Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 14:41

Ja, jeg syns det er ekstremt overvurdert. Hvorfor må de kvinnene som sier at de er ute etter et seriøst være så opptatt av den overfladiske kjemien?

Hvorfor kan de ikke heller sette ærlige verdier og felles interesser høyere? Jeg mener kjemi kun er viktig hvis man er ute etter en kort flørt, men ikke noe seriøst.

Så skjerp dere kvinner. Gi oss flere sjanser.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 5 jan. 2014 14:43

Dette må jeg bare svare på før jeg flakser på jobb:

Har jeg ikke den berømte kjemien med en mann så kan han aldri bli mer enn en venn for meg..Det er ikke overfladisk, men en reel følelse av at det "stemmer" med den andre parten.

Skjult ID med pseudonym Lillepia sø. 5 jan. 2014 14:47

Ærlige verdier og felles interesser er selvfølgelig viktige, men det må kjemi til også! Er ikke noe overflatisk ved det. Har mange venner med samme verdier og sammenfattende interesser. Vil ikke ha et forhold til de av den grunn. Så for min del må alt du nevner ligge til grunn. Men det er meg da :)

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 5 jan. 2014 14:50

Kjemi er vel enkelt og greit : Er dette en jeg kan tenke meg å ha sex med ) .. sånn på toppen av alt det andre som er viktig.

Skjult ID med pseudonym kloroform sø. 5 jan. 2014 14:52

Lurer på om det ligger noe i det TS sier, da jeg tenker på gamle ektepar. Er de virkelig like nyforelska som på dag 1, og er ikke litt sammen fordi det er praktisk og de er greit gode venner?

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 5 jan. 2014 14:53 Privat melding

Kjemi er veldig viktig! For meg. Punktum. :-)

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 14:53

Sorry @hess men her er jeg enig med lillepia og missb...

Selvfølgelig må i alle fall enkelte interesser, tanker om livet og ærlige verdier og være på plass.

Men litt kribling i kroppen må til når en skal bytte bort ensomhet med tosomhet...

Og for min del er ikke det å ha god kjemi med noen en seksuell ting... Det er alt det uforklarlige som skjer i meg bare jeg får en sms fra den utvalgte.

Skjult ID med pseudonym larmar88 sø. 5 jan. 2014 14:57

Kan noen forklare meg hva denne "kjemien" egentlig er? Er det en følelse? "kjemien må stemme" ? Ja vel, hva betyr det i praksis?

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 14:57

@missb

Da stiller jeg et spørsmål tilbake til deg. Hva hvis de mennene du føler du har kjemi med bare er ute etter en kort flørt, mens du er ute etter noe langvarig forhold? Mens de du ikke føler du har noe kjemi faktisk er kjærestemateriale og har alle de rette verdiene? Hva gjør du da? Velger du fortsatt han som du vet innerst inne ikke er ute etter noe seriøst? Men som du alikevel finner sjarmerende? Og så velger du han bare på grunn av at du har kjemi med han? Selv om du innerst inne vet at han har alle de feil verdiene og er en drittsekk? Uforstålig for meg...

Skjult ID sø. 5 jan. 2014 15:01

Da velger man selvfølgelig ingen av dem, men venter til det dukker opp noen man ønsker å dele livet med. Og om det ikke gjør det, så kan man leve et utmerket liv alene.

Skjult ID med pseudonym poffi sø. 5 jan. 2014 15:03

Kjemi for meg er enkelt og greit hvor godt jeg trives med en person. Personer jeg ikke har kjemi med, klarer jeg heller ikke være venner med. Personer jeg har god kjemi med er personer jeg har/ønsker å ha som venner. De gangene jeg VIRKELIG trives med en person, så kommer det gjerne følelser inn i bildet også, og jeg vil noe mer enn vennskap. Ikke så ofte det skjer, men jeg er avhengig av denne ekstra trivselen/kjemien for å ha lyst å innlede noe mer enn et vennskap.

Men nå er jeg mann da, og TS henvendte seg vel til kvinnene :-p

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 5 jan. 2014 15:04

Jeg vil nok prøve å unngå drittsekkene så godt jeg kan, men jeg kan aldri bli sammen med en "bare" pga samme holdninger og interesser..Da tror jeg at jeg hadde mistet en del av meg selv, rett og slett.

Jeg må kjenne begjær, lyst, kribling, og drømme og savne. Og det gjør jeg ikke uten å ha kjemi.

Så da får man lete videre til man finner en med kjemi og som har de samme verdiene :o)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 15:04

@frøken o
J
Ja det er fint du er ærlig på det. Men da tviler jeg på om du er ute etter noe langvarig forhold.
Det er jeg. Og jeg legger ikke mye vekt på kjemi. Jeg bryr meg om etikk og moral, og så er jeg opptatt av at drømmedama skal ha de og de interessene.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 5 jan. 2014 15:08 Privat melding

En viss tiltrekning må være der uansett om man er ute etter no kort eller langsiktig..
Tenker at "kjemi" for de fleste går i om man "tenner" har "lyst" på ....

