Alle innlegg Sukkerforum
(mann 37 år fra Hordaland) on. 18 des. 2013 12:35 Privat melding

Hmmm har merket meg det at der finnes mange flotte kvinner som er tiltrukket av badboys, har sågar vært sammen med ei slik også... Koffår liker en badboysa så mye bedre en dem snille?

Skjult ID med pseudonym Dr. Truse on. 18 des. 2013 12:42

Kommer helt sikkert av seksuelle grunner. Siden de selv føler de er litt slem, så trenger de en enda mer slem mann ved sin side. Da ser de neppe for seg en snill mann i et forhold.

(mann 37 år fra Hordaland) on. 18 des. 2013 13:36 Privat melding

The man with the uglyiest words får tha the best girls around... Klaske lår og klaske støvel og hanfår enda mer... Until he does the støvel dance and be a little snill da ryke han på en smell and becomes single i en fei...

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 18 des. 2013 13:58

"You see; a man is a bad boy only når he is not into henne"

Jupp ;)

Skjult ID med pseudonym smørgås on. 18 des. 2013 15:05

De jentene som liker badboys er enten veldig unge, eller så har de feil mål og verdier i livet. Jeg går aldri etter de damene.

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 18 des. 2013 15:14

.. og så lenge det finnes en amerikaner som kan tjene penger på konseptet, så vil det alltid eksistere.

Det er "the lonely hearts club" - kjærlighet (eller mangelen på den) selger

Spørsmålet er, lar du deg lure?

http://www.wikihow.com/Be-a-Bad-Boy

Skjult ID med pseudonym herremann on. 18 des. 2013 15:33

Tror uansett at alt koker ned til utseende. Jeg er en badboy som gir faen i alt annet enn det som gagner meg, og det skinner stort sett igjennom når jeg prater med potensielle kjærester - likevel puler de en kompis av meg som anses for å være veldig snill og ordentlig istedet.

Kompisen min ser mye bedre ut enn meg selv, det innrømmer jeg men jeg er difinitivt mer drittsekk og selvsikker, så dersom det virkelig hadde vært holdninga det stod på så hadde jeg vært golden. Men det må nok en del bra utseende til. Nytter ikke å komme å være tynn i håret og usymmetrisk i trynet og forvente å få noe damer tydeligvis.

Jaja godt man greier seg alene.

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 18 des. 2013 15:57

En får heller bli en bedre utgave av seg selv, istedenfor en stereotyp i andres øyne - det må da være bedre.

Trenger jo strengt tatt ikke være "bad" for å pule, akkurat der er jeg helt enig. så tror jeg det bad greiene har ødelagt mye for seg selv dersom en skal være noe en ikke er .. det er rett og slett ikke så "sjokkerende" lenger - akkurat som punk rock, det er liksom ikke sjokkerende det heller, dersom alt og alle skal være mer kontroversielle enn den andre. Fordi det er in`. Damer også blir mettet på selvoppnevnte tøffasser .. så er det handling som beskriver hvem en person er, ikke hva han selv sier .. ordet "bad" - forandrer seg utifra hvem en snakker med, og blir mye missforstått tror jeg .. "bad" er et stort paraplybegrep med mange undertitler

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 18 des. 2013 16:00

Men selvsagt, en mann skal i mine øyne være litt "bad" .. han skal ikke være en reinspikka sosialist som går 3 skritt etter kona hele tida. Det er en balanse i hele regnestykket (og det ser jeg mye til) .. de har det sikkert søtt og koselig, men fy .. nei takk

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 18 des. 2013 17:13

Damer liker Menn. Menn er ofte pågående. Av ukjente grunner så tror damer at menn uten skrupler er Menn. Veldig mange damer klarer ikke å se logikken i at en mann som løser ting smidig og ryddig og uten konflikt er mer Mann en han brautende apen som deljer løs på all motstand. Så da blir det sånn at den som skriker høyest er den som får. Grovt skissert...

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 18 des. 2013 17:33

Spør ei dame da, hva legger ei dame i begrepet bad boy, og spør ei annen dame hva hun legger i det samme begrepet .. svarer de likt, så begynner en å nærme seg noe som kan likne på gyldig data.

Skikkelig bra damer, henger ikke etter skikkelig drittsekker uten at de har issues selv .. da har de i såfall blitt manipulert av en type ala Ted Bundy som har kommet under huden på dem

Det finnes de som liker feinschmeckere og det finnes de som liker den mer primitive mannen .. det er "noe for enhver" ..

Så, er badboyen egentlig så "bad" og er "goodguyen" egentlig så feilfri? Vi er jo alle bare mennesker, forskjellig dna, personlighet, utseende, kultur/miljø, arv .. etc .. en får rense i sitt eget bed, og utbedre seg selv og leve eget liv er min mening - istedet for å gjøre noen til den store satan som en kun observerer utenfra ..

Da jeg så på tv at det var "lær å finne mannen i deg" kurs i oslo. Hvor menn .. godt voksne menn stod og spilte rollespill med hverandre for å lære seg å grensesette seg selv/kona for ikke å være så underkastede og kastrerte .. lærte å bruke stemme og hevde seg .. så skjønner jeg godt at enkelte damer heller ønsker seg mer maskuline egenskaper enn bare for en flørt innimellom.

