Alle innlegg Sukkerforum

Fra hjerter via chat til 1. date...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym WizardOfOz ma. 23 des. 2013 07:35

Etter å ha vært ute av Sukker noen år, er jeg tilbake igjen. Mann 47 år. Setter en hel del gule hjerter. Bruker disse som huskelapp, før jeg sender meldinger til de som er mest interessante. Det jeg synes er overraskende, er at ca. 30% aldri leser meldingene... Så starter chattingen. Min erfaring er at man bør møtes så fort som bare mulig. Gjerne 15 minuter over en kaffe. Sist gang fikk jeg god kjemi på 2 av 20 møter, så det var ikke dårlig etter min mening. Dette førte til et forhold som varte i nesten to år... Denne gangen chattet jeg vel og lenge gjennom 3 uker med en kvinne før vi møttes. Alt så bra ut, vi hadde mye felles, og dialogen gikk strykende. Vi avtalte å møtes en fredag for noe vin. 5 timer senere, etter god kommunikasjon, gikk vi hver til vårt. Jeg fikk sansen for denne kvinnen og ville gjerne se henne igjen. Sender henne en tekstmelding, men åpenbart at hun ikke er noe særlig interessert i videre kontakt. Det første jeg lurte på var hvorfor hun satt i så mange timer. Haddde jeg vært uinteressert, ville jeg gått så snart anledningen bød seg...

Så her er mine råd, i den grad jeg kan opptre som noen ekspert da... Spent på å høre andres synspunkter!

1. Sett mange hjerter og send melding til alle de du finner mest interessante
2. Unngå å sende meldinger frem og tilbake i lang tid (uker). Det kan (og vil) bygge opp urealistiske forventninger på begge sider
3. Prøv å foreslå å møtes rundt lunsjtider. Max 30 minutter, helst bare 15 min. Trenger ikke være på kafe, kan også være sentralt i en park etc.
4. Er det noe kjemi, merkes det nesten umiddelbart.
5. Spør aldri på 1. date hvordan den andre personen føler om å møtes igjen. Kan bli pinlig.
6. Vil du treffes igjen, send ny melding innen 1 døgn. Det verste som skjer er et nei...
7. Gå til punkt 1...

(kvinne 64 år fra Oslo) ma. 23 des. 2013 08:44 Privat melding

Dette høres bra ut!! Skal prøve å følge disse reglene. Kan damer sette hjerter, eller er der sånn her at det er mannen som er jegeren?

(mann 58 år fra Oslo) ma. 23 des. 2013 09:35 Privat melding

Ingen fasit for hvem som tar initiativ. :-) det som passer for deg og den andre er riktig.

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 23 des. 2013 09:36

@Ing55
Det er delte synspunkter her om de hjertene. Mange synes det er best å bare sende en melding direkte, for det er uklart hvordan et hjerte skal tolkes av mottaker. Som @WizardOfOz her bruker noen hjerter kun som huskelapper for seg selv. Andre bruker dem for å teste vannet i håp om at mottager skal sende et hjerte eller melding i retur. Det blir litt som å gå rundt grøten, og det i seg selv kan oppfattes lite sjarmerende og ikke så veldig attraktivt.
Men for å svare deg på spørsmålet ditt, så for all del: Kvinner sender også både hjerter og førstemeldinger.

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 23 des. 2013 10:01 Privat melding

Bruker hjerter for å vise interesse , kanskje viderefulgt med en melding.. Og mere sjelden en direkte melding... Hvis jeg skal notere meg noe angående en profil så har man jo denne " notater " på profilen til vedkommende..

Når det kommer til "date " så ja.. Like greit å møtes enn skrive i ukesvis. Helst innenfor en uke.. Men så har man jo alle disse skeptiske jentene her inne da.. Nok om det.. Så jeg sender hjerter for å vise interesse.. Får jeg tilbake så tar jeg kontakt )

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 23 des. 2013 10:01 Privat melding

God jul forresten ))

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 23 des. 2013 11:13 Privat melding

Jeg tenker at når noen setter et hjerte på meg, så har de funnet noe ved meg og min profil interessant. Det er jo positivt. Men får ingen forhåpninger av den grunn.

