Alle innlegg Sukkerforum

Nordmenn...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cartman ma. 30 des. 2013 13:07

Er nordmenn verdens største pingler når det gjelder sosialisering med andre ? Ryktene om dette går verden rundt, hvorfor? Forslag ?

Skjult ID med pseudonym Cartman ma. 30 des. 2013 13:11

Nett og nett at vi tør snakkes på nett, er det en folkesykdom?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 des. 2013 13:24

Hvem bryr seg egentlig? Vi har jo alltid blitt fortalt at vi ikke skal bry oss om hva andre syns.. :P

Skjult ID med pseudonym Cartman ma. 30 des. 2013 13:29

Drit i hva andre synes, men de har jo et poeng..( merker det er litt flaut å skrive svar ) nordisk fenomen:)

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 30 des. 2013 17:18

Pingle? Påstand! Begrunn!?!

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 30 des. 2013 17:23

fordi me liker dere ikkje..:p

Skjult ID med pseudonym Cartman ma. 30 des. 2013 17:25

Sukker.no er jo et eksempel, det klagekoret her på forumet som bruker hele helgene på å syte over hvor vanskelig det er å finne en partner.. Takke faen for det når dere sitter her!! Latterlig;)! Pinglete!! Den påstanden står FJELLSTØTT lille venn:)!

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 30 des. 2013 17:40

Du er for bastant Cartman, og for bastant er snevert og kjedelig

Liten pikk?

Skjult ID med pseudonym Cartman ma. 30 des. 2013 17:43

Altfor liten, som en klitt med nisselue;)

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 30 des. 2013 17:50

Mye rart i norge, mye rart i utlandet. Finn likesinnede, de er overalt
skjønner hva du mener, det gjør vi alle, men pingle, er et kraftig ord jeg ikke kan vedkjenne meg - kanskje du kan

Skjult ID med pseudonym Cartman ma. 30 des. 2013 17:53

Ok, bytter ut pingle med "overforsiktig":) bedre nå Lucifer?

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 30 des. 2013 18:04

@ts
Like, you know, whatever... ;p

Skjult ID med pseudonym Cartman ma. 30 des. 2013 18:04

Typisk Cartman å sette ting på spissen..som her, men poenget er jo der uansett! Nordmenn er vanskeligere å komme innpå, dette kan umulig være en nyhet, selv for de som har "bodd" innpå her i 15 år.. Lurte på hvorfor det er sånn, for sånn blir vi oppfattet av folk fra andre land. Dessverre:-/

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 30 des. 2013 18:20

Men hva vil du frem til?

Du virker jo allerede enig med deg selv, og spar deg for hersketeknikker - fjott ..

(mann 40 år fra Østfold) ma. 30 des. 2013 19:40 Privat melding

"Norwegian stiffness syndrome" god gammel Ringnes reklame for noen år siden satte ord på det.
Føler på at dette er verst på østlandet faktisk, hvor det er nesten litt tabu å snakke med sidemannen på bussen.

Skjult ID med pseudonym reg ma. 30 des. 2013 19:43

@Cartman
Stemmer det om forum (en noe håpløs forsamling).
Mangler selvinnsikt og/eller evne til å gjøre noe med det.

(mann 40 år fra Østfold) ma. 30 des. 2013 19:45 Privat melding

http://youtu.be/hGOLJlZW_qc

Skjult ID med pseudonym forrvirret ma. 30 des. 2013 19:48

Vi kan kun ta ansvar for hvordan andre oppfatter oss selv. Så @cartman start med deg selv. Hva har du gjort for å glede eller hjelpe en fremmed...

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 30 des. 2013 19:59

Alle r vanskelige å komme innpå. Nordmenn som amerikanere. Forskjellen er at når du er innpå en nordmann så VET du at det du da har er solid. Men en amerikaner kan du aldri vite om noe er ekte.

(mann 40 år fra Østfold) ma. 30 des. 2013 20:20 Privat melding

@ cartman er inne på noe veldig vesentlig, syns dette er egentlig litt artig. Hvor utrolig beklemte enkelte nordmenn føler seg når man tar uventet kontakt med ukjente mennesker. Etter mitt syn er det et stort tap for de som lar seg styre av dette "tabuet". Carpe diem, sa en klok mann, men han var jo selvfølgelig ikke norsk.

