Alle innlegg Sukkerforum

Sitter og drømmer om sommeren :-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Missb sø. 29 des. 2013 14:35

Og det ser ut til at jeg ikke får med meg noen venninner så da reiser jeg alene med minimeg:-) Hvor vet jeg ikke ennå, men det blir nok et typisk "sydenland".

Er det andre her som har reist alene før? Jeg vet vi to kommer til å kose oss, men jeg er samtidig litt redd for at det skal bli litt stusselig og kanskje litt skummelt:-p

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 29 des. 2013 14:39

Det høres ut som en drøm, så jeg kommer gjerne jeg:-)

Skjult ID med pseudonym U sø. 29 des. 2013 14:40

Juicer, er du reist eller befinner du deg fortsatt på den norske jord...

Skjult ID med pseudonym U sø. 29 des. 2013 14:42

Juicer, du burde begynne med å invitere damene til å konkurrere om en reise, ikke om deg :-) ;-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 29 des. 2013 14:45

@Juicer

Men å treffe damene mens du er i gamlelandet, det er for farlig? ;)

@Missb

Har reist alene nesten hvert eneste år. Da ungene var i småskolealder så var det å pakke bilen og kjøre Norge på kryss og tvers. Unger har en tendens til å synes at campingplasser er gull. Da ungene ble litt større så ble det mer korte ferier med fly og hotell (i Norge) der fotball var en del av planen. Kombinert med hva den aktuelle byen til bortelaget måtte by på av ting å finne på. (Norge er et fantastisk ferieland!)

Siste ferien med begge ungene var Norge Rundt med Widerøe. En gjennomført genial ferie! Snakk om å få se kriker og kroker av Norge.

Nå er det bare minsten som synes det er greit å feriere med faren. Så da ble det en runde til Bulgaria. Veldig bra tur, men krever nok litt større unger da hotellene ikke (heldigvis) var like scandinavia-adapted som hotellene i Spania er.

Skjult ID med pseudonym U sø. 29 des. 2013 14:47

;-) juicer...
Men hver gang jeg logger meg på er du her og skriver noe underlig eller urovekkende. Jeg vet ikke hva jeg skulle tro, jeg.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 29 des. 2013 14:47

Du jobber i Abu Dhabi? Hvordan er det? Akkurat nå tenker jeg at det må være ganske så fantastisk, sol og varme og ingen vind og regn;o)

Jeg vet ennå ikke hvem du er jeg;-) Men såvidt jeg har fått med meg så er vel jeg under din aldersgrense;o)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 29 des. 2013 14:50

@Juicer

Når har det jo vert en håndfull damer som mer en gjerne ville ha truffet deg. Det må jo være første steget for at de skal kunne kjenne på sin egen mobilitet? Flere av dem er jo praktisk mobile, da er det jo bare for deg å gjøre dem fysisk mobile.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 29 des. 2013 14:52

@hemmelig: Jeg har hatt norgesferie samt litt til Danmark siden jeg ble alene med henne, og jeg er litt lei av å kjøre:-p Men Norge er et flott land!:-) Sånn når det ikke regner...Vi har vært ganske uheldig med været og da blir alt litt kjedeligere.

Vi vil bade og kose oss, og ikke fryse;o)

Skjult ID med pseudonym U sø. 29 des. 2013 14:52

Jeg tror du har rett, @juicer

Skjult ID med pseudonym U sø. 29 des. 2013 15:01

@@hemmelig & juicer
Han juicer ønsker seg en dame med doktorgrad som vil forlatte jobben sin for hans skyld. Hallo! Tror dere at det finnes mange av sånne... her på Sukker?

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 29 des. 2013 15:04

@kiara: Egypt er helt fantastisk når det gjelder snorkling og dykking! :-) Var i Dahab(?) og snorklet ved et rev ute i ørkenen, det er noe av det mest minnerike jeg har vært med på:-)

Skjult ID med pseudonym Siddis sø. 29 des. 2013 15:09

Egypt, Indonesia, Malaysia og Australia er de beste stedene jeg har snorklet... Men blir fort dyrt å dra til de tre sistnevnte stedene. Egypt går vel fortsatt på billigsalg.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 29 des. 2013 15:10

@missb

Alderen på barnet er jo en vesentlig del her :) Men om du vil bade og slappe av og slippe å tenke så vil jeg nok tro at turer ala Ving er noe for deg. Da på de aller mest etablerte feriestedene. Som nevnt, tilbudet for de minste i Bulgaria var ikke noe særlig. Om ikke ungen snakker engelsk fransk eller russisk da.

