Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Stum to. 2 jan. 2014 03:19

En jente slutter å svare etter mange hyggelige meldinger fram og tilbake. God tone og var klar for og ta steget videre, da hun ble stille.
- Hva gjør jeg nå?

Jeg har lyst til å ha kontakt med henne, men vil ikke framstå som desperat.

Eller venter jeg og håper på noe svar eller bar lar det være om hun ikke sier noe?

Hva er deres erfaringer, hvordan kan jeg endre hva hun synes hvis hun mistet interessen?

takk :D

Skjult ID med pseudonym forrvirret to. 2 jan. 2014 03:38

Vær direkte. Spør om et møte. Hva har du å tape?

Skjult ID med pseudonym metoo to. 2 jan. 2014 10:08

Det har skjedd meg mange ganger den motsatte veien. Egentlig tenker jeg at en person som bare stopper opp sånn er ikke noe for meg - enten det skyldes manglende interesse, dårlig folkeskikk eller noe annet.

Dersom jeg hadde vært veldig nysgjerrig på personen ville jeg sendt en melding og hørt om vi skulle treffes (det verste som skjer er stillhet eller et nei tilbake). Ellers ville jeg bare blokkert etter et par-tre uker.

Skjult ID med pseudonym Stum to. 2 jan. 2014 12:10

Ja, hadde skjønt det hvis samtalen var kjedelig og man ikke fikk noe ønske om å gå videre, men når det ikke er tema, og alt fremstår som topp så er det vel greit å bare si ifra…litt kjipt å vente på noe som aldri kommer

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 2 jan. 2014 12:28

Hvis du har en god vibb, synes jeg du skal purre... Det kan være alle slags grunner til at du ikke har fått svar, hun kan ha hatt mye å gjøre, skrevet med flere osv. Hvis dere ikke har møttes ennå, kan det være du har fått et klarere inntrykk av hvem hun er enn det hun har fått av deg. Av egen erfaring vet jeg at sånn kommunikasjon kan gå litt "i glemmeboken", man blir distrahert av andre ting (ikke nødvendigvis andre menn, men helt andre ting) og plutselig går tiden. Hvis du sender en kort (og hyggelig) melding, det trenger ikke være noe avansert men bare for å rette fokus på deg igjen og signalisere at du fortsatt er interessert i kontakt, synes jeg ikke du virker desperat...

(mann 38 år fra Vestfold) to. 2 jan. 2014 12:52 Privat melding

@ TS.

Det du skriver er helt vanlig på Nettdating sider..
Og sånn er det bare..

Hun har mest sannsynlig hatt flere å skrive med mens dere skrev og blei kjent og hun har valgt å satse på en annen..

Men den som intet våger intet vinner..

Selv hadde jeg latt være å skrive mer med denne personen (blokkert )og gått videre til neste mann.. Du kunne selfølgelig gitt dama noen dgr på seg for å se om hun skrev.. Men det er lite sannsynlig ...

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 2 jan. 2014 13:40

@Hans80, deler ikke den der blokkeringsfilosofien. Forventer jo at en nær person svarer på meldinger innen rimelig tid (ellers sender jeg bare en ny), men perifere sukkerbekjentskaper synes jeg må få litt tid på seg. Det mest ekstreme blokkeringstilfellet jeg har opplevd, var en fyr jeg absolutt kunne tenke meg å møte. Vi hadde skrevet noen lange meldinger over noen dager, den siste leste jeg på sengen og siden jeg hadde en våken unge og var litt opptatt, besluttet jeg å svare neste dag. Da jeg skulle svare neste kveld var jeg blokkert. Uforståelig utålmodighet, og irriterende, men det var kanskje ikke fullt så raskt du mente;)

(mann 38 år fra Vestfold) to. 2 jan. 2014 14:00 Privat melding

@ statistisk

Mente ikke fullt så raskt nei.. Men enn viss form for svar innen kort tid hvis man allerede er i dialog.... Forventer jeg faktisk.. Er man ikke her for å bli kjent med en person da?? Og å bruke en unnskyldning som at den andre er opptatt med andre ting og ikke fått svart på flere dager er litt for enkelt å si syns jeg..
Kan love deg at hvis en person virkelig er intressert i å bli kjent med deg så er det ganske mye som skal komme i veien for at man ikke kan/ klarer og svare..