Jeg kikker selvsagt på vedkommendes profil, men om jeg sender et hei er opp og ned.

Men dersom jeg ser en profil jeg virkelig liker, som fanger min oppmerksomhet mer enn gjennomsnittet så sender jeg en mail...

For den som intet våger, intet vinner!

Skjult ID med pseudonym forvirret ma. 23 des. 2013 11:16

@WizardOfOz takk for oppskrift...

Skal prøve å følge den hvis jeg er så heldig å dra i land en kaffedate i romjula...

(kvinne 64 år fra Oslo) ma. 23 des. 2013 11:42 Privat melding

Alle skeptiske jenter ja!! He he. Det et ikke rart , er en heldig å treffe en 'normal mann'her , så er en skikkelig heldig. Aldri har jeg møtt så mange lurifaxer. Tror jeg kunne skrevet en bok om det!????

Skjult ID med pseudonym Lisa79 ma. 23 des. 2013 12:41

Det kan jo hende at kvinnen du datet ville være høflig og ikke bare gå fra daten? Jeg er heller ikke enig at man finner ut om kjemien stemmer første gang man møtes.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 des. 2013 16:00

Skjønner ikke helt jeg.
Mener du at selv om dere har det kjempekoselig på det første treffet så skal du avbryte etter 15 minutter?

Naivt å tro at det smeller som fyrverkeri første treffet. Det er en illusjon du bare finner i romantiske filmer.
Det du derimot kan få på første treffet, er et inntrykk av om det er noe å hente her eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Løvinnen ma. 23 des. 2013 22:42

Min erfaring er et de første 2 minuttene er de avgjørende. Man skal selvsagt ikke avbryte daten så tidlig. Men hvorfor holde den andre parten for narr med å trekke ut daten når en vet det ikke vil føre til noe mer?

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 23 des. 2013 23:06

Jøss, dette skal prøves! På sekundet 15 minutter skal jeg bare reise meg og gå! Hvor lenge må jeg vente for å spørre om vi skal treffes på ny? Og, hva er tidsrammen en har til disposisjon da? Om det er en regel for når en kan fiske frem snabben og by på litt "blodpølse" så mottas denne fasiten med takk!

(kvinne 56 år fra Vestfold) ma. 23 des. 2013 23:13 Privat melding

Veldig enig med @TS, og takk for tips. God jul ;-)

Skjult ID med pseudonym TangaTrond ma. 23 des. 2013 23:25

Jeg har bare dårlig erfaring med lunchdater! Midt i jobbingen, stress, det blir som en kjapp intervjusituasjon! Blir som en vennedate.

Nei, myyyye heller en kjappisdate på kveldstid (med mulighet for flørting), etter min mening (og gode erfaring). :)

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 24 des. 2013 00:35

Vel, du får ikke meg på en 15 minutters kaffedate. Jeg vet IKKE om jeg har lyst til å treffe deg igjen så raskt. Rekker nesten bare å vurdere utseende. Og 2. date er litt mer forplinktende enn første. Så jeg trenger et par timer. Kan ikke se at hun gjør noe galt i å ha en hyggelig kveld selv om hun ikke ble superinteressert i noe mer. Kanskje hun var usikker og ga deg en slags date nummer to ved å være så lenge?

Du ville foretrukket 30 min pluss en ny date. Ok, kanskje hun slo dem sammen?

Skjult ID med pseudonym JB ti. 24 des. 2013 01:12

Kiara er romsdaling og romsdalinger drikker løitens i desember :)))

Skjult ID med pseudonym WizardOfOz ti. 24 des. 2013 10:47

@kiara
Mye bra i det du sier. Jeg er enig at alt ikke blir bestemt på de første minuttene. Men men (i hvert fall jeg) vet godt hvem som helt sikkert ikke passer etter få minutters prat. Poenget mitt er at det er best å sette av 15-30 min. Og så evt. utvide samme date, eller date 2.

Viktigste poeng var dog å unngå å bruke masse tid og energi på å skrive til hverandre før man treffes. Forventninger bygges opp mot et klimaks, for så (i de aller fleste tilfeller) bli brutalt revet ned under, eller etter, første date.