Alle innlegg Sukkerforum

avvise etter 1. mld?

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 4 jan. 2014 21:07

Får noen mld fra menn som jeg tenker er fullstendig uaktuelle. Jeg er normalt høflig og syntes det er rett og rimelig å svare på mld, selv om det bare er et "hei" som er sendt.
Hva sier dere? Sender dere de standardsvarene?

Skjult ID med pseudonym forrvirret lø. 4 jan. 2014 21:18

Hvis de er helt uaktuell er det høfligst å si ifra på en ok måte så tidlig som mulig.
Jeg har ikke brukt standarsvarene, men sier at de ikke er den jeg leter etter på en ok måte. Håper jeg i alle fall, og ønsker de Lykke til her inne.

Skjult ID lø. 4 jan. 2014 21:18

Vanskelig den der... Er også normalt høflig, men får meg ikke til å svare på et hei når jeg ser at det er skivebom. Da blir det et standardsvar. Er det derimot en lang melding jeg ser det er lagt arbeid i, svarer jeg alltid. Det fortjener mer enn et standardsvar.

Skjult ID med pseudonym Mystgrl lø. 4 jan. 2014 21:37

I går fikk jeg mld fra en mann hvor det sto: blowjob?
Svarte jeg...rett før jeg blokkerte han... :p men generelt pleier jeg å svare de som sender meg mld. Om det så er bare en "standard" mld, som takk for mld men snakker men en annen her inne eller noe lignende.

Skjult ID med pseudonym karambola lø. 4 jan. 2014 21:57

Svare eller ikke er alltid et tema. Et avslag et et avslag. Og for min del spiller det ingen rolle om det kommer som et svar eller dørgende stillhet.

(mann 53 år fra Østfold) lø. 4 jan. 2014 22:55 Privat melding

For min del så spiller det ikke så stor rolle om jeg får et avvisende svar eller ikke et svar. Resultatet er det samme uansett. Og hvorfor det ikke er interessant å bli kjent er mer uvesentlig.
Nå tror jeg kanskje en blir mer avslappet rundt dette når en har vært medlem her en liten stund. Det er jo ikke vondt ment fordi om en ikke får svar. Og det samme når det gjelder blokkering, det bør ikke ligge så mye bak det heller. Jeg for min del lider av teflon hjerne og opplever ofte at jeg havner inne på samme profilen flere ganger. Og det kan godt være noe der som gjør at jeg vet at det uansett er uaktuelt, og da er det like godt å blokkere. Så blir jeg i hvert fall ikke oppfattet som en "stalker".

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 4 jan. 2014 22:59

Jeg ler litt når jeg tenker på noen av de avhandlinger av noen avvisninger som har blitt gitt meg bare fordi jeg har gitt et kompliment for noe i profilteksten. Lurer på hvor lang tid det tar før disse damene blir dritt lei av å skrive sånne.

Skjult ID med pseudonym s-81 lø. 4 jan. 2014 23:52

Syns de fortjener svar men lar de også selv henge. På liknende spørsmål om blowjob og nei takk fikk jeg Jasså du er sånn frigid kjerring. Burde blokkert kisen med en gang istedenfor å svare.