@Kiara

Om du vil snorkle, Norge Rundt med Widerøe og snorkling i Lofoten ;)

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 29 des. 2013 15:19

Ja, du sier noe der egentlig. Jeg var der før det ble så mye uroligheter. Så nå ville jeg nok ventet:-) Men jeg syns det var en stor opplevelse å se Egypt og har veldig lyst å reise tilbake en gang:-)

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 29 des. 2013 15:21

Hun er 8 år:-)

Ja, jeg ser for meg et etablert sted da jeg aldri har reist alene før og jeg har barn med:-) Så det blir vel Spania, Hellas eller noe sånt:o)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 29 des. 2013 15:31

@Kiara

eneste er at Lofoten er så langstrakt at en må ha bil eller sykkel for å komme seg rundt der. Men for et sted! Å bade klokken ett på natten i fullt dagslys er noe spesielt som anbefales alle.

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 29 des. 2013 16:14

@hemmelig. Hvilket lag er det du legger opp norgesferien etter? Prøver selv å få med meg minst en langt borte kamp i året...

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 16:41

@Missb - Spania/Ving er sikkert veldig safe, men du skal ikke lenger enn til Hellas for å være litt mer "utenlands" og på ferie enn i Spania. Det er også rimeligere og roligere, dersom du beveger deg bare noen kilometer utenom byene. Fastlands-Hellas, Kreta og Rhodos har et godt utbygd kollektivtilbud med busser støtt og stadig, til en svært billig penge. Hvis du vil til et rolig sted med mindre hotell, små strender og god oversikt (mtp barn) kan jeg anbefale Nidri på Lefkas. Lite sted, men mer enn nok å ta seg til. Rolig tempo, grønt og frodig, seilby, kort vei til større by i nærheten, uten at jeg hadde noe behov for verken shopping eller trafikk da jeg var der. God og rimelig mat, rolig tempo, flere gode butikker for sko/smykker/accessoirer (",) og en by som passer for alle dersom ønsket er en rolig, men innholdsrik ferie.

Eller; det har passet for alle jeg har anbefalt det til fra før :-) Nå skal jeg inn på Restplass og surfe på ferie!

(mann 58 år fra Oslo) sø. 29 des. 2013 16:49 Privat melding

Det er vel bare to argumenter for å ikke ta snorklingen i Norge. Temperaturen i vann og på land, og prisen for kost og losji hvis man ikke kan dumpe innom venner.

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 17:02

@Stevia - Altså, kaldt å bade, kaldt på land, dyrt å bo og dyrt å spise. Det er da ypperlige argumenter for å stikke et helt annet sted! :-)

Det er kjedelig at det å feriere i Norge er så kostbart, for det er så mye vakkert i dette landet. Men en weekendtur her koster det samme som en uke ved Middelhavet og da vinner Middelhavet.

Men - det hadde vært kult å snorkle nordpå. En dag :-)

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 29 des. 2013 17:04

@R: Tusen takk for innspillet, det er akkurat noe slikt jeg tenker:-) Har vært inne og sett litt på det nå og det ser veldig bra ut:-) Og det passer for en studentlommebok:-)

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 17:14

@Missb - Bare hyggelig! Det er små dagligvarebutikker overalt og både frokost og lunsj kan enkelt tilberedes på kjøkkenet i leiligheten. Greit utstyrt kitchenette på de fleste hotellene. Mine anbefalinger er enten først og fremst Avra Hotel og hvis det ikke er ledig, så Corali Beach. Corali har litt bedre standard, men Avra er så rolig og stranden er bedre + at det er nærmere sentrum. Hadde en billig, rolig og super ferie sist jeg var der.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 29 des. 2013 17:34

@forvirret

Etter laget i KONGEblått! Mitt elskede, man akk så hardt prøvde, Viking <3

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 29 des. 2013 17:39

@hemmelig, feil lukt men rett farge... Eller laget mitt er mørkeblått... Norges nummer en, etter mange år med berg og dalbane mellom divisjonene...