som skrev her at alle kvinner er penere med langt hår,,,? selv så mener jeg at Halle Berry er flottere med kort enn langt. Og det er sikkert Miss jones også ;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 16 des. 2013 23:17

@miss jones

Å ha noen som en kompatible med når det gjelder krangling er jeg helt enig med deg i. Selv krangler jeg sjelden og aldri. Jeg er ikke typen som blir sint (unntatt ved blank løgn). Men å diskutere, det er jeg med på. Ærlig, åpen og direkte kommunikasjon, uten å bli ufin, lite som får et forhold til å fungere bedre en det!

Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 16 des. 2013 23:17

Abso-fucking-lutly, mr Doe ;)

Skjult ID ma. 16 des. 2013 23:19

Men som miss Jones sier. Hår gjenspeiler personlighete. For mange menn er langt hår feminint, kort hår maskulint,
Og miss Jones spurte hva som var feil, hun har bla fått håret som tips :-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 16 des. 2013 23:19

@Kiara

Det er riktig som du påpeker, hår er ofte en signatur. Der har vel alle sine preferanser? :)

Skjult ID med pseudonym Realista ma. 16 des. 2013 23:30

Nå har jeg ikke akkurat kort hår selv, men jeg må si at på en utpreget feminin kvinne, så kan vel typete kortklippet hår være utrolig sexy vel?;) Det blir vel bare spennende kontraster....? Eller?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 23:31

aha...ein nissepikk..

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 23:36

kem trur du?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 16 des. 2013 23:38

ja viss det er det du vil tru..:p

Skjult ID ma. 16 des. 2013 23:40

nei

Skjult ID ma. 16 des. 2013 23:57

Hvilket troll

Skjult ID med pseudonym SnillType ti. 17 des. 2013 00:02

@2357
Kiara hadde et rasende imorges. Om kvinner og menns dominans eller noe sånt. Det forsvant etter hun ble lritisert for å skrive så mye om det her. :P

Skjult ID ti. 17 des. 2013 00:07

Hvem forsvant. Kiara eller troll?

Skjult ID med pseudonym SnillType ti. 17 des. 2013 00:11

Kiara tok vekk raseriet sitt da det ble påpekt at hun skrev mye mere når hun ble provosert.

Skjult ID med pseudonym SnillType ti. 17 des. 2013 02:55

@miss jones
Det er ikke noe forskjell på menn og kvinner.

Skjult ID med pseudonym forvirret ti. 17 des. 2013 08:57

@miss Jones

Takk for at du heier...
Heier på alle her inne som har ærlige hensikter. Uansett hva de hensiktene er.

Min hensikt er å finne en å dele lykke og kjærlighet med, og han finnes I know! Men vet bare ikke hvor han finnes ennå.

Skjult ID ti. 17 des. 2013 16:35

@forvirret
kan da prøve sukker.