Alle innlegg Sukkerforum

Til Sukkermenn -- profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Henny sø. 31 aug. 2008 14:59

Hva er det som gjør at en profil fenger nettopp deg?
At du stopper opp og ser på bildene og/eller leser teksten (- om det finnes tekst).
Og hva skal til for at du får lyst til å sende en melding?
Istedenfor å bare klikke raskt videre.

Og hva slags bilder gjør deg interessert?
Er det:
- Skoparene
- Katten(e) fra sytten forskjellige vinkler
- Hunden (accessoiret, må vite!) i atten forskjellige vinkler, gjerne veldig utbrente bilder tatt med blitz.
- På fylla i syden med ikke mye annet enn undertøy på
- Strutt, strutt med pushupen og truuuutmunn! "Ja, nå er jeg seksi!"
- Blomster i hagen
- Fire venninner på fylla (se to over)
- På fjelltur i SPORTY utstyr
- Kjøkkenbordet
- Stranda/dammen i Thailand, Kos eller Alanya. "Denne var helt bortgjemt for turistene og bare jeg var så heldig å få bli med kjekkasen i hotellbaren dit!"... Right ;)
(sitert fra en annen tråd her)

Jeg er nysgjerrig på om det som fenger dere er det samme som fenger meg når jeg leser menns profiler.

Skjult ID med pseudonym rarmann sø. 31 aug. 2008 15:24

Jeg blir umiddelbart interessert i strandbilder som profilbilde. Vis mest mulig med en gang. Skrytebilder er fint. Vanlige bilder som bare viser litt hvordan en er som person i vanlig setting med et smil, er kjedelig.

Så når jeg leser profilteksten, så er det en del ting som tiltrekker. F.eks så må hun være treningsnarkoman, og virke som den typen som har veldig spesifike krav. Når det er profiler der det står litt generelt bare med tanke på at hun vil finne ut av det mer når hun prater med folk direkte, så blir det liksom så meningsløst. Jeg blir med en gang interessert når det står "Du må like å trene og ta vare på deg selv, og ha glimt i øyet". Sånt finner man ikke ut senere på naturlig vis, og det viser at man setter pris på det ytre, ikke bare det indre. Alt sånn bør man lese seg til i profilen, for det er ikke sånn man forstår generelt av inntrykket av personen, eller i løpet av de første meldingene. Profiler som virker som personer som er koselige å prate med, jordnære mennesker, men som liker å farte og ha det gøy, fatter skjelden interessen.

Snu litt opp ned på det, så har du litt i nærheten av det jeg tenker når jeg er inne og titter.

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis sø. 31 aug. 2008 15:36

Søtter opp om rarmann sitt utsagn.
Problemet er bare at det er ikke så utrolig mange profiler igjen da :)

Skjult ID med pseudonym passasjer sø. 31 aug. 2008 15:38

"På fylla i syden bildene" er skikkelig turn-off. Det samme er alt for mange overfladiske trekk. Prøver rett og slett og unngå party-party-jentene :-) Du kommer langt med meg med "På fjelltur-bilder". "Vakker dame i naturbilde" vekker interesse. Og da mener jeg vakker i mine øyne.

Det må være en profiltekst. Jeg legger merke til at det er en del damer med et bilde og ingen tekst, de er det bare å holde seg borte fra. Spesielt de som stadig er pålogget. Setter pris på lange profiltekster, spesielt de som gir grunnlag for en spørsmål.

Skjult ID med pseudonym rarmann sø. 31 aug. 2008 15:40

Nei, med fare for å virke sær, så er det svært få (i hvertfal prosentmessig) profiler som virkelig fatter interessen. Også skal man jo såklart virke litt interessant selv i sin egen profil så den man fatter litt interesse for kanskje ser interessen motsatt vei om det blir til at man sender en melding.

Men uansett, jeg syns ikke det gjør noe at ikke det er så mange interessante profiler jeg. Er her inne bare i tilfelle det skulle føre med seg noe spesielt, og muligheten er alltids der uansett. Hadde halvparten av profilene jeg finner her vært av stor interesse, så tror jeg at jeg hadde trengt å tenke meg litt om :-]

Skjult ID med pseudonym rarmann sø. 31 aug. 2008 15:41

Veldig enig med passasjer!