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 15:09

@lillepia

Selvfølgelig er det en overfladisk følelse. Det er noe av det mest overfladiske som finns.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 15:11

@missb

Men hva hvis det faktisk er feil å ha kjemi?

Skjult ID med pseudonym Lillepia sø. 5 jan. 2014 15:19

Så det du sier er at du kunne bygd et liv med meg dersom interessene og verdiene hadde vært like?
Da er nok du heldigere enn meg. Utvalget mitt skrumper inn ettersom den berømmelige kjemien må ligge til grunn hos meg, men hos deg er enhver jente du møter den "rette" så sant verdier og interesser er der.
Mener du det helt seriøst?

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 15:21

Det med kjemi er jo egentlig bare noe piss dere jenter har fått innprinta inn i hodet deres når dere har sett på amerikanske filmer.

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 5 jan. 2014 15:24

hess : Joda, jeg er ute etter noe seriøst og når moral, etikk, interesser, måten å se verden på etc. er oppfylt så koker det ned til om jeg har lyst på vedkommende. Kjemi for meg er tenning,

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 15:27

Jeg forstår deg ikke @hess du vil at vi jenter skal ta til takke med en som har kjærestemateriale, men som vi ikke føler vi har kjemi med så DU kan få drømmedama...

Så dine behov for ei drømmedame er viktigere enn våre behov for en drømmemann?

Kanskje du heller skal rette søkene i retning av de med høy moral som frøken Andersen, og la oss andre bestemme våre kriterier selv.

Skjult ID med pseudonym Lillepia sø. 5 jan. 2014 15:28

Jadda jadda jadda.... Kan kun snakke for meg selv, men jeg kunne aldri hatt sex med en person jeg ikke fant tiltrekkende psykisk og fysisk. Samme hvor like verdier og interesser vi hadde hatt. Jeg nå kjenne at det kiler i magen, hjertet gjør et ekstra hopp, fryse litt på ryggen når han stryker meg, lengte når han er borte. Og det gjør jeg ikke med venner :) Der ligger kjemien. Og den har jeg ikke fra amerikanske romantiske filmer :)
Har du ikke lyst på ei som føler det slik da? Og som ikke ser på deg som en person hun skal tilbringe resten av livet med? "Vi kommer til å elske hverandre......."

Skjult ID med pseudonym Lillepia sø. 5 jan. 2014 15:30

For ordens skyld. Nå har jeg hektet meg opp i/lagt vekt på seksuell kjemi. Enig med flere andre her. Kjemi er mer enn det!

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 15:31

@Lillepia

Ja, de jentene som har de riktige verdiene og interessene som meg selv, kunne jeg helt klart ha levd sammen med. Ikke noe problem.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 15:36

@Kiara

Ja. Kun det. Ikke noe mer;)

Skjult ID med pseudonym Lillepia sø. 5 jan. 2014 15:37

Glad vi alle er forskjellige jeg :) Lykke til @hess. Jeg takker av på denne tråden. Ha en fortsatt fin dag

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 jan. 2014 15:46

@Kiara

Der tar du feil. Jeg er på Sukker og jeg er såpass desperat at jeg nøyer meg med alt mulig rart.
Ikke har jeg sex heller, så fysisk tiltrekking er derfor ikke viktig. :P

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 15:47

@lillepia

Ikke kom med den med at alle er forskjellige. Hvorfor syns du det er så fælt at jeg søker en kvinne med samme verdier og interesser som meg selv? Har det slått deg noen gang at jeg ikke vil ha en jente som liker badboys fks? Og som er ærlig, som ikke lyver? Men, men det er jo dere alle gode på. Å lyve:)

(kvinne 39 år fra Vestfold) sø. 5 jan. 2014 15:48 Privat melding

God kjemi er viktig for meg. Kjemien for meg er kombinasjon mellom tiltrekning, interesse, nysgjerrighet på den andre, følelsen av komfort, trivsel, trygghet samtidig mot til å ta en risk, ønske å vite mer om person og mulighet å være seg selv fra start, humor og energi. Ved god kjemi klarer jeg å høre på min "hjertestemme" og ikke bare "hjernestemme". Kan ikke beskrive det bedre...Kjemien er ikke alt, men er en viktig stein i grunnmuren for et bygg som kalles "forhold".

Jeg har erfaring med å bygge et liv sammen med en basert på kun verdier, interesser, etikk osv. Følelser var der og i begynnelsen, men det var hjerne som bestemte. Jeg tenkte at det gjør ikke noe at av og til følte jeg lett ubehag, ensomhet (vanskelig å finne riktig ord egentlig). Da var jeg ung og trodde at kjemien er ikke så viktig og kan komme senere, med tiden. Nope, det gjør ikke. Ikke for meg. Og da ble vår forhold dømt fra starten av. Det tok noen år før vi innså at ingen av våre forsøk fungerer, takket hverandre for tiden som vi hadde sammen og fortsatt mye lykkeligere hver sitt liv.