Men til blokkering..

Har jeg skrevet med noen her og av en eller annen grunn og det har død ut.. Enkelt og greit.. Hun er ikke intressert.. Har heller ingen interesse av å ha ørten jenter jeg har " prøvd " meg på skrevet med her på lista mi som jeg vet ikke er intressert..

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 2 jan. 2014 14:15

@Hans80, så klart får man tid om man er virkelig interessert, men det er jo litt vanskelig å være så intenst interessert i en person man ikke en gang har møtt. Så det med å svare kjapt tenker jeg gjelder mest for personer man kjenner litt mer og vet litt mer om enn noen hyggelige meldinger på Sukker.

(mann 38 år fra Vestfold) to. 2 jan. 2014 14:38 Privat melding

Hvorfor er det vanskelig å være så intressert i begynnelsen?? Det er jo da det burde være " intenst " som du kaller det ) hehe.. Hvis ikke hadde det fort død ut for meg også.. Du sitter å skriver til vedkommende og spør " om hun hadde en bra treningsøkt og om den hjemmelaga lappskausen hun hadde laget smakt godt" som hun da svarer på 2 dager etter .. Det blir litt treigt for meg..

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 2 jan. 2014 14:50

@Hans80, jaja, å svare på denslags spørsmål blir litt for treigt for meg hehe;) Da blir jeg sittende og lure på hvorfor en ukjent egentlig spør meg om det og ender opp med å svare etter dagevis eller ikke svare i det hele tatt... Neida. Jeg skal ikke kverulere.

Mener jo ikke at det er vanskelig å være intenst interessert i begynnelsen av et forhold, men vanskelig å være intenst interessert før man har etablert en slags relasjon til vedkommende, altså møttes eller i det minste hatt noen engasjerende og personlige nettsamtaler med.

Skjult ID med pseudonym forrvirret to. 2 jan. 2014 14:56

Puh... Godt å høre @ikommode...

Er enig @hans hvis man har en dialog så forventer man et svar. Og det er jo ofte de første meldingene som avgjør om en møtes eller ei. Jeg har i alle fall liten tro på meldinger frem og tilbake i ukevis uten å møtes.

Kjemien skal ikke bare stemme i ord sendt frem å tilbake, men skal føles på kroppen, høres på tonefallet når en prater sammen, og sees i øynene når man smiler...

(mann 38 år fra Vestfold) to. 2 jan. 2014 15:00 Privat melding

Enkelt og greit.. Man ser forskjellig på den saken..

Jeg må iallefall være intressert og nysjerrig på ei jente og føle at det er gjensidig før jeg møter hu..

Og interesse får jeg ikke av en mld om dagen ,,,

Så bare fortsett og kveruler du )) hehe..

(mann 38 år fra Vestfold) to. 2 jan. 2014 15:06 Privat melding

@ forvirret... Akkurat det jeg prøver å si.. De først meldingene har mye å si.. Det må være en viss kommunikasjon ... Det må gå likt begge veier.. Og man blir jo ikke akkurat kjent.. Om man sender en mld på morran.. Får svar ved middagstider .. Sender en ny mld kort tid etter og får svar ved lunsj tider dagen etter...

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 2 jan. 2014 15:08

@Hans80, ja det er vel bare sånn det er, at man er forskjellig. For egen del kan jeg bare si at om jeg først er interessert, er jeg fortsatt interessert om kommunikasjonen blir brutt i flere uker før jeg plutselig hører fra ham igjen. Men det gjelder selvfølgelig bare i begynnelsen. Ville jo ikke være interessert i å ha et forhold på den måten;)

(mann 38 år fra Vestfold) to. 2 jan. 2014 15:14 Privat melding

Du skal ha for at du venter,, men om du prater med en fyr i en uke for så og ikke høre no på 2 uker.. Han er fortsatt online i de 2 uken og så tar han plutselig kontakt og det venter du på ?? Huff... Får nesten vondt inni meg når du sa det... Iallefall... Lykke til..

