Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan få seg/møte kvinner?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LonelyMan ti. 31 des. 2013 15:30

Jeg er en gutt 25, trondheim. Som regel poster jeg ikke anonymt, men dette blir litt vel personlig, så da blir det slik denne gangen.

Jeg er jomfru og kjenner det er på tide å gjøre noe med det. Jeg har slitt litt med sosial angst, og er derfor ikke den personen du finner så veldig ofte på byen/dansegulvet. Jeg har vært på et par dater i år (én herfra) i år som av forskjellige årsaker ikke gikk så greit. Siste gang tror jeg det var veldig stor forskjell i pratefart som var issuet.

Jeg har heller ikke så stor venneflokk, men noen har jeg da. De fleste vennene mine er lite interessert i å feste (de begynner å få familier/andre prioriteringer) men jeg har da vært med de et par-tre ganger ut på byen i år.

Jeg lurer rett og slett på hvordan jeg skal komme i kontakt og møte kvinnfolk? Ikke nødvendigvis for å bli kjærester, men bare for å snakke også. Jeg legger jo heller ikke skjul på at jeg ønsker å finne meg et langvarig forhold, men jeg ønsker også å bli kvitt jomfrudommen snart.

Jeg snakker også en del med kvinnfolk her, men det virker veldig vanskelig å få tak i noen som er interessert i å holde en samtale. De svarer ofte på det jeg spør om, men de virker ikke interesserte, egentlig.

Jeg prøver rett og slett å finne en arena for å møte folk, jeg føler meg temmelig ensom for tida.

Jeg mener jeg selv er relativt attraktiv.

Skjult ID med pseudonym påutkikk ti. 31 des. 2013 15:42

Du blir ikke lykkeligere av å bli kvitt jomfrudommen. Fokuser heller på hva slags jente du har lyst til å treffe. Tror det er viktig at du vet hva du vil ha for at du kan få det......og det er noe helt annet å ha sex med en du er glad i! Ikke stress. Om det er noe trøst er jeg over tretti og har knapt vært i et forhold. Er attraktiv jeg óg ;)

Skjult ID med pseudonym ewing ti. 31 des. 2013 15:56

@påutkikk
Blir det ikke et potensielt problem med manglende kompetanse, selv om han (eller du) skulle møte på den rette?
Det er som å være 30, og ha nesten utelukkende fått penger fra NAV siden ungdomsskolen, og drive med jobbsøking med den bakgrunnen.

Skjult ID med pseudonym påutkikk ti. 31 des. 2013 16:01

@ewing
Nei, jeg tror ikke det er et problem. Man utviker seg fort sammen med en man er trygg sammen. Tilfeldig sex har jeg kun lært en ting av og det er at det gir meg lite tilfredstillelse. Jeg tror altså man kan bli dårligere på sex ved å ha seg bare for å ha seg. Jeg hadde syntes det vært helt fint å bli sammen med en jomfru. Pluss at han ikke har hatt seg med halve byen.

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre on. 1 jan. 2014 02:21

Jeg kan ta deg med på byen jeg, mister. Har selv slitt med det samme, og må si jeg har mestret dette med glans. Hver gang jeg har gått ut på byen det siste året har det blitt en flørt eller noe mer. Viktig å ikke kutte ut øyekontakten med jentene, hvis du plutselig ser vekk fra en evt situasjon- der det skal stirres, må du for all del ikke gjøre det. De er utspekulert og vet at du som regel er en sjenert/usikker kar om du gjør dette. Viktig å vise stor selvtillit og at du er på flørtern.

Skjult ID med pseudonym LonelyMan on. 1 jan. 2014 02:44

@kårefraåre hvordan kan jeg kom brakte deg? :)

Skjult ID med pseudonym LonelyMan on. 1 jan. 2014 02:44

Kontakte*

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 1 jan. 2014 02:47

Fokuser på å bygge relasjoner og et sosialt nettverk i stede for å fokusere på å få deg en kvinne på ene eller andre måten. Da løser du alle hindrene som ligger i veien for å få deg dame.

Skjult ID med pseudonym LonelyMan on. 1 jan. 2014 03:00

@hemmelig som jeg sa, har jeg noe sosial angst. Det er vanskelig for meg å bare begynne med noe nytt uten å ha noen til å hjelpe meg inn i det nye miljøet. Med andre ord, det er ikke så lett for meg å bygge relasjoner helt alene.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 1 jan. 2014 03:08

@LonelyMan

Velkommen til klubben! Dessverre finnes det bre én løsning, og det er å bygge stein på stein. Det handler om bevisste valg over tid. Vi snakker måneder og år her. Det handler om å trene på å knekke en del koder. Noe av det som må til er jo å finne en eller to personer som ved å være seg selv virker oppbyggende på deg.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 1 jan. 2014 03:45

Jeg synes du skal lytte til rådene fra @hemmelig og @Kiara. Gå ut i verden og utfordre deg selv i forhold til sosiale situasjoner... Dette kan man få hjelp til på veien, om man ønsker.