Men jeg lærte at ingen av delene kan nedprioriteres i et forhold. For meg for å lykkes må alt - kjemien, intellektuell nivå, interesser, verdier, sex osv - stemme. Det er min erfaring og mulig andre har andre opplevelse og tanker rundt dette. Har fult respekt for det.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 15:57

@ny her

Hvorfor er det så viktig å vite?

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 5 jan. 2014 16:00

Jeez, noen har fått overdose av disney og hollywoodfilmer ass... 0.o
Går dere med lydsporet til dirty dancing på telefonen, sånn i tilfelle eller? ;p

Skjult ID med pseudonym Ferd sø. 5 jan. 2014 16:02

De fleste her inne er vel enig i at kjemi er veldig viktig.

De fleste vil vel også synes at god fysikk er en fordel.

Og så biologien, da. Det er jo den som driver oss, er det ikke?

For ikke å snakke om at enkelte folk her på Sukker kan gjøre oss helt matte!

Ja, realfag er viktig, dere! :)

Skjult ID med pseudonym Lillepia sø. 5 jan. 2014 16:04

@hess Hadde egentlig sagt takk for meg her, men.... Har jeg på noe som helst tidspunkt sagt at jeg synes valget ditt er fælt? At jeg ikke skjønner det, ja! Liker dårlig at man tillegger meg meninger jeg ikke har ytret selv. Lyver? Uærlige? Hvor har du det fra? Her tror jeg at jeg snakker for flere damer. Ikke tillegg oss egenskaper du ikke vet om vi har....
Og ja, jeg er glad vi er forskjellige. Hadde blitt utrolig kjedelig her i verden hvis alle var like! Leter også etter en person med like verdier og interesser, SAMT den berømmelige kjemien.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 16:19

@ny her

Jeg er og har alltid vært ute etter en kjæreste jeg;)

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 5 jan. 2014 16:24

@hess, jeg vet ikke hvor gammel du er og hvilke erfaringer du har gjort deg når det gjelder kjæresterier. Men har du forsøkt å bo i et bofelleskap noen gang, med bare venner? Hvordan gikk det i tilfelle? Har du forsøkt et par ukes ferie med noen som bare er dine venner? Hvilke erfaringer har du fra det? Og hvorfor tror du mennesker skiller seg?

Min påstand er, at man må være svært så forelsket for å tolerere alle de sidene et menneske viser på godt og vondt, når man f.eks skal bo sammen eller omgås tett, over tid. Og kommer det dit at dere får barn, hvordan tror du det blir når du ikke får sove, ikke får spise, treffe venner, når du ønsker det, med mer? Når du må sette alle dine primærbehov til side...Da min venn, må du være meget forelsket og kjemien må være svært god, for å holde ut...

For meg handler kjemi i ytterste forstand om å være forelsket. Og forelskelse finnes av en grunn: Fordi vi skal synes det er så ekstatisk å være nær det andre mennesket, at vi aksepterer det utrolige.....Kjemi og forelskelse er et nødvendig bindemiddel mellom to mennesker, for at de skal holde sammen over tid. Og det er ulike teorier fra forskere på dette, men det sies at en forelskelse holder i ca fire år, slik at avkommet vårt skal ha en minimal mulighet til å klare seg.

Særlig vi kvinner legger kanskje stor vekt på kjemi, fordi som vi sier, vi klarer ikke å bli "tent" uten. Og uten at vi blir "tent" så blir det problematisk å få til sex. Sex uten tenning blir for meg, og nok for mange andre, en smule teknisk og veldig lite tilfredstillende. Og slik tror jeg nok at mange menn også opplever det, om de er i relasjon over tid. Null tenning over lang tid = forhold slutt....

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 16:33

@lillepia

Vi er ikke så forskjellige som alle skal ha det til. Det er bare det at det er veldig enkelt på nett å ljuge på seg egenskaper man egentlig ikke har;) Og på date også forsåvidt.

Kan vel være enig i at de som er ute etter å ha det spennende, gøyalt sammen med en eventuell foretrekker at det skal være kjemi. Men jeg ser ikke helt at disse menneskene er ute etter noe seriøst. For det er jeg!
Og jeg blir forbannet når disse kvinnene som påstår at de er ute etter et seriøst forhold ikke er det alikevel!

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd sø. 5 jan. 2014 16:44

@hess
Så du mener at om en stakkars kvinne har skrevet i profilen sin at hun vil ha et fast forhold, så blir du forbannet om hun ikke vil ha det med deg.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 16:59

Jeg syns det er helt irrelevant men jeg er syvogtyve. Hvordan det?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 jan. 2014 17:02

@Kiara

Date? Tror du er gal jeg!? Det innebærer jo å måtte kontakte damer, flørte, lire av seg sjekkereplikker og komplimenter.
Åh nei du.. Denne gutten vet bedre enn som så.. :P

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 5 jan. 2014 17:06

kjemi det er tull.. det første som kommer er utseende så utseende igjen så kommer penger.. så kommer kjemi.. det er en grunn til mange her inne er single

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 jan. 2014 17:17

@nora

Hvis ei jente skulle finne på å kontakte meg og spørre om vi skal bli bedre kjent så ville jeg sagt "Er du gal!? Selvsagt ikke..".

