Alle innlegg Sukkerforum

Besatt av å finne noen...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 5 jan. 2014 11:34

Enda en barnefrihelg går mot slutten. Enda en helg der jeg har brukt altfor mye tid på nettdatingsteder. Denne gangen har jeg riktignok vært på to dater. Men ingen voldsom optimisme fra min side. Heller en snikende desperasjon, skal jeg jobbe intenst for å finne enda en å dra ut på date denne helgen, fremdeles en dag igjen... Nesten to uker til neste gang jeg har muligheten, og tiden går så fryktelig fort med toukersintervaller. Samtidig er det tusen andre ting jeg heller ville brukt fritiden min på, men jeg er visst helt besatt av å finne mannen i mitt liv. Sukk. Skulle ønske jeg klarte å bare glemme det, og bruke min høyt verdsatte fritid på mer givende aktiviteter. Er jeg desperat? Hm, jeg er vel det.

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 11:51

Tror desperasjon gjør løsningen ennå lenger unna. Gjelder å se etter de lette løsningene på gåten, løse de litt etter litt, og når en kommer frem til svaret får en en a-ha opplevelse...

Men gleder meg selvsagt til å finne svaret på gåten jeg også...

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 11:58

@nora briljerer igjen

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 12:11

Det er poenget @iKommode1. Tålmodighet til å bli kjent. Virker som mange higer etter flest mulige dater. Jeg tror det er bedre å lete etter den en vil ha flest mulige dater med. Vi krabbet før vi gikk, og gikk før vi løp.

Senk tempoet @statistisk. Det som skjer det skjer.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 5 jan. 2014 12:24

"Stressdating" har ingeting for seg. Desperasjon fører heller med seg at en tar dumme valg. Sett pris på hverdagen og del dagene med de du bryr deg om av venner og familie.... Det dukker alltid opp menn:)

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 5 jan. 2014 12:25

@nora, jeg burde sikkert finne meg en fritidsinteresse der jeg kan møte noen kjekke menn, har nok vært inne på tanken. Er det at jeg er så lite fleksibel med tanke på faste ukedager, og har ikke råd til kostbare fritidssysler for tiden heller, av typen som krever innkjøp av mye utstyr...

Har troen på å finne en aktivitet som ikke bare er en hobby, men som faktisk er noe man brenner for som person. Tror det er større sjanse for å finne likesinnede da.

@iKommode1, jeg er helt enig med deg. Noe av det jeg misliker mest ved nettdating, er dette med å treffe noen og så umiddelbart vurdere om dette er en man kan falle for. Helt unaturlig for meg. Jeg har ikke troen på den eurekaopplevelsen. Jeg må bli kjent og se hvem personen virkelig er før jeg faller. Har bare dårlig erfaring med å haste inn i ting. Men samtidig er det en del "markører" jeg ser etter når det gjelder kommunikasjon og person, jeg trenger å se konturene av noen av disse tingene i et annet menneske for å virkelig bli giret og optimistisk. En raring som søker en raring, trodde heller ikke det skulle bli enkelt;)

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 5 jan. 2014 12:35

@forvirret, jeg ga kanskje litt feil inntrykk, at jeg har hatt to dater en helg er høyst uvanlig. Har bare møtt 8 på halvannet år. Prøver å ta meg litt sammen og prøve å treffe flere i virkeligheten også, og ikke bare skrive.

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 5 jan. 2014 12:44

@iKommode1, kommer sikkert til å treffe en av dem igjen, kanskje begge, trenger som sagt å bli kjent med folk før jeg kan si om jeg er interessert i et forhold. Liker å bli kjent med nye mennesker, og begge er typer det virker som jeg har litt til felles med og sikkert kunne blitt venner med. Men det er bare så tåpelig at man er nødt til å se på dem som potensielle kjærester, hadde det vært på "gamlemåten", hadde det liksom vært helt greit å treffes som venner, og så hadde det blitt noe annet etter hvert dersom det dukket opp følelser. Nå må man liksom ta valg, og det virker som mange ikke synes det er greit å treffe flere heller, slik at man faktisk er nødt til å ta slike avgjørelser.

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 12:48

Men flere på en helg... Selv føler jeg ikke for å avtale med mer en en av gangen. Ønsker jo at de som ber meg på date har intensjoner om å bli kjent med meg, og ikke bare rangere førsteinntrykk på en skala før de haster videre.

Men lykke til!

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 5 jan. 2014 13:06

@forvirret, var vel bare min litt impulsive ide om å ikke bruke helgen på å sitte og skrive, men gå ut og treffes i stedet, det var på kort varsel og ikke akkurat planlagt;) Hadde ikke skrevet særlig mye med noen av dem.

Tror jeg skal skrive lengre en eventuell neste gang. Er bare det at dagene kan være så hektisk, og så sklir det hele ut i sanden. Jeg avtaler selvfølgelig ikke møte om jeg ikke er interessert i å bli kjent. På den annen side er det jo veldig vanskelig å vite hvor interessert man er før man vet noe om personen. Akk.

@iKommod1, du har helt rett, jeg liker ikke dating. Hverken nå eller da jeg meldte meg inn;) Liker ikke forventninger generelt sett... Ting må få komme naturlig.

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 13:17

Skjønner at du ville gripe dagen... Håper det bærer frukter på sikt. Flere her inne mener at det er lurt å treffes kjapt, for å sjekke ut denne berømmelige kjemien. Er nok mye fornuftig i det.

Lettere å forholde seg til folk etter å ha møtt de...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 jan. 2014 15:55

Mitt råd til deg; Dropp nettdating! Gå tilbake til den gode gamle metoden.

Og vips så er problemet løst. Du får masse fritid til å gjøre det du vil og gjennom dette vil du sikkert finne en fyr og utvikle et forhold til denne fyren som er mer naturlig for deg (treffes, bli kjent/venner, falle for hverandre, bli kjærester).

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 5 jan. 2014 16:07 Privat melding

Kanskje forsøke å ha kontakt med en av gangen her inne? Altså .. Bli litt kjent med skriving fremogtilbake og så møtes etter ikke så altfor lenge?? Eller bare møtes så fort som mulig ...

Tenker at veldig mange her er i god dialog med flere av gangen ,, dater osv og det igjen Kan utgjøre at man rett og slett ikke vet hvem man vil treffe igjen..at man har for mange valg....