Alle innlegg Sukkerforum

Skuffet av folk,,,

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hmf on. 1 jan. 2014 11:44

Er det flere enn meg som blir litt svimmel av hvor overfladisk og "fjern" kontakten på nettdating kan være. Man kan ha en veldig hyggelig, og kanskje fortrolig dialog. Og plutselig melder folk seg ut , eller viser enn helt annen side.
Merkelig opplegg,

Skjult ID med pseudonym Skeptiker on. 1 jan. 2014 12:24

Jepp, synes det er "mye rart" her inne. Kan oppleves som ett "kjøttmarked" . Har opplevd å ha snakket med en hyggelig person i flere uker både her inne og på tlf og når det kom dit hen at vi skulle møtes kom vedkommendes egentlige agenda frem - et ligg. På grunn av stor avstand ville vi begge måtte overnatte på hotell for å kunne møtes, når jeg sa at jeg ville at vi skulle overnatte på hvert vårt rom fordi at jeg ikke "hopper til køys" ved første møte, ble det veldig stille fra vedkommende - altså helt stille :-) Det var ikke noe i samtalene tidligere som kunne tyde på dette, så jeg ble temmelig overasket. Vedkommende kunne jo sagt fra starten av at det kun var et ligg som var målet, i stede for at vi begge skulle bruke tid på "ingenting".

Skjult ID med pseudonym høststorm on. 1 jan. 2014 12:53

Ukelange dialoger her inne tror jeg er mye bortkastet tid....gå for et kjapt treff, man får jo ofte et førsteinntrykk av vedkommende, og kjenner på om det er noe poeng i å fortsette bekjentskapet. Og med mindre man har lyst på et avstandsforhold så dropp kontakt med de som bor langt unna. Er jo dette som er bra med nettdating, man kan velge bort de som ikke passer mht avstand, barn i ulik alder, med eller uten dyr eller andre ting som man mener ikke passer inn i ens eget liv.

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 13:21

@Skeptiker

Han typen der forstår jeg meg ikke på. Dere kunne jo bestille to rom uten at dere nødvendigvis måtte overnatte på separate rom. Jeg er ikke naiv. Ikke du heller. Når en mann og en kvinne kommer sammen, så er det jo med et lite håp om at kjemien skal stemme. Og hvis alt stemmer, så stemmer alt.

Jeg tror ærlig talt ikke at en mann og en kvinne kommer sammen på den måten fordi de deler samme hobby eller samme interesse. De kommer sammen fordi de føler, eller håper å vekke, begjær og lidenskap i seg selv og hos den andre. Seksuelt begjær og seksuell lidenskap. Punktum. Finale.

Dessverre, eller heldigvis(!), skjer det ikke alltid. Og da er det greit, for begge parter, å ha den grasiøse retrettmuligheten som eget hotellrom gir.

Skjult ID med pseudonym langbein1 on. 1 jan. 2014 13:32

Saken er att her inne er egentlig ingen ikke intr i å møte noen. Spesielt jentene..
Når du har jenter her som skriver med 2,3 eller 4 stk samtidig så da kan en spørre seg hva de egentlig forventer å få ut av oppholdet her inne..

Skjult ID med pseudonym høststorm on. 1 jan. 2014 13:45

@ juicer: kunne ikke vært mer enig, deg skulle jeg gjerne møtt!!!!
@langbein1: hva er problemet med å skrive med flere??? Man snakker da gjerne med mange iløpet av en kveld eller to på byn også?? Handler om å bli kjent og sortere hvem/hva man liker over litt tid det vet du :-)

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 14:11

@høststorm
Du antyder at du ikke er tilhenger av avstandsforhold, men jeg føler meg likevel beæret ;-)

Skjult ID med pseudonym høststorm on. 1 jan. 2014 14:50

@juicer; måtte jo ikke bli et forhold om vi møttes....handler jo noen ganger om å slippe seg løs og ha det gøy, og så skjer jo ting etter hvert. Og med store barn så er man jo fri til å flytte om noe skulle utvikle seg....tror det er viktig å ikke ta alt så seriøst i første omgang, selv blir jeg skremt av de mennene som tror man er sammen etter en kaffedate....