Men jeg er litt usikker på om det er en fornærmelse, for ut i fra min deduksjon så må hun jo faktisk være gal som frivillig kontakter MEG.
Hallo liksom, jeg er Powpowgutt. Selv ikke om det ikke fantes flere menn på jorda burde en ha noe med meg å gjøre.
Jeg er alle damers verste mareritt og jeg vil ingen noe så vondt som å date meg.. :P

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 5 jan. 2014 17:17

@hess

Om du mener det du har skrevet i denne tråden så syns jeg litt synd på deg:-p Og jeg håper du en dag kommer til å kjenne på de følelsene vi prøver å formidle her :o)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 5 jan. 2014 17:19

@iKommode1 sø. 5 jan. 17:04
Usj -.-
Hånd i hånd om vinteren er bare kaldt...

Unless... Dama har ett par slike liggende 0.o
http://tinyurl.com/olssv4c

*creepy* :p

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 17:28

Men @arneand da, er vel deilig å kjenne varmen fra en damehånd vel... Bare å ta på deg ei jakke med store lommer, så kan henda puttes ned i den...

Jeg liker i alle fall fysisk nærhet, uavhengig av årstid...

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 18:54

@missb

Hvorfor er det synd på meg? Jeg ønsker meg en dame som har noenlunde de samme verdiene og interessene som meg selv. Hva er gærent med det?

Kanskje begynne å bruke hjernen litt og begynne å avvise de sjarmerende drittsekkene istedenfor?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 jan. 2014 18:58

@nora

Det går ikke an å redde meg. Jeg har godtatt situasjonen jeg er i og akseptert at jeg aldri vil finne meg dame.
Derfor finnes det ikke noen glød av håp lenger i meg som en slik redningsaksjon kan få til å blusse opp.

(kvinne 37 år fra Buskerud) sø. 5 jan. 2014 18:58 Privat melding

Jeg synes nå det er helt nødvendig at den berømte kjemien er tilstede, altså både fysisk og psykisk tiltrekning når man ser etter noe langvarig også.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:06

@ny her

Kjenner jeg kanskje deg fra noe?

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 19:10

@frøken-o har skjønt det. Seriøst. Det hun skriver er sannheten. Everything else is commentary.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:13

@juicer

Nei. Som jeg har sagt tidligere. Det avhenger av hvordan type jente det er, hva hun er ute etter, og hvilke verdier hun har.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 19:14

@hess
Vel, det sier du. Min erfaring tilsier at det IKKE kommer an på kvinnen. Det kommer an på mannen. Det er hans oppgave å skape kjemi. Ingen andres.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:16

@juicer

Ikke hvis mannen står for råtne verdier. Da er ikke han noe for den bestemte kvinnen, og det burde kvinner begynne å skjønne!

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 19:19

@hess
Har du noen gang hørt om badguys? De vekker tenning hos noen kvinner. Du behøver selvfølgelig ikke være badguy for å tenne en dame, men du MÅ tenne henne for å skape kjemi, og det kan en niceguy og goodguy også gjøre.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:20

@Juicer Det kommer på hva kvinnen er ute etter. Hvis hun oppgir i profilen at hun kun er ute etter en kort flørt, ja værsegod da kan hun ligge med så mange menn hun vil. Men ingen av de kvinnene som har kontaktet meg har oppgitt at de bare er ute etter en kort flørt, de har oppgitt at de er ute etter et langvarig forhold!! Og da for de stå for det!

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:22

@juicer

Hvordan ser de kvinnene ut som liker badguys ut da? Har de lang utdannelse? Neppe! Har de dårlige verdier? Ja! Men det er aldri sånne jenter som kontakter meg.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 19:26

@hess
Det spiller ingen rolle hva kvinnen er ute etter. Hvis hun er tent så er hun tent. Å være ute etter et langt forhold forhindrer ikke at hun kan bli tent, som alle andre. Og da er kjemien på plass. Så enkelt. Så vanskelig. Det betyr ikke at hun nødvendigvis kaster trusene og legger seg flat, men kjemien vil være på plass da.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:26

@juicer

Jeg tror neppe badboys syns jenter som er politisk engasjert og som brenner for miljø er spesielt interessante;)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 19:29

@hess
Tror du virkelig at badguys bryr seg om det?!?