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 30 des. 2013 20:46

Det er helt sikkert en eller annen nordmann som har uttalt følgende på et eller annet tidspunkt: "grip dagen" - tror du ikke?

Ellers les kunsten til munch - se bildet karl johan .. kan en ikke bare: "være den forandringen en vil se i verden?" .. Jeg lever mitt liv. Jeg er original. Jeg har personlighet. Jeg kan fint gå og prate med et fremmed menneske eller 100, selv om jeg ikke er en utpreget sosial type. Derimot skulle ikke det være mulig, for ifølge alle ryktene som går fra utenlendinger så skulle jeg være ei sosial pingle - hvordan kan jeg ta det seriøst? Ellers har vi klima i norge, 4 årstider og vi går i hi. Til dere som mener normenn er slik eller sånn, så bli bedre kjent med landet deres - mulighetene fremfor stigmaet. Det finnes ikke en absolutt som beskriver et helt folkeslag, vi er bare mennesker, uansett hvor på kloden vi befinner oss

Skjult ID med pseudonym tec. ma. 30 des. 2013 20:54

@Amaturum ma. 30 des. 20:20
Noe så innmari til mas da mann...
Jeg er trett og klar, vil bare hjem, spise en kjapp middag og slappe av litt.
Det er ikke alle som har overskudd til å pjatte med ukjente personer man aldri kommer til å se igjen. Ti stille og la meg være i fred.

(mann 40 år fra Østfold) ma. 30 des. 2013 21:00 Privat melding

@ mucifer
Selfølgelig er det ikke slik overalt, og at det samme gjelder oss alle. Men jeg tror det er viktig å se det faktum at kanskje ikke du syns det er et "tabu" å snakke med sidemann på trikken, men hva hjelper det når sidemann føler det beklemt. Da er det litt viktig å tenke at man kan tenkes man en gang vil møter likemenn og likekvinner og ikke gi opp det å ta kontakt, for innerst inne liker vel folk å prate. Men dette er selfølgelig noe man styrer mye av selv. Smiler man og er glad er sansynligheten mye større for at det blir en hyggelig samtale på trikken.

(mann 40 år fra Østfold) ma. 30 des. 2013 21:07 Privat melding

@ Tec
Fullt forstålig den, som regel er det et ganske typisk kroppsspråk, på de som føler det sånn.
Jeg snakker jo bare om å ta kontakt, ikke kryssforhør.

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 30 des. 2013 21:07

Ts, du har helt rett i at dette ikke er noen nyhet:) Mange oppfatter oss som høflige og snille, men som sære og vanskelig å komme inn på. Prater ikke med andre i køen, på bussen, på gata, holder oss for oss selv, fremelsker det homogene fremfor mangfoldet osv

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 30 des. 2013 22:00

Vel, det er de gangene en føler for å ikke være så homo også Ellan

Men jada, vi er vel ganske så enige alle mann og mus .. vi lever jo her til lands. Men om utenlendinger sprer eder og galle, så er det nok å rydde av i deres eget bed .. og det er alltid greit å vite .. nordmenn har generelt et godt rykte .. får se da når paradise hotell årgangen vokser opp hvor deilige vi blir utenlands da, og hvor stolt en kan være av å være norsk .. det er iallefall langt flauere enn å være staut, sær og ganske inngrodd

Det kommer ingen stolt kjærlighet så lenge en ikke elsker en selv, sin bror og sin familie, og en er stolt av den en er og sitt opphav som norsk i dette henseende borger - og det var dagens nasjonalistiske propaganda

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 30 des. 2013 22:10

Jeg skjønner ikke hvorfor du reagerer så negativt på dette, Mucifer? (jeg opplever deg sånn nå). Jeg skjønner godt hvis noen fra utlandet synes vi er et litt lukka folkeslag. Når jeg er lenger sør i Europa, synes jeg jo selv at mange flere tar kontakt med meg enn her hjemme - på gata, i kø osv. Det ene eller det andre er vel ikke nødvendigvis noe negativt, det beskriver bare en annerledeshet, noe nytt, noe en legger merke til når en kommer til et nytt land.