Skjult ID med pseudonym rarmann sø. 31 aug. 2008 15:48

Må ikke glemme at bilde sammen med en eks er veldig pluss. Så kjekt å se hvordan hun er sammen med en gutt !(?)!

Skjult ID med pseudonym XTC sø. 31 aug. 2008 15:56

Jeg er ganske uenig med de andre. Jeg liker profiler som er mer åpne og ikke for spesifikke mht krav. Synes det ofte faller sammen med åpne, nysgjerrige og modne personer. Synes det r gøy hvis man tør å legge ut bilder som ikke er for stylet og gjennomtenkte.

Det er også fint med profiler som ikke er gjennomsyret med floskler som "glimt i øye", "karrierebevisst", "få meg til å le", osv.

Skjult ID med pseudonym jeppe sø. 31 aug. 2008 16:00

Jeg liker artige, finurlige og intelligente profiltekster. En morsom tekst er et sikkert tegn på at dama er intelligent. Og så hjelper det så klart med et bilde som viser kløfta.

Skjult ID med pseudonym Mann 25 sø. 31 aug. 2008 16:06

Skulle si meg enig med Jeppe inntil jeg leste hans avsluttende setning, men.. hehe. Med det sagt, så hjelper det langt også med et smil. Et ekte, naturlig smil, ikke et typisk "fotosmil".
Foruten om humor, intelligens og sosial antenner, så må profilen skille seg fra alle andre. "Alle" bruker tid med venner, "alle" liker en hjemmekveld eller en sporadisk tur ut. De aller fleste liker en tur ut i naturen. Vær så snill jenter, vær annerledes og tøff nok til å vise det! Gjerne noe som utfordrer innbakte tankesett hva kjønnsroller gjelder. Jobber du som snekker eller murer, så skriv det! Sånne ting legger jeg merke til.

(mann 43 år fra Hedmark) sø. 31 aug. 2008 16:17 Privat melding

Har man et pent ytre - ansikt og har en oppegående profil som tilsier at man har hodet på rett plass.
Da kan du ha alle bildene for min del.
Har man ikke tiltalende ytre - ansikt for min del, da hjelper ikke noen av bildene.
Har man en ikke oppegående profil, har et pent ytre - ansikt og har alle bildene så er det ikke sikkert det hjelper heller.......
Ellers så kan skobilde . kjøkkenbordet si mye om en person....
Et ansiktsbilde - helfigur av en søt - pen jente er det som skal til for man ikke klikker fort videre.

Skjult ID med pseudonym rarmann sø. 31 aug. 2008 17:43

Ja, det med "må få meg til å le" har jeg også lagt merke til. Skriver de det fordi de tenker at de som ikke er av interesse for dem kanskje kan sitte foran profilen og tenke "åh, jeg får jo ikke jenter til å le, så da er det best jeg ikke tar kontakt med henne." ?

Skjønner at de ønsker det sånn personlig sett, men litt morsomt at så mange skriver det på den teksten som er ment for potensielle partnere å lese

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 31 aug. 2008 17:54 Privat melding

@ TittenTei
Har jeg grunnlag for å kunne kreve at noen skal få meg til å le?:)

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis sø. 31 aug. 2008 18:01

Dette med å holde seg i form? Hva menes egentlig med det. Jeg melder ikke jenter som trener mer enn 3 ganger i uka...Dvs som SKRIVER at de trener 4-6 ganger i uka. Det er liksom noe med at om du må skrive hvor mange ganger du trener og når det er med på å definere din personlighet...Det blir liksom feil for meg. Jeg trener av og til om noen spør. Du ser at jeg er slank på bildene og du ser samtidig at jeg ikke har bulemuskler.

Jeg melder jenter som 1) liker ting jenter vanligvis ikke liker 2) ikke har bikinibilder i albumet sitt 3) er over et minstemål når det gjelder utseendet.