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:30

@juicer

Joda. Det spiller en rolle. Og det spiller også en rolle hva slags alder kvinnen er i.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 5 jan. 2014 19:30

@hess

det siste jeg kunne tenke meg er et forhold til en dame som ikke sklir av barkrakken når hun tenker på meg... Og jammen er det ikke slik for nesten alle andre også! :O

Skjult ID sø. 5 jan. 2014 19:31

@ts Tror du troller jeg. Dersom en kvinne er ute etter et langvarig forhold og ikke faller for deg så er hun en løgner og dum? Seriøst? Må mer enn likhet i interesser og verdier til

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 19:32

@hess
if you say so....

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 19:32

Goodguys, badguys....

What ever... Kjenner mange goodguys som ser ut som og markedsfører seg som badguys. Jo hardere ytre, jo mykere kjerne...

Og så har man de som prøver å selge seg som snille og gode, men som til syvende og sist er manipulerende små djevler... Er det deg @hess?

For å finne ut om badguyen eller goodguyen er en keeper MÅ kjemien stemme.

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 19:35

Og en liten ting @hess. Noen av de vennene jeg stoler mest på ville du kalt badguys. Jeg har 5 års utdannelse etter videregående, og har vært politisk aktiv i 6 år, er vara nå...

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 19:37

I er liberalt miljøparti...

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 19:37

@hess
Lytt til @forvirret, du

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:38

@forvirret

Jeg vil ikke ha noe av kjemi. Jeg vil bare ha en kvinne som liker meg for det jeg står for og det jeg tror på.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:39

@juicer

Nope!

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:40

@forvirret

Da burde vel dra dit peppern gror. Det er ikke noe mer å si om det.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:41

@skjult id

Det må faktisk ikke det.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 19:44

@hess
Hør nå. Det er sikkert mange damer som liker deg for det du står for og det du tror på. Men sålenge de ikke blir tent av deg havner du i friend zone. Ser du ikke viktigheten av seksuell tenning?

Skjult ID sø. 5 jan. 2014 19:45

@ts Hilarious!

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 5 jan. 2014 19:51

Hehe, jeg tror du bare troller ts :o)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:52

@juicer

Da får jeg bare havne i friend zone. Jeg kommer uansett aldri til å forandre meg.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 19:53

@kiara, fortell gutten at han skal lytte til meg. Fortell ham hva nicket mitt står for. ;-)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 19:54

@missb

Nei. Jeg forventer uansett ikke at du skal forstå. Du som er et medlem av den oppvoksende realitygenerasjonen:)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 20:03

Det har ingenting med å tørre å gjøre. Det vet du.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 5 jan. 2014 20:04

@kiara

Det vil ikke jeg heller..

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 20:07

Nei, da så hehe

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 20:07

@missb, kiara

Uff! Har jeg såra to FrP-frøkner nå da?:)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 5 jan. 2014 20:08

Lå det en liten utfordring i den der, @kiara?

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 20:09

Det jeg sitter igjen med etter denne tråden er at de jeg anså som oppegående før har steget i anseelse...

Og hess, han slipper jeg for håpentligvis å prate med irl.

God søndag godt folk!

Ja, god søndag til deg og @hess...

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 20:13

@forvirret

Ja, jeg er jo et fælt monster! George Bush, Stalin, Hitler og Breivik i en og samme person.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 20:15

@Kiara

Det er alltid FrPere som står for alle de dårlig verdiene og som gjør alle de dumme tingene;)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 20:18

@nora

Jeg ba ikke om råd i denne råden. Jeg ville bare ha sympati.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 20:21

@nora

Ja, det er deilig å provosere med det;)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 20:22

@kiara

Jeg er ikke jomfru, men det har ikke blitt noe på meg på snart 5 år...

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 20:28

@kiara

Nei, jeg får melde meg inn i FrP. Da kommer vel damene strømmende:)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 20:33

@Kiara

Jeg kommer ikke til å gi meg før jeg finner en dame som prioterer verdier, moral og etikk fremfor kjemi;)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 20:38

@Kiara

Jeg vil ikke ha det;)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 20:48

@Kiara

Jeg vil bare ha en kvinne som er ute etter seriøst forhold. Det er ikke verre enn det. Men jeg har ikke lyst til å gjøre en innsats for det. Det er hun som skal være interessant, ikke jeg;)

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 21:01

Meld deg inn i Frp du @hess, for du er like trangsynt som en alminnelig Frp'er i mine øyne. Og da slipper jeg i alle fall å møte på deg på landstreff ol...

En ting er i alle fall sikkert. Du har fått mer respons fra damer her på forum i dag enn profilen din har fått...

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 21:06

@nora

Hun må ikke røyke, ikke drikke for mye alkohol, ikke være for mye påvirket av ting som skjer på tv, hun må være ateist, gjerne politisk engasjert, hun må ikke ha for mange forhold bak seg, helst ser jeg at hun ikke har noen, ikke for stor omgangskrets for da blir jeg sjalu.
Hun må ha god utdannelse, være glad i å trene, helst en ikke røyker.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 21:07

@forvirret

Hehe! Der tar du helt feil! Har faktisk over 3000 besøkende

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 5 jan. 2014 21:12

@-Merete-

Lykke til med å være evig singel.