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 2 jan. 2014 15:34

@Hans80 - Nei, ikke "huff"... Hvis han hadde kjent meg godt, eller i det minste møtt meg, hvis jeg hadde vært interessert og vist det tydelig, hvis han da bare ikke gadd å svare på meldingene mine men drev og datet mange andre, da skulle jeg nok klart å tøyle interessen min. Men her snakker vi jo om ukjente man kanskje har utvekslet noen få uskyldige meldinger med...

(mann 38 år fra Vestfold) to. 2 jan. 2014 15:42 Privat melding

Vi snakker jo ikke om ukjente man har sendt noen få mld til gjør vi??
Her snakker vi om at man har hatt en dialog med en person i flere dager.. Hvor det så blir bråstopp.... Og en jente jeg har skrivi med jevnt og trutt i flere dager vil jeg heller ikke kalle ukjent...
Men dere jenter har jo som regel et mere skeptisk syn på dette med Nettdating )) hehe

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 2 jan. 2014 16:24

@Hans80, jeg synes man tar seg selv veldig høytidelig dersom man krever at en potensiell date bare skal forstå hvor fantastisk man er etter noen dager med meldinger (kanskje til og med bare smalltalk-meldinger) og derfor kaster seg over blokkeringsknappen dersom de ikke får svar umiddelbart. Hvis jeg synes noen er interessant å snakke med, gjør det ikke meg noe å vente på melding.

Skjult ID med pseudonym forrvirret to. 2 jan. 2014 16:35

Jeg er helt enig med deg @hans. Jeg blir glad hver gang en jeg er nysgjerrig på svarer på en melding, og svarer raskt tilbake selv... Hvis jeg får meldinger av noen hvor jeg ikke blir nysgjerrig på noe fra profilen eller det de har skrevet avviser jeg høflig. Så da vet i alle fall den andre at jeg ikke er interessert i mer kontakt.

(mann 38 år fra Vestfold) to. 2 jan. 2014 16:47 Privat melding

Det er snakk om interesse her du... Ikke hvor fantastisk den ene eller andre er bare ved å ha sent noen mld til og fra...)

Og det man prater om bygger videre på det om man vil møtes..

(mann 38 år fra Vestfold) to. 2 jan. 2014 16:54 Privat melding

Og det som faktisk er blitt vanlig i bli " kjent " perioden kan være at man legger til på face.. Prater på Tlf osv.. Og dette før man treffes også ) det hjelper som regel enda mer på et inntrykk av en )

Så å vente på svar i flere dager gjør jeg ikke...

Skjult ID med pseudonym forrvirret to. 2 jan. 2014 16:58

Det gjør ikke jeg heller. Det hadde irritert meg senere i et forhold, og ikke fått svar på lang tid...

Er for rask kommunikasjon, og at når det ikke er mulig vet en om det...

Skulle vært litt yngre, da hadde jeg sendt deg melding @hans...

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 2 jan. 2014 17:02

Det jeg tror har skjedd @TS er at hun har hatt flere på gang og nå er ute og prøvekjører han ene. Grunnen til at du ikke har fått beskjed er jo for at hun skal kunne ha deg i bakhånd sånn i tilfelle. Uansett bør du klaske avgårde en melding der du sier noe ala "Sjalabais frøken! Du er jo veldig strøken... Så selv om du for tiden er litt tyst, så vekker du min lyst! Så hva sier du min skjønne amasone, vil du bli min kone?"

Altså, få avklart ting, sånn at du vet hva du har å forholde deg til.

(mann 38 år fra Vestfold) to. 2 jan. 2014 17:12 Privat melding

Hyggelig sagt av deg @ forvirret....men jeg slenger meg på det @ hemmelig skriver også...

Man trenger ikke være hjerne kirurg for å skjønne at man ikke er intressant lenger etter å ha hatt en dialog flere dager., hvor det plutselig blir stille,, uansett hvor hyggelig å bra den var...