Skjult ID med pseudonym s sø. 31 aug. 2008 18:17

Og hva med alle som reiser "hele tiden"?

Nei, det er nok en ikke helt definerbar kombinasjon av bra tekst og godkjent bilde som gjør at en profil fenger. Når sant skal sies, er det under 10 som er såpass interessant at det er verdt å se på de flere ganger.

Teksten kan forsåvidt inneholde et par klisjeer, ikke være særlig humoristisk, ei heller inneholde masse spennende og særegent. Av og til er det bare slik at noen skriver på en måte jeg ikke kan sette helt ord på.

Skjult ID med pseudonym Varulv sø. 31 aug. 2008 18:19

Utseende og utdanning

resten må man finne ut av på andre måter

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis sø. 31 aug. 2008 18:25

Oh en ting til: er profilbildet tatt i myspace-angle så styrer jeg unna :D

Skjult ID med pseudonym /b/ sø. 31 aug. 2008 20:48

<Hva er det som gjør at en profil fenger nettopp deg?
* Kan være en setning, et bilde eller nicket. Det er forskjellig. Og når jeg er i slarvemodus med en jente er det kun
hvis jeg får en melding uten å ha sendt selv, at jeg tar kontakt.

<Og hva skal til for at du får lyst til å sende en melding?
* Se over. Kan legge til at hvis det er mot normalt(bilde, tekst, nick) må jeg sende melding om jeg har lyst eller ikke.
* Omtrent som en tvangstanke. :)

<Og hva slags bilder gjør deg interessert?
* Sytten katter tatt fra en vinkel. Crazycatwoman er digg
* På fjelltur i joggebukse og et glass rødvin i hånda
* en morsom undertekst på et albumbilde
* ellers kan bilde være hva som helst for min del, hvis noe annet får min oppmerksomhet.

Og bilder tatt på badet og bilder med åååå så morsomme grimaser pleier jeg styre unna.

Skjult ID med pseudonym Lemen sø. 31 aug. 2008 21:12

Dette er vel litt individuelt, noen liker treningsnarkomane, andre (som meg) foretrekker litt mer avslappede personligheter - for eksempel. Men jeg tror nok det er viktig å skrive litt mer enn to setninger og å unngå fraser av typen "Jeg tar gjerne en tur i skog og mark, men setter også pris på peiskos med et glass rødvin." Personlig synes jeg man også bør holde seg unna for mye SMS-språk, men det kan det være andre som liker.

Når det gjelder bilder, vil jeg helst se bilder som sier noe om personen. Da er det greit med et mangfold - både hverdag, fest, reiser, fjellturer osv. Det er også greit å kunne se litt mer enn ansiktet - ikke nødvendigvis fordi jeg er kroppsfiksert, men fordi klesstil, holdning osv. faktisk sier noe om en person både på godt og vondt. Det jeg derimot ikke liker, er tilgjorte bilder, enten disse er med trutmunngrimaser eller en utringning som ikke overlater noe til fantasien.

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 31 aug. 2008 22:34 Privat melding

Hva er det som gjør at en profil fenger nettopp deg?
*det kan være alt fra A til Å men en velskreven (ikke nødvendigvis lang biografi) kan også gjøre sitt ved siden av et edru bilde!

Og hva skal til for at du får lyst til å sende en melding?
*Jeg føler at personen, ved det han har skrevet/bilder etc, matcher meg. Og da mener jeg ikke at matchtreet nødvendigvis skal matche meg, men selve den personligheten jeg mener jeg merker utifra tekst og bilde.

Og hva slags bilder gjør deg interessert_
*fyllturbilder fra Syden er jo ikke akkurat noe moro for andre enn dem som var med på turen, så inneholder albumet 17 slike styrer jeg unna uansett hvor godt profilen er skrevet. Ærlige bilder, altså ikke "se meg bakom busken i skogen bakom granen som er dekket av en kampestein". Det blir for drøyt! Men et naturlig smil, i en naturlig setting er pluss. Et tullebilde KAN være morsomt, men ikke nødvendigvis!

