Alle innlegg Sukkerforum

han/hun ikke aktiv lenger??

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Akershus) on. 1 jan. 2014 18:17 Privat melding

Ladies and gentlemen.

Ble aktiv her (igjen) etter halvt aars tid. Hadde ett forhold med en paa sukker. Samlivet var fantatisk men vi var paa helt forskjellige planeter fremtidsmessig paa det tidspunktet. Avsporing. Anyway. Jeg har sendt noen meldinger frem og tilbake med kvinner jeg har likt utstraalingen paa eller hadde en frisk tekst. Er det sistnevnte komplimenterer jeg gjerne at hun har nettopp det. Er utrolig mange vakre spennende kvinner her saa folgelig tar jeg kontakt med mange og starter som regel med hei:) Jeg regner nettdating som at mottaker ikke svarer melding viss utseende ikke er tiltrekkende saa legger stort sett ikke annen vekt enn aa vare positiv og oppriktig vise interesse ved forste melding. Rett aa slett for jeg har begrenset med tid I livet mitt til nettdating og vil gjerne finne den "ene" saa da sender jeg til mange naar jeg har tid og gaar videre med de som har svart for aa "screene" humor og kjemi videre fra det. Naar det er lovende saa er det folgelig aa finne tid til aa ta en kopp te og finne ut om den virtuelle kjemien samsvarer med virkeligheten og videre fra det. Ja, saa til poenget. For jeg mistenker en kvinnelig sammensvergelse her inne haha som for oss menn med samme syn pa aa ta forste kontakt vil vaere urettferdig imo. Da det blir feil oppfatning av vare intensjoner aa anta at om en mann aapner en samtale med flere kvinner paa samme maate gjor han automatisk til en player eller lignende ikke aa samle paa. Har to ganger opplevd aa hatt en vibe med vedkommende og saa naar jeg skal svare dagen etterpa sa faar jeg beskjeden " Du kan ikke sende melding til .... fordi han/hun ikke er aktiv lenger." Noen som opplever det samme? Isaafall hva er greia? Kvinnelige meninger mottas med takk.!. Ps: ti tommeltotter paa nettbrett forbeholder seg retten til aa rette skrivefeil senere. Og godt nytt aar.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 1 jan. 2014 18:26

kanskje dei leser degmeg boom?

(mann 34 år fra Akershus) on. 1 jan. 2014 18:31 Privat melding

LOL ;)

Skjult ID med pseudonym Dropspose on. 1 jan. 2014 20:46

Du får jo svar med jentene, de blokkerer jo deg ikke før senere. Så har vel ingenting med førstemeldingen å gjøre? Eller misforsto jeg? Vi jenter vet ikke om du samtidig skriver med andre, vi har ikke en hemmelig klubb ;)

Skjult ID med pseudonym Gamla on. 1 jan. 2014 20:54

Det er absolutt en ny trend det med at personen du skriver med plutselig ikke er aktiv lengre.Det virker som de deaktiverer hele profilen når de ikke er online. Hvorfor aner jeg ikke!

(mann 34 år fra Akershus) on. 1 jan. 2014 23:34 Privat melding

@dropspose. Hadde du sagt annerledes hadde den ikke vært mye hemmelig;) Er ikke helt overbevist om at dere ikke har en "mulig player" hemmelig syklubb interaktiv kode hilsen haha , jenter slutter ikke overraske. ;) Men jeg hadde en venninne blokkere meg og da fikk jeg melding om at jeg var blokkert, ikke at hun var deaktivert. Veldig rart dette. Fikk et spm med noen smiletegn osv fra en interessant profil, og halvtime senere etter meldingen var sent fra henne sto det "Du kan ikke sende melding til ... for hun/han er ikke aktiv lenger". Veldig rart.

(mann 34 år fra Akershus) on. 1 jan. 2014 23:36 Privat melding

@gamla. Trend? Så du sier det er noe du er kjent med/hva mener du?

Skjult ID med pseudonym Gamla on. 1 jan. 2014 23:52

Det er det jeg mener. Flere og flere bruker den metoden. Deaktiviserer seg når de ikke er pålogget.
Når jeg får en melding fra noen slike. Kan jeg ikke svare før de er pålogget igjen. Dette hender oftere og oftere.

Skjult ID med pseudonym Ellan on. 1 jan. 2014 23:53

Sa hva, sa du??

Skjult ID med pseudonym Gamla to. 2 jan. 2014 00:05

Det ringer ALLTID noen bjeller når slikt skjer.
Opptatt menn kanskje? Altså gifte ol.
Eller unge menn på jakt etter en elskerinne.

Eller rett og slett noen som fremdeles er flaue for å være her og ikke vil vise hele verden sin profil her.
Hva vet jeg?
Men det skjer..Ikke ofte. Men oftere og oftere.

Skjult ID med pseudonym femtitre to. 2 jan. 2014 00:23

Patetisk.Meld deg på et norsk kurs,eller,er du fake.nei,dette går over alle grenser.

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 2 jan. 2014 00:27

håper eg ikkje blir så gretten når eg er 53..:p

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd to. 2 jan. 2014 02:43

@femtitre. Dust.. Ikke mangel på norskkunnskaper.sånn du må skrive hvis du ikke har ett keyboard med norske bokstaver.
Om du mente det seriøst eller ikke, vet jeg ikke, men syns likevel det var ett latterlig svar. Alle andre, god natt, og godt nyttår

Skjult ID med pseudonym fentitre to. 2 jan. 2014 02:57

Pateti meg her pateti meg der. lær deg Norsk.

(mann 34 år fra Akershus) to. 2 jan. 2014 03:20 Privat melding

@fentitre. Til din opplysning. Adjektivet "patetisk" lar seg, hverken ved samsvarsbøying eller gradbøying, puttes i en setning slik du så utmerket og med aldeles overbevisende kunnskap om norsk grammatikk, så fint uttalte det. Viss det noen gang har eksistert et norsk ord som heter pateti, vær så vennlig å opplyse snl.no om denne tabben. Og ikke glem stor forbokstav. Og lykke til viss du noen gang må gjøre deg forstått for dine landsmenn på et engelsk tastatur.

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 2 jan. 2014 04:18

@DegMegZoom

Du skal nok heller klage på @femtitre, enn på @fentitre!

(mann 34 år fra Akershus) to. 2 jan. 2014 04:58 Privat melding

@hemmelig. Viss nå ikke vedkommende med norsk fasiten har viklet tommeltottene inn i pseudonymet, så har du helt rett. Godt nytt år til deg også. Jeg har fått svar på tråden på melding, takk til dere som bidro og lykke til videre.