Alle innlegg Sukkerforum

Gjengangere!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kjøttmeis ma. 1 sep. 2008 15:32

Noen ganger har jeg lyst til å spørre de 20+ vakre jentene jeg har hatt på online lista mi til ENVHER tid de siste 2,5 årene om de virkelig ikke klarer å treffe noen som er "bra" nok for dem?

Skjult ID med pseudonym Anine ma. 1 sep. 2008 15:35

Right back at ya!

Jeg lurer nemlig på om ikke mannfolka som bor på onlinelisten min døgnet rundt ikke klarer å treffe ett eneste kvinnfolk..

Er det ingen som er gode nok for hverandre?? Er det derfor det er mange medlemmer men ikke så veldig mange som blir par...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 1 sep. 2008 15:41

Hei Kjøttmeis. Hvor mange av disse 20 vakre jentene har du tatt kontakt med, da? Eller har de ikke de vært "bra nok" for deg? :-)

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis ma. 1 sep. 2008 15:43

Jeg har truffet en kjæreste på sukker og hatt noen forhold som ikke kom ut av startgropa..Har aldri hatt brukt for å være supermedlem i mer enn en måned...

Derfor føler jeg meg kvalifisert til å løfte den pekefingern...
For de er JO alltid der! Og det trenes og det reises og det er ikke måte på hva de gjør, men på sukker er det alltid!

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis ma. 1 sep. 2008 15:44

@Lilleulv: Disse jentene er for pene for meg og de få av de jeg har kontaktet har aldri svart meg,

Skjult ID med pseudonym Kit ma. 1 sep. 2008 16:00

Er det ikke bare å spørre de da?

Men, mer seriøst; mulig "dine" jenter er penere enn mine, men jeg har ikke inntrykk av at de bilde-pene er noe dårligere å svare enn andre.

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis ma. 1 sep. 2008 16:06

Tvert i mot kit! Når jeg prøver å skrive en litt lengre og fin email til en jente jeg velger ut i fra interessene er det oftere at jeg ikke får svar enn om jeg bare sender avgårde en melding til en jente jeg syntes er hot.

Men de jeg snakker om er i alderen 23-29 og smoking hot modell type jenter....

Skjult ID med pseudonym Kit ma. 1 sep. 2008 16:14

Jeg har heldigvis blitt så gammel at jeg har sluttet å lure på hvorfor og hvordan jenter tenker. De er noe eget uansett... :) De eldste av kjøttmeis "sine" jenter kan finne på å svare, men de på min aldrer svare aldri. Go figure.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 1 sep. 2008 16:14 Privat melding

Kjøttmeis det er mange mange mange falske profiler der du lett kan finne bildene igjen fra .com sider :)

Skjult ID med pseudonym woman ma. 1 sep. 2008 16:16

Dette var jo det jeg lurte på da jeg logget meg på igjen her etter et par år og fant alle disse mennene på 40++ som jeg kjente igjen fra den gang. Fikk noen skyllebøtter da ja, om hvem jeg var til å dømme og at jeg var i alle fall helt uaktuell (som om jeg hadde trodd noe annet når de har hengt ut her i åresvis).

Men er mer bekymret for den gjengen enn for jentene på 20+ som har flere år og dermed flere muligheter foran seg.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 1 sep. 2008 16:17

Ok. Nå skal jeg være litt seriøs. Jeg tror vi alle tenker litt sånn som du gjør nå: Han eller hun er for pen for meg.... altså er det ikke noe vits i å prøve.... Nei, overlat henne til de pene gutta, sik at de kan lage en tråd her inne etterpå om hvor skuffet de er fordi bildene var to år gamle og nå var hun ikke akkurat like pen og snuppete som på bildene...... snøft...

Hvis du liker dem er det vel bare å ta kontakt! At noen ikke svarer er en kjent sak, som man må regne med uansett kategori og kjønn - med mindre man går på svargaranti-lista.

Jeg vet mange jenter som jeg vil si er pene, som ikke får for mange henvendelser... Og som du selv vet, de har vært her lenge, men det har ikke klaffet så langt. Kanskje de er lei av smukkaser som bare vil sjekke dem opp? Jeg aner ikke. Men det gjør ikke du heller, så det kan jo være verdt forsøket :-)

Skjult ID med pseudonym Sjef ma. 1 sep. 2008 16:49

for pen finnes ikke... kun ikke pen nok..ler

Skjult ID med pseudonym DeepThroat ma. 1 sep. 2008 17:10

Det er haugevis av fake profiler, det er sikkert. Kanskje vi burde begynne å navngi de falske på forumet, slik at vi ikke kaster bort tid på dem....

