Alle innlegg Sukkerforum

blokkering etter hyggelig mail

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym uønsket ma. 20 jan. 2014 12:35

Gang på gang skriver jeg mailer til noen jeg liker. Jeg skriver bare til en om gangen, forholder meg ikke til flere samtidig, venter spent på svar.
Som regel kommer det ikke noe svar. I dag ble jeg blokkert, jeg hadde bare skrevet en hyggelig melding der jeg fortalte om meg selv, så blir jeg blokkert, akkurat som om jeg skulle være en potensiell overgriper. Forstår at ingen vil ha meg, men dette er bare veldig sårende og krenkende.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 20 jan. 2014 12:50 Privat melding

Skjønner at det er kjipt... Men her inne blir vel nesten alle blokkert av en eller flere... Men hvis du tar deg så veldig nær av det å bli blokkert så er nok ikke dette plassen for deg

Skjult ID ma. 20 jan. 2014 13:32

Hei!
Ser ut at du trenger både trøst og forklaring.
Det å date på nettet kan bli tøft som du har opplevd allerede. Du tar det veldig personlig. Tenk at de som blokkerer deg vet ingenting om hvem du er. De blokkerer oftest for å rydde i match-listene sine. Deres kriterier er ganske strenge og de er ofte fiksert på utseende. Sånne overfladiske mennesker kan du leve foruten og derfor bør du være glad for denne seleksjonen. Jeg tror, du har fortsatt mange profiler å velge mellom. Velg de riktige så får du svar :-)

Skjult ID med pseudonym CellularA ma. 20 jan. 2014 13:40

TS: kan du gi et eksempel på hva du skriver i mailen? Har du tenkt på at kanskje flere skriver det samme? Hva skiller deg ut fra alle andre som skriver mail til samme person?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 20 jan. 2014 14:05

Er bare det at vedkommende ikke er interessert i deg.
Dessverre er blokkering den eneste måten å få vekk profiler en ikke er interessert i fra listene sine.

Noe som Sukker egentlig burde gjort noe med. Heller en slags skjul funksjon snarere enn blokkering.

Skjult ID med pseudonym uønsket ma. 20 jan. 2014 19:36

Hyggelig at noen interesserte seg for dette. Det hjelper litt, selvbildet mitt er under frysepunktet.

Jeg er ikke så opptatt av at jeg ikke nådde frem, det er den hensynsløse måten en avviser en person på som jeg reagerer på.

Jeg skrev en ganske lang presentasjon om meg selv og hva jeg likte med profilen. Veldig greit, og egentlig seriøst, trodde jeg. Når slikt resulterer i blokkering lurer man på hva slags metode en egentlig skal bruke.

Jeg står ved at dette er mangel på respekt og empati. Men når det er sagt, så finnes det værre ting i livet, så jeg får gå videre.

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 20 jan. 2014 19:37

Enda en blokkeringstråd?

Skjult ID med pseudonym hansen ma. 20 jan. 2014 19:51

@TS

I denne verden gjelder det å kjøre gardering. De du skriver til får mest sannsynlig en drøss med meldinger fra ulike. Hvorfor skal ikke da du også skrive til flere samtidig?

Ikke legg så mye i hver førstemelding du sender. Ta dette som en lek - lettbeint og morsomt. Enkelte ganger får du svar, andre ganger ikke, men det gjør ikke så mye, for du har alltid noen andre kandidater på gang.

Blir det dater og seriøst får du bytte over til monogami-sporet.

Skjult ID med pseudonym fredløs ma. 20 jan. 2014 19:53

Personlig så foretrekker jeg et svar jeg også. Til og med avslag er bedre enn ingen svar. Men vi er alle forskjelliige.

På sukker så må du ikke se på blokkering som et tegn på at det er noe galt med deg. Du kan være verdens flotteste person, men du mangler det lille ekstra som gjør at blir sett på som kjæresteemne. Er du ikke det, så blir det ofte blokkering. Og blokkering er jo faktisk en bra ting. Hvorfor skal du bruke tid på profiler som uansett ikke er interesante? Selv så blokkerer jeg i hytt og pine for å redusere listene mine som gjør det lettere å se de profilene som faktisk er interessante.

