Alle innlegg Sukkerforum

Nytt fra sukker??

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 17:14 Privat melding

Er det fortsatt slik at man kan se om en person har blokkert en ,, eller får man bare beskjed om at " profilen er deaktivert og kan derfor ikke vises ??

Skjult ID med pseudonym Elregn sø. 29 des. 2013 17:19

Ikke vet jeg.Men har en mistanke om at det stemmer.

Skjult ID med pseudonym JohnDoe sø. 29 des. 2013 17:20

Det står at du er blokkert. Ikke det at jeg noen gang har blitt det da ;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 29 des. 2013 17:20

En får blokkert når en er blokkert.

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 17:22

Ja, jeg kan i hvertfall se at du har blokkert meg, men det er vel fordi jeg har tilgang på profilen din herfra - man kan derfor også se det dersom det foreligger en maildialog eller man søker opp på nick.

Egentlig en uting at man kan se det, synes jeg. Jeg har ingen interesse av å se hvem som har blokkert meg, ei heller at de jeg har blokkert skal se at jeg har blokkert dem. Det er jo en grunn til at de er blokkert. Jeg opplevde for en tid tilbake, å få en mail fra en mann jeg hadde blokkert; han hadde vært inne på profilen min en kveld og hadde brukt to dager (!) på å skrive en mail til meg. Da han så skulle sende den, fikk han beskjed om at han var blokkert. Dette ble han så fortvilet over at han laget en splitter ny profil (krever innsats) og sendte meg en ny mail hvor han fortalte dette + at han sendte med mailen han hadde brukt to dager på. Jeg ble både satt ut og provosert. Han skal ha for innsatsen, men det blir litt for creepy for meg, altså. Vi hadde begge vært spart for det der, dersom profilen min bare hadde dukket opp som deaktivert.

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 17:27

Den som blokkerte deg var en som ikke så deg som potensiell kjæreste, Kiara, så det er jo egentlig bare good riddance ;-) Synes det er bra at man kan blokkere, jeg - men skulle ønske at den som ble blokkert ikke kunne se det. Noen er jo ikke i stand til å slå seg til ro med det.

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 17:28

Ja, Kiara, det var litt pussig det der. Snakk om innsats. Interesse er supert, stalker er bare skummelt :-S

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 29 des. 2013 17:31

Ehm, hvordan kan man se om noen har blokkert? Må man inn på profilen til vedkommende, eller?

Jeg har blokkert et par stykker og jeg har vel bare trodd at de da ikke vil finne meg:-p

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 17:32 Privat melding

opplever stadigvekk at folk er innom ,,og når jeg skal gå inn på profilen så får man beskjed om at profilen du ønsker og se ikke er tilgjengelig,,,,men står fortsatt som online i besøks lista...kan ikke huske at de som blokkerer har gjort det tidligere.....så derfor jeg lurte.)

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 17:33 Privat melding

@missb..
de finner deg under " alle kvinner" når du trykker på online nå.....akkurat som du har "alle menn "

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 17:34

Jeg gjør det samme selv @Kiara, det er jo slett ikke noe personlig ment, men kun - som deg - fordi jeg ikke ser vedkommende som aktuell kjærestekandidat. Det kan være ulike årsaker til det.

De kan finne deg hvis de vet nick og søker deg opp. Det synes jeg burde gjøres om på. Unødvendig ubehag, for noen.

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 17:36

@hans80 - Man finner ikke folk i online "alle kvinner/menn" dersom man har huket av for at man ikke vil vises til de med match under 70, vel? :-S

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 29 des. 2013 17:38

Hva betyr det når man ikke har noen matchtall da? Muligens det er match under 70?:-)

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 17:41 Privat melding

@ kiara...hvorfor er det dumt at man kan finne ut om hvem man har blitt blokkert av? som du selv sier så er det jo mest sannsynlig ikke noe personlig ment bak en blokkering,,?? bare at man ikke er den " kjæreste kandidaten " man ser etter....en grunn kan jo være alder...eller avstand...trenger jo ikke være utseende som veldig mange her inne nevner når en sånn tråd som dette dukker opp :)

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 17:45 Privat melding

@ r

litt usikker der,,,men det virker som du faktisk får opp "alle" kvinner som er online,,,,,jeg orka i alle fall ikke å gå igjennom den lista........