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 21:14

Jeg snakket om i dag @hess. Ikke de ni snart ti årene du har vært på sukker.

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 21:16

Og nå @nora skal jeg lene meg tilbake og puste ut...

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 21:17

Hør her Petter Smart:) Jeg har vært her i fire år, ikke sammenhengende selvfølgelig;)

Idag har jeg 11 besøkende...

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 21:18

@kiara

Det er kvinnen sin oppgave å være flink på skolen og alt det der. Jeg har ikke lyst til gjøre en innsats for det. Jeg vil bare at det skal skje av seg selv;)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 21:20

@nora Tror du det? Det tror ikke jeg;)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 21:27

@kiara

Så lenge jeg trener og holder meg i form, har en stabil økonomi så syns jeg det skal holde;) Jeg blåser i om andre oppfatter meg som kjedelig;)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 21:40

Kvinner kan gå så sexy og utfordrende kledd som de bare vil , men under en forutsetning, at hun sexy kvinnen ikke har gjort noe tull i livet sitt;)

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 21:43

At hun kjenner mange menn og har sex med mange menn;)

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 5 jan. 2014 21:53

Kanskje det finnes nett-sider for fornuftsbaserte forhold alla, du vet, arrangerte? Noe for deg:)

(mann 58 år fra Oslo) sø. 5 jan. 2014 22:10 Privat melding

Snakker om å diskutere pavens skjegg. Det er altså mange som vil ha en person som både har de rette verdiene, de rette følelsene for menneskeheten og i tillegg får den andre til å føle denne kjemiske kriblingen, eller hva det nå måtte være kjemi defineres som. Ja, så er det vel sånn da. Det nytter ikke å pålegge noen å tenke annerledes.
Så får det heller være at noen av oss er mer kilne enn andre. Tross alt er det vanskelig å få en kjemisk reaksjon med edelmetaller.

Skjult ID med pseudonym hess sø. 5 jan. 2014 22:38

@juicer

Du kan jo ikke si det er så enkelt som at alle jenter liker badboys? Det er jo det samme som å si at badboys liker alle typer jenter? Det blir jo helt feil.

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 5 jan. 2014 22:46

Må man like hverandre også nå plutselig... Trodde det holdt å like de samme tingene. Gå i lik grilldress, stulle og stelle for mannen...

Det er min bestemor du skulle ha møtt. Hos henne fikk ikke pappa eller brutteren lov å gå på kjøkkenet for å hente et glass vann engang. Kjøkkenet var ikke noe sted for en mann. De skulle bare si ifra hva de ville ha, så skulle noen av oss hunkjønnene ordne det. Bare synd hun ble oppdratt på begynnelsen av 1900- tallet...

(kvinne 49 år fra Akershus) sø. 5 jan. 2014 23:02 Privat melding

TS

Kjemien er ikke overfladisk, det er den som gjør at jeg får lyst til å være nær han, får meg til å tenne og får meg mo i knærne.

Ærlig verdier er også noe jeg verdsetter høyt, men uten kjemien kan det aldri bli noe forhold fra min side, kun vennskap.

Felles interreser er et pluss, men ikke en nødvendighet at alle våre interreser sammenfaller. Har venner jeg kan dyrke mine interreser med, om min fremtidig partner ikke deler disse. Og noen felles er jeg også sikker på at vi vil ha, ellers får vi skape noen. :-)

Skjult ID med pseudonym s-81 sø. 5 jan. 2014 23:05

Vet egentlig ikke hvordan kjemi føles. Men har et Klemme kriterie, og det er at det ikke skal føles keitet og det er alfa og omega.

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 6 jan. 2014 03:06

@hess
Jeg har ikke sagt at "alle jenter liker badboys". Gidder ikke utdype her og nå. Les kommentaren min sø. 5 jan. 19:19 en gang til du. Sakte.

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 6 jan. 2014 03:13

@hess
Det er forøvrig en annen tråd her, startet av en kvinne: "Menn som er klare for forpliktelse". Uten at jeg har lest den tråden i detalj, synes det som om hun muligens deler ditt syn. Du bør kanskje sjekke henne ut?

Skjult ID med pseudonym Frigg ma. 6 jan. 2014 23:01

Haha, trolletråd fra @manif - denne gang i Rudolf Hess-forkledning ;-))

Skjult ID med pseudonym hess ti. 7 jan. 2014 07:25

@frigg

Jeg vil gjerne ha din forklaring på hvorfor du mener dette er en trolletråd. Takk!

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 7 jan. 2014 08:28

det heter fysisk og mentalt tiltrekning. Gjett hva som forekommer først overalt ;)

Skjult ID med pseudonym hess ti. 7 jan. 2014 10:02

Tenk hvis to mennesker finner sammen på grunn av felles verdier og interesser, er ikke det da en form for kjemi?