Gi meg heller noe som gjør at jeg kanskje blitt litt misunnelig (fallskjermhopp-bilde), interessert (tur i amazonasjungelen) eller helst: Gi meg et så ærlig inntrykk av deg som overhodet mulig. Og det er jo hyggelig om personen får meg til å trekke på smilebåndet via profilen men alle er da ikke født til å være skriftlige satirikere!

Skjult ID ti. 2 sep. 2008 22:12

Bilder av fester er til venninnene som var på festen, ikke alle andre.
Bilder av hus og leiligheten, hører knapt til i et magasin.
Bikinibilder blir mer av privat karakter, selv om noen er pene å se på.

Det mest håpløse her inne er de som ikke har noe bilde av seg selv. Hverken i selve profilen eller i albumet. Hvordan skal en da få dannet et lite førsteinntrykk??
Da kikker jeg ikke på profilen før hun har klikket på meg.
Mye av teksten er avgjørende for meg, samt hva en har krysset av på.

Bilder av turer og ting som en gjør i fritiden er bedre å se på enn blomster og andre rariteter.

Et stort pluss til dem som har lagt en liten kreativ sjel i sine profilbilder.

Skjult ID med pseudonym alterego ti. 2 sep. 2008 23:45

@Henny:
Jeg tror at menn generelt sett er individer ... og at det er UTROLIG vanskelig å generalisere.
Når det kommer til stykket ønsker du vel å treffe den ENE mannen som er riktig for deg, og ikke menn generelt?
Da vil det være en fallgrube å forsøke å finne en generell "oppskrift" for hvordan man skal fremstille seg.

Jeg tror faktisk at kvinner har en tendens til å bli ofre for en feilaktig oppfatning av at kvinner tror de vet hva "menn" er opptatt av.
Der kan de ta veldig feil.... Jeg tror faktisk det ofte er slik.

I en profil ser jeg etter et godt smil, noen gode formuleringer i beskrivelsen .... og enkelte er mer den "typen" man er på utkikk etter ... slik er det vel også for kvinnre. Et bilde sier mer, osv. ....
Jeg ser ikke etter store pupper, flott kropp, osv.
Jeg ser etter en kvinne jeg kan ha det bra med, uansett utseende osv.

VÆR DEG SELV !!!!! :-) :-) :-)

Skjult ID med pseudonym Henny on. 3 sep. 2008 06:45

@alterego

Min intensjon med denne tråden var ikke å finne ut hva alle Sukkermenn ser etter sånn at jeg kan skreddersy min profil til å passe alle menn.

Etter at tråden har gått sin gang, har jeg ikke forandret noe på min profil. Ikke har jeg lagt inn hverken fjellturbilde, syden/fyllabilder, kløftbilde osv.

Jeg var nysgjerrig på om menn generelt er så shalllow (som det kommer frem i enkelte tråder) at dere bare ser etter kløft-og halvnaknebilder. Om tekst betyr noe osv.

Og hurra!! dere er som jeg trodde:
menn er individer og de aller fleste liker "vanlige" damer, med det lille ekstra som den enkelte faller for.
Omtrent som vi damer også liker med dere.
Jeg har altså ikke blitt offer for en feilaktig oppfatning av hva vi tror dere er opptatt av.
Praise the lord! :-)

Skjult ID med pseudonym Johnny T on. 3 sep. 2008 09:38

Jeg vil ha en dame med bilder på profilen, der hun både drikker og røyker. Spar meg for naturfjas!

Skjult ID med pseudonym Elats on. 3 sep. 2008 09:51

Jeg lurer på hva dette "beinet i nesa" skal ha å si, alle jentene har visst det her på sukker. I mine øyne er ikke dette et skjønnhetstrekk da man egentlig ikke skal ha bein i nesa.

Skjult ID med pseudonym s on. 3 sep. 2008 09:55

@Elats

De prøver vel å bryte ned det ihjelslitte, eldgamle kjønnsrollemønsteret om at mannen er det sterke kjønn. I realiteten viser det seg som regel at de som så absolutt må fortelle verden (altså, ikke bare vise det ved vanlig, normal atferd) hvor sterke de er og hvor mye ben i nesa de har, er de som faktisk IKKE er det.