Da damer har eggløsning, så går de mot badboyer for eventyr, og da de ikke så ønsker de seg en god guy viser forskning, men forskning viser så mye rart at det mest av alt bare er i beste fall artig lesning

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 18 des. 2013 17:38

@Mucifer

Du kan ikke stille damer slike spørsmål, de svarer jo aldri ærlig på dem.

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 18 des. 2013 17:48

Det kommer an på vinklingen og hvordan en kommuniserer fram spørsmålet .. hvem og hvordan en gjør det, damer er ikke like .. det nekter jeg å tro - ingen menn er heller like. Jeg selv føler meg ganske så forskjellig fra andre "brødre" .. det gjør sikkert "søstrene" seg i mellom også .. kall det en alpha hann da, en alpha hann er ikke nødvendigvis "bad" .. så er det ikke alle damer som passer med en slik "alpha hann" nettopp på grunn av personlige kriterier som ikke passer. Så er det definisjonen av alpha igjen da .. , damer .. fine damer sådan .. de vil ha real mckoy de (ekte vare) .. det er nok av kopier rundt om. Samt i velferdsstaten vår så forventer vel de fleste at de en og enhver er "uerstattelige" og grenseløst vakre, kloke, interessante, morsomme etc .. (i egne øyne) .. hvor er realismen i det

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 18 des. 2013 17:51

@Mucifer

Om en kikker litt i gangene på psykiatrisk så slår tanken om at en forventer at en er grenseløst vakker og uerstattelig sprekker så det er bare støv igjen.

Skjult ID med pseudonym Mucifer on. 18 des. 2013 17:59

MEN, det er mange potensialer rundt om. Blant begge kjønn.

Har en hang på spreke kvinnerumper, så er sjansen større for å få napp hos denne dersom en har .. vel, det samme, bare annet kjønn.

Det er en myte (i stor grad) at spreke kvinnerumper (om en har hang til det) liker blekfeite, hengerumper, som syntes de selv er et catch bare fordi de har lest et sted og erfart at kvinner liker humor som det primære .. og slik er det maaaange menn som tenker. Ingen vil jo være nummer to, annet enn de som ikke bryr seg, og eller finner plassen sin der de hører hjemme.

Psykiatri, ok .. her er det behov .. mat, søvn, kanskje sex, omsorg .. det er primære. Psykiatriske pasienter håper nok på at det skal begynne en flott pleier uavhengig av kjønn de også, og kjempe om gunsten dennes (de som orker, og som puster og som har blod som bruser)

(mann 37 år fra Hordaland) on. 18 des. 2013 20:28 Privat melding

Hmmm er vel ingen med hjertet på hånden som kan si dem er feilfri... ??? Men vet at en som er dritsekk og stor i kjeften får dem flotte damene... Men er vel gjerne en del som søker seg til dem feile mannebeina?

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 18 des. 2013 20:44

@Kiara

Å, det er lenge siden de sluttet å komme til meg for å gråte ;) Det er ikke så mye sympati å hente. Er en med på leken så får en tåle et knust hjerte (eller å føle seg litt skitten for alt det "ville" en har funnet på). Å ta ansvar for sine handlinger forventer jeg fra kvinner som menn!

Skjult ID on. 18 des. 2013 20:49

Er du en badguygirl?

(mann 37 år fra Hordaland) on. 18 des. 2013 21:06 Privat melding

Hva er en badguygirl for noe? En mix?

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 18 des. 2013 21:18

jente med pikk?

Skjult ID on. 18 des. 2013 21:42

Nei det er en femibadguy.

Skjult ID med pseudonym Ellan on. 18 des. 2013 22:17

Kommode, "after the støveldance", Mucifer, "akkurat som punk rock".
Jeg ler :))

Tja, kanskje den type menn er lette å få til sengs for damer som er ute etter det. Men,så kommer trøbbelet og faenskapet etterpå, når den ene part vil mer enn den andre. Det samme gjelder andre veien, der menn møter damer som ikke vil mer. Men, folk er bare kjipinger dersom de leder den andre til å tro noe annet enn hva tilfellet er, eller oppfører seg generelt lite realt. Sistnevnte kan f.eks være at man har vært ærlig og sagt det aldri blir noe mer enn et seksuelt forhold, men fortsetter forholdet likevel selv etter en har forstått at den andre er forelsket. Da burde man jo trekke seg ut av det, selv om man har vært ærlig.

Je je, mykje styr skal det værra mellom kjønnene - spesielt på sukkerforum :))

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 19 des. 2013 13:04

Neeeeida Ellan. Men klart, ligger ballene på trestubben klare til å ta imot et slag fra en hammer - så må en jo "stand up for himself" - er vel mest "morro" vel, hvor morro er det egentlig, velvel .. noen gjør ditt, andre gjør datt, og noen skaper litt gnisninger en gang i blant - felles er at en får tiden til å gå

@kjekken - "Men vet at en som er dritsekk og stor i kjeften får dem flotte damene" - sannsynligvis har vi nok forskjellig smak, sikkert også litt kulturkræsj med deg fra hordaland - ikke uten grunn det blir kalt ville vesten. Så bra forresten, at vi sannsynligvis har forskjellig smak - så kunne vi luke ut hverandre som konkurrenter .. lol .. koz & klemz

Du er god du Ellan ;)