Skjult ID med pseudonym Demi ti. 7 jan. 2014 11:27

Kjemi meg her og kjemi meg der, jeg hater ordet, oppbrukt og har bare gjort meg forvirret.
- "Kjemien må jo stemme" "Er den berømte kjemien der så.. "
bla bla bla!

Ordet fører meg alltid til laboratoriet og kjemitimene på ungdomskolen. Sier seg selv jeg ikke tenner på vedkommende når det er de bildene jeg får i hodet.

Slutt å bruke det, det er så turn of! :)

Skjult ID med pseudonym ganske ny ti. 7 jan. 2014 14:23

Kjemibegrepet burde vært delt inn i to underkategorier. Akutt kjemi og mer eh.. kronisk kjemi. Hvis man fortsatt er sinnsykt tiltrukket av hverandre etter ørten år kvalifiserer det til en langvbarig kjemi. Å føle kjemi med en gang, umiddelbart, trenger ikke bety at den vil vare.

Synes også det legges for mye vekt på kjemien og liker ikke uttrykket :P

Skjult ID med pseudonym Pia ti. 7 jan. 2014 14:37

@nora: prøv å ikke ha et navn på alt. Slapp av

Skjult ID med pseudonym hess on. 8 jan. 2014 08:05

Det som er helt skrudd synes jeg er at menn som kvinner og føler at de har kjemi med, er som regel sånne ekle og usympatiske fyrer, som har kommet seg opp og frem på i livet grunn av de har nedlagt x antall kvinner og har en fortid som beryktet mobber i ungdomsårene.

Dette tør selvfølgelig ikke kvinner å innrømme, men det er det som er fakta. Historien bare gjentar seg og gjentar seg,fordi kvinner har fått det for seg at det er best å være sammen med menn som fokuserer på et liv med partyfaktor, raske biler og som har 1000 "ekte" venner på facebook.

Skjult ID med pseudonym hess on. 8 jan. 2014 08:18

@nora

De slipper billig unna spør du meg;)

(mann 38 år fra Buskerud) on. 8 jan. 2014 11:24 Privat melding

Jeg tror også kemi er viktigt, men jeg tror IKKE det er noe man nødvendigvis finner ut av på første date.

Skjult ID med pseudonym hess on. 8 jan. 2014 18:50

Kjemi er jo bare tull. Lurer egentlig på hvordan begge partene forbereder seg til daten. En hel masse sjekkekurs og sjekkefraser som blir hentet fra internett. Det er jo bare tull, handler jo bare om å lure folk!

Skjult ID med pseudonym hess on. 8 jan. 2014 19:44

Men alle kvinner vet vel egentlig dette her utmerket godt? At de blir tiltrukket av badboys, og at det er moralsk feil fordi de kommer til å skuffe de sympatiske guttene. Det er jo bare historien som gjentar seg og gjentar seg og gjentar seg. Er det ikke da kvinner som har noe å lære? En eller annen slabbedask stikker av med de flotte damene og tilbake sitter en skuffet part. Nemlig mennene med de gode verdiene.

Skjult ID med pseudonym hess to. 9 jan. 2014 08:02

@eowyun

Du vet jo innerst inne at det du kaller for xfactor er feil for deg?

Skjult ID med pseudonym hess to. 9 jan. 2014 10:54

Hva er så galt med å være kjærester når man har samme verdier og interesser? Hva så? Jeg ønsker meg en dame som er politisk engasjert blant annet. Hva vil du jeg skal gjøre? Skal jeg da kapitulere og erkjenne at hun heller vil være sammen med en sånn gal alfahann med ADHD? Hun vet jo innerst inne at det er feil å bli sammen med han. Og da mener jeg hun bør velge vekk tenning.

Skjult ID med pseudonym hess to. 9 jan. 2014 11:01

@nora

Hun vet innerst inne at hun burde velge bort han.

Skjult ID med pseudonym hess to. 9 jan. 2014 11:37

@eowyn

Vel, jeg har bare blitt kjent tilsynelatende fornuftige jenter her inne, men de har alle ditchet meg for sånne badboys rett som det her. Det som jeg også syns jeg er rart er at badboys finner disse fornuftige jentene interessante. Burde ikke de finne sin make i badgirls?

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre to. 9 jan. 2014 11:41

Det er fordi badboys som du kaller det- tar hva som helst ;)

Skjult ID med pseudonym hess to. 9 jan. 2014 11:43

@Kårefraåre

Nei, de syns vel ikke SV jenter er interessante vel?

Skjult ID med pseudonym hess to. 9 jan. 2014 11:48

@Kårefraåre

Det er det samme som å se Bjørnar Moxnes kjøre rundt i en Audi. Det er ikke veldig sannsynlig...