Skjult ID med pseudonym rarmann ma. 1 sep. 2008 17:44

Jeg har også tenkt litt på det. Ser en profil jeg har sett mange ganger før, kanskje for et år siden da jeg var aktiv sist også, leser gjennom og virker litt interessant, skriver, men får aldri noe svar. Med mindre det er falske profiler, lar de være å svare fordi de ikke er interessert, eller fordi de er redd for hvordan mannen skal ta det? Altså, jeg kan finne på å svare en som kontakter meg, selv om det er ting som sier meg at ikke det er en potensiell person for noe mer, men jeg svarer fordi jeg syns det føles naturlig. Kommunikasjonen går gjerne naturlig mot noe mer, eller ned i grøfta og blir borte av seg selv etter litt uansett.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 1 sep. 2008 18:43

Angående "det er mange mange mange falske profiler der du lett kan finne bildene igjen fra .com sider "

Dette er ukjent for oss og vi kan garantere at det i allefall fra vår side aldri er brukt en eneste fake person eller bilde. Vi er klar over at mange useriøse aktører har forsøkt å komme opp på denne måten (spesielt i utlandet, men det er ikke praksis i dag)
Vi er altså ikke kjent med at det er mange fakeprofiler på Sukker, men hvis man har forslag til slike kan man bare sende kallenavnet til oss i redaksjonen så skal vi se på det.
Det vi vet er at det er en del strenge krav som settes og det er ikke så lett dessverre. Likevel lykkes svært mange etter litt innsats, så det beste rådet er å ta signaler, være positiv, finn et bilde der man ser glad og fornøyd ut, gjerne med et smil, og hold ut til man har oppnådd resultater :)

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 sep. 2008 18:52

"Dette er ukjent for oss og vi kan garantere at det i allefall fra vår side aldri er brukt en eneste fake person eller bilde."

Nei, håper nå inderlig at du / dere i alle fall opptrer med riktig informasjon og bilde :)

Men tror heller ikke at det er så mange fakeprofiler her - i all min naivitet. I alle fall ikke så mange at det er noe problem, eller på noen måte skader nettstedets kvalitet og omdømme.

Skjult ID ma. 1 sep. 2008 18:54

vi leter nok for mye etter den perfekte og ser ikke at den som er nesten perfekt kan være like bra eller bedre!

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 sep. 2008 18:59

@skjult

Er nok mye i det.

(mann 39 år fra Oslo) ma. 1 sep. 2008 19:03 Privat melding

Helt enig med nest siste taler her.

Jeg tror for mange har for høye forventninger til hva man kan finne her inne. Man setter kanskje lista litt høyt av og til, og forventer at ting skal være perfekt fra første tastetrykk. Sånn fungerer det vel desverre sjelden vil jeg tro.
Tipper det ville vært flere lykkelige mennesker der ute om man faktisk ga folk litt mer enn ingen sjanser. Jeg vet i alle fall selv jeg burde vært bedre på det av og til :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 1 sep. 2008 19:25

Det er mye som skal klaffe for at man finner et menneske man ønsker å dele mange år av sitt rike liv sammen med.
En ting er å velge dette mennesket - en annen ting er å bli valgt. Det er heller ikke alltid så lett som det kan se ut i første øyekast.

Jeg vet at jeg ville vært en god kjæreste for rett mann. Likevel:
Om han dukker opp en vakker dag, vil jeg ydmykt takke ham for at han velger å orke og leve sammen med meg :-)

(mann 39 år fra Oslo) ma. 1 sep. 2008 19:28 Privat melding

@Zitelle:

Sånn tror jeg de fleste tenker, om de tenker seg litt om :)

Man skal finne et menneske, eller bli valgt. Poenget er vel mer at man av og til må ta seg tida til å kanskje ikke bare la en kort titt på en profil avgjøre dette. Om det er inngangen, kan man fort bli en gjenganger. Gi det en sjanse, må vel være oppfordringen til først og fremst meg selv (jeg er da egoist) og eventuelt alle andre :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 1 sep. 2008 19:37

Sant foormatic
Jeg synes bare det ofte er snakk om valg, som om alle alltid hadde et valg.
Jeg tror ikke alle mennesker føler seg verken så attraktiv, omsvermet eller nedringt av beilere.
Derfor virker dette med valg litt forenklet slik jeg ser det.

Tid. Det er skrevet mye om bruk av tid på forumet. Noen har ikke tid til en 15 minutters kaffe med "feil" menneske. De ser ikke at det kan være noe å lære, noe i dette møtet som kan utvide sin egen tenkemåte eller sitt eget perspektiv selv om han eller hun ikke er kjæreste-emne. Selv mener jeg dette sier noe om travelheten vår i forhold til andre mennesker. Og når det gjelder å treffe det rette mennesket, tror jeg man må ha tid til å være åpen nok til både å se og bli sett for noe helt unikt.