@ missb...

stemmer det når det ikke står no matchtall......

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 17:47

Nå er det vel slik at det ikke er de man blokkerer man ønsker å bli kontaktet av/kontakte selv @nora, så jeg ser ikke helt det komiske i dette? Man "blokkerer" jo ute i virkeligheten også, av ymse grunner.

Og ja, noe merkelig at noen velger en så omstendelig prosess for å kontakte noen som har blokkert en. Men han var altså overbevist om at jeg var kvinnen i hans liv. Etter 7-8 bilder og litt tekst. Jeg var ikke enig og takket nei.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 17:49 Privat melding

@ nora..

litt små creepy den der ja.....men bare å rapportere det,,,,

men kjedelig når hu herre Jenny24hotmail.....stadig dukker opp på gebrokkent norsk også...haha

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 17:56 Privat melding

@ kiara..

jeg skjønner hva du skal frem til...og tankegangen,,men når du snakker om "disse" som blir såret/lei seg etc.....så bør dem vel kanskje vurdere sterkt om dette er en plass å være for dem??,,

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 17:56

Selvsagt er det ymse grunner @nora. Bosted, halvnakne bilder, alder, ingen felles interesser, ingen tekst/bilder, støtende mail, utseende, barn/ikke barn/antall barn etc. Jeg forbeholder meg da retten til å kunne velge selv hvem jeg vil bli kjent med, uansett hva andre måtte mene om mitt grunnlag til å ta den avgjørelsen. Men så er jeg heller ikke en av de som klager over manglende respons på forum.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 18:16 Privat melding

det er nok noe i det @ nora

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 18:19

Ok, da skjønner jeg kanskje litt mer av hva du mener @nora. Ja, det kan du ha noe rett i, selvom jeg ikke er 100% enig - men det trenger vi jo ikke være.

Jeg har, etter mange år, lært en viktig ting om meg selv; hør på magefølelsen. Den lyver ikke og den snakker ikke før den må. Derfor; dersom det er info/bilder/utsagn i en profil/mail som trigger et nei hos meg, så er det ingen vits i å trosse gjennom noe som helst. Jeg har oversett ropene fra magefølelsen i så mange år og det er på tide å lære av feilene sine. For det at jeg overså magefølelsen, resulterte i grove feil. Dette betyr IKKE at jeg avskriver folk uten grunn, for jeg har en grunn. Jeg vil finne meg en kjæreste for livet, hvilket betyr at det er svært viktig for meg hvem han er og hva han står for. Jeg tror jeg skjønner hva du mener, kanskje du skjønner mer av hva jeg mener også? :-)

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 18:25 Privat melding

@ r

enig så enig..man drar med seg erfaringer på godt å vondt,,og disse blir viktige faktorer for en evt ny patner,,man blir mer observant osv....det man godtok før det gjør man ikke lenger,,man blir eldre og får andre og flere viktige verdier i livet...

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 des. 2013 18:32 Privat melding

@ nora

er det så mange ensomme her inne da?? ...)

Skjult ID med pseudonym R sø. 29 des. 2013 18:32

@hans80 - Ja, verdiene endres og blir viktigere. Verdier er vel også nesten det eneste jeg ikke er villig til å rokke ved. De må være tilnærmet like. Utover det er jeg åpen for det meste, dersom kjemi og humor er tilstede.

@nora - Ja, jeg skjønner hva du mener. Jeg har vært her i 2 mnd selv. Men jeg har vært her før, for et par, tre år siden - da jeg åpnet profilen igjen var det skremmende mange av de samme som den gangen, til og med med samme bilder, samme profil og samme alder(?) eller yngre, uten at jeg skjønner helt greia med det...

Jeg er forøvrig redd for å slippe folk innpå selv, så jeg er en av de - men jeg vet at jeg kan når jeg møter noen jeg har kjemi med, så jeg vet at det vil finne sin egen løsning en dag. Når det skal skje :-)

Lykke til, til oss alle :-)