Alle innlegg Sukkerforum

Dagens middag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym matergodt lø. 11 jan. 23:34

Hva har dere spist på en lørdags aften?:)

Skjult ID med pseudonym forrvirret lø. 11 jan. 23:35

Laksetartar...

Skjult ID med pseudonym matergodt lø. 11 jan. 23:36

Hørtes herlig ut:) Her ble det tapas, mye godt;)

Skjult ID med pseudonym piffi lø. 11 jan. 23:41

Grandi med ekstra ost

Skjult ID med pseudonym Mona lø. 11 jan. 23:46

Er på slankern etter jula, så ble stekt sopp i hvitløk og chilli

Skjult ID med pseudonym kløver lø. 11 jan. 23:48

Godt å se at du har fått i deg dagsbehovet ditt med 50 kalorier idag da @Mona

Skjult ID lø. 11 jan. 23:51

Er det mulig at noen er smarte nok til å spise flere måltider enn et @kløver...?

Skjult ID med pseudonym Liv Signe sø. 12 jan. 00:04

I kveld blei det god heimelaga pizza.

Skjult ID med pseudonym Usmakelige sø. 12 jan. 00:07

En skikkelige kølla, var min kveldsmat/middag :-)

Skjult ID med pseudonym fryda sø. 12 jan. 00:14

Ble du mett da @Usmakelige?:D

Skjult ID sø. 12 jan. 00:16

Er det alkoholen som begynner å tale????;-)

Skjult ID sø. 12 jan. 00:18

Pasta, stekt chorizo, fløte og parmesan! ;-)) Magisk kombinasjon med et glass god barbaresco!

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 12 jan. 00:20

Det hørtes digg ut.

Skjult ID med pseudonym yummi sø. 12 jan. 00:22

Får vann i munnen jeg!! Skal lage meg en god omelett nå:)

Skjult ID med pseudonym Lillepia sø. 12 jan. 00:25

Sushi! Jumjum

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 12 jan. 00:25

Tapas ble det.

Tapas som hadde laksepizza, lam, biff, osteruller, reker, noe egge-pasta-pai-greier, svin på spyd, lam på spyd og noe mer jeg ikke husker. Pluss alkohol i ymse fluider for de som ville ha det. Jeg gikk for is-te.

Skjult ID med pseudonym rauaraddel sø. 12 jan. 00:28

Deilig fiskegryte.

Skjult ID sø. 12 jan. 00:34

Takk @forrvirret (hvorfor to r'er btw? ;-)) og yummi (som AutoCorrect prøvde endre til gummi ...?! ;-))

Ingen slankekost akkurat ... men utrolig godt ;-)) - fant på det da jeg bodde i Østen, og alt det andre gode jeg kan lage her i Norge smakte dritt ... ;-(( Introduserte den til et godt vennepar på ferie på sydligere breddegrader i mars - og både de og barna elsket det, så nå er det en del av menyen der også ;-))

Jeg kan forresten også anbefale brie, chevre, grønn pesto, rød pesto, soltørkede tomater (i olje), spagetti og fantastisk godt brød!! (Barolo eller annen god vin til ;-))

Skjult ID med pseudonym rauaraddel sø. 12 jan. 00:45

Mye godt å lage. Bare å være kreativ og utforske. Nam nam @skjult id 00:34:-)

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 12 jan. 00:46

Hadde med en r først, men plutselig var det opptatt... Men har ikke sett noen bruke det... Så så forvirret som jeg er passer det kanskje med to r-er i forrvirret...

Skjult ID med pseudonym forrvirret sø. 12 jan. 00:47

@skjult ID... bare si ifra om du vil lage mat til flere en dag...

Skjult ID med pseudonym Tina sø. 12 jan. 01:03

Var på restaurant i dag og spiste gresk mat - gyros. Det var kjempegodt :) og litt hvitvin til ;)

Skjult ID med pseudonym FrkHurra sø. 12 jan. 01:06

Baconsurret kyllingfilet, salat, parmesan chiliaioli og krutonger. Yummi!

Skjult ID sø. 12 jan. 01:49

Herlig @forvirret ;-)) Jeg lager gjerne mat til flere i helgene ;-)) (Ukedagene er fullstendig uforutsigbare, og en del 24/7 jobbing da ... ;-( men sånn er livet - elsker det jeg jobber med, men det stjeler ukedagene!)

I mellomtiden kan du kanskje kose deg med en annen av mine favoritter: Stekt kylling i biter, stekt sopp (litt hvitløk hvis du liker det) creme fraiche, Norzola ost, litt tomatpurre, litt dijounsennep (sorry, vanlig sennep funker ikke), i form i stekovnen, et topplag av mozzarella og parmesan ;-)) - tagliatelle til - godt brød også ;-))

Skjult ID med pseudonym bat sø. 12 jan. 07:34

Nudler med tofu.

(mann 34 år fra Oslo) on. 13 aug. 15:53 Privat melding

Spiser som regel mat, men favoritt: Taco ;)

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 13 aug. 18:44

Banepleboller.

(mann 48 år fra Oslo) to. 14 aug. 11:40 Privat melding

Landkylling med trøffel og purrekompott. Og selvfølgelig god vin til