Alle innlegg Sukkerforum

Undrer meg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ganske ny ma. 6 jan. 2014 11:18

Hei, :)

Jeg har vært her litt nå og hatt noen "dates". Det som slår meg i retrospect er hvor hurtig, kjasete og effektivt disse datene har vært. Selv hadde jeg forestilt meg at man glemmer tiden, glemmer forventningene og er en smule laidback for å i hele tatt kunne ta inn inntrykkene fra den andre. Føle litt på hverandre på en barnslig måte. Men, nei. Vi skal strene av gårde til en cafe og overbevise hverandre om hvor bra vi er. Lite skal til før det konkluderes med "lite, eller ingen kjemi", og haste av gårde til neste date eller gjøremål. Er jeg alene i å tenke slik? Legges det for stor vekt på "tidlig kjemi"? Litt overfladisk opplegg?
Den innledende fasen med brevskriving er fint for de mer introverte personlighetene, mens selve møtet er de extrovertes arena virker det som.? Utgangspunktet er at begge har sett hverandre på bilder og har funnet en god tone og "kjemi" via dialog gjerne over litt tid med brev, sms kanskje mms.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 6 jan. 2014 11:29

@ts
Neh, uhu, jepp og korrekt observert 0.o

Bare spør om det er noe annet du lurer på ;p

Skjult ID med pseudonym Mucifer ma. 6 jan. 2014 11:35

.. derfor jeg inviterer damene med hjem med en gang. Her går det på mine premisser ;)

Skjult ID med pseudonym OsloGuy ma. 6 jan. 2014 13:01

Hei ganske ny
Interessante spørsmål du stiller.
Ja, jeg også tror helt klart det er en trend at vi forventer "ytre" kjemi og at ting skal være lettvint, og hvis ikke er det lettest å gå videre til livet sitt igjen evt. neste date. Hvor denne ideen til en "ideell date" kommer fra er jeg ikke sikker på. Påført fra et sted? Et resultat av at man alltid har dårlig tid, men likevel forventer å rekke alt? For meg blir et slik opplegg ganske kunstig. Men det er meg, og folk er forskjellige, for andre vil det muligens være mindre kunstig.

Introvert og ekstrovert. Er man ikke samme person uavhengig av om man skriver eller møtes? Går ikke dette mer på om man er en person som gir andre tid eller ikke?

For eksempel så tror jeg at dersom du møtte en som tenkte likt som deg så ville du fått den daten du ønsket :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 6 jan. 2014 15:56

Klart det må si pang på første møte! Det er ihvertfall det jeg har sett på film. Og jeg henter all min livserfaring fra filmer.. :P

Skjult ID med pseudonym .......... ma. 6 jan. 2014 16:49

Nervepirrende hele datingsgreine....stæsjer og ordner seg, ik et hår ligger feil.....og klærne sitter helt smætzy....
Føler man blir målt og veid....veldig slitsomt.
Ved siste date (ute på cafe) kjente jeg plutselig ei klam hånd oppover låret mitt, faretruende nære.......yrsj sååååå ufyselig. ...da drakk jeg kjapt opp kaffen og takket for meg.......vet ik helt om jeg orker denne datinga mer, men d må vel til....

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 6 jan. 2014 17:24

@Kiara

Jeg tror det er fordi det å få respons er så ekstremt sjelden at når en først får respons så blir en i overkant ivrig. Det er som å få en flaske vann etter fire dager uten vann i Sahara. Det fremstår som om en har fått et helt olympisk svømmebasseng for seg selv. Jeg tror noen av de samme mekanismene spiller inn her.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 6 jan. 2014 17:26

@Kiara (igjen...)

Nymphomaniac på, om ikke første (vil jo prate med dama), et tidlig treff kunne jeg fint funnet på. Mest fordi det ville gitt en fin indikasjon på hennes evne til refleksjon (om vi tar for gitt at dette er atter en dyp og bra von Trier film).

Skjult ID med pseudonym ganske ny ma. 6 jan. 2014 18:12

Takk for mange gode og morsomme billedlige svar!

Haha, tror du har rett @hemmelig. Når en først merker at her kan det være noe og det går i dass, ender det fort opp i overanalysering. Det skal det bli slutt på nå. Blir å ta dette her for moro skyld fremover, med en liten mulighet for jackpot.

@Kiara det er sikkert for oss nye som opplever det slik, og tror vi har noe på gang, men vi må lære oss opplegget

Skjult ID med pseudonym forrvirret ma. 6 jan. 2014 20:01

Fikk plutselig lyst på kinotur jeg nå... @iKommode1, skulle tro du var lønnet av kinicity...

Skjult ID med pseudonym Tja. ma. 6 jan. 2014 20:54

Har vært på en del dater fra nettet, og det som går igjen er at NÅ er man på date! Det skal være sikkert og visst! Og siden man ikke har noen tid å kaste bort, må man få et så bredt inntrykk av den andre som mulig iløpet av daten, pluss ta alle mulige ord og gester som et nøyaktig bilde på hvordan denne personen ER, og det hele blir mer eller mindre et jobbintervju.

Ikke ALLE dater er sånn, da. Men når man treffer noen mer tilfeldig, blant venners venner f.eks., så går ting litt mer naturlig for seg, og man har mer tid til å danne seg et bilde av den andre og gi et bilde av seg selv. Via nettet får du stort sett én sjanse til å skinne, og dett var dett.

Men det er både fordeler og ulemper med nettdating. På papiret burde det jo være en kjempefordel å allerede vite en del om den andre før man møtes, for å unngå krasj i interesser etc. Men i praksis? Tja.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 6 jan. 2014 21:17

@nora

Hva!? Trodde det holdt lenge jeg med Jason Statham, Jet Li og gamle staute karer som Brucer'n, Sylvester og The Govenator!

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 6 jan. 2014 21:25

En kaffedate er noe jeg sier ja til eller foreslår hvis jeg ikke tror jeg er så veldig interessert, men tenker at jeg KAN la meg overraske positivt. Så da vet dere det…. Har jeg trua, foreslår jeg noe som tar litt lenger tid.

Skjult ID med pseudonym miss jones on. 8 jan. 2014 22:40

@nora: jeg ser poenget ditt, men vil bare si at slik du fremstår her på forumet: reflektert, god humor, velartikulert, bekreftende og empatisk, er jeg helt sikker på at du ville fått en god del positiv oppmerksomhet rundt profilen din dersom du her kommenterte med nick. Du fremstår her som litt av et catch! Håper det kommer like bra i profilen din som i forumet! :)

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre on. 8 jan. 2014 22:54

nora, kan jeg spørre deg om alderen din, eller hvilken aldersgruppe du søker etter her inne? Du virker som litt av et catch som miss jones skreiv ;)

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre on. 8 jan. 2014 23:02

Håper da ikke Kiara ser dette her :) Akkurat ja. Da er vi forsåvidt i samme alder ;)))