Så ja til mer blokkering. Jeg trenger ikke å se tusenvis av profiler. Det holder bare med den ene perfekte som passer til meg :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ma. 20 jan. 2014 20:00

@uønsket

Jeg får en følelse av at du skrev alt for mye alt for tidlig. Kvelning var nok det hun følte.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 20 jan. 2014 20:07

Dette er nettdating. Mitt tips er å gi fullstendig faen i alt.
Sender du en melding så regn med at du ikke får svar. Dermed blir gleden stor når du faktisk får det.

Og du finner nok noen skal du se, for du er garantert ikke mer uønsket enn meg.. :P

Skjult ID med pseudonym flytsone ma. 20 jan. 2014 20:36

Alltid litt leit å bli blokkert, men her inne har det ingen betydning.
Jeg har blokkert menn som tror de sender en 1.melding, men som helt har glemt at de sendte nøyaktig den samme meldingen en måned før og da fikk et høflig svar om at personen ikke var den jeg "så" etter.

Skjult ID med pseudonym huder ma. 20 jan. 2014 20:52

Kanskje du går for hardt ut?

Man kan ikke forvente svar.. kanskje best å vente litt før du putter for mye følelser i meldingene..

Skjult ID med pseudonym huder ma. 20 jan. 2014 20:59

Han sier at han skriver en hel del om seg selv, og at han forventer et svar. Kanskje er det bedre å skrive en lett og munter melding isteden for en roman. Da er det kanskje heller ikke så hardt å få avslag fordi du har ikke solgt deg selv altfor hardt, samtidig som det kan være lettere å svare.

Sjekking skal være gøy, tross alt, eller hva?

Skjult ID med pseudonym huder ma. 20 jan. 2014 21:19

ingen problem nora ;)

@tj.. haha metaforen din er legendarisk. jo det kan helt sikkert være en mellomting, at han skreiv en roman var en overdrivelse for å få fram et poeng..

Skjult ID med pseudonym uønsket ma. 20 jan. 2014 21:26

Hei igjen

Ser det ble mye teorier her :)
Jeg har forsøkt litt forskjellig strategier. Jeg har kommet frem til at jeg ikke trives med mye mailer frem og tilbake og har forsøkt litt mer grundige førstegangsmailer, der jeg er åpen på at jeg er foretrekker å møte en person relatvit snart og ikke ha en internett- relasjon gående i uker. Og nei, sjekking er ikke gøy for meg, hvem har bestemt at det skal være det? Dette tror jeg er veldig individuelt. Jeg pisset ikke ut hele gulvet eller solgte sjelen min, men det er mulig at det ble kjedelig for vedkommende å lese om hvem jeg er og hva jeg liker.. Jeg synes likevel at man bør koste på seg en høflig frase når man ikke er interessert, jeg ser fortsatt ikke argumentet for dette. Det er uansett interessant å lese ulike synspunkter, dette er alltid nyttig, jeg tar med meg det.

Skjult ID med pseudonym huder ma. 20 jan. 2014 21:57

@uønsket
man må også innse at menn og kvinner er litt forskellige sånn, jeg veit jeg selv er skeptisk til å møte menn fra nettet. Hvis man er utolvmodig til å møtes og uttrykker dette kan det tolkes som man ikke er interssert i å bli kjent, at man bare er ute etter èn ting. Det kan være et rødt flagg for noen. Jeg selv blir "skremt" av folk som skriver for mye og er for ivrige. Om man begynner en samtale om noe som står i profilen til den man kontakter kan det være lettere å starte en samtale. Om du stiller for masse krav så er det lett å avslå.

(mann 43 år fra Telemark) ma. 20 jan. 2014 22:05 Privat melding

Hvis du har opplevd dette kun en eller noen få ganger så ikke tenk mer på det! Jeg har opplevd det to-tre ganger! Det fine er at (for meg ihvertfall) det faktisk finnes flere hyggelige enn disse som blokkerer deg på den måten.