Jeg har av flere andre tilflyttende nordmenn, hørt at det er vanskelig å bli kjent med nye folk i byen jeg bor i. Jeg blir ikke fornærma av det. Jeg tror faktisk det kan stemme i noen tilfeller, så jeg konstaterer bare at noen har den opplevelsen

At mangfold eksisterer, at vi alle er forskjellige og ikke nødvendigvis passer inn i de inntrykk og opplevelser andre får, er vel selvsagt :)

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 30 des. 2013 22:25

.. ikke jeg heller Ellan. Jeg er bare lettere psykotisk i dag. Jeg hater generaliseringer og jeg hater at en eller annen - omtaler og bestemmer at jeg er en av mange, og at de jeg er en av mange av er pingler. Så slenger`n med leppa, fjotten. Ærekjær, hørt om det. Uansett, ha en fin kveld .. "Det er mange som har gått glipp av meg, av de som har passert rett forbi meg, og den som passerte forbi meg - den tenkte sannsynligvis akkurat slik som jeg" Gute Nacht!

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 30 des. 2013 22:39

Lettere psykotisk - da er du unnskyldt he he:)

Skjult ID med pseudonym Mona ma. 30 des. 2013 22:51

TS

Jeg har nok ikke helt samme oppfatning som deg.
Syns det er lett å bli kjent med både hun kjønn og han kjønn.

Skjult ID med pseudonym Cartman ti. 31 des. 2013 00:08

Sier ikke at alle er sånn, men de fleste..Beklager at eg tråkka på tåa til mucifer, han er visst litt nøfflig og nærtagende ikveld, trenger å få seg litt ;) Ingen som biter, ta kontakt, gå på date! God Jul !!

(mann 44 år fra Rogaland) ti. 31 des. 2013 00:28 Privat melding

Det er farligt at genneralisere, uanset hvad man snakker om, men af en eller anden uforklarlig årsag, så er de fleste nordmænd, som jeg har truffet, vanskligere at komme ind på end de danskere jeg har mødt :)

Så kan man jo fundere over, hvorfor det er sådan og noget af det, som jeg er kommet frem til er, at nordmænd jo mere eller mindre er vokset op med budskabet "pas på, alt er farligt" mere eller mindre:) (overdrivelse fremmer forståelsen!) Jeg har aldrig oplevet et land, som fokusere så overdrevet på sikkerhed, som Norge. Uhf, safty share, refleks veste, refleks armbånd, hjelme påbud, alkohol er farligt ect. Alt dette begynder jo allerede i børnehaven, hvor forældre nærmest går i panik, hvis barnet har fået en bule :)

Så er der det faktum, at mere eller mindre alt i Norge er dyrt, selvom nordmænd har en god løn, så betyder det jo ikke, at de har lyst til at betale en stor sum penge for at være social i en time. I Danmark er det ikke dyrt at deltage i sociale arrangementer, samt alkohol er en stor faktor for at være sociale, da det er muligt at mødes ude og drikke en enkelt øl og så køre hjem bagefter og vi har ikke så ekstrem fokus på sikkerhed, så er ikke opvokset med tanken om, at man skal passe på, men nærmere med tanken på, at der sker ikke noget farligt :)

Når det er sagt, så syns jeg, at nordmænd er dejlige mennesker og tilpasser mig jo bare sitautionen og vælger ikke at angribe deres "comfort zone" de første gange jeg møder dem :) Desuden er der jo intet negativt i ikke at være, som andre nationer er, så alle bør være stolte af at være dem vi er :)

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 31 des. 2013 00:41 Privat melding

Du får sagt det:) Ha en lækker romjul Pinnemann;)

(mann 44 år fra Rogaland) ti. 31 des. 2013 00:51 Privat melding

@Sabbath77 tak for det og i lige måde! husk SAFTY FIRST :P

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 31 des. 2013 01:00 Privat melding

Sover alltid med hjelm og vernesko, selvfølgelig !