Skjult ID med pseudonym Statistisk on. 1 jan. 2014 15:05

Enig, @høststorm, de som tror man er sammen etter en kaffe er skumlere. De som forveksler nettdating med nettbutikk.

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 15:22

@høststorm

Jeg vet ikke om vi snakker forbi hverandre nå, men jeg vil ikke (kan ikke) møte noen som i utgangspunktet ikke er interessert i et forhold. Et slikt møte vil ikke nødvendigvis lede til et forhold, selvfølgelig ikke. Men et skikkelig forhold er vel det ultimate målet, med mindre man kun ønsker seg et ligg eller noen å prate med. Ihvertfall er det det for meg.

Jeg vil ikke late som om jeg hever meg over en one-night-stand, vil ikke late som om jeg er for god til det, men det er ikke grunnen til at jeg er her på sukker.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 1 jan. 2014 15:28

@Høststorm

Mennene du møter tror jo det fordi du tar dem med, eh, storm...

@TS

Tja, verden er overfladisk, og her er overflaten polert så det holder etter, så det er ingenting å holde seg fast i. Å treffe noen via nettdating er noe med veldig lav sannsynlighet. Jeg har jo bitt meg merke i gjennom årene her inne at de som forsvinner forsvinner fordi de enten finner seg noen utenfor Sukker, eller fordi de gir opp hele konseptet.

De to eneste personene jeg vet om som har lykkes her inne kjørte begge (damer) filosofien å ha så mange "kaffedater" som mulig. Null tafsing eller kyssing eller lange dialoger i forkant. Så kjør noen hundre av disse, og du lykkes til slutt.

Skjult ID med pseudonym høststorm on. 1 jan. 2014 15:41

@statistisk: veldig bra kommentar mht å forveksle nettdating med nettbutikk!!!
@juicer: jeg er også ute etter et forhold, men tror på å ikke ta alt så dønn seriøst fra første kaffedate, heller leke seg fram, le og finne på morsomme ting sammen og så finner man forhåpentligvis ut av det i riktig retning.

Skjult ID med pseudonym Statistisk on. 1 jan. 2014 16:02

Jeg kjenner flere som har lykkes, de to siste jeg har hatt forhold med bl.a., begge opprettet profil på Sukker inspirert av meg, og begge fant noen ganske raskt. Sukk...

Jeg tror det er viktig å forstå at folk ikke nødvendigvis er overflatisk eller bare ute etter "et ligg" selv om de ikke blir stormforelsket etter et par møter. Vi forelsker oss jo ikke i alle vi treffer utenom nettdating heller, ingen grunn til ar det skulle være annerledes her.

Skjult ID med pseudonym høststorm on. 1 jan. 2014 16:54

@Bilbao: tror juicer og jeg kunne vært en BRA match, har lest mange av svarene han gir her inne, spennende mann ! Hadde jeg bare funnet ut hvem mannen er.....og hadde nok vært klar for Dubai hvis juicer var mannen i mitt liv :-)

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 17:28

*rister på hodet* :)
Hvor var dere hen da jeg faktisk bodde i Norge - for 6-7 måneder siden?

Skjult ID med pseudonym høststorm on. 1 jan. 2014 17:35

Min nyskjerrighet blir større og større på juicer!!! Var her når du bodde i Norge også, mulig jeg surret med noe annet...kan du ikke gi meg noen hint da så jeg kan finne deg :-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 1 jan. 2014 17:37

@Juicer

Aldri har jeg sett en mann med så stort dametekke droppe så mange potensielle og flotte damer. Nå MÅ du slå til, ellers vil jeg bli dødelig fornærmet på alle oss "uattraktive" menn sine vegne!

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 17:39

Du finner meg ikke. Profilen min er deaktivert.

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 17:43

"count me in remis"?

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 17:45

@hemmelig
Da jeg flyttet fra Norge hadde jeg egentlig gitt opp damene her. Nå må jeg først ta et valg - skal jeg satse på norske, eller på de som faktisk bor her jeg er? Bruker inntil videre forum kun som underholdning. Derfor har jeg deaktivert profilen.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 1 jan. 2014 17:54

@Juicer

Du forstår at damene her på forum er oppriktig interessert i deg når de sier at de vil møte deg? Det er faktisk nysgjerrige på hvem du er. Hvorfor ikke slippe dem til og la dem bli kjent med deg? Du hadde jo masse muligheter i romjulen som du bare kastet over bord, det er ikke snilt gjort mot oss evig single, eller mot damene som virkelig håper å få lov å se mannen bak masken!