Ja, jeg tror på forelskelse ved første blikk. Men jeg tror også på et tidsperspektiv generelt i forhold til å kjenne etter innvendig :-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 sep. 2008 19:44

@Zitelle

Med fare for å spore av (like we care?):

"Det er skrevet mye om bruk av tid på forumet. Noen har ikke tid til en 15 minutters kaffe med "feil" menneske. De ser ikke at det kan være noe å lære, noe i dette møtet som kan utvide sin egen tenkemåte eller sitt eget perspektiv selv om han eller hun ikke er kjæreste-emne."

Joda, jeg ser at det for noen sikkert kan være et poeng.

Men å tro at jeg kan lære noe, eller endre tenkemåte / perspektiv bare av et kort møte med en person hvor jeg da faktisk sitter der bare for å være hyggelig (for det er jo strengt tatt det en gjør om en ikke sier fra med en gang), blir nok noe vel optimistisk. For min del tror jeg ikke at jeg får noe særlig ut av av det. Nå er ikke livet mitt så travelt at det er for å bruke tiden på noe annet, alternativet kan like gjerne være sofaen, men small talk kun for small talken sin del greier i alle fall jeg meg uten. Men det er meg :)

Det er sikkert noen som greier å vri dette til at jeg forakter eller ser ned på personen jeg møter, men nå var altså poenget med møtet å se om det var noe som vekker mer interesse bak teksten og bildene.

(mann 39 år fra Oslo) ma. 1 sep. 2008 19:46 Privat melding

Det er jeg enig i, det er ikke alltid valg man selv må gjøre, selvfølgelig.

Jeg tror også på forelskelse ved første blikk, men ikke på nett. At man blir interessert på grunn av et bilde eller en profiltekst? Ja, det tror jeg på. Men, forelskelse når man leser en profil? Tror ikke det.

Lever jeg allikevel i trua? Å jada, så veldig også :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 1 sep. 2008 19:49

s
Jeg har da ikke adressert mine ord til noen spesielle, heller ikke til deg :-)
Derfor har jeg heller ingen behov for å vri noe til noe det ikke er.

Jeg registrerer at vi er ulike, s.
Jeg har også sittet i treff med mennesker der jeg tripper etter å gå og synes jeg kaster bort tiden min.
Men det rare er at jeg føler at også her har jeg lært noe. Ikke fordi de sa noe vettugt, men på grunn av møte med egne tanker.

Selv synes ikke jeg dette er en avsporing. Det spørres etter det som er bra nok. Å snakke om ting rundt temaet kan være berikende.
I alle fall for meg :-)

Skjult ID med pseudonym Hjørdis ma. 1 sep. 2008 19:54

Jeg tror ikke på kjærlighet ved første blikk lengre. Til det har jeg fått ett for kritisk syn og for tykt skall. Jeg vurderer før jeg handler. Jeg har stålkontroll på mine følelser og jeg misunner de som sier at kjærlighet gjør blind. Jeg er realist men jobber med meg selv hver dag:o) For min del er det å vinne denne kampen min vei til kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 1 sep. 2008 19:57

Hjørdis
Jeg tror kanskje du har rett i at veien til kjærligheten er å holde seg selv åpen og våge å være så "filterløs" som mulig. Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 sep. 2008 20:00

@Zitelle

:)

"Men det rare er at jeg føler at også her har jeg lært noe. Ikke fordi de sa noe vettugt, men på grunn av møte med egne tanker."

Av ren nysgjerrighet: Jasså?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 1 sep. 2008 20:06

Zitelle,
jeg er helt enig med deg i din beskrivelse av det å møte noen som det ikke klaffer helt med.. Jeg føler sjeldent jeg kaster bort tida mi i møte med nye mennesker (med mindre jeg har valgt bort noe annet vktig, da... men det skjer ikke så ofte). Jeg har det hyggelig nok (eller kanskje ikke), men som du sier, jeg føler at jeg i alle fall kan lære noe av de fleste situasjoner... Men det hender derimot at jeg føler at jeg kaster bort tiden DERES. Ikkke fordi jeg ikke er morsom nok *ler,* men fordi enkelte har et så spisset mål om å skulle finne den rette, at tørrprating om vær og vind og god kaffe, kan føles meningsløst og i verste fall virke forledende på dem.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 1 sep. 2008 20:09

For å svare på din nysgjerrighet: Jepps.

Om jeg ønsker å bevare meg selv som jeg ønsker å være; et raust, lyttende og åpent menneske med god takhøyde og rom til å puste fritt både for meg selv og de rundt meg, er dette en bevisst og kontinuerlig prosess.............
Å møte egne fordommer, egne trange tankemønstre osv. er derfor oftest av det gode om jeg er villig til å se og lære :-)

Skjult ID ma. 1 sep. 2008 20:20

Kanskje vi ser for mye etter forhold som ligner det vi ser på tv, kanskje!!!

