Alle innlegg Sukkerforum

Slitsomt med blokkering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym meff lø. 21 des. 2013 22:45

Driver å blokkerer en mengde med profiler bare fordi dem er i langtvekkistan. Skulle ønske dem var såpass oppegående at dem tok med lokasjon i relasjonsprofilen.

Skjult ID med pseudonym lokal lø. 21 des. 2013 23:04

Jeg tok med lokasjon i relasjonsprofilen samt at jeg har satt at jeg søker jenter fra oslo og akershus.
Men jeg får allikevel folk opp fra nord til sør..
eller har jeg stilt inn noe feil?

Skjult ID med pseudonym meff lø. 21 des. 2013 23:27

Tror sukker vil at flest mulig fra landet skal vises, slik at det ser ut som om det er mange på sukker. Så det handler om penger, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 21 des. 2013 23:34

Langvekkistan... Da er en ikke i Norge lenger for å si det slik.

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 21 des. 2013 23:46 Privat melding

Blokkerer kun de profiler som ikke er av interesse ))

Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 22 des. 2013 00:09

Dette med blokkeringer er en uting.om du ikke er innteressert,so what,hva
galt har de gjordt deg om de bor en annen plass i Norge.
Er man interresant nok reiser man halve verden for å finne den rette.
Jeg har selv mange uten bilde,og med som besøkende,javel,men om jeg ikke
finner de interresante,trenger jeg da ikke blokkere de.
Den som blir blokkert blir veldig såra,hvorfor skulle jeg såre et menneske med hensikt,kan de ikke bare være der,det er som å kaste mennesker.
Menneskeforakt heter det.

Skjult ID med pseudonym Mucifer sø. 22 des. 2013 01:57

En vet om en liker noen, selv om en ikke har møttes - si ikke annet - iallefall vet jeg det - iallefall nok til å vite om det er kjæresteemne. Slitsomt med blokkering, og ja det er en uting, men det finnes ikke noe mellomting - og det skulle det gjort .. det er også en av grunnene til at jeg ikke vil ha åpen profil på forum. Nettopp fordi jeg har blokkert mange for å rydde - slik er det nå en gang i sorteringssamfunnet

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 22 des. 2013 02:04

@femtitre sø. 22 des. 00:09
Den som blitr blokka vet det ikke, med mindre du har skrevet frem og tilbake før blokkeringen. Alternativt om du har blitt bokmerket av personen.

Hvorfor vil du på død og liv se profiler du vet ikke er aktuelle?
(Ikke flyttbare, søker ikke personer i din alder eller personer fra ditt fylke.)

Nei makan 0.o

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 22 des. 2013 11:54

Å blokkere er en fin ting, og jeg står for enhver blokkering jeg har gjort. Har vel en drøye to tusen blokkerte så langt? Trist for dem om de tar det personlig.

Skjult ID med pseudonym Markedsfør sø. 22 des. 2013 16:43

Det må da være helt greit å blokkere, for egen del gjør jeg det etter følgende kriterier:
- Menn på 50++++ som søker etter damer som er inntil 10-15 yngre enn seg selv. Det tar jeg som uttrykk for et lite tiltalene karaktertrekk og kanskje også liten selvinnsikt.
-Menn som poserer mer eller mindre påkledd, tenker at en person som er trygg på seg selv ikke er så opptatt å fremheve nettopp dette.
- Menn som har absolutt begrensning på bosted, da oppfatter jeg det sånn at det er en person som ikke er åpen og ser muligheter.

Ellers synes jeg at det er flott å se at det er så mange fine bilder (både med og uten profilen som motiv) her inne som kan fortelle litt om hvem personen bak profilen er.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 22 des. 2013 17:12

@Markedsfør

Menn som søker etter 10 - 15 år yngre damer er jo menn som ser etter muligheter og ikke lar tenkte begrensninger styre seg. Det er jo slike menn du ser etter, er det ikke? Menn som vet hva de vil ha og som går for det!

Skjult ID med pseudonym Markedsfør sø. 22 des. 2013 17:30

@hemmelig, - interessant betraktning, men jeg er ikke enig fordi de nettopp da setter en begrensning. Når menn er kommet godt over 50 burde de ha nådd jevnaldrende av motsatt kjønn igjen i mental og sosial utvikling, eller er det uttrykk for et sært kvinnesyn? For all del, de menn som vektlegger dette kriteriet må gjerne gjøre det, fortsatt synes jeg det er et lite flatterende karaktertrekk. Får negative assosiasjoner (les patetisk) når jeg leser slikt, derfor blokkerer jeg.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 22 des. 2013 21:13

@Markedsfør

Jeg er hverken spesielt enig eller uenig med deg. Men, de setter nok ikke en begrensing (så fremt de ikke eksplisitt krever at damene skal være 10 - 15 år yngre). Men jeg ser ikke forskjellen på disse og damer som krever at en mann skal være minst 185cm høy.