Alle innlegg Sukkerforum

Dagens date er et slags mønster.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym metoo sø. 12 jan. 2014 01:19

Det samme har skjedd så ofte nå at det er helt unntaksvis at jeg opplever noe annet. Derfor deler jeg. Litt for å få ut frustrasjon, men mest for å opplyse menn om hvordan oppførselen deres gjør dem sjanseløse på sjekkemarkedet.

Altså: Jeg snakker med en fyr fra tidlig desember. Jeg ber han ut på en bestemt dag før jul. Han sier det var hyggelig, men det passer nok bedre etter jul. Han sier at han fra da nok bare blir å treffe på tlf. Jeg sender SMS kl 17 i dag og gir uttrykk for at jeg ikke har noe å gjøre og koser meg med et glass vin. Han har heller ingen planer, men skriver bare bla bla tilbake om vin og at han nok også snart skal ta seg et glass…. Sånn holder vi på til klokka er over 21. Da spør han omsider om vi kanskje skulle ta den kaffen/vinen. (jeg gadd bare ikke være den som konsekvent ber og viser initiativ)
Ja, fint! sier jeg. La oss det. Hvor vil du gå?
Nei, det visste han ikke. Men han hadde ikke begynt å drikke enda så jeg kunne jo ta vin og han kaffe og kjøre. Javel, greit sa jeg. Hvor i byen er det best for deg? Nei, det måtte jeg foreslå. Et sted med kaffe, vin og grei parkering ble bestillingen. Jeg foreslår tre ulike steder i byen og ber han velge ett av dem. Nei, om ikke jeg bare kunne ta et valg.
Så gjør jeg det, men gleder meg ikke akkuat lenger.

Han kommer til slutt (etter en halvtimes forsinkelse pga. parkering) og jeg drikker øl. Han drikker ingenting. Skal du ikke ha en kaffe? sier jeg. Nei, det er ingen hast, mener han. Etter en time synes jeg det er litt pinlig og spør om jeg skal kjøpe en kaffe til han. Nei, men en cola kunne vært godt. Så går jeg i baren og kjøper det.

90% av pratetiden handlet om han og sitt. Han hadde hatt en topp kveld (tror jeg) mens jeg ville hjem etter et kvarter.

Sånn - da fikk jeg ut litt damp også håper jeg noen plukket opp ett og annet og unngår å gjøre det samme. Vær mer mann enn som så! :-)

Skjult ID med pseudonym Lillepia sø. 12 jan. 2014 01:24

Ooooh! Det hørtes skikkelig kjipt ut. Jeg hadde blitt litt småfrekk etterhvert tror jeg.
Bedre lykke neste gang!

Skjult ID med pseudonym Mona sø. 12 jan. 2014 01:32

Obs, sier vel sitt når han ikke Kan kjøpe sin egen cola engang.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 12 jan. 2014 02:02

Øøøøh... Det var da skremmende tafatt. Skulle gjerne visst hvordan han har blitt slik.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 12 jan. 2014 02:07

@ts
Sorry ass, men roflol ;p

Skjult ID med pseudonym sanninga sø. 12 jan. 2014 02:19

Han er ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 12 jan. 2014 04:16

Så jeg kan bare gi opp jeg da? For hvis jeg skal på date med noen så innebærer det å dra til en by jeg ikke er så kjent med utestedene/kafeene i, så det betyr at jeg må be om input om passende plass å møtes.

Derimot skulle jeg klart å velge et sted om du foreslo flere.
Og jeg skulle klart å kjøpe min egen drikke, ja din også faktisk. ;)

Jeg liker ikke å snakke så mye om meg selv, men jeg svarer om du spør.

Så ja.. Jeg sitter godt plassert i kategorien sjanseløs.
Jo mer jeg tenker på det, jo mer synd syns jeg på hun som er blåøyd og uviten nok til å ville date meg..

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 06:32

Herregud så tafatt. Hvis dette er normalen, ja da... altså. Da skjemmes jeg på alle menns vegne. Dere må ta dere sammen, gutter. Hvor tålmodig skal et stakkars kvinnemenneske måtte være??
Men heldigvis tyder noen av svarene her på at dette ikke alltid er sånn, da. Og slik jeg har lært noen av de mannlige sukker-forumistene å kjenne, så er jeg overbevist om at det finnes mange hederlige unntak, @TS. Du må bare finne den rette.
Tips: Hvis han ikke på eget initiativ foreslår sted og tid for en date, så dropp ham der og da. Finn en annen. Ellers vil han aldri lære.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 12 jan. 2014 07:58

Det er da svært så ubestemt, somlete, diffus og usikker han der var.

