Alle innlegg Sukkerforum

Kontakt ved avstandsforhold,,

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Hedmark) on. 18 des. 2013 22:00 Privat melding

Hvor mye og hvilken kontakt ville vært normalt for dere å ha, ved et avstandsforhold? Hvor dere som hovedregel var sammen bare annenhver helg. Ingen varig løsning selvfølgelig, men kan være aktuelt i en fase.

Skjult ID on. 18 des. 2013 22:11

Anbefales ikke i det hele tatt. I 99% fungerer ikke...

(mann 39 år fra Vestfold) on. 18 des. 2013 22:39 Privat melding

kommer Ann på hva man er ute etter det.. Men hva som er " normalt " av kontakt når man har et avstands forhold er nok veldig individuelt fra par til par ..

Men jeg har ikke tenkt å satse den veien ))

Lykke til )

(mann 34 år fra Nordland) on. 18 des. 2013 22:39 Privat melding

For noen fungerer det, men for aller aller fleste fungerer det ikke. Det spørs jo også på hvor lenge det er snakk om. Er man helt sykt forelsket, så kan det fint gå med et år til to år på denne måten. Men mer enn det aldri i livet. Jeg har prøvd.

(mann 42 år fra Hedmark) on. 18 des. 2013 22:51 Privat melding

Nei, spørsmålet var hvilken kontakt i en slik fase,, Det vil starte der for mange som nett-dater tror jeg.

(mann 42 år fra Hedmark) on. 18 des. 2013 23:13 Privat melding

@ Kiara,, nei det er jo det jeg mener, men hver fjerde uke,,, nja,, det ville funket dårlig her :)

(mann 44 år fra Rogaland) on. 18 des. 2013 23:25 Privat melding

@Megaman242 fordi det ikke fungerede for dig betyder jo ikke, at andre ikke kan få det til og 99% er ihvertfald meget overdrevet.

Jeg kender flere, som har haft langdistance forhold, hvor det endte lykkeligt og har selv prøvet, hvor jeg boede i Danmark og exen boede i Norge:)

Hvis man mødes, har kemi og bliver forelsket, så er det fuldt muligt. Det hjælper selvfølgelig, at en af parterne har et fleksibel arbejde. Jeg arbejder selv skift, så har fri hver 3 uge og nogen andre arbejder offshore og har fri 4 uger:)

@Ts svaret er vel, at det som begge 2 har lyst til at fortsætte i. Hvis en af parterne ikke er tilfreds med tiden de tilbringer sammen, så er det vel egentlig dødsfødt, medmindre de bliver enige om at flytte sammen:)

Vil dog gerne pointere, at dette svært sjældent, efter min opfattelse, fungere mere end et par år, hvor man så må ta en beslutning om, hvem der skal flytte til hvem:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 18 des. 2013 23:32

@spinnvillh

Og så er det på feil uke også...

Uansett så anbefales avstandforhold ikke.

Skjult ID med pseudonym forvirret to. 19 des. 2013 11:41

Har ei venninne som har avstandsforhold fra en som bor 7 timer unna... Det funker veldig bra foreløpig, men er bare en mellomløsning til brikker har falt på plass (skolebarn større). De snakker sammen hver dag på tlf eller sms, så det hjelper jo noe.

Selv tenker jeg at jeg ville fikset å hatt det over en begrenset tid, så lenge jag så ham jevnlig, og i alle fall pratet med han jevnlig.

Man kan jo føle seg elsket og sett selv om man fysisk ikke ser hverandre...

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 19 des. 2013 14:18

Jeg selv fungerer dårlig med folk som tråkker oppå meg hele tiden, så for meg kunne det nok fungert fint ;)

(mann 41 år fra Østfold) to. 19 des. 2013 18:27 Privat melding

Jeg tenker at det er naturlig å se hverandre annenhver helg i førsten av et forhold dersom en eller begge har barn, men også i tilfeller hvor en bor lang fra hverandre. På sikt tror jeg det er vanskelig å få et avstands forhold til å fungere. Hovedsakelig skyldes det at savnet etter hvert vil overskygge gleden man opplever når man er sammen, men enig i at det også handler om motivasjon.

Jeg tror nøkkelen til suksess ligger i at tidsperioden for "avstanden" er helt tydelig, samt at det ikke er snakk om flere år frem i tid før en kan leve som "vanlig". På en annen side så er det mange som lever med "avstand" ekteskapet pga. jobb o.l.

Skjult ID to. 19 des. 2013 19:30

Har forsøkt et avstandsforhold nå - ikke lurt...

(mann 42 år fra Hedmark) to. 19 des. 2013 19:41 Privat melding

Ja ,,, men hva med kontakten i løpet av disse dagene man ikke ser hverandre, hvis det er annenhver helg. Tlf hver dag , en gang i uken, eller ikke noe ?

Skjult ID to. 19 des. 2013 19:43

Hvis du / dere vil noe med forholdet, så kan det ikke bli for mye kontakt...

(mann 41 år fra Østfold) to. 19 des. 2013 20:59 Privat melding

Det er vel naturlig å snakke med kjæresten sin hver dag :), men så er det jo det med å føle at en ikke maser på den andre. Fordelingen av hvem som tar kontakt først, hvor lang tid det tar før den andre svarer osv... Nok av ting å føle på ved et avstands forhold :D

Skjult ID med pseudonym nye fr. 20 des. 2013 00:14

Flere ganger i uka bør man ha gode samtaler, det hadde i alle fall jeg trengt for å føle interesse fra den andre parten.