Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 19 jan. 2014 14:44

Ble det noe action?:-)

Skjult ID med pseudonym jippi sø. 19 jan. 2014 15:00

Sant det @nora:) Herlig befriende fra sure kommentarer:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 19 jan. 2014 15:18

Vi får svar på det når Sukker gir ut DVD'en...

Skjult ID med pseudonym Melissen sø. 19 jan. 2014 15:21

@nora, vi lever etter all sannsynlighet bare en gang, men de fleste av oss lever jævlig mange dager. Nok tid til å gjøre både fine og idiotiske dåder. Og vi lever definitivt lenge nok til å ikke bruke begrunnelsen at vi lever en gang som en unnskyldning for å leve slik vi har lyst til.

Ellers husker jeg at de har vært skikkelig dårlige på å lekke tidligere, festdeltakerne.

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 19 jan. 2014 15:29

Dro dit på impuls...og resultatet (jeg er mann, så da har du kontekst):
1) Ble kjent med en veldig hyggelig kar som jeg garantert kommer til å henge med
2) Fikk vite at ei dame som jeg antar var i 40årskrisa si ville prøve noe mørkere enn norske menn (wow, wtf)
3) Fikk telefonnummeret til ei ganske søt dame, men jeg antar at jeg ikke kommer til å ringe eller sende sms :p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 19 jan. 2014 16:34

Sukkerfest er fristende, men jeg er redd det bare kommer til å bli en enorm skuffelse og at jeg bare kommer til å holde meg for meg selv.

Ta kontakt med damer er ikke min sterke side og når jeg da heller ikke er interessert i matchkortene, ja da er det vel greiest å bare spare de pengene og holde seg hjemme. :P

Skjult ID med pseudonym lykke sø. 19 jan. 2014 16:36

Kom... traff noen kule folk.... syns dansepausen pga match kort utdeling ødela hele festen. Første og siste fest. Men lykkelig for ny erfaring...

Skjult ID med pseudonym Thirty sø. 19 jan. 2014 18:44

Sukker-festen var veldig morsom frem til rundt 23:30 tiden. Da ble jeg og en venninne etter all sannsynlighet dopet ned. Vi delte en flaske vin, og plutselig fikk begge to blackout, beina sviktet, vi klarte ikke å snakke og vi var ute av stand til å ivareta oss selv. Jeg måtte bæres inn hjemme av taxisjåføren, og ifølge de jeg bor med fikk jeg et slags anfall og de vurderte å tilkalle ambulanse. Heldigvis gikk det bra!

Vi er begge 30 år og kjenner oss selv og egen alkoholtoleranse godt. Ingen av oss har noen gang opplevd det vi gjorde i går, og siden det skjedde begge to på samme tidspunkt etter å ha delt samme vinflaska så ser vi ingen annen forklaring enn at vi må ha fått i oss noe annet enn alkohol.

Vi er veldig lei oss for at vi ikke fikk vært så lenge festen og at det endte som det gjorde, for jeg tror vi ville hatt en utrolig morsom kveld! Hyggelige folk, bra musikk og god stemning. Skal definitivt på neste fest, men da passe bedre på vinflaska!

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 19 jan. 2014 18:46

sår i ræva og???

(mann 41 år fra Østfold) sø. 19 jan. 2014 18:54 Privat melding

Hmmm, lurer på hvem Kiara var... :)

Jeg beskrev min opplevelse av sukkerfesten i en annen tråd, og tenker ikke gjengi den her. Den var ikke positiv, men det var ikke på grunn av festen. Det var fabelaktig stemning der, masse dansing, prating, et lite hav av vakre jentesmil og et sterkt ønske om at et av de skulle bli rettet mot meg, men akk. Jeg deltok selvsagt ikke i noe av dette, og jeg sa i den andre tråden at jeg ikke ville gjøre dette igjen. Det er feil. Jeg er ikke så smart at jeg lærer av mine feil, så jeg ville utsatt meg selv for akkurat det samme gang på gang, helt til en av nattehimmelens stjerner velger å lyse på meg. Det eneste jeg angrer på i dag er at jeg ikke tok fatt i muligheten når jeg hadde den, men det er selvsagt lett å si i ettertid. Kanskje neste gang. Det burde vært langt flere slike fester, og det blir altfor lang tid til neste gang. Hvis ikke livet mitt har blitt snudd opp ned av en vakker vårblomst, så er det store muligheter for at jeg nok en gang kommer til å plage dere med min tilstedeværelse :).

Skjult ID med pseudonym Tja. sø. 19 jan. 2014 19:21

Sukkerfesten blir nok hva man gjør den til (vel - blir man dopa ned, så er det en annen sak... hjelpes!).

Jeg har vært på én Sukkerfest (ikke denne gang), og hadde samme opplevelse som rocklion her.

Jeg kom dit og traff raskt et par jenter jeg kjente fra før; det var greit å ha noen å forholde seg til, selv om det kanskje ikke var noe sjakktrekk å henge med dem. Etter en kort stund fant de ut at de ville finne noen å kline med, og siden de var unge, forholdsvis attraktive jenter, tok det ikke lang tid før de fant et par kjekkaser som ikke lot seg be to ganger.

Så da ble jeg gående og vandre rundt, og det gjorde jeg hele kvelden (for all del, jeg snakket med noen, og det var ikke helt forferdelig, men det skjedde ikke noe spesielt for min del).