Jeg tar bare og foreslår et sted i nabolaget.
(Det er kort vei til andre steder i tilfelle det skulle være stengt, og kort vei å gå.)

Skjult ID sø. 12 jan. 2014 10:36

Gå videre du. Han der er ikke noe å satse på. Er flere fisk i havet:-).

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 12 jan. 2014 14:58

Halv hoggestabbe i plast… hehe.. Den var bra.

@ sanninga.
Joda, han var interessert, skjønner du. Det er det som er det rare. Og jeg har fått høre fra han i dag hvor utrlolig hyggelig det var (dette er ikke en sukkermann, bare så det er sagt).

@ Powpow. Jeg kan foreslå noe hvis de ikke er kjent overhodet. Men de fleste jeg møter har da vært i Oslo før. Ofte sitter jeg og googler og leter etter steder. Det kan da like gjerne de gjøre? Men når bestillingen er grei parkering, er jeg enda grønnere og sier fra om det. Når jeg sier tre bydeler og han ikke vil velge, velger jeg. Men det FINNES faktisk parkeringshus overalt. Det vil de ikke bruke, for det er for dyrt.

@ Juicer - jepp, det er faktisk det jeg også tenker. De må klare å komme opp med et sted dersom jeg ber dem om det. Klarer de ikke det, så har vi ikke noe date. Høres kanskje teit ut, og det kommer sikkert noen og sier: Rart man er singel? Men faktisk - etter år ute i felten her, er det en sammenheng. Menn som ikke greier å velge sted, er faktisk litt tafatte. Og er det noe jeg ikke faller for, så er det menn som må ledes fra A til B, og kjøpe brus til dem fordi de planlegger å sitte hele kvelden et sted uten å bestille noe som helst. Hjelp.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 12 jan. 2014 15:00 Privat melding

Fleire fisk i havet. Prøv ikkje å lure deg sjølv. Folk med lite inititativ vil ikkje plutseleg byrja å ta meir initiativ. Folk er seg sjølv lik.

Men kjempebra at du er god på å ta initiativ.

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 12 jan. 2014 15:30 Privat melding

Høres ut som en usikker mann .. huff ikke lett det heller ..verken for deg eller han..
Eller en mann men dårlig sosiale antenner ..

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 12 jan. 2014 15:40

@nora

Det er et veldig godt spørsmål. Jeg prøver jo alt jeg kan å la mest mulig være opp til dem. Det var jo grunnen til at vi bare chattet frem og tilbake vel vitenede om at vi skulle drikke rødvin hjemme hver på vår kant. HELT til han lurer på når vi skulle treffes over 4 timer senere. Og så skal man begynne å dusje osv. Jeg tenkte litt sånn: Ja, la oss like gjerne ta det i dag og bli ferdig med det… for jeg kan ikke være den som spør og ber og trekker hver gang. Mange fisk har jeg droppet og latt svømme vekk fordi det aldri kommer noe initiativ.

Men du har et poeng: Hvorfor havner jeg så ofte i situasjoner med menn jeg absolutt ikke passer med når det gjelder disse tingene? Kan det kanskje være at jeg har et kraftfullt blikk og lyser selvtillitt, så de tror at jeg er noe for dem, at jeg vil ta ansvar og lede dem? (For jeg KAN jo, men jeg VIL ikke).

Jeg har ikke tenkt over det før, men det kan være forklaringen. Jeg skal prøve å se etter litt mer fandenivoldskhet i blikket ;-)

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 12 jan. 2014 16:19

Må spørre dere menn som er litt "tafatte", som liker at jentene ordner og fikser og dere kan komme til dekket bord:

Ser dere etter blide jenter med gnistrende blikk som ser sterke ut?

Skjult ID med pseudonym torsketran sø. 12 jan. 2014 16:45

@metoo
Treg mann, helt sikkert en treg trønder?

