Alle innlegg Sukkerforum

Mixed feelings....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 10:02

På facebook forleden dag dukket det opp en "nyhet" i newsfeeden min. Eksen min og senere fwb av og på de siste 8 årene har fått seg dame. Det er jo i og for seg en hyggelig nyhet det! Men er litt skuffa likevel. Her har vi hatt et forhold over veldig mange år, så må jeg lese om det nye på facebook? Hva med å ringe, sende en melding? Vi har alltid pratet åpent om slikt tidligere og avsluttet forholdet vårt når vi har gått inn i noe nytt. Ikke lenge siden vi var ute og tok oss en øl heller. Flørta og kyssa som vi alltid gjør, men gikk hver til vårt(skjer ofte det også, så ikke noe nytt for den gangen)
Er jeg kjip som sitter her og er litt skuffet?

Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 10:16

At han ikke har fortalt. Synes det er flott at han har fått seg dame....

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 29 des. 2013 10:32

Skikkelig kipt.

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 29 des. 2013 10:38

En person som har en de seksuelt går tilbake til mellom hvert forhold, er så totalt uaktuell som partner for meg. Men begynner å skjønne det er vanlig, så kommer til å prøve å finne ut av det neste gang.

Om du har grunn til å være skuffet? Tja. Lett å forstå følelsen, men jeg tenker at hvis dere hadde en avtale om å fortelle hverandre alt har du reelt sett grunn til det. Hvis ikke, kan jeg ikke se at han han gjort noe galt. Da må han selv få velge måten han informerer og lever sitt liv på.

Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 11:02

@metoo Vi trives sammen, har det bra seksuelt, men etter vi gjorde det slutt bestemte vi oss for ikke å bli sammen igjen. Aldri vært et tema faktisk. Og klarer man å ha et sånt forhold til eksen så er jo det en bra ting tenker jeg ;) kan anbefales i perioder hvor man er singel. Mye bedre enn ons :p
@nora takk for godt innspill. Jeg får ringe og gratulere om litt... :) glad på hans vegne!

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 29 des. 2013 11:15

Det er helt klart en bra ting for deg hvis det føles bra for dere. Jeg sa bare at jeg personlig ikke vil ha en mann som har en eks å falle tilbake til i mellom hvert forhold. Hva andre gjør får bli deres sak, men jeg ønsker ikke en mann som lever sånn.

FB er ikke stedet man ønsker å få informasjon fra nære venner… Det kan jeg være enig med deg i. Men det er forskjell på hva som er rimelig å føle og hva som er rimelig å kreve.

Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 11:50

Vi har vel gresset sammen opp gjennom....
Og begge parter har alltid lagt ting dødt når det har kommet en ny på banen. Alltid pratet om det og ønsket hverandre lykke til. Vi har hele tiden vært klar på at det ikke er oss og datet/hatt forhold. Men da har vi heller ikke møtt hverandre i disse periodene! Ja, @kiara, vil tro at det har vart en stund før det ble offisielt på fb. Vi er ikke fjortiser som "ofte" er i et forhold på fb etter to dager. Og da tror jeg nok at han møtte meg under den perioden.... Håper ikke det for den nye damens del....
Jaja, godt å få ut litt gruff. Føler meg ikke så kjip lenger dog litt skuffet :) Men det går da over!
Ha en fin dag folkens og takk for innspill.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 29 des. 2013 14:55

@Jente36

"Og begge parter har alltid lagt ting dødt når det har kommet en ny på banen. "
Det er det du tror. Ut i fra det han nå har gjort finnes det gode beviser for nettopp det motsatte. At han har turet på med deg mens han har datet andre.
At han eventuelt kun har lagt ting død om en faktisk blir kjærester.

Han høres ut som en som vil ha pose og sekk. Altså både sex med deg og et forhold med ei annen ei.

Men så har jeg aldri skjønt denne greia heller. Det virker på folk som at om en er singel så MÅ en finne noen en kan pule på, for å gå litt uten å ha sex, nei det er visst helt klin umulig det.

Herregud så glad jeg er den jeg er og som ikke har disse problemene. :P

Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 15:43

@powpowgutt ;) Ja, kanskje man skal prøve din versjon fremover ;)

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 15:49 Privat melding

Skjønner ikke helt greia .. Med å gjøre det slutt med en person .. For så å pule på hverandre til og fra de neste 8 årene.....

Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 16:41

Mye følelser der @hans80. @ikommode har litt rett. Har ikke bare vært pulevenner. Brukt mye tid sammen ellers også. Men vi har også funnet ut at vi ikke fungerte som kjærester. Så da har vi beholdt godene og droppet utfordringene. Har hatt et 2 års forhold denne perioden og han et på 1 år. Og en del frosker er også kysset og ergo "pause". Så det fungerer med andre, er ikke redd for det.

Skjult ID sø. 29 des. 2013 17:58

Hva gjør du her hvis du ikke kommet over eksen din ? rar

Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 18:31

Forhåpentligvis det samme som du gjør her skjult id? Leter etter mannen jeg gjerne vil tilbringe livet sammen med. Med de fordeler og ulemper det medfølger. Over han er jeg for lenge siden. Vil ikke ha han som kjæreste. Men glad i han? Ja, det er jeg og kommer alltid til å være. Men ikke på den måten. Gjør det meg rar? So be it!

