Alle innlegg Sukkerforum

Glimt ut av boksen.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sann on. 18 des. 2013 12:44

Det er noe unikt med og kunne se ut i verden med åpne øyner, se spillet som foregår rett foran øynene på en. Jeg er en mann, liker damer, men samtidig klarer jeg ikke å identifisere meg med menn flest, men så ser jeg hvorfor også. Det er et stort press på at menn skal hvere menn alt fra du er liten til langt ut i det voksne livet. Ser man en baby så vet man ikke hvordan man skal snakke til barnet før man vet vilket kjønn barnet har. Jenter og gutter blir forskjellsbehandlet fra starten av. Slår ei jente seg seg så er det kos og trøst, slår en gutt seg så er det ikke det samme, da er man jo en gutt på vei til og bli mann "tørk tårene gutt, du er en mann" Klemmer, kos og omtenksomhet blir tonet kraftig ned når man er en gutt, man vokser opp ved og måtte numme deg. For om du viser du er omtenksom og følsom som en gutt, da blir du mobbet og noen ganger banket "er du homo eller?" Dette konstante presset på og være en mann fra fødselen av er så spredt at det blir sett på som normalt og ingen tenker to tanker over det. Vi menn skal ikke gråte, vi menn skal være krigere. "gutter er gutter". Når vi møter kompiser kaller vi hverandre stygge namn, å eneste tegn på omtenksomhet er brutale klapp på ryggen som skal være en klemm. Det er ikke rart at vi er så opptatt av sex som en form for akseptert nærhet blandt menn, men følelser har vi blitt oppvokst til å ignorere. Jeg ser dette, forstår dette, men bryter normen med og si jeg bryr meg om hva damen føler.

Skjult ID med pseudonym hmmm on. 18 des. 2013 13:25

Så fint innlegg :) made me happy ;)

Skjult ID med pseudonym sann on. 18 des. 2013 14:00

Den linken er bra, poengterer det jeg mener perfekt.

Skjult ID med pseudonym sann to. 19 des. 2013 08:00

@kinderegg Nei er bare jeg er i kontakt med følelsene mine og empati i noe større grad enn menn flest. Evnen til og forstå ting i fra flere sider enn sin egen :)

Skjult ID med pseudonym sann to. 19 des. 2013 12:01

@sjultID tilfeldigheter jeg har i årevis ment dette. Den linken var det ingen som leste. Så da ble den lager på nytt, på norsk å min tolking kort fortalt av linken. Flere har lest å komantert den alt. Noe som er akkurat det som er meningen. Er en viktig beskjed ut til folket. Men jeg tolker din beskjed her som at du er en mann, og at du ikke klarer og se en sak fra flere sider ;)