Skjult ID med pseudonym R ti. 31 des. 2013 01:03

@pinnemand - Du kommer med en del bra ting, du. Begriper ikke at damene i vest ikke kjenner sin besøkelsestid. Makan.

(mann 44 år fra Rogaland) ti. 31 des. 2013 01:09 Privat melding

@R Tak for det, det var sødt sagt :) Det må være talsystemet, som gør, at de har svært ved at forholde sig til mig ;)

Skjult ID med pseudonym R ti. 31 des. 2013 01:13

@pinnemand - Neppe, så dumme er vel ikke norske kvinner at de lar et (til tider) litt uforståelig språk komme i veien. Det må være synkronsvømmingen som skremmer dem!;-)

Skjult ID med pseudonym R ti. 31 des. 2013 01:14

@pinnemand - Ha ha :-) Tallsystemet! Djises... Der ser du. Uforståelig språk, sa jeg!

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 31 des. 2013 01:20

Da er nerden i undertegnede trigget så det holder etter! Det danske tallsystemet er ikke vanskelig! Følg med mine damer og herrer!

Hva sier danskene? Joda, sånne rare ord som tres og halvfjers og halvfems. Hvorfor sier de sånne rare ting? Jo!

Hva er ett snes? Et snes er 20! Ett snes egg takk! med andre ord, 20 egg takk! Så, hvordan oversettes dette til dansk?

Fjers = fire snes = 4 * 20 = 80
Halvfjers = fire snes (bare at det siste snes er halvt, ergo 10) = 70

Så oversett rare danske ord til norsk ved å snakke i hele ord! Tre = tre snes!

(Pokker, det er så rett frem i hodet mitt og så forvirrende på "paipr".) Men for damer som vil date @pinnemand, men som sliter med tallsystemet så melder jeg meg som tolk!

(mann 44 år fra Rogaland) ti. 31 des. 2013 01:22 Privat melding

@R Hehe Norske piger er bestemt ikke dumme, så kan jo også være en forklaring? :P

Jeg snakker norsk, så sprogeligt er der ingen problemer, men når jeg siger tal på dansk, så får jeg altid meget underlige ansigtsudtryk i retur :) Kan selvfølgelig også sige tal på norsk, men nogen gange er det bare sjovt at sige tallene på dansk, bare for at få reaktionen :P

Det kan jo tænkes, at jeg er, som tidligere beskrevet, en af de mænd, som har alt for store krav ;)

(mann 44 år fra Rogaland) ti. 31 des. 2013 01:24 Privat melding

@hemmelig hahaha:) Nu blev selv jeg forvirret over det danske talsystem, det er fanme godt klaret!:)

Skjult ID med pseudonym R ti. 31 des. 2013 01:27

@pinnemand - Det tok meg lang tid å forstå tallene deres (til tross for dansk farfar) - jeg tror uansett ikke at det ville utgjort noen stor forskjell i interesse, dersom jeg møtte en danske. Så her må det gå på dine krav, som du sier :-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 31 des. 2013 01:28

Dritfornøyd med meg selv! B-) :D

Skjult ID ti. 31 des. 2013 01:31

B)Q:

(mann 44 år fra Rogaland) ti. 31 des. 2013 01:31 Privat melding

@R ja er begyndt at forstå, at nordmænd genneralt ikke synes, at det er så let, efter jeg har boet her i 6 år. Det er da også som regl det første en nordmand siger, når jeg møder dem for første gang "ka i helvete så skjer me talsystemet dokkes" på godt vestlandsk :P

Jeg har egentlig ikke så store krav, men man må jo begge være tiltrukket af hinanden fysisk og have lidt til fælles, så når det er på plads, så er mulighederne jo mange :)

Men kan da godt være, at jeg skal fjerne "synkronsvømning" fra min profil :P

@hemmelig jeg er ikke i tvivl, men det er jo også en stor præstation! :)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 01:41

@Kiara
Tja... akkurat nå, kl 04:40, har vi 16 grader og vindstille

Skjult ID ti. 31 des. 2013 01:41

Komer alldri til å forså tanske dalsystemm.