Men hva med de gir uttrykk for å reise _hele_ tiden? :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 3 sep. 2008 10:00

Please!
La menn få være det sterke kjønn - i alle fall av og til sånn at vi kvinner kan tillate oss å slappe av litt! Alle mann på dekk!
Jeg savner rett og slett sterke, modige menn som faktisk er sterke, og som ikke bare forteller om hvor sterke de egentlig er :-)

Skjult ID med pseudonym s on. 3 sep. 2008 10:03

@Zitelle

Påstanden min gjelder kanskje begge kjønn :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 3 sep. 2008 10:16

Det var vel nettopp det jeg på en litt barnslig måte måtte markere, s ;-)

(kvinne 40 år fra Oslo) on. 3 sep. 2008 10:25 Privat melding

@ Johnny T

It`s Meeeeeeeeeeeee! Pick me, pick me! Please a`?

Skjult ID med pseudonym gear on. 3 sep. 2008 11:09

Jeg liker hvertfall damer som er damer og ikke følger den jævlige trenden med forvrengte kjønnsrollemønster der dama plutselig er sjefen og beslutningstakeren som mannen baserer seg på.

Det latterligste jeg vet er når jeg spør (visse) kompiser med dame om de skal være med på et eller annet, og de bare svarer "ja, du får høre med sjefen". Tror egentlig ikke de stakkars jentene ønsker det heller:)

Bilder er best hvis de viser personen i situasjoner kongruent med personligheten og interessene til personen. Samme nøyaktig HVA du gjør, bare det er noe som speiler deg altså. Ikke noe vits i å spekulere på hva som hooker flest mulig, da det sannsynligvis vil se litt rart ut ift profilen ellers;)

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 sep. 2008 12:02 Privat melding

Fallskjermbilder og historier om hopp i fallskjerm er for meg det værste jeg kan lese i en profil. Da får jeg følelsen av at jenta hoppet i fallskjerm bare fordi hun skulle skrive det på sukker og hun kan nå legge ved sin personlighet at hun er smågal/gærn/modig/spontan. Men å hoppe i fallskjerm finnes ikke spontant og en må følge en mengde gørrkjedlige regler og høre på masse gørrkjedlig prat fra en instruktør og gjøre en helg haug med kjedlige ting så om en legger alt en må gjøre sammen så er det nitrist og waste of money.

Kjøpepersonlighets samfunnet er vel det jævligste jeg kan tenke meg, men sånn er det vel bare. Jeg ser for meg at mange jenter har hatt kjæreste siden de var veldig unge og har dermed aldri fått utvikle sin egen personlighet, de har bare eksistert og blitt gode på kjæresteting. Aldri brukt tid alene og utforsket noe som helst eller utviklet interesser......Da blir den perfekte løsningen for dem et samfunn der de kan "krysse" av for personlighet som de kan tilegne seg. F.eks om en kler seg sånn og sånn tilhører en den gruppen, om en snakker om forfattere og bøker ingen har hørt om så er en smart og om en liker fotografi, helst svar hvitt bilder som ikke gir noen som helst mening så er en lynende intelligent og klisjeen når nye høyder om jenta er anti-usa på alle måter fordi hun har lært at det er riktig når hun har valgt den personligheten...denne personligheten medfører også de obligatoriske "trist" bildene, der jenta spiller på babykomplekser (r.ef kroppspråk for å få oppmerksomhet fra mor og far)ved å se trist ut i et bilde som liksom er kunstnerisk fordi i norden er alt som er nitrist og jævlig vakker kunst.

Heldigvis slipper en det uendelig maset om Snowboard som det var før, der de som stod på Snowboard engang i året alltid skulle mase om det som om de var en 19år gammel brisen psykologistudent i en antiintelektuell psykylogi vorspiel samtale. Åh lord en ble mindraped av alt snowboard bæsjet før, det var så "cool" at en rastafari backpacker svenske ikke engang kunne nå den coolhets høyden.