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 18:41 Privat melding

@ jente36

joda å ha sex med en person man kjenner godt er mye bedre enn one night,,,,,men for å ha sex med en person så må det vel være litt følelser i bilde og ?? og du er glad i han men du vil ikke være kjæresten hans??..

eh....datt litt ut jeg nå,,men det får heller være...

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 29 des. 2013 19:07

ja er så synd på folk som har noken å pule på...;p

Skjult ID med pseudonym reg sø. 29 des. 2013 19:22

@blindebukk
Forum og janteloven, ingen skal få ha noe gøy.

Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 19:30

@hans89
Skal ikke være lett nei. Skjønner godt at du detter ut :) Man blir glad i en person når man har vært "sammen" så lenge. Men en del ulikheter gjorde at vi avsluttet kjæresteforholdet vårt. Vil ikke være sammen med han 24/7. Derav ordningen vår. Og følelser er det absolutt, bare ikke følelsene som sier at vi skal være sammen for alltid. Ikke lett nei.... Og som du selv sier, bedre å ha sex med noen en kjenner godt :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 29 des. 2013 19:49

vil ikkje vere sammen 24/7 med ein kjærest eingang...ikkje med ein sambuer...kone...

Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 20:15

Flisespikkeri @blindebukk :)

Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 20:20

@nora Blir nok ikke de nærmeste dagene den samtalen taes... Men takk for tanken :)

Skjult ID med pseudonym Elregn sø. 29 des. 2013 21:47

Menn tenker ikke sånn som dere damer.Så enkelt er det.
Hvorfor skulle han ringe deg for å fortelle deg det?
Det er jo ikke logisk i det hele tatt.
Jeg hadde ikke gjort det.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 21:49 Privat melding

nei lett skal det ikke være.

tror du skal slite litt for å finne den rette her inne,når du fortsatt har en greie med exen,,greit nok det var slutt for 8 år sia,men dere har hengt sammen i perioder før og etter forhold på hver sin kant og nå sitter du og er trist fordi han ikke sa fra om at han står i et forhold med en annen.....må ikke komme å fortelle meg at du er ferdig med ham verken den ene eller andre veien da....når du kan syns det er trist at han har funnet seg en ny......vil ikke si at det er krav for å si fra om sånt......." er man med på leken så får man tåle steken"

Skjult ID med pseudonym Aileen sø. 29 des. 2013 21:55

Jeg er opptatt av følgende: føler man seg glad, er det grunn for det, er man lei, likeså. Er du skuffet, ja så ER du det. Det hjelper ikke å lytte til div råd når du føler det du føler. Stol på deg selv.

Skjult ID sø. 29 des. 2013 22:10

hans80 Er helt 100% oppriktig !

Du er ikke klar å være her? Du sier at du er det Men lyver bare for deg selv.Stakkars. Sikkert på at du ikke er her bare for å få litt oppmerksomhet? Fint at eksen din gått videre og funnet kjærligheten? Kanskje du også bør akseptere det er slutt for lenge siden og gå videre med livet du også? Lykke til i hverfall.Alle fortjener kjærlighet Og husk: Det finnes alltid En for Alle :)

Skjult ID med pseudonym Jente36 sø. 29 des. 2013 22:30

Hvordan skal jeg formulere meg for å få frem dette korrekt da... Jeg ER glad at han har funnet seg ei jente. Jeg er det! Er alt annet enn trist når det gjelder det! Synes det er flott at en person jeg bryr meg om har funnet noen han vil være sammen med. Jeg vil IKKE ha han! Sitter bare med følelsen at han kanskje skulle sagt det? Vi har alltid spilt med åpne kort tidligere og informert om når det er "slutt". Men altså ikke denne gangen.
Er her for å se om jeg kanskje finner en kjekk kar her og ser også etter en i rl.
Setter stor pris på at dere definerer mine følelser vedrørende dette. Selvfølgelig har dere rett og jeg feil... Selvfølgelig er det sånn. Vet da hva jeg føler og hvor jeg er i livet. Er ikke trist for at han har funnet en ny, er som sagt litt skuffet over at han ikke har fortalt det...

Skjult ID sø. 29 des. 2013 22:37

Du er søt du !
syns det er så synd at du grubler på det Når han er sammen med dama si akkurat nå og koser seg.
Dette er kanskje et hint til deg i fra han? Han har funnet den riktig for han og ønsker ikke den samme kontakt dere hatt før? Eller?(mener da siden dere flørter og kysser når dere sees) hmmmm

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 22:46 Privat melding

jeg sier bare det jeg leser utifra @ jente36.......jeg kjenner deg ikke og for det jeg vet kan du være en superduper jente........MEN...........

Du er glad i ham,du bryr deg om ham,du har bra sex med ham ,i alle fall utifra hvordan du skriver med tanke på tilogfra..blabla......trodde det var noe som var en begynnels på et godt fohold jeg.....
så da må det kanskje være andre ting som gjør at han ikke er kjæreste emne lenger for deg....kanskje han er superkriminell...??

hva mangler da ?? at han er glad i deg og bryr seg om deg? eller har du rett og slett vært en han kunne tømme seg i når det var greit for han ??

jaja....man velger sin egen sti......