Skjult ID med pseudonym torskepork ti. 31 des. 2013 01:46

@Kiara
haha

Skjult ID med pseudonym R ti. 31 des. 2013 01:46

@Kiara - Godt det ikke var bare meg som var tett i nøtta her nå...:-S

@pinnemand - La synkronsvømmingen stå, du :-) Fortsett med å kaste fremmede unger i bassenget også, hvis noen tvinger deg til å ligge for lenge stille! Morsom profil :-) Og (tror jeg) en bra mann. Jeg er kresen sjæl, så jeg vet hva jeg snakker om! ;-)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 01:47

Tror det er ganske vanlig til denne årstiden, og denne tid på døgnet. Om dagen ligger vi typisk på 25 grader nå i desember/januar.

Jeg hadde egentlig tenkt meg på nyttårsgalla ikveld, men glemte selvsagt smokingen hjemme i Norge. Hva skal jeg nå gjøre? :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 31 des. 2013 01:48

@juicer

Det er da nok av plasser i UAE å få seg en bra dress på et øyeblikk! Skaff deg en som bryter med den gamle og gir deg en litt annen stil.

(mann 44 år fra Rogaland) ti. 31 des. 2013 01:50 Privat melding

@R haha tak for det, du er alt for sød ved mig! nu får jeg alt for meget selvtillid og bliver endnu mere kræsen! forever alone ;)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 01:50

@hemmelig
Nei, buksene er aldri lagt opp her i butikkene. De har skreddere som tar mål og ordner det. Det tar et par dager utenfor sesongen - og nå tar det sikkert uker.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 01:52

Men kan jo prøve det...

Skjult ID med pseudonym R ti. 31 des. 2013 01:52

@pinnemand - Get over yourself! :-) Det går nok bra. Til slutt! Hvis det ikke går bra, er det ikke slutt :-)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 01:53

@Pinnemand
Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end! :)

Skjult ID med pseudonym R ti. 31 des. 2013 01:56

@Juicer - Som om jeg skulle sagt det selv. Vent, det gjorde jeg, jo :-) Great minds think alike. Cirka.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 01:56

Skal se om jeg klarer å finne en løsning ... kanskje det nytter å tipse godt?

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 01:57

@R
Må innrømme at DU var inspirasjonen min, da ;)

(mann 44 år fra Rogaland) ti. 31 des. 2013 01:57 Privat melding

@R bare rolig, der er ingen problemer der :)

@Juicer genialt! vil leve livet med det, som motto fra nu af :)

Skjult ID ti. 31 des. 2013 02:00

Nothing by yourself for anything over expendation earlier.

Skjult ID med pseudonym R ti. 31 des. 2013 02:02

@pinnemand - Jeg var ikke bekymret for deg :-) Jeg tror du er godt plantet.

@Juicer - Selvsagt, selvsagt. En muse! Jeg kan like det! :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 31 des. 2013 02:02

Jeg spør heller hvorfor det for folk (i denne sammenhengen tydeligvis andre land) er så himla viktig å sosialisere med folk en ikke har noen interesse av å kjenne?

De fleste nordmenn sosialiserer da vitterlig med folk som de er interessert i å bli kjent med.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:05

@Kiara
Vet ikke om det er så god ide... det å tråkle selv. Men tror faktisk jeg har litt sånn lime-teip som en får kjøpt på Ikea for gardinger. Limes fort med et strykejern. Kanskje det er løsningen :))

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:06

gardiner, til og med :)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:12

Jeg får se...

Skjult ID med pseudonym _________ ti. 31 des. 2013 02:12

Jeg kan bare svare for meg selv, men jeg er ikke interessert i å sosialisere meg veldig mye med andre. Det normale, trenings- og reisenarkomane mennesket som er mest opptatt av å passe inn interesserer meg ikke nok.

Dette gjør det jo ikke veldig lett å finne noen, men jeg bruker heller litt ekstra tid. Hva verden måtte tenke, bryr jeg meg ikke om.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:15

Hva betyr å sosialisere? Jeg ser for meg mange mennesker som kommer sammen. Hva heter når en "enslig rev" går inn i hønsehuset, da? Er det også sosialisering?

