Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan avslå date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym redd-åsåre fr. 10 jan. 2014 22:23

Jeg har et problem.....jeg har mailet med 2 menn siden nyttår, og det har vært veldig hyggelig. Problemet er bare det at de begge vil treffe meg, men jeg ønsker ikke treffe noen av dem. Er det noen her inne som har forslag på hvordan jeg kan takke nei på en høflig måte uten å såre???
Den ene har visst fått følelser for meg, selvom jeg ikke kan forstå dette, vi har jo bare skrevet mail til hverandre.....
Jeg må vel innrømme at bildet av meg ble tatt på en god dag....leeeeer, så jeg ser ikke så værst ut....men menn forelsker seg vel ikke på bakgrunn av bilde + mail????

Skjult ID med pseudonym Mona fr. 10 jan. 2014 22:31

Skriv noe sånn som:
Takk, for at du spør. Men jeg tror ikke vi matcher.
Ønsker deg lykke til med å finne den rette.

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 10 jan. 2014 22:36

han som har fått følelser skriver du....sorry,dater ikkje galninger...til..
den andre...takk men neitakk..:)

Skjult ID med pseudonym hess fr. 10 jan. 2014 22:51

Forhold deg taus, da tar de hintet;)

Skjult ID med pseudonym hess fr. 10 jan. 2014 23:00

@nora

Du aner ikke hva du går glipp av Nora. Jeg er så ung og sprelsk at;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 11 jan. 2014 00:07

Bare si det som det er, at du gjennom meldingsutvekslingen har kommet til den konklusjonen at de ikke er helt den du leter etter. :P

Alternativt kan du si at du har falt for Powpowgutt. Da blir det fortere stille enn du kan telle til ti. :P

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 11 jan. 2014 00:24

En person som formidler "forelskelse" over for deg, ut fra bilde og meldingsutveksling, uten å ha møtt deg i IRL, hadde jeg blitt rimelig skeptisk til @TS. Vi får håpe at det skal litt mer til enn som så...Så tror ikke at han er det.... I tilfelle ligger han i stalkerkategorien, og det kan vel bli litt i overkant å håndtere i hverdagen;).

Men det jeg ikke skjønner er, hvorfor du har valgt å kommunisere med disse to, når du i utgangspunktet viste med deg selv at du ikke ønsket å treffe noen av de? Det forstår jeg ikke helt.... Er ikke det litt bortkastet tid og energi?

Uansett så synes jeg du skal være ærlig og si det som det er. Måten du skal formulere dette på, har du fått tips om over her ser jeg:).

Skjult ID med pseudonym Reboot lø. 11 jan. 2014 00:35

@Powpowgutt HAHAHA! Dauer! :D

(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) lø. 11 jan. 2014 01:44 Privat melding

For all del, ikke forhold deg taus. Det er døden :(

Skjult ID med pseudonym Pro lø. 11 jan. 2014 01:44

Hvorfor være redd for å såre? Jeg har blitt brent grundig ett par ganger etter å ha blitt forelsket i "feil" person, men uansett hvordan du snur og vender på det så er det beste med klar melding... du er ikke interessert selv om du sårer noen... vi overlever det og kommer sterkere ut av det og du slipper videre spørsmål og forventninger om at du skal endre mening...så sorry er ikke interessert!

Skjult ID med pseudonym Juicer lø. 11 jan. 2014 07:13

Friendzone 'em

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 11 jan. 2014 09:21 Privat melding

har dem ikke spurt deg før nå at de vil treffe deg??
stakkars mannfolk....)

Skjult ID lø. 11 jan. 2014 10:13

slike personer som "forelsker" seg over melding/mail/bilde uten å møtts engang,Dem er fantasi mennesker !

