Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mari sø. 12 jan. 2014 22:52

Har aldri vært på sukkerfest før, og lurer på om det er vanlig å komme alene eller en gjeng sammen? Passer ikke for noen av mine single venninner denne gangen, så alternativet er alene eller ikke å komme.

Skjult ID med pseudonym wut sø. 12 jan. 2014 23:31

Gammel er du? Kan gå sammen vi :D. Kanskje litt merkelig å ha med date på singelfest.

Skjult ID med pseudonym Mari sø. 12 jan. 2014 23:53

Er 30, hva med deg? Skulle være helt naturlig det..:)

Skjult ID med pseudonym hatmelding sø. 12 jan. 2014 23:57

hvordan fungerer det, er det som en helt vanlig fest/utested eller er det opplegg osv?

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 13 jan. 2014 03:14

Jeg har litt lyst til å dra, men samtidig har jeg ikke lyst fordi det er så obvious at alle starter en samtale med hensikt å intervjue deg som en kandidat for potensiell livspartnerskap :p

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 13 jan. 2014 06:54 Privat melding

@mari
Alltid enklest å komme sammen med noen. Trodde ikke jeg kjente noen som skulle, men fikk i går melding fra ei tidligere klassevenninne om at hun og skulle... Hun hadde sett min kommentar på tidligere sukkerfest-tråd. Så om du kommenterer uten å bruke psaudonym kanskje noen du kjenner skal også...

Og @durrr det er vel fest og ikke intervju... Mitt mål er i alle fall å danse og ha det gøy... Prate = ja, intervjue = nei!

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 13 jan. 2014 07:05

Det var det jeg opplevde forrige fest, haha. Var flere damer som kom bort "hei! Vi har bra matchprosent" og så spurte de meg ut om hva jeg drev med, hobbyer, hva slags utdanning jeg går på...lol :D

Skjult ID med pseudonym wut ma. 13 jan. 2014 07:54

@Mari

Er 36 :-).

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 13 jan. 2014 11:17 Privat melding

Ja, ja @durrr... Er vel ikke alle som skjønner seg helt på det sosiale liv, og kun har jaktbriller på.

Tenker at koser en seg på festen, med hyggelig prat og dans, kan en kanskje finne noen nye venner å bli mer kjent med senere. Så kan den videre praten over en kaffe/på melding osv heller pense inn på hvem, hva, hvor og hvorfor...

Men jeg er bare meg, og kan ikke svare for alle damer. Håper ikke gutter har samme håpløse adferd, for jeg har ikke tenkt meg på intervju, men på fest!

Skjult ID med pseudonym Mona ma. 13 jan. 2014 13:30

Durr

Opplever det samme som deg når jeg er på byen også. Møter du en mann i baren, går praten fort inn på hva jobber de med, hvor studerte du, hvor mange barn har du, hvor gamle osv. Men når en mann spørr meg om dette tar jeg det som et hint om at han er interresert i å bli kjent med meg. Men det finns også de mennene som har øynene festet på puppene, og spørr er de ekte, og du er så deilig. Men det tar jeg ikke som noe kompliment, bare at mannen er kåt og vil ha meg med hjem.

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 13 jan. 2014 13:45

@Mona

Jeg foretrekker ikke sånne spørsmål, eller oppfatter ikke det som flørting hvertfall. Flørting er når dama kødder med meg, eller generelt klarer å prate om alt mulig tull med det spesielle glimtet i øyet (og det samme gjelder for meg når jeg sjekker damer).

Bli kjent er jo noe man gjør over lenger tid. Syns det er litt unaturlig å plutselig gå bort og stille spørsmål for å bli kjent NÅ MED EN GANG ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 13 jan. 2014 16:21

En Sukkerfest høres litt spennende ut. Men er i grunnen ikke så interessert i å farte inn til hovedstaden.

Så spørsmål er altså ikke lov? Hvordan skal en få greie på noe om den andre personen da da? Vente til dagen etter når en kan skrive til vedkommende på Sukker?

Skjønner jo det at jeg aldri kan sjekke om ei jente på byen hvis jeg ikke får lov til å spørre om hva de driver med og hva slags fritidsinteresser de har.
Gidder da ikke flørte i evigheter for så å finne ut at hun har noen interesser som overhodet ikke går over ens med meg og/eller mine.
Tenk om jeg hadde brukt masse tid på ei dame som det ikke ville blitt noe med og gått glipp av hun som virkelig hadde passet meg. :P

(mann 35 år fra Vestfold) ma. 13 jan. 2014 17:27 Privat melding

Jeg reiste alene på sukkerfesten i fjor. Her traff jeg på hyggelige mennesker, som også dro alene av både kvinner og menn. Er selvfølgelig enklere å ha med seg en venninne eller en bekjent, for å ikke føle seg utenfor.

Men alle som er der på festen, er jo ute etter å prøve å finne seg en "date" eller bare danse rundt i lokalet. Selve lokalet er litt som et utested, bare at her er alle folkene single, og det er jo ikke normalt i utesteder i Norge.

Jeg tar ikke turen denne gang, men muligens jeg blir med på neste sukkerfest. Fristet i år også, men denne gang, ble det for kostbart.

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 13 jan. 2014 17:30 Privat melding

Men powpow det er stor forskjell på å prate sammen og dermed komme til å naturlig stille noen spørsmål, kontra det å bombardere noen med spørsmål...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 13 jan. 2014 18:36

Men å spørre om hvor en er fra, hva en driver med og hva slags fritidsinteresser en har er da vitterlig ikke bombadering av spørsmål.

Nei, sjekking er overhodet ikke for meg. Enklere å bare forbli singel tror jeg. Alt for mange krav og does and don'ts som folk henger seg opp i før en i det hele tatt har blitt kjent. :P