Alle innlegg Sukkerforum

Kyllingboller oppskrift!

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Troms) ti. 14 jan. 18:58 Privat melding

Har laget flere forskjellige kyllingboller i dag og vil dele oppskriften jeg fant opp underveis.

1 rødløk (finhakket)
1/2 rød chilli (finhakket)
1/4 rød paprika (finhakket)
Ca 1-2 ts salt
Ca 1-2 ts pepper
Ca 2-3 ts karri eller pasta basillika
800 g kyllingkjøttdeig
Ca 40 g ris

Bland sammen i den rekkefølgen og lag deretter bollene i ønsket størrelse. Anbefaler å dyppe en spiseskje i lunket varm og bruke den og en hånd til å forme bollene. Stek på svak varme og vend dem ofte.

Hvis noen tester dette så ville jeg satt pris på tilbakemelding hva dere syns! :)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 14 jan. 19:39

@ts
Hvordan ble de i forhold til disse:
http://www.fjordland.no/produkter/sunt-og-godt/kyllingkjottboller-i-saus

(mann 35 år fra Troms) ti. 14 jan. 19:42 Privat melding

Ingen anelse @Arneand, har ikke prøvd fjordland sine.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 14 jan. 19:53

@Hawkeye81 (mann 32 år fra Troms) ti. 14 jan. 19:42
Dang, der røyk det eneste referansegrunnlaget jeg hadde 0.o
*sukk*

Neppe mulig å bestille ett parti mot en kasse pils heller tipper jeg?
I så fall betyr dette at jeg snart må teste brannalarmen. :p

(mann 35 år fra Troms) ti. 14 jan. 20:04 Privat melding

Hahahaha! :)

Skjult ID med pseudonym Mona ti. 14 jan. 20:45

Kvern heller opp kyllingfilet.
Kyllingkjøttdeigen består av ben, innmat og kun litt kjøtt som er malt sammen til en masse.

Skjult ID ti. 14 jan. 20:54

Hvorfor ris?

Skjult ID med pseudonym Missb ti. 14 jan. 20:56

Jeg er helt enig med @Mona, for meg er ikke MUK mat..Og ja, jeg kjenner argumentene :o)

Oppskriften frister forøvrig til testing :o)

(mann 35 år fra Troms) on. 15 jan. 01:38 Privat melding

For meg betyr det egentlig ikke så mye hva det er så lenge det er ufarlig og godt :)

Trenger ikke ris, men gjør at det blir litt mer mat i hver bolle, så den kan lett tas bort, ikke nødvendig. Første omgangen jeg laget i dag var uten ris og da brukte jeg rosmarin som krydder! :)