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 1 jan. 2014 18:01

@nora

Jeg har da ikke horder med damer her inne som ønsker å treffe meg? Jeg har én avtale om å ta en kaffe med noen her inne, når den geografiske anledningen er tilstede. Og, da VIL jeg gjøre alt jeg kan for å faktisk få møtt vedkommende. Med andre ord, jeg ber ikke opp til dans bare for å forlate lokalet før bandet har fått begynt å spille.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 1 jan. 2014 18:09

@nora

Det korte svaret er da at en er singel fordi det ikke har oppstått sammenfallende interesser. Altså, de som vil ha meg vil ikke jeg ha og omvendt. På tross av at det er mange bra single damer der ute.

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 18:20

Jeg forstår, @Kiara

Skjult ID med pseudonym Dropspose on. 1 jan. 2014 20:15

Lett å bli oppgitt over alle de som kan skrive i ukesvis og så bare kutte kontakten. Jeg liker best å bare prate med en om gangen, og da blir jeg jo litt skuffet når kommunikasjonen plutselig stopper midt i en fin samtale. Respektløst, men ingenting å grine over. Lurt å få til den berømte kaffien ganske tidlig :)

Skjult ID med pseudonym hatmelding on. 1 jan. 2014 20:37

er vel slik at enkelte takler det dårligere enn andre, så når muligheten for å tie i stedet for å si at de ikke lenger har interesse av å snakke med deg gjør de det enklest mulig.
Kan virke urettferdig, men lite å gjøre med det dessverre, blir vanskelig å tvinge noen du knapt vet hvem er til å svare deg.

Noe annet som også kan være plagsomt er nå du sender første melding og alt du får tilbake er et slikt hjerte som viser interesse, hva skal det bety?

Skjult ID med pseudonym metoo on. 1 jan. 2014 20:46

@juicer…
En dame som vil ha eget hotellrom ryker ut. Han vil ikke betale for to rom, kanskje ikke eget rom heller. Jeg har betalt både hele og halve hotellregningen flere ganger. Men jeg har ikke fått noe påspandert.

Så å i det hele tatt betale noe på hotell med en dame som signaliserer at hun vil bli kjent og kanskje ikke ha noe mer? Du mister mange der. Det kalles gjerrighet. Og det er så utbredt at jeg blir flau ved tanken.

Jeg har til og med hatt overnattingsbesøk av en mann jeg datet i 2 mnd. Han kom med en flaske vin fordi tanken var at vi skulle lage lammekoteletter hjemme. Det endte med at vi spiste ute. Hva skjer da? JO, morgenen etter tar han vinen i en Kiwipose og klirrer seg nedover gaten med den… Jeg ler - beklager at jeg sporer av fra temaet - skal komme tilbake til det nå. Denne historien bare understreker alvoret i mange menns ekstreme gjerrighet.

@ TS - å skrive i månedsvis og bygge opp din tillitt koster ikke så mye - de fleste har ubegrenset SMS i sitt abonnement. Og hvis det gjør deg klar når dere møtes, er det penger spart…

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 1 jan. 2014 20:55

@metoo

Er du mann, dame eller bifil? Forvirret ble jeg i alle fall!

Skjult ID med pseudonym metoo on. 1 jan. 2014 20:59

Jeg er kvinne og heterofil… Jeg som dame ryker lett ut om jeg vil ha eget rom osv… da stemmer resten? ;-)

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 21:32

@metoo
Jeg har da ikke sagt noe om hvem skal eller skulle betale for hotell-rommene. Og for å være helt ærlig hadde jeg ikke tenkt på det i det hele tatt. Men sånn i ettertid, hva med å betale for hvert sitt rom, da? Eller bli enige på forhånd om hvem som betaler.
Når du skriver "Så å i det hele tatt betale noe på hotell med en dame som signaliserer at hun vil bli kjent og kanskje ikke ha noe mer? Du mister mange der. Det kalles gjerrighet.", da faller jeg litt av lasset. Er det meg du snakker til? Jeg forstår ikke hva du mener.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 1 jan. 2014 21:38