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 12 jan. 2014 16:46

@metoo sø. 12 jan. 16:19
Altså..., Xena style er muligens litt drøyt ;p

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 17:08

Eneste krav til kvinnens initiativ er at hun må bestemme seg for hvor hun vil at jeg skal plukke henne opp. Hvis hun må plukkes opp, da. Jeg bestemmer når. Og jeg forteller henne hvor vi skal ha kaffe/øl/vin/middag. Etterpå, hvis hun er en jeg vil satse mer på, forteller jeg at nå dra vi hjem til meg. Det er mitt perspektiv.
Hun har også sitt perspektiv. Hvis hun ikke trigger meg, eller ikke responderer positivt på mine framstøt, da er ikke hun en jeg vil satse mer på. Og da blir hun levert på døra hjemme hos seg selv. Hvis hun må leveres på døra, da. :)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 17:21

Hun får lov til å tenke. Men jeg bestemmer hva hun skal tenke på. ;-)
Hvis hun begynner å prate om været, jobb eller lignende uvesentligheter, så får jeg henne tilbake på rett spor.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 17:29

Seksuelle undertoner, @nora. Med humor, når det er nødvendig. Jeg misforstår henne med vilje, som om jeg trodde at hun snakket om noe HELT annet. Jeg tenker i koffert. Med et smil og glimt i øye.
Jeg nevnte i en annen tråd (i flere tråder over tid, faktisk) Helen Fishers tre trinn. På første date skal hun befinne seg på første trinn, og eventuelt andre trinn. Jeg lar henne ikke drifte bort fra det.

Skjult ID med pseudonym ny her sø. 12 jan. 2014 17:33

JUIcer !!!

Hun bestemmer hvor og du bestemmer når men også hvor og etterhvert hjem til deg og hvis hun ikke nekter blir hun kastet ut og kjørt hjem...
Alt dette hører hjemme på 1890, spør du meg... Du fremstår som en drittsekk, rett og slett...

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 17:39

Hvis hun ikke vil være med, eller "nekter" som du sier, skulle jeg bare forlate henne der, mener du? Det antydet jeg da også. Jeg returnerer henne hvis hun må bli returnert. Ellers ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 12 jan. 2014 17:41

@metoo

Jeg også kan Google. Men det betyr ikke at jeg finner et sted som er bra. Da regner jeg selvsagt at vedkommende som er fra den byen vet bedre enn meg hva som er bra og ikke, så kan jeg heller ta et valg ut i fra det.

Men jeg ser jo at han er litt håpløs ut over det.
Derimot, når du sier at du ikke har noe fore og han ikke har det heller og ikke umiddelbart foreslår å møtes, så er han ikke spesielt interessert.

Skjult ID med pseudonym ny her sø. 12 jan. 2014 17:46

Jeg tror, @Juicer, du hører hjemme der du befinner deg akkurat nå...

Ønsker deg alt godt fremover men samtidig skulle se at du forandrer litt
på kvinnesyn.
Her hjemme går vi ikke i burka, hvis du skjønner og vi trenger ikke å retuneres.... Her er det vi kvinner som velger, skjønner du....

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 17:49

Det må du gjerne tro og mene, @ny her.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 17:53

@nora
Never assume. It only makes an ASS of U and ME. ;)

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 12 jan. 2014 17:55

Juicer? Jøss, såpass )

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 17:57

Såpass hva?

Skjult ID med pseudonym ny her sø. 12 jan. 2014 17:58

Ok, fortsett med samme ånde, dere... og kos dere med deres overbevisninger.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 18:00

@ny her
Jeg må få bemerke at du ikke har kommet med noe annet enn usaklige spydigheter her. Du har ikke mye å fare med, skjønner jeg. Hva er egentlig argumentet ditt?

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 12 jan. 2014 18:04

Juicer 17:08 : ...det trigget meg kjenner jeg ; (smiler)

Skjult ID med pseudonym ny her sø. 12 jan. 2014 18:05

Beklager, @Juicer at du oppfattet meg negativt, det var ikke meningen..
Jeg har prøvd å bidra men strakk ikke til...
Kanskje neste tråd blir bedre :-))) Jeg er ny her, skjønner du og skjønner ikke spilleregler ennå...

Lykke til, uansett :-)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 18:07

@ny her
Hvis du ikke mener det du sier bør du holde kjeft.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 18:16

På hvilken måte er den dominant, kiara?

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 12 jan. 2014 18:19

@nora . ...jeg har sittet for lenge med lekser her (Fagbrev) , men ja, Juicer fikk tankene mine over på noe annet ;- ))

Skjult ID med pseudonym ny her sø. 12 jan. 2014 18:19

Litt av en gentleman, du @Juicer. En klem er sendt for å myke opp dine spenninger. Hvordan går det forresten med de arabiske kvinner du dater nå for tiden?