Kjærlighet handler uansett om kvalitet og ikke kvantitet...Når du møter en kvinne du liker og har en tanke om at hun føler det på samme måte, så kommer nok det meste til å gå av seg selv;) Og det å elske, er noe vi mennesker har en ubevisst kunnskap om. Så dette vil du kunne uten at noen har lært deg det. Du har hele livet foran deg. Å elske noen krever innlevelse og engasjement fra deg. At du genuint er opptatt av å finne ut hva hun liker og tiltrekkes av. Jeg vil påstå at mennesker som har vært svært så aktive og har hatt mange seksualpartnere, ikke nødvendigvis er gode kjærester og heller ikke gode elskere av den grunn. Det er ikke hyppighet som gjør deg til en attraktiv kjæreste. Det å vise at du er interessert og nysgjerrig på mennesket foran deg, og er dedikert i dette, vil for den rette kvinnen være det som skal til:)

Skjult ID med pseudonym LonelyMan on. 1 jan. 2014 03:58

Det er ikke noe jeg kan gjøre sånn uten videre, jeg trenger altså bootstrappinghjelp(hjelp til å komme i gang).

Du skriver noe om hjelp på vegen, men du går ikke nærmere inn på dette i detalj..?

Hadde satt pris på slike personer som @kårefraåre som kunne hjulpet meg litt i gang både på byen og i andre situasjoner..

Skjult ID med pseudonym Realista on. 1 jan. 2014 04:08

Kan selvfølgelig være fint med en god "wingman" TS. Men jeg synes du skal søke proffer (psykologer, grupper) som kan dette. Så vil du også få en god selvfølelse på at du har klart å gå hele veien selv. Det vil gi deg den selvtilliten du trenger. Du må uansett møte en kvinne alene for å finne ut av dette... Da kan du ikke ha med deg en "wingman", men kun stole på dine egne valg i situasjonen og stole på at de er de riktige:). Lykke til!:)

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 08:05

Lytt til rådene fra @Kiara, hun er både klok og har mer fagkompetanse i de tingene enn de fleste her inne, inkl. meg selv. Men lytt også til deg selv.
Jeg kan godt forstå at du er utålmodig, og vil komme igang så fort som mulig. @hemmelig er inne på det å legge sten på sten, og jeg vil tro at det er en av de tingene som du kan gjøre på egenhånd - i tillegg til det å oppsøke faglig hjelp. Ha et mål og ta små baby-steps, uten å legge for mye press på deg selv. Du vet selv hva ditt utgangspunkt er, og hva du til enhver tid er istand til.

Nedenfor har jeg antatt at du står helt på bar bakke, men du må selvfølgelig ta utgangspunkt i hvor du står i dag, i din egen situasjon. Legg så sten på sten. Det @hemmelig sikter til, tror jeg, er for eksempel:

1. Når du går på fortauet eller er i en butikk, prøv å få øyekontakt med damer du passerer. Kun det. Et halvt sekunds øyekontakt. Ikke stopp opp, gå videre.
2. Når du mestrer det, legg inn et lite smil hver gang du har øyekontakt. Gå videre.
3. Når du mestrer det, legg til en liten kommentar. "Flotte støvler" eller "Fin hund". Ikke stopp opp, bare gå videre. Ikke legg mer press på deg selv enn det du vet du klarer å mestre. Baby-steps.
4. Når du mestrer det, legg inn et lite spørsmål (men ikke det teite "hva er klokka?"). "Når stenger de her?", "Hvor kjøpte du de hanskene?". Det aller beste er om du har et ekte spørsmål som du virkelig lurer på. Stopp opp, vent på svar, takk henne, smil og gå videre.

Du skjønner tegninga? Start der du står i dag og gi deg selv små overkommelige mestringsmål. Baby-steps. Legg sten på sten. Målet kan være å få en kvinne til å stoppe opp og begynne å prate med deg. Dernest kanskje å gjøre noe sammen med deg. Dernest å begynne å like deg. Dernest å ville treffe deg igjen. Baby-steps. Sten på sten.

Nytt År! GODT Nytt År! :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 1 jan. 2014 15:16

@LonelyMan

Kårefraåre kan sikkert hjelpe deg å få fitte. Det er faktisk slik at disse PUA-tingene gjør at du får fitte. Du må bare være emosjonelt avstumpet nok, så fungerer det som bare det! Så, kårefraåre kan hjelpe deg å se vellykket ut fra utsiden, men han vil aldri kunne bidra til å fikse det faktiske problemet, det på innsiden.