MEN - ikke vanskelig å se hva som skal til: man må/bør være glad i å danse, være utadvent, by på seg selv, ikke gi seg men gå til neste til tross for avslag fra ei/en - kort sagt; ha god selvtillit og godt humør, eller evt. fake det. Jeg er dårlig på faking. Godt humør hadde jeg dog. Men men. Som mann må man pent 'kjøre på' og ta kontakt. Med mindre man ser såpass bra ut at jentegjengene står og peker på deg fra andre siden av lokalet da, men det er vel få forunt.

Men ja - dans, smil, ta kontakt, så er Sukkerfesten bra. Vær som meg, og den er middels til ikke så bra.

Skjult ID med pseudonym 93U39 sø. 19 jan. 2014 19:25

Jeg lurer også på hvem Kiara var.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 19 jan. 2014 19:36

nora...wikipedia viste heller ikkje ka avsjekk betyr;)

Skjult ID med pseudonym lykke sø. 19 jan. 2014 19:38

Kiara var den blideste og vakreste dama på festen, tett fulgt av realista og undertegnede ;-)

Skjult ID med pseudonym 93U39 sø. 19 jan. 2014 20:13

@lykke: Hmm...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 19 jan. 2014 20:25

Dop i drinken? Det er virkelig ikke bra og virkelig trist å høre. Så mange patetiske menn der ute, meg inkludert, dog av litt andre grunner enn å dope jenter.

Da skal jeg ihvertfall ikke på Sukkerfest.
Tenk å bli beskyldt for å ha gjort det. Nei takk! :/

Skjult ID med pseudonym fisseknægt sø. 19 jan. 2014 20:27

Det var nok sikkert du som gjorde det, Pow, til og med når du ikke var der.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 19 jan. 2014 21:25 Privat melding

Det var vel ikke akkurat så god reklame for sukker at noen fikk no dritt i drinken sin og blei dopa ned... På " privatarangement" vel ?? Ikke bra....

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 19 jan. 2014 21:33 Privat melding

Og hvorfor kan det ikke kalles det ?? Såvidt jeg veit så er det ingen andre en sukkerbrukere som kommer inn?? Eller tar jg feil ?

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 19 jan. 2014 21:36 Privat melding

Men sant nok.. Det skjer helt sikkert andre plasser også .,, men ville tro det var hakke bedre enn vanlige uteplasser...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 19 jan. 2014 21:37

@ Tja
Har dere meldt fra til sukker.no?

Skjult ID med pseudonym R sø. 19 jan. 2014 21:37

Sukker kan da ikke lastes for at det går idioter rundt i alle samfunnets lag og sammenhenger!

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 19 jan. 2014 21:38

Til noen hoster opp en labprøve som viser at det var dop i drinken så var det ikke dop i drinken...

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 19 jan. 2014 21:39 Privat melding

Tydeligvis...

(mann 49 år fra Oslo) sø. 19 jan. 2014 21:56 Privat melding

Det var ille å høre at noe har skjedd med drikken!? :-/ Vi har aldri hørt noe tilsvarende etter ca 35.000 gjester og regner med at noe slik ikke skjer igjen. Godt at det gikk bra.
-
Angående festen er det viktig å ta de sjansene som kommer. Viktigste man kan gjøre for å lykkes på Sukkerfest er å slappe av og ha det moro. Mer lek og mindre jakt.

Skjult ID med pseudonym Thirty sø. 19 jan. 2014 22:32

Vi kan selvfølgelig ikke være helt 100% sikre på at vi har blitt dopet ned, kan være at vi ble unormalt drita og. Men ingen av oss har noen gang reagert på den måten, og vi synes det er rart at begge to fikk blackout, mistet evnen til å gå og gjøre rede for oss samtidig etter å ha drukket av samme flasken. Og vennene mine som tok vare på meg hjemme sa at de aldri hadde sett meg slik før. De fortalte at jeg frådet rundt munnen, kastet opp noe svartaktige greier, hylte, sparket og slo rundt meg, øynene forsvant bak i hodet, jeg hakket tenner og hyperventilerte. Kan ikke skjønne at det kan skje bare ved alkohol, og jeg har jo drukket i en del år og vært skikkelig skikkelig full før! Men ingenting sammenlignet med dette... Dørvakta på Soria Moria hadde sagt til venninnen min i går at han mistenkte at hun hadde fått noe i drinken for hun var helt vekk. Så jeg mistenker virkelig at vi fikk noe i den flaska.

Uansett så er ikke det noe som Sukker kan lastes for, sånt kan man aldri gardere seg mot. Sukker hadde arrangert en super fest, og vi var dessverre bare uheldige. Så dette innlegget var på ingen måte ment som dårlig reklame for Sukker, mer for å si i fra hva som skjedde så de vet om det, og at andre husker å passe på drikkevarene sine. Det gjelder jo uansett hvor man er. Jeg vil anbefale Sukker-fest til alle, og kommer til å dra på de neste festene som arrangeres! :)

(mann 40 år fra Telemark) ma. 20 jan. 2014 18:07 Privat melding

Ble desverre ikke fest på meg denne gangen, selvom det fristet. Ble kosehelg med barna isteden. Men virker som om det er ganske blandet opplevelse av festen. Kanskje hiver jeg meg med neste gang :)

Skjult ID med pseudonym Melissen ma. 20 jan. 2014 18:14

@nora, det var ingen kritikk til deg, bare en refleksjon rundt begrepet "vi lever bare en gang".

Skjult ID med pseudonym Melissen ma. 20 jan. 2014 22:24

Det er godt, hårsåre damer er så .. hårsåre. Selv ligger jeg lavt når pms-en lusker i gangene. :-p