Skjult ID med pseudonym CellularA lø. 11 jan. 2014 10:43

redd-åsåre: Hei, si det som det er, at "du ikke føler tiden er riktig inne for å date noen ennå". Og at de eventuelt kan ta kontakt med deg etter en viss tid. Du trenger ikke å si noe om han som har utviklet følelser for deg. Det kan hende han tolker det negativt, så la det være.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 jan. 2014 11:47

Bare for å nyansere ørlite her:

Jeg er ikke et fantasimenneske, ei heller en stalker.
Men EN gang har jeg falt pladask for noens ord på nett. Det tok meg ca 10 minutter. Da jeg traff mennesket, tok deg meg ca 30 sekunder å bli ordentlig forelsket. Og det tok meg mindre enn en uke å bli seriøst glad i. Det ER ikke alltid at ting trenger å ta så lang tid. Vi ble kjærester og hadde det godt en stund. Ting er altså ikke alltid sort hvitt.

Keep that in mind :-)

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 12 jan. 2014 01:01

Igjen - helt enig med Haimon!
Slutt og prat hyggelig med noen du vet du ikke vil treffe - med mindre det er in the open at reslasjonen er av vennskapelig karakter. Du har selv satt deg i situasjonen. Det beste nå er å legge seg flat og si at magefølelsen sier at du ikke har lyst til å møte dem.

Og ja, også enig i at menn ofte bruker sykt lang tid før de ber ut. I dag chattet jeg på SMS med en mann fra kl. 17. Det var ganske tidlig klart at vi ikke hadde noen spesielle planer. Jeg ba han ut før jul en dag, men da kunne han ikke. Jeg gadd ikke spørre denne gangen også. Så kl. 21 kom spørsmålet om vi kanskje skulle ta en øl. Dvs. at vi møttes halv elleve. Og jeg dro ved midnatt… Noe så tafatt. (Å ja, glemte å si at jeg spanderte på han som jeg pleier ettersom han mente det var greit å sitte der uten å bestille noe, og jeg ikke syntes det var greit). Tror menn virkelig at de får en ny date da???

Men tilbake til saken. Kvinner - slutt å være her for oppmerksomhetens skyld. Menn - ta raskere initiatiav, oppfør dere som menn, foreslå noe, velg et sted og betal dersom det er snakk om en cola eller et glass vin. Come on!

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 12 jan. 2014 02:30

@ts
Send denne:
You will not do! I am a servant of the Secret sugar, wielder of the block and report user buttons. The send message button will not avail you, Flame of Udun! Go back to the matchsearch. You shall not pass!

Skjult ID med pseudonym meff sø. 12 jan. 2014 03:01

Slett profilen din, og ikke vis deg her inne igjen. Kaste bort tiden til andre er bare skikkelig dårlig oppdragelse!

(mann 33 år fra Oslo) sø. 12 jan. 2014 03:16 Privat melding

Det var dumt av deg å prate med menn utan å ville noko meir med dei. Dette er ein datingside, og dei fleste her er her for å date folk, finne nokon å bli kjærast med eller finne nokon å ha sex med. Veldig få er her berre for å chatte med nokon over nettet. Følgjeleg bør ikkje du kaste bort nokons tid på å berre chatte med dei viss du ikkje er keen på å treffe dei.

Når det er sagt har sjølvsagt også mannfolka eit ansvar ved at dei kan bruke kortare tid frå dei sender sin første melding til deg, til dei inviterer deg ut på date. Effektivitet.

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 12 jan. 2014 05:32

Uenig Hairmon. Man kan jo prate normalt med folk. Hvis hun har flørtet med dem bare fordi hun vil ha oppmerksomhet og så dumpet dem, så er det noe annet. Men hun har bare ikke klart å la vær å svare. Er ingen fare sier nå jeg.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 12 jan. 2014 10:56 Privat melding

Ja, ein kan prate normal med folk, dvs prate normalt med folk i virkeligheita. På sukker derimot så chatter ein med folk og det er klart for dei fleste at dette er eit middel til noko anna, nemleg det å møtast.

Det har tydelegvis trådstarter også fått med seg sidan ho er redd for å såre desse mannfolka, sidan dei openbart ikkje berre var her på sukker for å "prate normalt med folk."