Jeg har sett sosiale "tapere" bli sosiale "vinnere" i form av at de lærer seg å nedlegge kvinne etter kvinne. De blir aldri bedre, de er like tomme på innsiden og de har ennå sin sosiale angst med seg. Så hvis du ønsker noe langvarig, hvis du ønsker å være avslappet og teygg på innsiden når livet kaster deg rundt i forskjellige sosiale situasjoner og problemstillinger, da finnes det bare én løsning. Hardt arbeid.

Du er muligens for ung, eller kul, eller begge deler til å ha noe forhold til Bjørn Eidsvåg. Men fyren har en sang som heter "Eg ser". Essensen i den er at for å komme noen vei så MÅ du gå stegene på veien selv. Men, en god og nær venn vil gå stegene sammen med deg. Det er det som er mye av poenget med å bygge stein på stein. Vær veldig bevisst på hva som vil være viktig for deg i flere tiår fremover. (Som et tips, å være uten nære venner er noe av det vondeste og tommeste en kan oppleve. Prioriter dette før du kaster deg ut på damejakt).

Hvis du virkelig VIL ha det bedre med deg selv så er det dessverre ingen vei uten at du selv må ta initiativ. (Hvor mange psykologer trengs det for å skifte en lyspære? Én, men lyspæra må ville det selv!). Du må selv tørre å ha det vondt. (Jeg kan love deg at du vil gå på smeller her og der, men ved å snakke med noen om smellene så vil smellene bli små og du vil lære av dem). Du må selv definere hva som er riktig for deg og ditt liv for at du skal føle velvære og glede over å leve.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 1 jan. 2014 15:36

Nå ble jeg imponert @hemmelig;) Dette må jeg si...hvor er liker knappen:)

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre on. 1 jan. 2014 15:46

Det kommer veldig an på hvilke utesteder du holder til på, @LonelyMan. Skal du dra på slike nattklubber ala Downtown, Studio26 og Gossip, blir du fort skuffet. Her må du gå med singlet og være ripped as f*** - skal du komme i prat med noe kvinnfolk. De holder seg som regel i flokker på disse plassene. De er så overfladiske at det er helt utrolig(jentene nær 20 år)

Men, et spørsmål; når du virkelig er blitt så full at din sosial angst ikke kommer til syne ute på byen, hva skjer da?

Skjult ID med pseudonym LonelyMan on. 1 jan. 2014 15:54

Hva skjer da? Så lenge jeg er der med flere enn bare meg selv, så har det skjedd ganske mye fløring og klåing [med jentene selvsagt]. Sist holdt jeg på å bli med en jente hjem, men når hun begynte å stjele drikker fra andre i lokalet, så fikk jeg litt noia. Dette var på Gossip faktisk. Håper ikke dette blir standarden framover..

Men jeg greier bare ikke å dra på ett utested helt alene, for så å ta kontakt med folk. Det er det største problemet egentlig.

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre on. 1 jan. 2014 16:07

Det tyder veldig på at hun jenta var meget desperat. Så, hvorfor ikke.. Hvis du skal ta med deg ei hjem(one night stand), velg deg ei som ser mest desperat ut.

Det er faktisk en fordel å dra helt alene. Men, som jeg ser så tviler jeg du tør dette(ikke vondt ment).

Skjult ID med pseudonym smil79 on. 1 jan. 2014 21:21

he he, ny tips? :)

http://www.5080.no/2009/12/mann-har-kjopt-inn-masse-raketter-haper-a-fa-pult/

Skjult ID med pseudonym LonelyMan on. 1 jan. 2014 23:29

@smil79 var det et seriøst forslag? Merket tråden som seriøs av en grunn..

@kårefraåre venter fortsatt på at du skal gi lyd fra deg om du mente det du sa om å hjelpe meg litt på byen :)

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre to. 2 jan. 2014 00:40

Ser helst at du skriver til meg asap :)

Skjult ID med pseudonym LonelyMan to. 2 jan. 2014 07:54

Da har jeg skrevet til deg på pm, snakkes der, @kårefraåre. Takk skal du ha :)

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 2 jan. 2014 08:30

Du må kaste krykkene, @LonelyMan

Skjult ID med pseudonym LonelyMan to. 2 jan. 2014 09:38

Usikker på om jeg forstod den metaforen, @juicer.

Jeg har begynt å være litt mer sosial og sånt det siste halvåret. Men det er fortsatt ikke direkte lett :)

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 2 jan. 2014 10:02

Stå på dine egne to bein. Vil du være autentisk eller en fake kopi? Hva tror du er best for deg selv? Hva tror du damene vil ha?

Skjult ID med pseudonym bat to. 2 jan. 2014 10:31

@påutkikk
Du ser for deg en oppgave med å bedrive full opplæring?