Skjult ID med pseudonym VinnILotto ti. 31 des. 2013 02:17

Vil (ikke?) si det

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:17

Da er jeg usosial, @VinnILotto :)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:26

Så en trenger altså ikke å komme drassende med en svær venneflokk på slep for å sosialisere, da? Det var vel det jeg mente.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:31

Har bare inntrykk av at det er normen.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 31 des. 2013 02:34

@Juicer

Du tenker på oppkjøringen mot arrangerte ekteskap du.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:36

Gjør jeg? Kanskje.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:37

En eller to maksimum, vil jeg tro. Noen ganger har en ingen slike venner.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:39

Som nå

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:44

Personlig vil jeg at en partner skal fylle den rollen også

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:45

men nå roper sengen på meg....

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:47

Er en nær og fortrolig relasjon for mye å forvente av en partner?

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:51

Jeg liker ikke nettverk. Jeg fikk det langt opp i halsen da jeg bodde i USA. Nettverk er sånn "I'll scratch your back if you'll scratch mine". Falskt og uredelig. Bogus.

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:54

Du ble så dyp nå, kiara, og jeg er så trøtt.. Men du har sikkert rett, som alltid. :))
Natta!

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 02:55

Kiara
Det kalles å ha en back-up

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 31 des. 2013 06:55

Sug balle Cartman

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 08:38

@nora
Jeg var så trøtt i natt at jeg ikke engang så din kommentar 02:49. Var ikke meningen å overse deg, unge "frøken". ;)
Det med enslig rev var en dårlig metafor fra min side. Jeg prøvde å beskrive min situasjon, det at jeg har ikke lenger tilhører noen venneflokk som drar ut på byen sammen. Man hører så mye om at menn "må få lov til å gå ut med gutta", men for meg finnes det ikke lenger noen "gutta". Delvis pga av at jeg har flyttet så mye, delvis pga at jeg har vært i fast forhold lenge, delvis pga at jeg ikke lenger føler noe behov for det og delvis pga at jeg ikke deler fotball-, øl- eller bil-interessen, eller hva det nå måtte være som holder venneflokken sammen.
Jeg er også litt skeptisk til det å ha mange fortrolige venner utenfor et forhold. Den som kan sjonglere flere fortrolige venner må ha meget høy integritet, for vedkommende må jo holde det som en venn har sagt i all fortrolighet, fortrolig - også overfor alle de andre "fortrolige" vennene sine. Og det betyr at en må være selektiv med hva man deler med fortrolige venner. Det må være slitsomt, og det må være lett å trø feil.
Derfor vil jeg kun ha en fortrolig venn - nemlig min partner. Hun skal føle seg trygg på at jeg ikke kringkaster alt det hun måtte si til meg.

Skjult ID med pseudonym SnillType ti. 31 des. 2013 08:40

@Mucifer
Takk som byr. :DDDDDD

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 31 des. 2013 11:00

Ryktene går verden rundt...om at nordmenn er de største pinglene ift sosialisering?

Rart jeg ikke har plukket opp dette noe sted. Veldig rart faktisk, tatt i betraktning at jeg har venner over omtrent "verden rundt" OG har truffet dem alle som en. Ingen av dem har nevnt disse ryktene. Ingen. ;-)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 31 des. 2013 12:21

Hvis @TS med "pingler når det gjelder sosialisering" mener "reserverte" og "tilbakeholdende", så har jeg også hørt om det. Det er en av grunnene til at nordmenn drikker så mye, vel?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 31 des. 2013 13:00

Ser den, Nora. Og så er jo absolutt en mulighet for at de jeg kjenner rundt omkring eeeegentlig kommer fra bygda....;-)

Min erfaring er at folk er folk overalt. Og at de mest "reserverte" og "tilbakeholdne" gjerne er de som uttaler seg i glatte ordelag om alle andre på f.eks...nettforum. Og i venners lag, på den lokale pub`en osv.
Dersom det er er et rykte som går, og det skaper bekymring...er det vel bare èn ting å gjøre: Reis ut og motbevis ryktet. ;-)

Skjult ID med pseudonym Cartman ti. 31 des. 2013 13:52

Ser ut som dette temaet traff spikeren ;) Godt Nyttår !!