Alle innlegg Sukkerforum

Single vs de i et forhold

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym miss jones ma. 23 des. 2013 13:03

Jeg har forsøkt å reflektere litt rundt dette å være singel. Hvorfor har det seg slik at noen går single i lange perioder i livet mens andre hopper fra forhold til forhold.

Handler det "bare" om egen innstilling, at man trenger litt tid før man er klar for noe nytt? Eller er det rett og slett vanskeligere for noen å bli elsket/få oppmerksomhet enn andre? Når jeg tenker på de rundt meg gjennom et halv-langt liv så kan jeg ikke se at det nødvendigvis har så mye med utseendet eller livsituasjon å gjøre. Jeg har enkelte virkelig flotte, empatiske, sosialt og ellers velfungerende venninner og venner som har gått lange perioder uten en partner, selv om de gjerne har ønsket seg en partner. Disse periodene har naturlig nok (?) blitt lengre når de har blitt eldre. I tenårene-20 årene er utvalget ofte større og sjansene bedre for å møte noen, men når man kommer i midten/slutten av 30 årene og oppover er mange etablerte og derfor ikke "tilgjengelige". Er noen for kresne? For lite villig til å "ta det som byr seg"? Er det så enkelt?

Nå er vel de fleste her inne single. Så utvalget er vel litt skjevt. Og de som er lenge-single er vel også i overkant representert siden de gjerne oppholder seg her lenger, forblir single over lengre tid.

Jeg er definitivt i gruppen lenge-singel. Jeg har hatt noen forhold, som har vart lenge, men også være lenge singel mellom forhold. Nå har jeg snart 4 år som singel. De første par årene var jeg på ingen måte intr i å begynne noe nytt, grunnet livsituasjonen, men særlig det siste året har ting forandret seg og jeg ser ikke at det vil endre seg noe i nærmeste fremtid.

Er det vanskeligere å pare opp enkelte? Er noen av oss rett og slett undatable?
Tanker rundt dette?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 23 des. 2013 13:51

Jeg er singel fordi jeg har det godt alene, og MÅ ikke ha en mann, i tillegg til at jeg forelsker meg sjeldent.

Kommode: personlig ser jeg ikke det å inkludere barna dine med kjærlighet som noe problem i det hele tatt. Ville bare si det :-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 23 des. 2013 14:52

Takk for vakre ord, kommode. Jeg vet at de er sanne. En mann med barn er en totalpakke det man ikke velger bort deler av pakken. Det blir absurd for meg.

Og det faktum at du har opplevd dette sier meg utelukkende en ting: de du har møtt er ikke rette kvinner for deg. Du må ha en kvinne med større trygghet og større hjerte. Og det mener jeg virkelig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 des. 2013 15:53

Ja, noen av oss, eller rettere sagt jeg, er ihvertfall rimelig undatable. :P

Skjult ID med pseudonym Z ma. 23 des. 2013 16:14

Jo, kommode. Han finner jeg.
Men så har det jo litt å di hva jeg føler også... :-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 23 des. 2013 18:17

Jeg vil ikke tro at jeg undateable, men jeg er en vrang faen! Som f.eks. så må en dame vise interesse for meg først. Hun må vise at hun virkelig VIL tilbringe tid med meg før jeg vurderer å date henne. Når jeg da nekter å ta initiativ eller å vise særlig med interesse, uansett hvor lyst jeg har å tilbringe tid med dama, så ender en opp som evig singel.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 23 des. 2013 19:02

Jeg er forøvrig ganske så skeptisk til mennesker som hele tiden er i nye forhold. Hvor dypt kan det stikke? Jeg vil heller være singel enn å ha noen bare for å ha noen.

Skjult ID med pseudonym oppgitt88 ma. 23 des. 2013 20:56

Helt enig @hemmelig. Jeg er forresten alene med ett barn, er midten av 20årene, men jeg møter ingen jeg kan tenke meg å bli kjent med . Eller, jeg møtte en på byen for en stund siden faktisk. Jeg likte han sånn halvveis. Pratet i noen timer . da jeg nevte at jeg hadde barn var jeg ikke interessant lenger. Kan jo være det var andre ting så klart som gjorde at han fikk avsmak. Jeg gikl ut av min komfort sone ved å kontakte han via face en uke etterpå. Men han er så lite interessert som det går ann.. så av alle jeg har møtt, er det en mann jeg har likt, og han likte ikke meg.. helt ok, men hvor lang tid vil det gå nå da, før jeg møter en som får meg til å le og føle. Jeg er ganske direkte , orker ikke leke kostbar , i den mening at jeg later ikke som jeg ikke er interessert i å bli kjent,om jeg vil. Orker ikke at en mann skal jage meg rundt.. men er kanskje dumt å si rett ut : deg liker jeg, skal vi bli kjent ? Nå har jeg bare sagt det 1 gang til noen på 1 år... men hva liker menn?

Skjult ID med pseudonym SS83 ma. 23 des. 2013 21:55

Jeg er enig med @hemmelig, Jeg vil heller være singel enn å ha noen bare for å ha noen.

@oppgitt88. Personlig liker jeg tankegangen med at dere jenter sier det rett ut jeg har lyst til å bli bedre kjent, om man ikke sier det rett ut ihvertfall vise interesse, evt å invitere på en kaffe, spørre om man skal finne på noe, sende den første meldinga osv.

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 24 des. 2013 01:33 Privat melding

Liker godt jenter som veit hva dem vil.. Og gjerne direkte av seg..
Og som @ hemmelig sier over her... At hun kan være den som tar kontakt .. Viser interesse.. Og viser at det er meg hun har lyst å bli kjent med...
Bare det må jo være en god beskrivelse av " drømme" dama...

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 24 des. 2013 02:54

@Kiara

Jeg har bare én ting å si til de pågående damer; Try me! Så får vi se hvor lenge de er pågående. Utholdenhet er sjelden vare fra disse damene ;)