Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer på....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym åc sø. 12 jan. 2014 10:16

Hei :-) Jeg har nå vært medlem et par måneder. Jeg sliter med å få svar når jeg sender meldinger til jenter jeg blir nysgjerrig på. Prøver å gå forsiktig frem og skriver ofte bare "Hei :) Hvordan går det?" eller liknende, men får sjelden svar. I det virkelige liv er jeg av en eller annen grunn en attraktiv og vellykket fyr, aldri hatt problemer med å få oppmerksomhet fra andre jenter, men her er jeg visstnok ikke interessant :-) Hva slags type meldinger liker dere å få? Og bør vi skrive en lang og fyldig beskrivelse?

Ønsker dere en fin søndag! I Trondheim har vi fått litt snø, sola skinner og jeg skal starte dagen med å steke vafler til meg og min sønn :)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 12 jan. 2014 10:22 Privat melding

jentene her inne svarer på akkurat det de vil svare på og når det passer dem..men noen fortrekker mer enn et " hei" og " hei hvordan går det "
selv legger jeg ikke så mye i en førstemld,,,,

men hva med å prøve...Hei..jeg liker profilen din.evt,,og det du skriver,,har du lyst å bli kjent??

lykke til

Skjult ID med pseudonym birdy75 sø. 12 jan. 2014 10:49

Jeg blir sjarmert hvis meldingen er litt flørtete og personlig. Noen ganger er et ord nok hvis ordet bare treffer meg.. Men det er selvfølgelig helt avhengig av om jeg liker bildet til avsenderen og profilteksten ikke minst.
Komplimenter er en killer, sånn er det bare ;)

Skjult ID med pseudonym Tiddelibom sø. 12 jan. 2014 12:34

Jeg blir ikke så veldig sjarmert av at dialekt brukes som språk. Det gjelder både i profil og på melding.

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 12 jan. 2014 12:49

For min del så setter jeg pris på litt mer enn: Hei, hvordan går det?

Jeg blir mye mer interessert om det er skrevet noe som får meg til å smile, og i få tilfeller provoserer meg :o) J

Skjult ID sø. 12 jan. 2014 13:01

Kort og konsist, vil ikke ha en lang førstemelding. Det er bildet som er avgjørende.

(mann 42 år fra Hedmark) sø. 12 jan. 2014 19:25 Privat melding

Hvis de liker profilen din med tekst og bilder, så er jeg overbevist om at det holder lenge med et HEI, en første melding er jo som oftest et signal om at profilen til vedkommende er interessant. Ingen som avviser noen pga kort førstemelding, hvis profilen framstår som interessant. Det er da ikke så ofte man ser en "match" :)!

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 12 jan. 2014 20:39

Kommer an på hensikten med meldingen. Er det å bli kjent eller å finne ut i løpet av en kjapp date om hun du sender den til er drømmedamen?

Jeg tror kvinner liker å få et inntrykk av menn - utover profilteksten som sikkert mange har fått hjelp til å skrive. Og at lysten til å treffes kommer via noen meldinger, ikke et - Hei.

Tipper de som skrive gode innlegg i forum er overrepresentert blant de som har gode meldingsutvekslinger også - uten at drømmemannen / - dama vokser ut av intet selv om.

(mann 51 år fra Aust-Agder) sø. 12 jan. 2014 20:57 Privat melding

Det er vanlig folkeskikk å svare om noen tar kontakt, om det så er bare "sorry, er ikke interessert". Jeg får svar av ca 25% av de jeg tar kontakt med. Mye arroganse ute å går blant damene her, eller er det mangel på folkeskikk?

Skjult ID med pseudonym Calvados sø. 12 jan. 2014 20:58

Et godt profilbilde og en velskrevet profiltekst var det som skulle til for at jeg skulle få svar på førstemeldinger. For det meste skriver jeg korte meldinger som viser at jeg har lest profilteksten, og uansett er det vel sikker 90% som ikke svarer. Slik er det bare... Er vel representativt for hvor mange som egentlig er interessert i kontakt med meg. :)