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre to. 9 jan. 2014 12:01

Interessant spørsmål. "Badboys" kan sikkert være enige i at SV jenter virker billige, da går de all-in her også ;)

Skjult ID med pseudonym hess to. 9 jan. 2014 12:08

Ja, men hva slags type badboys er det? Det finnes jo mange forskjellige typer badboys også. Jeg ser ikke får meg han svære bolern på treningssenteret med masse tattiser denge rundt på sånne sosialistjenter fks...
De foretrekker vel damer damer med svære brød..

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre to. 9 jan. 2014 13:43

De damene "pyntedukkene" med svære brød går som regel etter- ja nettopp, de svære bolerne med de sykeste tattisene o.l. En badboy kan vi alle gutta være i blant, men de som er det på heltid er de du refererte til ang. boling osv, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym Smørgås ti. 14 jan. 2014 02:37

@hess

Enig med deg. Det legges altfor mye vekt på kjemi og seksuell kjemi i et forhold og dette er noe kvinnen forventer at hun skal oppleve på date?

Skjult ID med pseudonym salamander ti. 14 jan. 2014 08:28

Alternativt er det et spørsmål om å kunne skifte ham.
Om å kunne blende inn med omgivelsene.

Skjult ID med pseudonym sojourner ti. 14 jan. 2014 13:13

Jeg har nylig fått meg en ny venninne og søndagskjæreste. Det var hun som begynte å legge an på meg og ville ha meg til sengs, til tross for at hun absolutt ikke er ute etter et forhold (ikke jeg heller, med henne i hvertfall). Men det morsomme er at da hun første møtte meg så syntes hun tydeligvis at jeg var en arrogant tufs og likte meg ikke i det hele tatt, og forandret ikke mening før vi hadde møttes noen ganger og hun innså at førsteinntrykket kanskje ikke stemte (vi datet ikke, vi bare var i samme miljø og jeg gjorde absolutt ingenting for å imponere henne eller forsøke meg på henne, men var bare hyggelig og behandlet henne som en venn, en kvinne og en lady slik jeg pleier å gjøre med jentevenner). Det er i alle fall det hun har fortalt meg senere. Jeg har også en annen venninne som jeg møtte på Sukker for en del måneder siden og som plasserte meg i venneboksen allerede første kvelden, noe jeg i det tilfellet aksepterte. Vi blir nok ikke sammen, men vi har blitt gode kompiser som henger mye sammen, og som også har hatt det riktig så koselig med hverandre noen ganger når vi begge har følt for det. Sier ikke at folk her nødvendigvis burde møte noen flere ganger om ikke førsteinntrykket er så bra, men kanskje en aldri så liten tankevekker likevel?

Skjult ID med pseudonym hess ti. 14 jan. 2014 15:50

@alfa

Hvor mange ganger skal jeg si det da? Jeg er ikke ute etter et forhold basert på sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym omega ti. 14 jan. 2014 15:57

@alfa
Luring :PPP

Skjult ID med pseudonym hess ti. 14 jan. 2014 16:05

@alfa
Nei, jeg er ikke det. Ser for meg deg være sammen med de jentene jeg liker, for det ikke helt til å henge på greip.

Skjult ID med pseudonym huder ti. 14 jan. 2014 16:24

Ettersom det ikke er et problem for meg å få kjemi med folk, så skjønner jeg hvertfall ikke hvorfor jeg skulle gått for en fyr jeg ikke fikk kjemi med. Det sier seg vel selv..

Skjult ID med pseudonym Melissen ti. 14 jan. 2014 16:27

Kjærlighet er kjemi: https://wiki.uio.no/mn/kjemi/kjemiportal/index.php/Kj%C3%A6rlighet_er_kjemi

Skjult ID med pseudonym VinnILotto ti. 14 jan. 2014 16:28

Fårtel oss mer Alfa. Vi har mye ålære

Skjult ID med pseudonym huder ti. 14 jan. 2014 16:30

@ alfa
for menn har så mye høyere standard eller?

Skjult ID med pseudonym VinnILotto ti. 14 jan. 2014 16:34

Jodadet gj ørdu

Skjult ID med pseudonym hess ti. 14 jan. 2014 17:03

@huder

Hvorfor kan du ikke det? Er du litt bortskjemt?

Skjult ID med pseudonym hun_der ti. 14 jan. 2014 17:05

Jeg tipper Alfa er Kårefraåre...

Skjult ID med pseudonym hess ti. 14 jan. 2014 17:07

@alfa

Det er vel litt sånn nerdete jenter vel..

Skjult ID med pseudonym huder ti. 14 jan. 2014 17:34

jeg har ikke nødvendigvis motivasjon til det. om man er ute etter KUN penger eller stabilitet så kanskje det er en løsning, men skal det være et bra forhold er det best med kjemi i min mening..

Skjult ID med pseudonym huder ti. 14 jan. 2014 17:34

den var til hess...

Skjult ID ti. 14 jan. 2014 17:41

Bare tapere... :)

Skjult ID med pseudonym hess ti. 14 jan. 2014 17:47

@huder

Fordi du er redd for hvordan andre skal reagere og finne på å si?