Alle innlegg Sukkerforum

Rekordmatch

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Finnmark) lø. 20 mai 2006 02:57 Privat melding

Hvem er det som har rekord i match inne på sukker.no?

Jeg har jo vært oppe i 98% med enkelte damer! Er det noen som slår dette?

Er det forresten noen som har klart å fått 100% ?

Jeg bare lurer...

(mann 40 år fra Finnmark) lø. 20 mai 2006 15:26 Privat melding

Så sant så sant da Haimat

Skjult ID med pseudonym Våryr lø. 20 mai 2006 19:17

Er egentlig det noe mål å ha så høy poengsum som mulig?
Øverste på min liste har 96%, men jeg har opplevd minst like god kjemi med menn som ikke har så høy score.......

Nå har jeg falt for en som "bare" har 89%, jeg smeltet fullstendig da vi møttes....så det er ikke bare poengsummen som teller ;)


(kvinne 42 år fra Telemark) lø. 20 mai 2006 19:32 Privat melding

95% har jeg som høyeste. Om det er 98 eller 89 tror jeg nok ikke har så mye å si, kjemien trenger ikke være der forde om man har høy match.

(mann 50 år fra Oslo) sø. 21 mai 2006 10:48 Privat melding

Har en på 99%, og 2 på 98%. Men neppe interessant noen av dem.
Selv om testen først kommer ved et eventuelt møte face to face.
Heldigvis, får jeg si.....

Skjult ID med pseudonym Våryr sø. 21 mai 2006 11:57

Spørsmål:
Selv har jeg ifølge systemet svart "annerledes og ærlig, kanskje litt eksperimentell", men jeg lurer på om de som har svart "gjennomsnittilig" eller "svært gjennomsnittlig" har flere - og høyere - matcher enn de som har svart "annerledes"?

Høres logisk ut at det er sånn, men jeg vet jo ikke....

(mann 48 år fra Oslo) sø. 21 mai 2006 12:00 Privat melding

Det er viktig å huske at det ytre og kjemien i stor grad er uavhengig av scoren på Sukker. Matchsystemet tar hånd om de andre ting bør være til stede hvis man skal oppnå et langt forhold. Som det sto i artikkelen i Aftenposten i går var det en jente som følte at hun fikk flest venner på Sukker. Det er nok mange som føler det slik og det kan være mye lettere å få en venn enn en kjæreste. Kun en sukkerfest eller førti turer på byen er ofte ikke tilstekkelig for å finne en kjæreste, men det er et godt skritt på vei. Når det er sagt har vi sett flere tilfeller der en god partner får sortert ut kjæresten sin blant flere tusen andre på sukker når partet har "testet seg".

Et annet problem som heller ikke har noe med matchsystemet å gjøre, er at man ikke finner hverandre attraktive nok. Det er typisk for single at de blir opphengt i visse ting og dermed blir så kresene at de ikke blir interessert i dem som engang ikke er interessert tilbake p.g.a. tilsvarende ting.

Når man har vært sammen et halvt år kan det derimot ofte være helt andre ting som oppleves som vakkert. Overskudd og varme vil mange si at er det viktigste på sikt. Hvis man har havnet i en lås kan dette være fint å tenke på. Det er mange måter å se hverandre på :)

Skjult ID med pseudonym MissY ma. 22 mai 2006 18:12

jeg synes det er litt rart/synd. jeg har match på 99% m en gutt på lista. han står øverst på min liste.. men jeg er blant 10 hos han... er dette mulig eller?

Skjult ID med pseudonym Våryr ma. 22 mai 2006 20:03

99%??
Det er jo helt sykt....!
Hehe, men hvis du "bare" står blant hans topp 10, så er du enten en av flere hos ham med 99, eller så har han 100% med noen.....det grenser mot juks, gjør det ikke? ;)

Skjult ID med pseudonym Bob Kåre ma. 22 mai 2006 21:45

Joda, 100% går helt bra det. Hadde det med ei jente her en god stund, men hun traff til slutt (forhåpentligvis) den rette og har nå disable'a profilen. Koselig dame, men vi var ikke ment for hverandre. Hun traff han forøvrig ikke gjennom sukker.no, så folkens hold øynene oppe! ;)

Har nå forøvrig 1 på 99% og 13 på 98% osv, men er enig med Våryr, ikke fokuser på %, fokuser på personen.

Lykke til! :)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 23 mai 2006 00:04 Privat melding

De fleste som representerer det gjennomsnittlige og samtidig svarer litt som det motsatte kjønn vil score høyt. Det man skal huske er at det er dem som bruker skalaen og svarer mer modig som har mest igjen for scoren. Dette gir typisk maksimalt 95-96 % match.

Når man havner ut som Bob Kåre er man normalt skyld i dette selv. Noen få velger å spekulere med en parameterjustering hvis de er mer interesserte i en høy score som kan tiltrekke mange. Det interessante er at de treffer noen som tenker som dem selv selv også på dette punktet og vi forstår samtidig hvorfor Bob Kåre velger å vektlegge matchtallet mindre.

Vi kan forsikre brukerne våre om at de aller fleste svarer skikkelig. Fra vår statistikk kan vi se at kun 33 av en Million matchberegninger gir 99 i score.

(mann 42 år fra Rogaland) ti. 23 mai 2006 11:46 Privat melding

Før jeg oppdaterte profilen hadde jeg en "ikke gjennomsnittlig verdensborger"-profil, og ti stykk match på 98. Nå som den er litt mer gjennomsnittlig har jeg to.

Er ikke-gjennomsnittlig det nye gjennomsnittet?

(mann 40 år fra Finnmark) ti. 23 mai 2006 17:53 Privat melding

Veldig mye gode svar her ja..

Er nok enig i at høy match er ingen garanti, men likevel så sier det såpass at det er ikke å komme bort i likevel.. Men som sagt mye annet som teller også ja, defintivt..

(mann 48 år fra Oslo) on. 24 mai 2006 01:20 Privat melding

Det er noe som ikke ble nevnt. Hvis man svarer gjennomsnittlig vil man ikke få bonus poeng. Hvis man svarer spesielt vil man få bonuspoeng. Dette vil si at hvis to personer svarer ganske uvanlig begge to, men likevel har god match med hverandre, så vil de få ekstra poeng nettopp fordi sannsynligheten er lav for at de matcher. Dette kan binge dem med uvanlige utfyllinger oppover. Dette er gjort nettopp for å kompensere for justering. Likevel, hvis en legger seg helt gjennomsnittlig, så er det, p.g.a. mange profiler alltids noen som vil treffe nær perfekt og gi en høy score. (Det er dog ikke så enkelt som at man skal svare likt).
Lærdommen man skal ta er at det er bra om man får 95-91%, men ved 85 kunne det vært bedre. Under 80 ville jeg ikke gått for selv om det virket fristende.. :)