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 12 jan. 2014 18:20

hehe..til opplysning så var siste boka jeg leste Kjartan Fløgstad // ..det er en annen sjanger..

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 18:22

Hvilken av dem sikter du til, @ny her. Hun imorgen, hun på torsdag eller hun på fredag? Eller en av de tre jeg ikke har fått plass til i kalenderen enda?

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 12 jan. 2014 18:26 Privat melding

nora : noe så tørt som Logistikk / glad Juicer vekket meg litt ;
So long herfra)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 18:27

@Frøken-o
En av mine favoritter ;)
So long

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 18:38

@nora
Jeg går ikke på date for å snakke om været. Med "hun har også sitt perspektiv" mente jeg at hvis hun ikke er interessert i meg, og dermed ikke responderer positivt, da avslutter jeg daten så grasiøst og gentleman-like som mulig. Det er da ikke dominant?

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 18:40

siste kommentar var visst til kiara...

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 18:42

... og "jeg bestemmer", "jeg forteller", "plukke opp" og "levere på døra" var uttrykkelig mitt perspektiv.

Skjult ID med pseudonym torsketran sø. 12 jan. 2014 18:51

@metoo,kiara
Kanskje Juicer har lært av skikkene på kjønns/arbeidsmarkedet der nede? (-:

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 18:57

@Kiara
"Beholde all regi"? Hvis hun har innvendinger eller bedre forslag så lytter jeg selvfølgelig til det, men jeg kan ærlig talt ikke huske at det noen gang har skjedd. Selv ikke i Norge.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 19:06

@Kiara
Kan ikke huske at du heller protesterte noe særlig på valg av Teatercafen for vår fiktive date. Heller ikke på dagen. Selv om det er en urettferdig sammenligning, selvfølgelig, så skjønner du hva jeg mener med å "bestemme tid og sted".

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 19:12

Hvor ville du ha foreslått, da?

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 19:25

Dialogen, for min del, handler vel om å prøve å forstå hva dere egentlig blir så opprørte over (ny her, nora og kiara). Har aldri støtt på noe lignende i det virkelige liv.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 19:29

Sorry @nora :)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 19:45

@Kiara
Vel, jeg viker ikke en millimeter fra det jeg skrev. Og min date blir aldri et objekt. Hun blir overøst av respekt - respekt for hennes tanker, grenser, verdier, følelser, individualitet. Jeg lytter til det hun har å si. Eneste intervensjon er når hun begynner å prate om trivialiteter. Det har jeg ikke tid til, utover innledende tomt oppvarmingsprat, og jeg vil ikke kaste bort hennes tid heller på det.

Skjult ID sø. 12 jan. 2014 19:49

Juicer Hva snakker du med dama om i sengen da?

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 19:51

Da har jeg som regel munnen full av andre ting. Får ikke til å prate så mye da ;)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 19:52

@nora
to sjeler en tanke?

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 12 jan. 2014 19:54

@ Juicer & nora
Dere bestod responstesten, og er funnet å være på samme bølgelende om nevnte tema...
*shooo* Løp nå mot hverandre i sakte film med strykemusikk i bakgrunnen!
;p

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 19:55

så så arneand

Skjult ID sø. 12 jan. 2014 19:58

Oki, nora og Juicer, hva snakker dere om med sine partnere før dere havner i sengen med dem? Noe verbal forspill må man vel ha, eller?

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 20:00

Er du en mann som spør?

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 12 jan. 2014 20:05

*Sukk*
Ser for seg Nora og Juicer i disse rollene et lite minutt...
http://tinyurl.com/lbquo4w

...
xD

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 20:07

hehe fin den, @arneand

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 jan. 2014 20:11

*glis*

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 13 jan. 2014 03:16

@Kiara
Haha men jeg skjønner ikke hvorfor du insisterer på at jeg er dominant. Ihvertfall ikke utfra det jeg har skrevet her. Den merkelappen føles ikke riktig. Jeg kan være mange andre beslektede ting, kanskje, men er ikke dominant. Jeg er for medgjørlig, for mye et vi- og "oss to"-menneske, til å være dominant. Det liker jeg å tro ihvertfall. :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 jan. 2014 09:24

Skjønner helt ærlig ikke helt hva Juicer blir angrepet for her, jeg.
Men sikker jeg som er rar ;-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 jan. 2014 09:33

Ok....satt på plass da. Det er kun bruk av ord.
Men hvorfor? :-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 jan. 2014 09:43

1. Om han er dominant (noe jeg ikke tror), hva så?
Jeg trigges ikke av dominante, men det er det jo mange som gjør :-)

2. Om han er bestemt og tar styring? Hva så?
Deeeilig! Jeg elsker når jeg ikke må bestemme alt til alle tider.
Jeg ønsker meg en som tar tak, bestemmer - og lytter om noe er viktig for meg.