Skjult ID med pseudonym CPU ma. 20 jan. 2014 22:10

Skriver du til noen så bør du få et svar tilbake. Handler om ren folkeskikk! Men dessverre er det noen som har hatt dårlige foreldre. Da er det godt å vite at du ikke kaster bort mer tid på den personen uansett.

Når det kommer til blokkering så er det slik at det er eneste muligheten til å rydde opp i listene. Jeg tar selv en regelmessing runde og blokkerer uinteressante personer. Det er ikke ment som noe personlig! Så er du her på sukker så må du bare finne deg i det. Ellers finnes det andre slike steder hvor det ikke er så ille, da du kan filtrere bort ved bl.a. å skjule personer isteden.

Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 21 jan. 2014 00:31

Dette er ikke så enkelt.Blokkere for man skal hele tiden ha noe bedre liksom.Dere må jo forstå det er MENNESKER dere handler med,ikke et kjøttmarked.
Blokkering er noe jeg kunne gjord mange ganger,men hvorfor,kan ikke bare den mannen være der,vel,uten være ufin da..
Føler det er blitt en kynisme her inne i det siste,jeg føler en slags menneskeforakt rett og slett.
Kansje det hadde vært bedre om vi ble friltert ut først istedet.Klart det er sårende.Ikke alle er like hardhudetet.

Skjult ID med pseudonym eva luer ti. 21 jan. 2014 19:10

@femtitre
Har du tenkt tanken ved å blokkere en person, så hjelper du også den personen? Da slipper de å se profiler som uansett ikke er interessert i dem. Så blokkering er egentlig en vinn/vinn situasjon for begge parter :)

Jeg tror problemet for de som er imot blokkering, er egentlig selve ordet blokkering. Hadde man bare kalt det "ikke vise profil" eller noe slikt så hadde det vært mer spiselig..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 jan. 2014 19:44

@femtitre

Det er akkurat derfor Sukker burde snarest opprettet en funksjon som bare skjulte din profil for folk som du ikke ser på som aktuelle.

Skjult ID ti. 21 jan. 2014 23:08

@powpowgutt

Sukker har allerede idag denne fantastiske funksjonen som du etterlyser. Den kalles blokkering :)

(kvinne 46 år fra Vest-Agder) ti. 21 jan. 2014 23:22 Privat melding

Om du ikke har anstrengt deg i å skrive på profilen din og i tillegg mangler bilde, ja de blokkerer jeg også. Altfor useriøst! For å rydde litt.... Sånn er jeg ihvertfall!

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 21 jan. 2014 23:23

@Skjult ID ti. 21 jan. 23:08
Døhh, skjule vs blokkere, vesentlig forskjell ass.

Skjult ID on. 22 jan. 2014 00:18

@arneand
Hva er forskjellen for den du blokkerer? Ingenting. Profilen din forsvinner uansett........

Skjult ID med pseudonym arneand on. 22 jan. 2014 00:25

@Skjult ID on. 22 jan. 00:18
Nei.
Om du skjuler en profil andre steder vil ikke DU se den andre profilen lenger, men den vil fortsatt se og besøke deg.
Om du blokkerer en profil, vil den forsvinne fra din liste, samt miste tilgangen til å se og besøke din profil.
Forskjell ;p

Skjult ID med pseudonym Frigg on. 22 jan. 2014 01:02

@Powpowgutt og @ arneand har som vanlig gode innspill ;-)) Litt mer raffinement fra Sukker, så hadde dette kunnet gjøres på en skånsomt måte ;-)) Tross alt, sist jeg sjekket, så viste kalenderen min 2014, og så vanskelig eller kostnadskrevende hadde det vel ikke vært med en funksjon hvor man bare forsvinner (den andre også) sammenlignet med dagens blokkeringsfunksjon/-melding??!!

