Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal man skrive?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Confuzed to. 16 jan. 2014 01:44

Har vært her noen dager nå og jeg har fått få svar. Hvilke grunner er mest typiske for ikke å svare? Det som står i profilen, på meldingen eller bildet?
Hvis det er bildet, så er det jo bare å legge seg under kniven, med et bilde av Ryan Gosling og "Give it your best shot" beskjed til legen. (ville aldri)
Er det teksten i profilen så er det bare at hun føler at jeg ikke er det hun ser etter (helt fair) eller at hun ikke er det jeg ser etter (like fair).

Men hvis det er meldingen så er det jo noe dere erfarne nettdatere kan hjelpe meg med?=) Hva skal med, hva skal ikke med, hvor lang, hvor morsom, hvor spørrende skal den være?

På forhånd takk:)

(mann 37 år fra Troms) to. 16 jan. 2014 02:11 Privat melding

Finnes ingen fasit, alle er forskjellige!

Skjult ID med pseudonym Pseudo to. 16 jan. 2014 08:58

Vær deg selv og skriv det du føler for, og drit i hva du føler forventes av deg.

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 16 jan. 2014 12:18

Du vet. Hadde ikke ryan gosling vært film mann, så kunne han ha vært deg. Det kunne aksel hennie også. du blir kanskje mer interessant av å være et kjent ansikt, men desto mer paranoid. Det heter seg, aldri møt de du beundrer i levende person - du vil bli skuffet

Vær deg selv, og ha selvinnsikt på både profiltekst og bilde, men det bør du vel vite

Skjult ID med pseudonym Confuzed to. 16 jan. 2014 21:40

Selvinnsikt på bilde?
Godt å høre at det er personlig her på sukker.
Skal fortsette med å skrive litt merkelige, litt lange og personlige meldinger.

Har ingen problem med avvisning. Blir eplet på rema sur (artig ordvalg) fordi en kunde velger et annet eple? Nei.

Lurte bare på om det var en enkel måte å få snakket i gang på:)

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 18 jan. 2014 00:10

Vil du at hun skal svare positivt til han andre når du først har fått en god dialog med henne? Kanskje er det så enkelt. Sjelden man ikke snakker med noen i det hele tatt kanskje. Så jeg tror timing har mye å si.

Ellers ryker noen ut på bilder, andre på bosted, andre igjen på å ha ordet slank fire ganger i profilteksten og andre igjen ryker ut på meldingen. En førstemelding uten stor bokstav og subjekt går sjelden videre. De som gjentar det som står i profilen om seg selv likeså. Mange grunner til å ryke ut. Lurt å si hva du liker i første melding og gjerne ha med et spørsmål. Greier du noe annet enn Hatt en fin helg? er det supert! :)