3. Plukk meg gjerne opp og kjør meg gjerne hjem.
Gentlemannsfakter er bare deilig. La meg være litt dronning.

Tja....var det noe mer?
Kiara og Juicer har sikkert sine greier. Men nå har jeg i alle fall sagt litt av mitt :-)

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 13 jan. 2014 13:02

@Z kommer meg til unnsetning, her. De svakes forsvarer ;)

Men jeg føler meg overhode ikke satt på plass. Jeg står stødig og trygt på mitt. Kiara, derimot, har flyttet fra skanse til skanse, fra "makan til dominant strategi" og "passer best i arabiske land" (hun kan ikke vite mye om arabiske land!) til "for all del, det trenger ikke være negativt å være dominant" og "fungerer det for deg er det jo supert:-)".

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 13 jan. 2014 15:16

Men hva synes dere jeg skal gjøre for å finne en litt mer dominant (kanskje feil ord) - litt mindre tafatt kar neste gang?

Kommunikasjonen flyter som regel greit fram til man skal bli konkret og treffes. Da stopper det opp for dem.. Noen tips? Bortsett fra å si at klarer du ikke å komme opp med et sted kan det være det samme?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 jan. 2014 15:43

nora og kiara
Drit nå i angriper eller setter på plass. Bruk ord som "er uenig med", "forstår ikke" eller "reagere på" da om det føles bedre. Jeg så bare ikke hva det ble reagert på - verre det det ikke. Og jeg ser det fremdeles ikke. Men jeg vil gjerne forstå - so help me!

Juicer
Jeg har ikke behov for å forsvare deg. Du er ikke svak, og trenger ikke å forsvares! Jeg forsvarer mobbere, men det er også i hovedsak det jeg forsvarer. Denne tråden handler jo ikke om det! Så derfor gjentar jeg meg selv: Hva er det kiara mener da siden hun er uenig med deg? Igjen: Jeg prøver å forstå. Eller bare flørter hun egentlig? I dont get it...

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 14 jan. 2014 03:18

@Kiara
Dette er sikkert ikke så interessant lesning for de andre forumistene her, men jeg kan ikke la det henge i løse luften slik.
Det at jeg skilte mellom mitt og hennes perspektiv, var bevisst. Hennes perspektiv vet jeg ingenting om før jeg har møtt dama. Med mitt perspektiv mener jeg at når jeg går på date så har jeg gjort meg opp en mening om settingen - som regel består det i å velge mellom (bestemme meg for om det skal bli) en kopp kaffe, en pils, lunch eller en middag. Dette mener du altså er galt. Fra mitt perspektiv består det også i å velge (bestemme meg for) hvor og når vi eventuelt kan møtes. Det eneste jeg egentlig trenger innspill fra henne på, er om hun må hentes og avleveres noe sted. Er det noe av dette du reagerer på?
Om hun har andre ønsker, ja så lytter jeg til det og er fleksibel i den grad jeg klarer å imøtekomme hennes ønsker. Jeg kan ikke forstå (og tror heller ikke) at du reagerer negativt på det.
Det eneste jeg kan forstå at du kanskje reagerer negativt på, er at jeg også ser for meg at hvis alt går bra - hvis jeg finner henne tiltrekkende og hun finner meg tiltrekkende - da har jeg også tenkt på det. Da har jeg ryddet huset, dusjet, kjøpt inn litt ekstra vin, øl, snacks, lagt på rent sengetøy og gjort alt klart til at vi eventuelt kan dra hjem til meg etterpå. Hvis alt stemmer. Hvis ikke så sørger jeg for at hun kommer trygt hjem til seg selv, hvis hun trenger skyss.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 14 jan. 2014 11:46

Juicer: Jeg synes det høres perfekt ut for mine ører. Bare plukk meg opp når du vil!

Kiara: Ja, det må være noe magnet-greier. Jeg bare lurer på om det er jeg som utseendemessig tiltrekkes av de som viser seg å være tafatte, eller om det er de som tiltrekkes av meg... Hmm. For det synes ikke på dem at de er dotter!