Så lenge jeg slipper en kjøpepersonlighet og en masse anti-usa greier fra en jente som ikke har fordypet seg i temaet i det hele tatt eller som tuter SV uten ha lest partiporgrammet så Im happy...og om jenta liker dyr er det et kjempepluss.

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 sep. 2008 12:03 Privat melding

psykologi skulle det stå hehe :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 sep. 2008 12:16 Privat melding

Hehe fikk en hissig melding i innboksen min nå igjen mtp på bildene mine osv.

Da tenkte jeg at jeg kunne skrive mine tanker om hvilke jenter som er bak disse profilene siden de alltid skal kjefte på meg uprovosert, de har en ting til felles..mye valpefett og bilder der de er på fest og inntar alkohol. Jeg velger å kalle dem rusbrusjenter!

En rusbrusjente neglisjerer ofte kroppen sin uten et fnugg av skam eller dårlig samvittighet. Hun lever høyt på den postfeministiske holdningen om at kuk er en kvinnes rett, og at hun kan pimpe bacardi breezer og bøtte ned peanøtter og kebab 2 dager i uken og likevel gjøre krav på en hvilken som helst mann. Dette hegemoniet fortsetter kun om man lar det. Dersom boikott av rusbrusjenter blir utbredt er de nødt til å ivareta seg selv. Enkelte rusbrusjenter gjør dette ved å sulte seg på en mariekjeks om dagen mellom fyllekulene, og blir følgelig tynnfeite.

Med det sagt er dette kun den legemlige klisjeen om rusbrusjenten. For det er ikke kroppen i seg selv som er det vesentlige, selv om hun i kraft av å være partyjente nok er utrent og med lut holdning.

For meg er det langt viktigere at hun er en konform sau som etterlever alle de normer som er felles for hjemmelløst arrogante storbyjenter. Disse som tror de er noe, men egentlig ikke utmerker seg i det hele tatt.

Rusbrusjenten studerer psykologi for å kunne bo borte fra mamma og pappa og høste studielån. Hun hiver seg på livsstilstrender som feks palestinaskjerfet+sv eller de notoriske kafé-hengerne for å finne tilhørighet i en gruppe som er selverklært hippe og kule. Videre setter hun seg i en moralsk pidestall som kysk og dydig, men ved første anledning drar hykleren til syden og griseknuller hooligans og greske bartendere med brylkrem over en lav sko. Hun finner en absolutt gjennomsnittlig gutt til kjæreste. En betingelse er at han også prøver å leve ut et image, som feks skater eller hiphopper, og dette skal selvsagt matche med henne. Men han må ha velordnet hår! Nå kan de være kule sammen.
Ut på kvelden etter de første breezerne mister hun noe av hemningene, og flasken gir god anledning til å rasjonalisere bort lysten til å bryte ut av sitt pertentlige image. Når pinglekjæresten utelater å ringe henne blir hun knust, men finner heldigvis trøst i den sympatiske pakistanerkompisen som forstår kvinner. Før hun drar hjem for å ta seg sammen igjen faller hun derfor for fristelsen å knulle ham på dass. Men det må ingen vite.

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 sep. 2008 12:19 Privat melding

Hehe sånn..litt uskyldig bjeffing tilbake som ikke går på personangrep eller noe konkret mot noen men mer uskyldig synsing om hvilke jenter som er bak de profilene som typisk IKKE liker meg her inne og tydeligvis lar meg få vite det:)

Skjult ID med pseudonym MegSelv on. 3 sep. 2008 13:51

@ SteinR 12:19 - 3/9

HAHAHA!!! Utrolig bra skrevet!!
Jeg kjenner igjen typen! Og jeg forstår at du "smeller tilbake".
Du er tydeligvis typen som tar vare på deg selv og kroppen din, det er det ikke alle som gjør. Synd for de at de blir misunnelige da.......men de kan bare gjøre noe med det selv.
Det skal selvfølgelig være plass til alle mennesker her...alle typer og former, selv om jeg ikke selv forstår at å tyne seg inn i en alt for liten topp så magen henger utenfor beltet er særlig bra reklame.
Men at de må gå til personangrep er vel unødvendig!?