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 sep. 2008 20:26

@skjult

Hm?

Skjult ID med pseudonym mie ma. 1 sep. 2008 20:30

Gidder ikke lese hele tråden så nå svarer jeg mulig det andre har svart... Men du TS. Om du har hatt de samme jentene på onlinelista di i 2.5 år så har du vel vert på sukker liker lenge selv, haha...

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis ma. 1 sep. 2008 20:35

@mie: den var clever altså!

Jeg har truffet og vært i forhold med flere fra sukker over en lang periode...HVER gang jeg har åpnet profilen igjen, har de samme ofte dukka opp...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 1 sep. 2008 20:35

Noen er singel i kort tid, andre er det i lengre tid. De fleste er singel i mer enn ett år.....mer enn 2.5 år også.
Om man er på sukker eller ikke i sin singelperiode har vel lite å si? Jeg synes ikke jeg er verken taper, unik eller rar som er singel :-)

Skjult ID med pseudonym elfrodo ma. 1 sep. 2008 20:40

Jeg lurer litt på hvor de single damene er i det virkelige samfunn jeg. Har nettopp startet i ny jobb og tar meg i å se etter ring på fingeren. Av 100 kvinns så er det en forsvinnende liten del som er single. Men her på Sukker er de...i fleng...

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 sep. 2008 20:43

@elfrodo

Jeg regner med, evt. forventer, at du ikke ser det som særlig overraskende at de er her i fleng? :)

Skjult ID med pseudonym elfrodo ma. 1 sep. 2008 20:52

Det var heller ikke det som overrasker meg s...

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 1 sep. 2008 20:53

Jeg har vært singel i laaaaaaaaaaaaaaang tid nå ...
Har vært på utkikk de siste 3 årene .. begynte med nett dating for at de jeg møtte ute ble det aldri noe seriøst av .. ikke over tid.
Å tenkte at de som melder seg inn i på en sånn side er vel ute etter det samme som meg .. ååååå ,så naiv jeg var .. hehehe
Har nå vært på sukker i 13 md og hatt masse dater ... men jeg er like singel.
Det er ikke snakk om å finne en som er "bra nok" , det er å finne en som passer. :o)

Skjult ID med pseudonym Sjef ma. 1 sep. 2008 22:08

nå leste jeg gangbangere på titlen av tråden.... jaja ... synet er vel det første som forsvinner med alderen :P

(mann 33 år fra Oslo) ti. 2 sep. 2008 13:33 Privat melding

Sukker/adm hehe tuller du? Det er spesielt to jenter her inne som har 4-5fake profiler hver, hun ene de bruker bilde av er VIMENN jenta i juni og jeg har henne på facebook. Hun synes det bare var morsomt og brydde seg ikke, så ingen skade skjedd I guess.

Skjult ID med pseudonym Singel ti. 2 sep. 2008 14:32

@kjøttmeis. Kan det ha noe med at disse damene du beskriver egentlig er ganske fornøyd med å være singel, men at de er her fordi plutselig så dukker den rette opp?

Nå er jeg mann, særdeles singel, særdeles travel og særdeles nysgjerrig. Derfor så er jeg her. Dukker den rette opp, så kanskje vi kan ta en date. Men jeg gidder ikke å date noen kun for daten sin skyld....

Kanskje er jeg singel i 10 år til.

Kanskje dukker superdama opp allerede i dag :-)

Hilsen en totalt uten hastverk på damefronten :)

(mann 31 år fra Oslo) ti. 2 sep. 2008 14:35 Privat melding

Dersom enkelte føler de får ett bedre selvbilde av å bare sitte over internett og få emailer fra desperate gutter om hvor pene de er, så vitner det om ganske alvorlige problemer med selvtilliten. Men de skader da ingen :-)

Skjult ID med pseudonym gudrun ti. 2 sep. 2008 14:44

dersom enkelte føler de får et bedre selvbilde av å sitte på internett og desperat sender mailer til hundrevis av damer, så vitner det om en alvorlig personlighetsforstyrrelse, vennligst slutt med det, det forstyrrer oss som er her av seriøse grunner !

Skjult ID med pseudonym Singel ti. 2 sep. 2008 14:52

@gudrun. Det er kanskje da de får dårligere selvbilde eller........

Skjult ID med pseudonym gudrun ti. 2 sep. 2008 15:03

@singel
gir ikke akkurat noen turboeffekt på selvbildet når du mottar 50 "spam-meldinger" fra overdoserte testosteronmissiler for hver reelle melding du får fra seriøse besøkende