Dere begge: Virker på meg som dere er mer enige enn uenige her og at det er ordet dominant som er misforståelsen. Mandig, maskulin og intitativrik framferd er kanskje bedre å bruke om den oppførselen som beskrives.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 jan. 2014 15:02

Jajjaaa.....og sånn går no dagan!

Forresten: Er det flere enn meg som noen gang lurer på om folket snakker en dialekt, og i så fall hvilken? Ups! Dette ble avsporing!

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 14 jan. 2014 15:30

I dine ører, @Z, snakker jeg nok stavangersk. Men de fleste siddiser vil nok ikke være enige med deg i det; jeg blir ofte spurt hvor jeg egentlig kommer fra, nettopp pga dialekten. :-)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 14 jan. 2014 15:31

Men nei, det er ikke noe jeg tenker over til vanlig :-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 jan. 2014 15:36

Hvordan vet du at jeg ikke er siddis selv da, Juicer? ;-)

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 14 jan. 2014 16:04

Han så vel sikkert daten som et pliktløp - ikke sikkert han var interessert engang. Selv dater ikke jeg i desember, for da dytter jeg innpå med marsipan og får en bitteiten kulemage som forsvinner første uka i januar. Fasiten er vel heller - dersom en nøler og er usikker, så tyder ikke relasjonen på pomp og prakt

Det tar 1/3 sekund å få øynene opp for et menneske, og dersom en ikke kommer forbi dette første stadiet engang så er det vel dømt nord og ned fra begynnelsen.

Dating er noe drit. Skal tvinges inn i en bås av kjærlighet. Lenge leve heller det naturlige forhold og møte med mennesker på et mer normalt vis

Skjult ID med pseudonym Mucifer ti. 14 jan. 2014 16:07

Ps! En forsmådd kvinne sender ikke ut de beste signaler i dannelsen av relasjon - det der vær mer mann greiene. Jeg støtter det, men så er det nå slik da, at det ikke er alle og enhver sin mann en ønsker å være

Selv om akkurat DU var kjempeklar for å bli tatt av et vindkast. To for å danse tangol, finn en annen dansepartner.

En som du vil ha, og som har lyst på deg er de beste dansepartnerne

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 14 jan. 2014 16:10

Hehe, @Z. Nei, det vet jeg jo ikke. :)

Skjult ID med pseudonym frøken-o ti. 14 jan. 2014 16:12

hmm..det kan virke som om du finner deg typer som er ute etter ei å ha seg med og som for høflighets skyld møter deg ute. Som håper du skal ta initiativet til noe mer..kjapt, greit og uten for mye dill dall /

Skjult ID med pseudonym VinnILotto ti. 14 jan. 2014 16:26

@Feising
Fersk f..s? Annen tråd for det.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 jan. 2014 16:51

Nemlig, Juicer ;-)

Skjult ID med pseudonym høststorm ti. 14 jan. 2014 18:27

@juicer: Du gjør meg bare mer og mer nyskjerrig, liker tenkemåten din mht dating! Si fra når du flytter hjem igjen da (hvis du gjør det da)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 14 jan. 2014 18:34

@høststorm
Takk. Skal gjøre det ;)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 jan. 2014 18:36

Bruker du å holde slike løfter, Juicer?

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 14 jan. 2014 18:43

Ja, jeg pleier å annonsere sånt her, jeg. Jeg skal faktisk hjem en liten tur ganske snart (må skje før 10. februar), men har ikke bestemt nøyaktig når, enda.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 jan. 2014 18:50

Du skulle si fra når du FLYTTER hjem, Juicer :-)

Men du? Du har jo sagt at du ikke vil flytte til Norge. Så er du på en norsk datingside. Betyr dette at om du finner din kjære her, må hun flytte utenlands - eller at dere blir avstandskjærester?

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 14 jan. 2014 19:04

Jeg har vel ikke sagt at jeg ikke vil flytte til Norge? Jeg er på en to-års kontrakt nå, med mulighet til forlengelse/forkortelse, men jeg har da tenkt meg hjem en gang.
Da jeg flyttet hit deaktiverte jeg profilen min. Jeg er kun er på forumet nå. Som tidtrøyte. Det hadde jo vært kjekt om jeg traff en norsk dame, men de fleste vil ha noen i nærområdet sitt - naturlig nok.