@metoo

NÅ finner jeg sammenhengen ja :)

Skjult ID med pseudonym metoo on. 1 jan. 2014 21:40

Ok, jeg er visst uklar i dag. Nei, Juicer. Innlegget var ikke til deg. Og jeg kan ikke tenke meg at du er gjerrig. Jeg prøver igjen:

TS lurte på hvorfor man bygde opp en spenning og en relasjon over tid når den rakner i det hun sier at hun vil ha eget hotellrom.

Du foreslo i første innlegg at dere bare kunne bestille to rom, og dersom det var kjemi, så ville det gå veien uansett. Det var her jeg forsøkte på klønete vis å svare. Jeg prøvde å si at det i seg selv å ville ha to rom kan være en deal breaker for mange menn (ikke deg, altså).

Det er så mye som har stoppet opp i det øyeblikk det koster noe. Eksemplet med rødvinsflasken skulle understreke alvoret. Så to rom selv om man spleiser koster mer enn ett rom man spleiser på.
DET var mitt poeng - det var min teori - at gjerrighet KAN ha vært grunnen til at han plutselig backet.

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 1 jan. 2014 21:42

Skjønner :)

Skjult ID med pseudonym femtitre on. 1 jan. 2014 23:34

godt nytt år,samme som ifjor,,syting og klaging.Intent nytt.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 1 jan. 2014 23:51

me har da berre rundet eit nytt år...har ikkje skjedd mirakler...:p

Skjult ID med pseudonym forrvirret to. 2 jan. 2014 03:19

Unnskyld meg @hemmelig. Det er jeg som er forvirret... ;-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 2 jan. 2014 04:17

@forvirret

Ikke skyld på meg! Det var @metoo som gjorde meg til deg, men hvordan hun gjorde det, det er hemmelig! ;)

Skjult ID med pseudonym forrvirret to. 2 jan. 2014 10:55

Synd alt er så forvirrende hemmelig da...
Kanskje det hadde vært enklere om en var hemmelig forvirret?

Skjult ID med pseudonym metoo to. 2 jan. 2014 12:34

Haha… Beklager @hemmelig - var ikke meningen å gjøre deg så forvirret at du skiftet identitet… men sånn går det vel når du leker med tanken om at jeg er bifil. ;-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 2 jan. 2014 17:07

@forvirret

Aaaaaaah! System overload, brain meltdown.... Nå vet jeg ikke lenger hva eller hvem jeg er :,(

@metoo

Jo jo, men å gikk det ikke så langt at jeg skiftet legning! Tror jeg...

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 2 jan. 2014 17:37

@nnnn

Det heter å være sosial.

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 2 jan. 2014 17:44

@nnn

Tja, vet ikke? Litt som du og jeg nå.

Skjult ID med pseudonym forrvirret to. 2 jan. 2014 17:54

Huff @hemmelig, var ikke meningen å påføre deg en brain meltdown...

Burde jo kommet og avkjølt deg, men dessverre er jeg ikke så god på akkurat det med avkjøling når det er så lite snø...

Skjult ID med pseudonym forrvirret to. 2 jan. 2014 18:04

Alt annet enn avkjøling er jeg ikke så halvgal på, men vi er jo forvirrende hemmelige her, så blir vanskelig å vite hvem jeg skal tilby hjelpen til...

Skjult ID med pseudonym forrvirret to. 2 jan. 2014 18:11

Han er hemmelig nok for meg... Søk på navnet hemmelig ga null treff, men kanskje jeg burde ha fått med meg hvem han er...

Nei, nå blir jeg bare forvirret...

Skjult ID med pseudonym dude31 fr. 3 jan. 2014 23:40

Langvarig skriving med timevis nedlagt arbeid gjennom uttalige brev har jeg nettopp erfart at er liten vits i. ALT henger på førstedaten som må være superperfekt! For de litt utrente i dating og som kanskje er smånervøse og viser seg fra en litt usikker side er resultatet MEGAFAIL og stor skuffelse etterpå. lol