....må le litt..... :-)

Skjult ID med pseudonym MegSelv on. 3 sep. 2008 13:52

....sorry.....det skulle seff være innlegg kl 12:16......

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 sep. 2008 13:54 Privat melding

Hehe jeg tar meg ikke nær av det og svarer heller ikke, men satt ting litt på spissen og skrev det hva jeg tenkte etter noen år av og på nettsider som dette, men tror neppe jeg kan fornærme noen i særlig grad når jeg bare skriver generelt og pløsete...men provosere til litt debatt..den kunsten kan jeg hehe :)

Skjult ID med pseudonym MegSelv on. 3 sep. 2008 13:56

Hehe......ikke noe prob å skrive generelt vettu! :-)

Stå på! :-)

Skjult ID med pseudonym sweetchili on. 3 sep. 2008 19:22

Henny, jeg kan vise deg en jenteprofil som ikke fenger:-D Og jada, den mangler hele listen din;-)

Skjult ID med pseudonym Henny on. 3 sep. 2008 19:39

@sweetchili
Den finnes nok helt sikkert ja. Men det kan hende den fenger noen andre enn deg :-)
* Hvis den ikke er tom for både bilde og tekst da ;-)
Såvidt jeg har fått med meg, er det ikke helt greit å navngi profilnavn her. Så jeg får tenke meg at den ikke fenger deg :-)
Herlighet..... nå slo det meg; tenk om det er min profil du sikter til he he he.

På samme måte som at noen profiler ikke fenger meg og min profil fenger garantert ikke alle her heller.
Mangfoldet florerer. Og smaken er visstnok like variert som antall medlemmer her.

Skjult ID med pseudonym sweetchili on. 3 sep. 2008 19:47

Jeg er jente;-) Tenk lurt nå ;-)

Skjult ID med pseudonym Henny on. 3 sep. 2008 19:54

@sweetchili

Aha, vi tenkte ikke likt :-) Jeg har ikke vært på noen jenteprofiler her, så jeg har ikke peiling på hvordan de "tar seg ut".
Trodde at du er mann, jeg. Vel vel, så feil man kan ta :-)
Hm tenke lurt tenke lurt tenke lurt.......

Skjult ID med pseudonym bortreist on. 3 sep. 2008 20:31

@SteinR... Morsomt skrevet og konkludert ut fra din synsvinkel.. Litt satt på spissen. Men det er viktig med klare ord til dem som føler seg truffet av hva du enn provoserer med..

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 sep. 2008 22:12 Privat melding

bortreist...jeg bare tøyser hehe :) At jeg får noen sure meldinger plager ikke meg i det hele tatt..men jeg trodde jeg skulle skape tidenes debatt..kanskje folk ikke tar seg selv så seriøst som jeg trodde..og det er jo en bra ting:)

Skjult ID med pseudonym Henny on. 3 sep. 2008 22:16

@SteinR

Jeg må også si at du slår til innimellom, du kommer med mye bra. Tror ikke alle tar deg så seriøst som du tror, nei :-)
Men den "tidenes debatt" er vel litt utenfor tråden her.

By the way, finere bilde av deg nå enn det du hadde tidligere!
M.a.o. ros av bildet ditt :-)

Skjult ID med pseudonym åge sø. 14 sep. 2008 21:30

Hva med når en ikke er fotogen og ikke liker å bli tatt bilde av.
Jeg ser helt lost ut på bilder. Dersom jeg er slikt til vanlig, ser jeg helt dass ut.
Unngår bilder som andre tar. Og i tillegg spør jeg ikke om noen vil ta bilde av meg for jeg tar meg ikke ut.
For å legge ut bilde her, har jeg sikkert tatt 20 bilder og prøver meg på et av dem.
Smilere får en frem et rart smil, øynene ser ut som en nettopp har våknet, håret ser rart ut osv

Skjult ID med pseudonym Henny sø. 14 sep. 2008 21:43

Jeg ser bildene kun som veiledende. Ikke alltid folk ser akkurat sånn ut in RL som på bilder.

