Alle innlegg Sukkerforum

De fleste menn er submisive.

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Nordland) fr. 3 jan. 2014 15:29 Privat melding

Dette gjelder ikke alle, men etter mye observasjon har jeg komt frem til at menn er uten og vite det submisive.
Slaver til skjønnhet.
De ser en av desse tingene, ei vakker dame, ei bimbo, dame med store pupper eller ei dame med en bra kropp.
Når dem ser desse damene flyter dem avgårde som møll mot flamen.
Dette gjelder antagelig yngre menn tenkte jeg først, for jeg har selv vært i den fellen, men så roet den hormonielle stadie av livet mitt ned og jeg fekk tilbake kontrollen over hjernen min.
Men nei, jeg ser dette skje menn langt opp aldersstigen.
Dem ser kun det yttre og driter lagt i om personligheten er giftig eller ikke, dem er fornøyd så lenge det er noe som er pent eller tenner dem.
JA, jeg vil at det skal være noen som er pen i mine armer, men skjønnhet betyr ingen ting for meg, om der ikke er hjerne og personlighet som intreserer meg, er bare en stor pluss om utseende er på plass.
Jeg ser også at mange (ikke alle) kvinner vet om dette, og bruker det mot desse submisive menna, får menn til og gjøre nesten hva som helst for dem. Det er noe jeg legger fort merke til, jeg er ingen slave for skjønnhet. Finner det fasinerende, er som og se på et naturprogram "gasellen nærmer seg vannhullet SNAP aligatoren har tatt byttet sitt"

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 3 jan. 2014 15:57

@ts
*host*
Ute og fisker? ;p

(mann 34 år fra Nordland) fr. 3 jan. 2014 16:03 Privat melding

@arneand nei det er jeg ikke, men tolk det som du vil.

Skjult ID med pseudonym forrvirret fr. 3 jan. 2014 16:25

Er vi ikke alle opptatt av det ytre... Selvsagt er det de indre kvalitetene som fører til at noe varer, men det er jo innpakningen som får oss til å finne ut hva som er inni...

Sånn er det, men pent er et relativt begrep...

Skjult ID med pseudonym Glede fr. 3 jan. 2014 16:42

hvis du har valget, ville du gått bort til en pen eller en mindre men jente?
du antar vel ikke at den mindre pene har bedre personlighet bare fordi hun som er penest har et utseendet som gjør at hun ikke trenger god personlighet??

Vakker eller ikke, blir man ikke tiltrukket så funker det ikke.

Skjult ID med pseudonym wut fr. 3 jan. 2014 17:09

Alle er opptatt av det ytre til en viss grad. Men de fleste går etter utseendet som ligger omtrent samme sted på skalaen som du selv gjør. Du fremstiller deg som veldig unik, TS, men tror nok de aller fleste synes det indre er viktigere enn det ytre. Selv synes jeg det indre er svært viktig, men hvis jeg fikk velge, så skulle ho gjerne vært fantastisk vakker også. Men så er det det evige spørsmålet om hva jeg synes er vakkert da, for der er vi derimot ganske unike alle sammen. Selv foretrekker jeg bittelitt former, som er mye deiligere å holde rundt om natta :).

Skjult ID med pseudonym MrB fr. 3 jan. 2014 17:31

Noe sannhet i det du sier, og slik har evolusjonen skapt oss.

Jenter er submissive til makt, høy sosial status og noen som er over dem i hierarkiet. Menn tiltrekkes av ytre skjønnhet, helt logisk evolusjonsmessig og ikke noe nytt under sola

(mann 34 år fra Nordland) fr. 3 jan. 2014 17:33 Privat melding

Ja jeg går heller bort til ei pen dame enn ei "støgg" dame, det er genetisk slike ting, helt riktig. MEN det er der det stopper. Det tar alt fra 5min til 30min før og få en følelse av hvordan personligheten til en person er. Så her er mitt poeng, mange (ikke alle) menn driter i personligheten så lenge damen er pen. Jeg synst det er viktig at damen er pen i mine øyner. Men har damen en forferdelig personlighet eller for mange skavanger i sin væremåte, så lar jeg damen gå urørt, da mister jeg totalt interessen. Det er viktig damen er pen, er enda mer viktig at personligheten er noe jeg kan bli posetivt fasinert over, at jeg gleder meg til å være med personen, ikke og se personen, Forstå meg riktig. MEN også det med alle mine skrivefeil, jeg er født ordblind, men du er ikke født dum nok til og ikke klare og forstå det jeg skriver.

Skjult ID med pseudonym wut fr. 3 jan. 2014 17:38

Mange menn driter nok i personligheten. Enda flere menn gjør det nok ikke. Tror de som gir blanke faen i personlighet er i minoritet, mens det virker som du tror det er flertallet.

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 3 jan. 2014 17:46

Øøøøh, det du snakker om er biologi. Vi er alle slaver for biologien, men det betyr ikke at vi er submissive. At skjønnhet ikke betyr noe for deg tror jeg på fra 12 til middag.

(mann 34 år fra Nordland) fr. 3 jan. 2014 18:13 Privat melding

@hemmelig ut i fra svaret ditt så har du gjort en tolking av det jeg skriver lenge før du har lest alt.

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 3 jan. 2014 18:17

Jeg forholdt meg til førsteinnlegget.

(mann 34 år fra Nordland) fr. 3 jan. 2014 18:27 Privat melding

@nora det er kanskje noe i det du sier. Jeg har en avsmak for typiske menn pga dårlige erfaringer. Det er uten tvil jeg da kanskje ser menn generelt i et dårlig lys. Og dermed tolker flertall av menn på den måten. Vet ikke alle er sånn, det er derfor jeg skriver ikke alle er sånn.

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 3 jan. 2014 18:37 Privat melding

Hva som er ei " pen "attraktiv dame er jo individuelt ..en attraktiv dame for deg trenger ikke være det for meg og motsatt ... Men regner med du har satt rolle modellen som " pamela " her TS ??

Men tar litt av poenget ditt.. Vi alle tiltrekkes det vi syns er attraktivt å se på ))

(mann 34 år fra Nordland) fr. 3 jan. 2014 18:47 Privat melding

Virker ikke som alle tar poenget, men samma det. Er sant at man tiltrekkes av forskjellige ting, så det jeg liker er noen som liker og noen som ikke liker. Men det jeg mener er at mange blir styrt av utseende, så pass at man gjør avgjørelser på grunn av utseendet og ikke sunn fornuft.