Alle innlegg Sukkerforum

Universal Studios.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Matrosen to. 2 jan. 2014 00:16

Hallaien! E det noen her som har vært på Universal Studios i Sakarujima, Japan eller andre steder i verden?? Ska ha ett havneannløp i Sakarajima om en dag og fant ut at Universal studios ligger i gangavstand fra havnen me ska te :)

(mann 37 år fra Oslo) to. 2 jan. 2014 15:12 Privat melding

Vært i Orlando, Florida! Heftig :)

(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) to. 2 jan. 2014 17:40 Privat melding

Jeg var også i Universal Studios i Orlando, Forida i begynnelsen av oktober. Er det noe spesielt du lurer på @matrosen? Jeg likte meg veldig godt der, faktisk så var universal studiosopplevelsen en god del bedre enn tilsvarende parker i Disney.

Jeg likte spesielt "4d-opplevelsene", det var mer forseggjort enn andre plasser. "Grusomme meg", var helt awsome!

(kvinne 29 år fra Oslo) to. 2 jan. 2014 17:56 Privat melding

Vært der i LA. Var veldig bra :-) Skal til Orlando til våren, så drar vel kanskje til Universal der også da.

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) to. 2 jan. 2014 18:26 Privat melding

Har vært på Universal i Singapore.

Hadde hørt at Transformers - The Ride skulle være helt sinnsykt bra..men etter å ha prøvd den selv, så viste det seg at den var enda bedre. Jeg tok den fire ganger på rad.

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 2 jan. 2014 18:36

@Bisken

Vil du si at parken er verdt å betale 360 kroner i inngang for? Sånn tilfelle jeg får tid og anledning når jeg er der nede.

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) to. 2 jan. 2014 19:21 Privat melding

Transformers riden er verdt pengene i seg selv.

Bortsett fra denne er det 3-4 andre store fete attraksjoner, og mange små middels gøyale.

Utvilsomt verdt pengene.

Skjult ID med pseudonym Matrosen fr. 3 jan. 2014 00:17

Høres bra ut! Da e planen at etter lossevakt i dag går turen te universal studios med gode skippskamerater! :-) Ska mønstre av i Singapore så vurderer om eg ska ta en tur på universal studios der og! :-) Takk for svar!

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 3 jan. 2014 22:50 Privat melding

Skal på min tredje tur til Orlando i juni, inkludert Universial Studios. Elsker de store fornøyelsesparkene der borte, og regner med at Universial Studios andre steder er like bra:-) Jeg ville absolutt besøkt parken, hvis du liker sånt.

Skjult ID med pseudonym Juicer fr. 3 jan. 2014 22:57

Trodde det var helst for barn eller ungdommer, det der. Jeg tok mine døtre til Orlando (det er jo egentlig på Disney World, da) da de var små. De syntes det var helt topp, og jeg gledet meg over det selvsagt, men hadde aldri gått for egen del.

(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) lø. 4 jan. 2014 00:41 Privat melding

@Juicer barn og ungdommer? Hvorfor det?

Mitt inntrykk er nok heller motsatt. For å kunne utnytte mest tid og få mest mulig opplevelser, bør man heller være litt eldre(16+), det blir tross alt mye gange om man skal rekke over alt. Spesielt i Disney-parkene, men også i Universal Studios.

Skjult ID med pseudonym Juicer lø. 4 jan. 2014 06:13

@xbjornx
Vi var der tre dager tilende, og jeg husker knapt i hvilken park de forskjellige tingene var. Men dengang var det helt klart en plass for familie med barn. Selve Universal Studios var vel i Magic Kingdom parken? Husker at de hadde rigget til en scene fra Indiana Jones, med en svær stein som skulle trille med et skråplan, sverd som poppet opp fra bakken, små eksplosjoner som gikk av og andre film-effekter. Barna syntes dette var neglebitende spennende saker, men for meg var det litt sånn skuldertrekning.
Hadde riskrem med rødsaus i den norske pavilliongen (Epcot center?) midt i juli. Det er det jeg husker aller best. Men for all del. De som liker sånt må gjerne gå. Og det er mer enn nok der til å fylle en hel uke, skulle jeg tro. Jeg syntes bare at de andre kommentarene her var så ensidige at jeg følte for å dele mine egne erfaringer. Det er greit, vel?