@CPU - nei vet du hva! Dette har ingen ting med folkeskikk, herunder dårlige foreldre, å gjøre!! Dette er en konsekvens av at mange av oss har lite tid, mange sender melding til mennesker som er fullstendig "out of their league", skriver laaange avhandlinger om seg selv, maser i første melding om å møtes, og sist, men ikke minst, ved et høflig avslag så får man ofte en tsunami av dritt tilbake!! ;-((

@ts, ikke ta blokkeringer, manglende svar, etc personlig ;-) Ikke skriv lange avhandlinger - maks to korte avsnitt, om hva som fenger deg ved personen (gjelder det kvinner, så ikke fokuser på bildet, med mindre du er på jakt etter en bimbo ;-)), og får du svar, vent noen meldinger med å foreslå å møtes (det er tross alt greit å vite om man i det minste har skrivekjemi før man tenker på å møtes - og det gir også litt flere samtalepunkter ved et møte det at man over noen dager har lært hverandre "å kjenne" via meldinger) ...

Skjult ID on. 22 jan. 2014 02:53

@arneand
Hvorfor vil du at andre skal se deg når du ikke vi se dem? Meningsløst! Skulle tro du hadde andre grunner for å være her enn å finne den rette.

Jeg er ihvertfall ikke her for å få venner. Det har man RL til. Og chatte i et forum med så dårlig stemning frister heller ikke. Det er nok av andre diskusjonsforum som fungerer bedre til dette formålet.

Så blokkering er det eneste rette. Men sukker kunne kalt det noe annet enn blokkering slik at ikke så mange får dårlig samvittighet av det.

For tenk hvis alle som ikke så meg som kjærestemne kunne blokkert meg. Så fint det hadde vært her da. Kun interesante profiler igjen :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 jan. 2014 04:06

Er enig i at det hadde vært flott. Spesielt for meg hvor sjansen for at det er jeg og ikke hun som er uaktuell. :P

Dessverre er det alt for få som gjør dette. :/

Skjult ID med pseudonym Frigg on. 22 jan. 2014 04:22

@Powpowgutt - føler du for å forklare?. ;-))) Skjønte ikke et puck jeg ;-))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 jan. 2014 04:30

@Frigg

Jeg kommenterte den fullstendige navnløse personen over meg.
At jeg var enig i det han sa med at folk burde være flinkere til å klikke seg inn på profiler og blokkere de som ikke er av interesse.
Og da helst før en nødvendigvis hadde hatt noen som helst interaksjon med vedkommende.

Det er tross alt den beste måten, for sjansen for at de da oppdager at de har blitt blokkert da er relativt liten. Ergo litt mer skånsomt om du vil kalle det det. :P

Skjønner du det nå?

Skjult ID med pseudonym CPU on. 22 jan. 2014 18:24

@Frigg - Selvfølgelig har det med folkeskikk å gjøre og den oppdragelsen en har fått her i livet!

Om det er for lange meldinger, for korte meldinger, eller for impulsive meldinger en mottar er ingen unnskyldning for ikke å gi et et svar tilbake. Derimot, hvis en har gitt et avslag og personen fortsatt sender meldinger så er det ingen grunn til å besvare de meldingene. Da er det den andre som har dårlig folkeskikk, hvis gjentar etter avslag.

Skjult ID med pseudonym Opptur to. 23 jan. 2014 23:48

Blir blokkert fordi jeg ikke svarer på mail med en gang.....har hendt et par ganger...folk forventer kanskje et svar umiddelbart?

(mann 39 år fra Vestfold) to. 23 jan. 2014 23:53 Privat melding

@opptur...,,,så lenge du er pålogget og har lest mld og fortsetter å være pålogget en stund så er det vel ingen grunn for å ikke svare ,så sant du ikke finner profilen intressant er det vel?? og siden du ikke svarte så regner jeg med at du ikke var det og da er det vel samma søren om du blei blokkert eller ikke,,ingen ting og ta på vei for det da...??