Skjult ID med pseudonym ikk_lett ma. 15 sep. 2008 09:32

Direkte svar til Trådstarter:
Og hva slags bilder gjør deg interessert?
Er det:
- Skoparene
Niks
- Katten(e) fra sytten forskjellige vinkler
De bildene er egentlig greie, får da ser jeg med en gang vi ikke har felles interesser, verdigrunnlag.
- Hunden (accessoiret, må vite!) i atten forskjellige vinkler, gjerne veldig utbrente bilder tatt med blitz.
Se over.
- På fylla i syden med ikke mye annet enn undertøy på
Greit å være på fylla i syden, ikke greit å spre bilder for hele verden.
- Strutt, strutt med pushupen og truuuutmunn! "Ja, nå er jeg seksi!"
Gjennomført med stil og humor: Ja. Gjennomført med desperasjon og alvor: Turn-off. Den er ikke lett, men kan bli bra.
- Blomster i hagen
Den typer bilder er greie, da ser vi om vi har felles smak. Bilder av kommunes blomsterbed er ikke OK. Slev om kommunene er Barcelona eller Amsterdam.
- Fire venninner på fylla (se to over)
Se to over.
- På fjelltur i SPORTY utstyr
Enda bedre, fjelltur i slitt anorakk.
Enda bedre badebilder fra fjellturen uten utstyr svømmende blant snøflak.
- Kjøkkenbordet
Tja, hva er på kjøkkenbordet?
- Stranda/dammen i Thailand, Kos eller Alanya. "Denne var helt bortgjemt for turistene og bare jeg var så heldig å få bli med kjekkasen i hotellbaren dit!"... Right ;)
Right

(sitert fra en annen tråd her)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 15 sep. 2008 10:53 Privat melding

Det som fenger er:

1. Et nærbilde av ansiktet som profilbilde - profiler uten bilde besøkes ikke i det hele tatt.
2. At du har et album.
3. At albumet inneholder varierte bilder av deg - nærbilder, helfigur, varierte situasjoner med og uten festutstyr. Bilder av steder du har vært og ting du eier er lite interessante - alle har vært i naturen og i syden, og kjenner en katt eller hund.
4. At alle bildene er av god kvalitet - dårlige bilder viser at du er slurvete og det er ikke attraktivt.
5. At du har tekster av en viss lengde.
6. At tekstene viser intelligens, refleksjon og humor.
7. At du holder deg unna klisjeene som "får meg til å le", "er MANN", "lite selvhøytidelig/masse selvironi", "tar meg med storm" etc. Ukebladtekster kan jeg lese hos tannlegen - jeg vil heller få bekreftet at du kan tenke selv.
8. At du skriver godt og feilfritt - skaff deg hjelp til korrektur hvis du ikke får det til selv. Igjen - slurv er ikke attraktivt.
9. At du tar deg selv og meg på alvor ved å gjøre ditt beste med profilen.

Det var da ikke vanskelig?

(mann 41 år fra Rogaland) ma. 15 sep. 2008 12:13 Privat melding

Hva med oss som er lite fotogene da..? :)

...og hva tar du for jobben som tekstforfatter på profilen min lightenup?

(mann 51 år fra Oslo) ma. 15 sep. 2008 12:27 Privat melding

Hehe... jeg snakker om bildekvalitet. Fotogenitet handler om å slappe av og faktisk like å bli avbildet, og det kan øves opp. Alt jeg gjør for penger har samme timepris: 750,- eks.mva.

:-)

Skjult ID med pseudonym Henny ma. 15 sep. 2008 18:51

@ikk_lett & lightenup
He he
Takker så mye for meget bra og utfyllende svar :-)

Og -mav77- kanskje lightenup også kan påta seg å fotografere deg. Få deg til å slappe riktig godt av foran kameraet.
Men i mine øyne så er bildet ditt mer enn bra nok! :-)

(mann 41 år fra Rogaland) ma. 15 sep. 2008 23:30 Privat melding

Nå fikk jeg litt for rare bilder inne i hodet.. tror kanskje ikke vi skal utsette lightenup for d.. :P

Og bildene blir vel sjelden bedre enn originalen.. så jeg får vel klare meg med de jeg har ;)