Skjult ID med pseudonym Opptur to. 23 jan. 2014 23:58

Nei, jeg er ikke lei meg...men det er ikke alltid en får svart med det samme....blir nysgjerrig på mailen, leser, har ikke tid til å svare der og da og tenker i morgen skal jeg sende en hyggelig mail....og vips...blokkert. Litt treig av meg kanskje :-)

Skjult ID med pseudonym Opptur fr. 24 jan. 2014 00:08

Har begynt å skjønne det :-) Men et tips til dere andre kjappinger er å la mailen ligge noen dager....kanskje det blir svar or not.....avhenger av mottaker:-)

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 24 jan. 2014 00:11 Privat melding

sant nok...kan være at man ikke får svart med det samme,,,,,av forskjellige årsaker,men man klarer nok alltids å gi et kjapt svar hvis det virkelig var noe intressant,,,men ja,du var nok for treig denne gangen....

men rart med det når det kommer til disse blokkerings trådene så sier stort sett jentene her at de ikke hadde tid ,,var opptatt osv,,,,,,men lese meldingen,,,,ja det var de nysjerrig nok til å ta seg tid til .....hehe..

Skjult ID med pseudonym Opptur fr. 24 jan. 2014 00:14

Jepp Hans, jeg er kjappere i lesing en skriving...:-)

Skjult ID med pseudonym veteran fr. 24 jan. 2014 10:31

Nå har jeg ikke lest alle innleggene, så dette er sikkert sagt, men skriver likevel.

TS, i nettdating gjelder det å ikke ta alt personlig, du prøver lykken, og ser hva som skjer. Får du ikke svar eller blir avvist, ok, shit happens, og så går du videre til neste. Det er også lurt å sende til så mange som mulig, da øker sjansene for svar mye mer. Kan fint prate med mange på en gang, det er først når man begynner å treffe noen at man bør gi beskjed til nye kontakter om situasjonen.

Dette er min erfaring: vært medlem her nå i ett år. Snakket med mange, blitt avvist en god del og regelrett ignorert enda mer. Det suger balle at meldinger blir ubesvart, lest eller ikke, men sånn er det bare. DEt jeg gjør er å gi dem tid, da færreste svarer ila 24t. Satt meg egen regel at 3-5 dager er nok. Hører jeg ikke noe, sender jeg ny melding. Fortsatt ingenting, da sletter jeg meldingen. Selvsagt med forbehold om deres pålogging da så klart. Enkelte er sjelden her inne.

Så ja, bare å venne seg til gamet og ikke minst gi både deg og de andre nok tid.

(mann 42 år fra Østfold) fr. 24 jan. 2014 10:38 Privat melding

Hans80: Veldig lett å lese meldinger på telefonen, men det er ikke alle som synes det er noe stas å skrive på den. Krever dessuten litt mer oppmerksomhet å skrive enn å lese kjapt igjennom, så det går fint an å være for opptatt til akkurat den delen.

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 24 jan. 2014 11:42 Privat melding

@ rock Lion... Helt enig at det er enklere å skrive på en pc... Men skrive oppsettet på en mobil er det samme i alle programmer stort sett .. Og jeg vil tippe at samtlige her inne skriver drøssevis av mld hver dag.. Så at det er en unnskyldning .... Javel... Men en dårlig en... Skreiv med ei som sa at hun likte best å skrive på pc og at hun ville helst gjøre det... Når hun kom hjem fra byen.... 3 dager tok det før hu " kom hjem " men da var jeg allerede i snakk med ei anna.. Men men ... Hver sin smak...

Skjult ID med pseudonym Tren fr. 24 jan. 2014 15:36

Ordet "blokkere" er negativt i seg selv. Som andre har påpekt her så bør sukker heller gjøre noe med kriteriene vi kan sette for å vises hos andre. Vi som er betalende medlemmer her burde egentlig nesten kunne forlange noe slikt... Programmeringsmessig er det nok svært enkelt.

Feks burde man kunne definere aldersspennet, geografi, etc til de som man vil la se profilen. Det er ikke det samme som at man blokkerer de andre, men at de ikke dukker opp ved diverse søk. Det bør imidlertid fortsatt være mulig å gå inn på en profil dersom man søker opp et spesifikt brukernavn. Da slipper man å bli møtt av en "Du er blokkert"-melding som av noen kan oppfattes som en fiendtlig handling. En blokkeringsknapp mot duster bør det imidlertid fortsatt være.

Skjult ID med pseudonym askepott fr. 24 jan. 2014 16:16

Ære være blokkerings knappen;)